Aan Hugo de J.

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer De J.,

Vrijdag na die persconferentie waarin Mark Rutte en u nog bijdehand stonden te doen, vroeg mevrouw Dijkgraaf mij of ik dacht dat het een blunder van u was geweest, dat “dansen met Janssen”.

Dat u bijvoorbeeld in uw kleuterscholeske enthousiasme vergeten was om te vertellen dat ‘een prik’ niet meteen beschermt tegen corona, maar dat het minimaal twee weken duurt voordat je veilig kunt grapperhausen met je schoonmoeder.

Ik moest verdacht lang nadenken voor ik die vraag kon beantwoorden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Aan Hugo de J.

 1. karton zegt:

  Ik vind de zg “pers-conferenties” van ons nationale komieken-duo “Prikkie & Prakkie” bijzonder hilarisch : als “Prikkie” (Hugo) plots met z’n bek vol tanden staat, valt “Prakkie” (Markje) hem bij en maakt de sketch op zijn manier áf. Dit duo doet mij sterk herinneren aan de overleden échte komieken Johnny & Rijk.

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Opgelicht…

  Veilig dansen met Janssen? Een duidelijk voorbeeld van misinformatie.
  Ik krijg juist te horen dat zeer veel studenten corona hebben opgelopen na deze actie, óók de met het Jansen vaccin gevaccineerden.
  Het vaccin heeft een aantal weken nodig voordat het ‘goed werkt’ en geeft sowieso maar een bescherming van 60%.

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Dat gaat Bobzelf niet leuk vinden!

   Like

   • Monalisa zegt:

    Ach de vliegtuigen landen vol daar met Nederlanders alleen ze vragen daar niks. Ach het was de Telegraaf weer de foute krant is Klaas ook fout.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Ik zou zeggen, vraag het hem zelf eens.

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ik had een kleine mail wisseling met Bobzelf hierover en het kwam hierop neer.
    De temperatuur gaat daar zo richting de 40 graden en wie wil dan nog bennen eten.
    Werk je voor de overheid kan het zijn dat je een gedwongen spuit moet nemen, maarde gemiddelde Griek heeft geen zin in spuiten en komen dan ook niet naar de vaccinatiepunten gerend.

    Like

 4. Bas zegt:

  Ierland
  https://www.irishtimes.com/news/ireland/irish-news/grandmother-jailed-for-90-days-over-refusal-to-wear-face-mask-1.4618417?mode=amp&__twitter_impression=true

  Grootmoeder krijgt 90 dagen cel voor weigering gezichtsmasker te dragen

  Rechter citeert het niet nemen van ‘basiszorg voor bescherming’ van gezondheid en veiligheid van burgers

  Een 66-jarige grootmoeder is tot 90 dagen gevangenisstraf veroordeeld door een rechter die zei dat ze weinig aandacht had besteed aan de veiligheid van anderen toen ze weigerde een gezichtsmasker te dragen in winkels.

  Margaret Buttimer, van St Fintan’s Road, Bandon, Co Cork, verscheen op 25 juni en 1 juli bij SuperValu, Riverview Shopping Centre, in Bandon voor de rechtbank van Bandon, die werd beschuldigd van tweemaal het niet dragen van maskers.

  Ze werd beschuldigd van het overtreden van sectie 31A (1) van de Public Health Act 1947, zoals gewijzigd door de wetgeving van 2020 om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen, beperken, minimaliseren of vertragen door te weigeren een masker te dragen in de winkel.

  Like

 5. Bas zegt:

  De miljarden die de Europese Commissie aan de Amerikaanse vaccinmaker Moderna betaalt, naar schatting meer dan 10 miljard dollar, maakt Brussel rechtstreeks over naar een vorig jaar opgerichte brievenbus-bv in belastingparadijs Zwitserland.

  Europese miljarden voor Moderna belanden bij brievenbus-bv in Zwitserland
  De miljarden die de Europese Commissie aan de Amerikaanse vaccinmaker Moderna betaalt, naar schatting meer dan 10 miljard dollar, maakt Brussel rechtstreeks over naar een vorig jaar opgerichte…
  ftm.nl

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Ook Dijkgraaf geloofd in de immense schadelijkheid van het virus, de lockdowns en de mondkappen. Als ik tenminste goed tussen de regels doorlees. Dijkgraaf hecht zelfs geloof aan het vaccin. Je moet wel eerst 2 weken thuis blijven en dan werkt het. Mijn lieve hemel we zijn nog ver van huis.

  Like

 7. Bas zegt:

  https://opiniez.com/2021/07/12/verlos-ons-van-hugo-de-jonge-met-zijn-jojobeleid/jangajentaan/

  Verlos ons van Hugo de Jonge met zijn jojobeleid
  Gewogen en te licht bevonden

  Begin april heb ik al een oproep gedaan op de site van OpinieZ om blunderkoning Hugo de Jonge te vervangen als de voor het coronabeleid verantwoordelijke minister. De man heeft een bevooroordeelde houding tegenover levensreddende vroegmedicatie, ziet niet het belang in van een ventilatieplan en maakte een chaos van het door hemzelf heilig verklaarde vaccinatieprogramma. Nu blundert hij opnieuw en maakt Nederland belachelijk door zijn onnavolgbare jojobeleid.

  Ook blijkt dat Hugo de Jonge in zijn populistische pogingen het vaccin aan de hele bevolking te slijten nogal wat scheve schaatsen heeft gereden. Zo vond hij het prima dat jongeren zich na één Janssen-prikje meteen in het uitgaansleven stortten of op vakantie gingen. Het idee van De Jonge, dat mensen helemaal veilig zijn na twee prikken, is volledig uit de lucht gegrepen. Je bent beter beschermd en dat is op zich prima, maar uit Engelse cijfers blijkt dat de meeste mensen die zijn overleden door de Delta-variant al twee keer geprikt waren!

  Like

 8. Bas zegt:

  Vaccinatie verplicht…

  @disclosetv
  JUST IN – French President Macron announces mandatory #COVID19 vaccinations for all healthcare workers beginning July 21, and adds “we will probably have to think about the mandatory vaccination of all French citizens at some point.”

  JUST IN – De Franse president Macron kondigt vanaf 21 juli verplichte #COVID19-vaccinaties aan voor alle gezondheidswerkers en voegt eraan toe: “We zullen waarschijnlijk op een gegeven moment moeten nadenken over de verplichte vaccinatie van alle Franse burgers.”

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Fran zegt:

  Zo te zien staat snuif-hugo alweer stijf van het witte poeder.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  0-0-0
  Als hier op #Urk de mensen bij bosjes zouden neervallen, ambulances af en aan zouden rijden, de uitvaartverzorger overuren draaide, had Hugo ons als doemscenario gebruikt.
  Maar nu dit 👇de cijfers zijn op Urk, ondanks lage #vaccinatiegraad, en oude normaal:

  DOODSE STILTE!

  https://pbs.twimg.com/media/E6FEiYbWYAA3eM3?format=jpg&name=large

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 13. verwardeman zegt:

  Hugo – Mengele – de Jong
  Dit was de overheidscrimineel welke – samen met zijn cornuiten – tot de strop werd veroordeeld
  tijdens het Neurenberg 2.0. proces , vanwege deelname aan misdaden – massale vergiftiging – van
  de Nederlandse mensheid .
  Als laatste wens schijnt hij gevraagd te hebben om krokodillenleren schoenen , voordat het
  luik openviel……………….

  Gelukkig leven wij nu , 2025 in gelukkiger tijden en is die coronaellende een nare herinnering .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s