ZÉÉR dringende (!) OPROEP tot burgerlijke ongehoorzaamheid

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Klaarblijkelijk begrijpen de mensen NIET dat als ZIJ zichzelf constant laten testen op het naar vermeend ‘levensgevaarlijke’ VERKOUDHEIDSVIRUS (!) COVID-19 zij ALLE door de WHO (World Health Organisation), het WEF (World Economic Forum) en de EU verzonnen/‘geadviseerde’/opgelegde maatregelen ZÈLF over zich afroepen en in stand houden. Iedereen die zich BLIJFT laten testen, kunt u derhalve verantwoordelijk houden voor de lockdowns en de sluitingen van clubs, horeca en zogenaamd ‘niet essentiële’ winkels en daarmee de vernietiging van een ooit gezonde economie.

Hoofdverantwoordelijk in Nederland (!) is uiteraard ‘onze’ regering. ‘Onze´ regering werkt namelijk NIET voor òns! Zij wordt BETAALD door ons (!), maar ‘WERKT’ over-evident voor de overal oorlogen, chaos en ellende veroorzakende geesteszieken van de VN, de WHO, de EU èn het World Economic Forum van psychopaat Klaus Schwab. En het wordt hoog tijd dat die slechts paar psychopaten (en hun vazallen/‘regeringen’!) al dan niet hardhandig uit de samenleving worden verwijderd en/of levenslang worden opgesloten. Waarom worden dáár eigenlijk geen raketwerper-aanvallen op gepland (?), vraag ik mij dan af.

COVID-19 is bewezen (!) GÉÉN killervirus, maar gewoon een jaarlijks terugkerend VERKOUDHEIDSVIRUS, niet anders dan de griep. Net zoveel doden, net zoveel IC-opnames, net zoveel blijvende klachten, maar opzettelijk VÉÉL meer gedramatiseerd! Vanaf dag één echter hebben het RIVM – en derhalve lulletje De Jonge (HÓE volstrekt wezenloos (!) kan iemand in vredesnaam kijken en spreken…?) – echter ÀLLES en iedereen die een werkend middel tegen Corona had tot kwakzalvers verguisd en gedemoniseerd en aangedrongen op vaccinaties (die er toen zogenaamd nog niet waren). Vervolgens vond bijna ÈLKE ‘concurrerende’ farmaceut zogenaamd binnen enkele dagen (!) DE vermeende ‘oplossing’ maar wordt u, ondanks dat 70% inmiddels gevaccineerd is, nog steeds gevangen gehouden wegens een jaarlijks terugkerend VERKOUDHEIDSVIRUS! En alle naar vermeend steeds ‘gevaarlijkere’ ANGST-varianten stonden vóór aanvang al op afroep klaar om u uw vrijheden steeds verder te beperken en uiteindelijk helemaal te gaan ontnemen. Sterker nog; iedereen die NIET gevaccineerd is, heeft zich nu (plausibele reden of niet) zogenaamd ‘onttrokken’ aan zijn/haar vermeende ‘burgerplicht’ en is nu een potentieel gevaar voor de gezondheid…? Ik zeg u; als volledig gevaccineerden zo bang moeten zijn voor NIET gevaccineerden, WERKT dat vaccin dus NIET! Dat vaccin belichaamt derhalve heel ANDERE doelen!

En DÀT terwijl volledig gevaccineerden zogenaamd ‘beschermd’ zouden moeten zijn – en bij een mogelijke besmetting NIET in quarantaine hoeven – maar klaarblijkelijk nog steeds besmet kunnen worden en het virus ÓÓK nog steeds door kunnen geven! Er klopt gewoon geen hout van dat hele virus en vaccinatie verhaaltje, maar bijna iedereen tuint er volstrekt hersenloos in!

