VIDEO: Ondertussen in Zuid-Afrika . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Ondertussen in Zuid-Afrika . . .

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Ach en dit soort mensen komen naar Europa. En Rutte laat ze gewoon toe, in opdracht van de EU tja dat verdrag tot het jaar 2050 bent u gewoon de klos.

  Geliked door 1 persoon

 3. Marijke zegt:

  Is onze schuld, lees ik net weer *zucht*. “Wij” hebben Afrika leeggeroofd en bieden nu geen ontwikkelingshulp. Als je vraagt waarom de Afrikanen naar dit racistische Europa komen, kunnen ze alleen maar een lachemoticon plaatsen. Discussies zijn onmogelijk. Het lijken wel moslims 😉

  Like

  • karton zegt:

   @ Marijke op 13-7-2021 om 21.21 u.
   Maar natúúrlijk is ’t ónze schuld @Marijke, dat begrijpt u toch zeker wel ?
   Deed u dan niet mee aan de plundertochten in én door Afrika ? (cynisch natuurlijk)
   Volgens mijn mening zullen ze voor dát soort zaken toch écht bij de “elite” moeten zijn, zoals bijv. de vele koningshuizen.
   “Trek die gasten maar een flinke poot uit” zij zijn er rijk door geworden, NIET Jan m.d.Pet.

   Like

 4. BigLJohn zegt:

  De zware crimineel en zwaar aan de coke verslaafde George Floyd word als een held vereerd. Alweer een onschuldige zwarte vermoord zegt men dan. In Zuid Afrika zijn door zwarten al honderden blanke boeren vermoord door zwarten. Maar daar word nooit over gepraat. Zwarten zijn bezig om compleet Zuid Afrika te verwoesten. Alles wat de blanken opgebouwd hebben moet en zal verwoest worden, net zo lang tot dat het hele land een grote woesternij is. Zelfs de koning der Zulu’ s vond dat de blanken het veel beter voor elkaar hebben dan de zwarten. Een dier heeft de mens niet nodig, bouwt zijn eigen nest en voorziet zichzelf van voedsel. Afrikanen kunnen dit alles niet. Ze kunnen maar twee dingen; moorden en verwoesten.

  Geliked door 4 people

  • Lot zegt:

   BigLjohn. Er zijn meer dan 70000 blanken vermoord. Dat zijn meer doden dan de joden uit nederland in WO II. In nederland hadden wij 100.000 joden, de rest kwam uit buitenland. Waarvan tweederde doodging. En nog is er weinig tot niets aandacht voor zuidafrikaanse blanken.
   Meeste joden woonden al in amerika. Ooit waren hier 50.000 in jaar 1600. Als zij hier waren gebleven was het na 300 jaar veel meer geweest.

   Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Mocht er ooit een tijd komen dat alle blanken van de aardbodem zijn verdwenen, dan zal de wereld zijn verworden tot één grote vuilnisbelt en beerput tegelijk.

   Geliked door 1 persoon

 5. Gerrit zegt:

  Als beveiliger schakel je toch de totale verlichting uit? Er is nergens daglicht. Nu is het goed verlicht roven geblazen in de winkels. En U weet het: “De gelegenheid maakt de dief.”

  Like

 6. Leo 1 zegt:

  De beelden vanuit Zuid Afrika moeten wel de natte droom beelden zijn van onze Klaus Schwab en zijn Freunden.
  Dit kleurrijk gedrag zou hij graag in elke Europese stad en ook in elk Europees land zien.
  Maar wees ( on ) gerust , het komt er aan !

  Voorlopig rollen er gemiddeld zo n 500 hoog -gepygmenteerden per dag de NL grens over.

  Dus: Wie vrede wil, bereide………………….. !

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Ondertussen in Frankrijk, Griekenland en snel binnenkort in geheel Europa. Het zeer zwarte scenario is door Macron in gang gezet en het fascisme is opgestaan. https://www.xandernieuws.net/algemeen/injecties-of-de-hongerdood-griekenland-volgt-frankrijk-met-invoering-misdadige-vaccindictatuur/
  Ik vrees dat met deze ongekende misdaad tegen de menselijkheid ook plunderingen of erger in Europa niet zullen uitblijven en wij allen bewust in een enorme chaos en burgeroorlogen worden geduwd.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lot zegt:

  @bigLjohn. Groot deel zoeloes bestaat uit immigranten van andere landen. Ze probeerden ze weg te krijgen zoniet te vermoorden, daarom is het moorden daar ook zo hoog. Waarom zou je je land met anderen willen delen. Zo groot is het in diehoek niet aan land. Ze hebben om hulp gevraagd aan terre’Blanche. En wilden zich niet aan de engelsen relateren de satanisten, maar dat is wel gebeurd die hen wapendepots leveren. Wat is nieuw de engelsen of nepjoden hebben ons sltijd willen uitmoorden. Nederlandse steden bombarderen, ik was bijna niet geboren, maar besloten om te keren en eindhoven tedoen, de xhosa bewapenen, andere zwarten wapens geven. Eh hebben wij als burgers ooit echte wapens gekregen. De maori kregen wapens rond 1850 om oorspronkelijke 100000 blanken te vermoorden die daar waren sinds 600. En ga zo maar door. Ja engelsen hebben ons volk vikingen gekregen omdat wij van de zwarten import voor onze kust afwilden en het eiland heroverden. Incl om van de romanen af te komen. Offa s wall te bouwen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Terwijl andere delen van Zuid-Afrika rellen en plunderen, besteedt het lokale regime nog steeds het grootste deel van zijn tijd aan het handhaven van de Covid-regels in tammere delen van het land, zoals het sluiten van deze spa.

  Like

 10. Peter zegt:

  En maar knielen voor die lui bij alle evenementen,stapelgek,of zouden ze soms bidden dat ze niet hier naartoe komen ,dat zou ook zomaar kunnen .

  Like

 11. Richard zegt:

  Hoe kan men – met het oog op het gedrag van de sterk gepigmenteerden – niet racistisch zijn? Waar we het niet waren, worden we zo gemaakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s