In wat voor een ronduit door debielen aangestuurde wereld leven we tegenwoordig toch, waar ene hersenloze Öscan (Eus) Akyol het lef heeft te schrijven dat Nederland ‘te snel open is gegaan’? Waar keiharde drugscriminelen als George Floyd een heldenstatus en idem begrafenis krijgen? Waar diversiteit slechts beperkt wordt tot huidskleur en afkomst, maar op het gebied van logisch denken, menselijkheid en oprechtheid tot in de kiem wordt gesmoord. Waar chaos (BLM/Antifa/Instinction-Rebellion) en terrorisme openlijk van úw belastinggeld gesponsord en gefaciliteerd  worden en moslimterroristen massaal (uiteraard ongevaccineerd, haha) horizontaal worden binnengeloodst? Waar rijke psychisch gestoorden (middels de voor hèn nuttige deugidioten), gefrustreerde transformers en seksueel TOTAAL onnatuurlijke afwijkingen (homoseksualiteit/dragqueens/kinderhuwelijken-ZIJN-en-BLIJVEN-kindermisbruik! – maar inmiddels okay als het de meest achterlijke ‘religie’ ter wereld beHELst – ) als zijnde “normaal” en “goed” gepromoot worden en de wereld overspoelen?

De westerse wereld is qua regimes exàct hetzelfde als het door henzelf (VN/EU) sterk bekritiseerde China of Sovjet-Unie, maar is in al haar kleur’rijke’ globalisme en seksueel-afwijkende gepromote euforie verworden tot één groot gekkenhuis.

Wilt u ècht uw oude leven terug?

STOP dan de VN/WHO/EU/WEF-corona- en klimaatgerelateerde leugens en utopieën te geloven en denk zelf eens na in plaats van na te papegaaien wat Den Haag, de NOS en de NPO  u voorkauwen.

STOP u nog langer te laten testen op een jaarlijks terugkerend VERKOUDHEIDSVIRUS! 

STOP u nog langer als een gehoorzaam hondje te gedragen ten aanzien van machtsgeile psychopaten en hun nuttige idioten als Rutte en De Jonge en STOP (letterlijk!) de, van úw belastinggeld terrorisme sponsorende en importerende, ratten als Kaag, Klaver en Rosenmöller.

Als ú hiermee doorgaat, bent ú namelijk MEDE-verantwoordelijk voor de teloorgang van de westerse samenleving!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op ZÉÉR dringende (!) OPROEP tot burgerlijke ongehoorzaamheid

 1. paulzwueste zegt:

  Helemaal waar… ik doe mee!!!

  Geliked door 2 people

 2. antiislamnu zegt:

  Helemaal mee eens er moet gewoon opstand komen.
  Maar daar zal het merendeel wel weer te laf voor zijn.

  Geliked door 1 persoon

 3. Fran zegt:

  De nuttige idioten in het land, daar zijn er meer van dan je zou wensen.
  Lees het boekje van Cipolla ‘The basic laws of human stupidy’ er maar op na.

  Als ik het aantal injectie doden zie, zij we wellicht over een paar jaar van al deze nuttige idioten af. Deze mensen zijn niet meer te redden.

  Geliked door 2 people

 4. de barbaar zegt:

  Geen woord van gelogen deze inbreng.
  Maar we stevenen af op een revolte, te beginnen in Frankrijk waar despoot Macron volledig doorgesnoven lijkt.
  Hier in schaapjesland met een infantieltje rutte en cokesnuiver hugo de clown.
  De hersenloze jeugd ….die… voor een trip haal ik de gifprik…. zichzelf laten afslachten ondanks de vele vele waarschuwingen.
  Onze msm ,de beroepsleugenaars bij uitstek houden de schaapjes mak met hun bedrog, en nog steeds vaart men blindelings op de npo/nos.
  Ik vraag mij af tot hoever en hoeveel doden er rondom de schaapjes moeten vallen voordat men in da gaten krijgt dat men belazerd is…met de dood tot gevolg.

  Geliked door 3 people

  • vangie1206j zegt:

   Ik zou wel eens willen weten of de moslims zich ook laten vaccineren door de blanke ongelovige honden.
   Of die zwarte rovende moordenaars bende uit Afrika.

   Like

 5. Hans van Straaten zegt:

  Prachtig stuk proza weer. Ben het geheel met u eens.

  Like

 6. Julia zegt:

  Hoe mensen nog zichzelf in de tang laten houden de psychopaten zoals nu Macron door vaccinaties verplicht te stellen. Macron dient per direct in de boeien geslagen te worden en voor een oorlogstribunaal worden geleid. Wat denkt deze fascist om bezit te nemen van ons lichaam door te bepalen dat mensen zich moeten vaccineren en indien niet er strafmaatregelen volgen. De grootste misdaad tegen de menselijkheid sinds WOII. Hij heeft mede in de hoofrol van zijn land en de EU een rioolput gemaakt door zijn wanbeleid inzake migratie en nu eigen burgers onder een enorme dictatuur stellen. https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/macron-wint-de-race-om-fascistische-leider-van-het-jaar-met-eerste-uitsluitingsfascisme-per-1-augustus-2021/
  Een uittreksel uit de resolutie 2361/2021 d.d. 27/01/2021 Raad van Europa.
  De Raad van Europa heeft een resolutie aangenomen over vaccinaties tegen Covid.
  Daarin spreekt de raad zich nadrukkelijk uit tegen het verplicht stellen van het Corona-vaccin. Elke burger mag een eigen afweging maken tussen te verwachte positieve effecten en de risico’s van het vaccin.
  Ook pleit de Raad ervoor dat burgers vooraf over alle facetten, dus ook de risico’s van het vaccin worden geïnformeerd. Discriminatie tussen mensen die zich wel en hen die zich niet laten vaccineren is volgens de Raad niet toegestaan.
  De belangrijkste punten:
  – de snelheid waarmee de vaccins worden ontwikkeld, kan een moeilijk te bestrijden uitdaging vormen voor het opbouwen van vertrouwen in die vaccins
  – ervoor te zorgen dat de regelgevende instanties die belast zijn met de beoordeling en toelating van vaccins tegen Covid-19 onafhankelijk zijn en beschermd zijn tegen politieke druk;
  – bijzondere aandacht te besteden aan mogelijke handel met voorkennis door leidinggevend personeel van farmaceutische bedrijven, of aan farmaceutische bedrijven die zich ten onrechte verrijken op kosten van het publiek;
  – ervoor zorgen dat de burgers worden geïnformeerd dat de vaccinatie NIET verplicht is;
  – ervoor te zorgen dat niemand wordt gediscrimineerd omdat hij niet is gevaccineerd;
  – op transparante wijze de inhoud van contracten met vaccinproducenten meedeelt.
  Kortom het is te triest voor woorden dat de democratie nu al in bepaalde lidstaten van de EU zich schuldig maken aan het schenden van de Mensenrechten en dat dit door de EU zonder meer wordt goedgekeurd. In ieder geval zal ik landen die deze ongekende dictatuur opleggen nimmer meer bezoeken omdat ik dit soort landen beschouw als Staten waar mensenrechten niet meer gelden. Een zeer gevaarlijke en ontoelaatbare ontwikkeling en is voor mij gevoel oorlogswaardig.

  Geliked door 3 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Ze snappen het tot de volgende uitzending van de NPO en deze hun de kappa variant uit de hoge hoed tovert. Ja de kappa variant die moet helemaal gevaarlijk zijn. Wilmaaaa Wilmaaaaaa. Waar is de doos met frisse mondkappen.

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  ….Als ú hiermee doorgaat, bent ú namelijk MEDE-verantwoordelijk voor de teloorgang van de westerse samenleving!….En natuurlijk gaat het volk hiermee door, want ze hebben geen hersens en kunnen dus ook niet nadenken. Idioten zijn niet verantwoordelijk en horen eigenlijk in een gesloten inrichting thuis. Maar in onze maatschappij leven we in een omgekeerde wereld, men zou liever – complotdenkers – opsluiten. We zijn een roepende in de woestijn en worden door miljoenen zwaar gestoorden meegezogen richting bittere ellende. En je hoeft in deze geen helderziende te zijn om onze toekomst te voorspellen….

  Geliked door 4 people

 9. bozeoudeman zegt:

  Helemaal mee eens maar hoe kunnen wij krachten bundelen zodat we iets tegen deze waanzin kunnen inbrengen? Hoe kunnen we bange mensen laten zien dat ze in een nieuwe kleren van de keizer waan zijn gaan geloven?

  Like

  • Bert zegt:

   Toetsenbord strijders zijn we. ALLEMAAL.
   Ik heb nog nooit iets ontstaan op internet behalve wat we allemaal van plan zijn.
   Krachten bundelen?
   Ik krijg nog geen 6 buren op 1 lijn als het over de huurverhoging gaat.

   Geliked door 3 people

 10. koosv8 zegt:

  Helemaal waar. En als we 30 jaar geleden zo’n nutteloze PCR test GEHAD ZOUDEN HEBBEN, HADDEN WE EXACT DE ZELFDE DEBIELE UITSLAGEN GEHAD ALS NU. DE NEUS IS EEN NAT FILTER EN DAAR ZWERFT VAN ALLES. DUS ALTIJD BESMETTING. ALTIJD RAAK!!!
  WIE MET EEN STOK IN EEN BEERPUT GAAT PRIKKEN, ZAL ALTIJD STROND VINDEN!!!

  Geliked door 4 people

  • think.logic zegt:

   PCR test bestond toen ook al in bepaalde zin.
   Alleen was er nog geen internet doorbraak, geen sociale media en was de pers nog redelijk normaal en niet volledig doorgeslagen naar links. De generaties toen waren stukken minder idioot en geschift, dit soort hersenspoeling had toen nooit gewerkt.
   En was de ganse covid zwendel nooit gelukt.

   Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Als ik de kans krijg dan ga ik zelfs weer naar de grensstreken van Duitsland en België met de trein, om daar bepaalde steden op te zoeken waar ik al te lang werd weggehouden om het coronavirus!

  Like

 12. 12gauge zegt:

  Goed stukje wederom! Maar drs. Schilder, mijn gezin leeft al jaren ons eigen leven.
  We hebben geen parameters nodig van de “overheid”.
  Dit bevordert ook je eigen creativiteit!
  We weten wat voor viezerds het zijn diegenen die macht menen te hebben.
  Elke keer als de msm weer met een stom stukje propaganda komt, leggen wij het puzzelstukje weer bij de rest van de (trage) puzzel.
  Wij hebben zelf visie, en stellen onze eigen doelen.
  Ik ben ook verbaast over de omvang van de kudde! Ze gaan er allemaal aan de gevaccineerden.
  Er blijft een groep over, zoals wij( EJ Bron volgers).
  Uiteindelijk winnen wij, want wij zijn goed vanuit ons hart, en hebben geen WEF-draaiboek nodig om te leven.
  Ik wens iedereen een sterke ruggegraat!

  Geliked door 2 people

 13. Julia zegt:

  Het zwaard van Damocles hangt nu elke burger in Europa en in ons land boven het hoofd. Het fascisme viert hoogtij met als aanvoerder Macron gevolgd door de rest van gewetenloze en schaamteloze politicus die snel zullen handelen zoals opperbevelhebber Macron in Frankrijk invoert. https://www.xandernieuws.net/algemeen/injecties-of-de-hongerdood-griekenland-volgt-frankrijk-met-invoering-misdadige-vaccindictatuur/ De keuze ligt nu bij het volk er op of er onder namelijk kruipen en overleveren aan de misdadigers tegen de menselijkheid waar experimentele handelingen de komende jaren verplicht worden of flink verzet. Het blijkt dat regeringleiders en de trekpoppen binnen de politiek het volk de oorlog hebben verklaard. Onderdanig zijn aan experimentele vaccinaties geen deelname hieraan dan geen vrijheden, uitsluiting van werk, maatschappelijk en sociaal leven, verhongeren en worden beschouwd als onbelangrijke tweederangs burgers die geen enkele rechten meer hebben. Het wachten is nog op speciale kampen waar burgers in verplichte isolatie worden gezet. De krankzinnigheid en machtswellust is toegeslagen en een groot gevaar voor de menselijkheid. Wie is er nu nog niet wakker?

  Geliked door 1 persoon

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…waar ene hersenloze Özcan (Eus) Akyol…”

  Özcan Akyol die het lef had om over Willem Engel te schrijven dat hij “een dansleraar met een messiascomplex” is.

  Willem Engel is afgestudeerd (Drs.) in de biopharmacie. Is toen door gaan studeren om te promoveren tot Dr. Die studie heeft hij afgebroken om zich op dansen toe te leggen.
  Maar Willem Engel heeft meer gestudeerd en meer verstand van Corona dan Özcan de rest van z’n leven nog zál doen c.q. krijgen.
  Het gezegde is dus ook hier van toepassing: Je wordt altijd overreden door een strontkar, nooit door de Gouden Koets.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 15. HarryN zegt:

  U heeft volkomen gelijk maar op dit moment praat U nog tegen een heleboel betonnen palen.
  Ik laat me ook niet testen maar helaas werd ik onlangs gedwongen dit te doen anders zou men niet opereren. Ik was behoorlijk pissig en zeker omdat een Duitse arts werkzaam bij het Bangkok ziekenhuis in Duitsland en Bangkok nog zei: Wij doen het anders wij screenen geen mensen die gezond zijn. Nou dikke L#L 3 bier ,dus niet
  Overigens was het geen PCR test maar een antigeen test en negatief.

  Like

 16. bozeoudeman zegt:

  Niets doen is geen optie meer, lijkt mij. Een burgerprotest en burgerlijke ongehoorzaamheid lijken mij goede middelen, ook het steun zoeken bij al bestaande groepen zodat mensen weten niet in hun eentje te staan. Het weigeren belasting te betalen, politieke partijen bombarderen met protesten, een proces tegen de staat gaan voeren, politici ook thuis op ludieke wijze laten voelen dat zij er voor het volk zijn, niet het volk voor hen. Als iedereen meedenkt moeten er meer plannen kunnen komen die uitgevoerd kunnen worden met de bedoeling druk op dat Haagse zooitje te zetten. Contact maken met bijvoorbeeld Gezond Verstand en De Lange Mars om voor plannen meer publiciteit te krijgen en zo voor protestacties meer publiek te trekken. Proberen groepen burgers bij elkaar te krijgen tegen een gezamenlijke vijand. De coronawaanzin treft alle burgers, hier tegen in opstand komen zou als brug tussen groepen kunnen dienen die nu niet meteen met elkaar wensen op te trekken. Denk bijvoorbeeld aan veel mensen die best tegen die coronaterreur zijn maar die door de leugenpers worden opgezet tegen mensen als wij die zich op internet tegen de terreur keren. Volgens die leugenpers zijn wij allemaal idioten, wappies, terroristen, complotdenkers, fascisten, rechtse doemdenkers, domme nationalisten et cetera, iets dat bedoelt is om mensen die in principe wel iets zouden willen ondernemen schrik aan te jagen om vooral niet met al die ‘idioten’ in zee te gaan. Ik weet dat dit werkt van mensen in mijn eigen omgeving, ze waren tegen die spuit en tegen de avondklok en meer, maar wilden dat niet openlijk kenbaar maken want ze wilden niet als wappies te boek komen staan! En zo is een roddel/kwaadspreken/leugen campagne vanuit dat gore, smerige, lage, liederlijke staatspersbolwerk van collaborateurs en profiteurs tot nu toe succesvol. Zo weten dit soort pers goorlappen mensen eigenlijk tot hun eigen vijand te maken. Dat laatste moeten we zien te doorbreken. Mensen moeten gaan begrijpen dat ze niet alleen staan, dat deze overheid hun vijand is en dat de pers opnieuw, net als in 40-45 stinkt als een open riool dat jarenlang niet meer gespoeld is.

  Geliked door 1 persoon

 17. Cathja zegt:

  Ook ik heb ik een reactie, enkele maanden geleden inmiddels al, opgeroepen je niet meer te laten testen. Dan zou het snel afgelopen zijn met die gekkigheid.
  Hopelijk bereiken deze berichten het volgzame volk ook eens een keer, maar ik vrees dat ze al een aantal ‘ja maar’-tjes hebben bedacht. “We doen het ook voor een ander”….., zeggen ze.
  Dom volk!

  Like

 18. Lot zegt:

  iK wil er nog aan toevoegen, dat om het huidige regime van nu te breken, moeten alle mensen tegelijk ongehoorzaam zijn en alle restaurants tegelijk opengaan. Ze kunnen ze niet allemaal tegelijk aanpakken. EN wij gaan gewoon door. Wij zijn met meer en wij gaan gewoon onze eigen regime volgen van hoe het moet zijn volgens ons.
  Dat kan niet als het 1 stad betreft. Ze hebben het geprobeerd ergens in drente?en alle winkels werden geprest op aangeven van hoge boete om weer te sluiten.

  Like

 19. Bas zegt:

  Frankrijk

  De Gele Hesjes-beweging (#GiletsJaunes) in Frankrijk heeft aangekondigd dat ze op 14 juli de straat op zullen gaan uit protest tegen het plan van president Macron voor verplichte #COVID19-vaccinaties van alle Franse burgers.

  #PassSanitaire

  Dit gebeurde gisteren nadat Macron op de nationale tv had gesproken.

  Geliked door 1 persoon

 20. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s