De smeerlap . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op De smeerlap . . .

 1. leeuw7 zegt:

  In de gevangenis hoort deze kerel thuis en nergens anders!!

  Like

 2. Esposing the true zegt:

  Dat pik je toch niet jeugd??

  Like

 3. jack black zegt:

  Hadden Hitler en zijn Brigade, dit ook niet met de alternative Giftgas ?

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Die vent dient voor een tribunaal te verschijnen het is te walgelijk voor woorden wat deze onbenul voor een blunders en flaters slaat maar ondertussen heeft hij jongeren puur misleid en geïndoctrineerd om aan een experiment deel te nemen waarvan de eventuele gevolgschade niet bekend is. Dit vaccin heeft nog niets bewezen maar ondertussen worden miljoenen mensen puur als proefkonijnen gebruikt. Zal die gewetenloze De Jonge zijn eigen kinderen ook naar de vaccinatie straat hebben gedwongen onder valse beloften? Hij zal zijn cruciale fout moeten toe geven samen met zijn mede leugenaar Rutte en zwaar verantwoording moeten afleggen en een aantal jaren gedwongen achter de tralies in quarantaine worden gezet. Geen goed woord meer over voor deze onbenullen die ondertussen al heel wat levens op hun geweten hebben.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Julia.De jonge weeet dondersgoed dat die corona vaccinazi,s dodelijk zijn.

   Like

  • Lucie zegt:

   Nee hoor,zijn kinderen zijn niet bewerkt met de gifspuit.
   Ook Huug en zijn vrouw niet, zelfs de ouders van Huug niet,van haar waarschijnlijk ook niet.
   Ze wonen namelijk allemaal op de Bibleberg,daar wordt geen gif geprikt.
   Eens zal deze Huug voor de Grote Rechter staan en moet hij verantwoording afleggen voor alle ellende die hij op aarde heeft aangericht.

   Like

 5. Julia zegt:

  Die gewetenloze smeerlap had het leven van ouderen al tot een hel gemaakt door opsluiting nu zijn de ouderen het slachtoffer van vaccinatie discriminatie en worden hun laatste levens jaren opnieuw verziekt. Dit kan en mag in fascistisch Nederland waar De Jonge de hoofdrol in vervult https://www.nhnieuws.nl/nieuws/288824/ouderen-zonder-prik-mogen-niet-meesjoelen-in-krommenie
  Wie kotst deze misdadiger tegen de menselijkheid nog niet uit en wie gelooft überhaupt nog in zijn list en bedrog. Ik zou adviseren gewoon gaan sjoelen en mee plezier maken dat is de vrijheid die voor elke Nederlander telt gevaccineerd of niet we leven nog steeds binnen een democratie. Gewoon rechten pakken dan gaan al die verradende idioten maar van het sjoelbord weg. Eigen keuze.

  Like

 6. Julia zegt:

  Hooggeleerde professor dr. De Jonge-Bloemschoen vindt dat hij boven de medici staat https://www.ninefornews.nl/adviseur-hugo-de-jonge-huisartsen-die-tegen-vaccinaties-zijn-zouden-geschorst-moeten-worden/
  De Jonge er is er maar één die levenslang uiteraard zonder uitkeringen geschorst moet worden. U bent een schaamteloze gewetenloze misdadiger tegen de menselijkheid die vreselijk angstig dat de keiharde waarheid boven tafel komt. Vandaar uw advies om dit soort artsen maar te schorsen puur om de deksel van uw vreselijk stinkende beerput gesloten te houden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Koren op de gewetenloze molen van de misdadiger tegen de menselijkheid oftewel minister van volksgezondheid, welzijn en sport De Jonge https://www.frontnieuws.com/het-big-pharma-vaccinkartel-dringt-aan-op-een-maandelijkse-covid-injectie/ Dus hij zal zonder meer weer enorme dagelijkse propaganda voeren voor meerdere experimentele vaccinaties. Volksgezondheid of massale proefkonijnen?

  Geliked door 1 persoon

 8. Walther Metz zegt:

  Jaja en verbaasd dat we nu zijn NOT. Tis da Hee.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Ongelofelijk smerig, om met name jongeren via slinkse wegen a.h.w. te dwingen om zich te laten vaccineren! Draagt H.d.J. ook alle consequenties die hieruit voortvloeien?

  Nederland inmiddels weer donker rood, bewijzen tonen dat je gezond bent, of je komt (straks) nergens meer binnen, opnieuw maatregelen die alle burgers treffen, vanwege het hoge aantal ‘besmettingen’…. De zoveelste uitglijder van De Jonge en z’n maat in het kwaad.

  Ik vraag me regelmatig af waarom alle demissionaire politici nog steeds in de Tweede Kamer zitten, wetjes die hen goed van pas komen in elkaar proberen te puzzelen, en net doen alsof de regering niet is gevallen. Een kabinet wat gevallen is, mag hoogstens de lopende zaken afhandelen, die niet kunnen wachten tot er een nieuwe regering is…. Dit stel prutsers en leugenaars gaan vrolijk verder.
  Waar blijven de luide protesten?

  Geliked door 1 persoon

 10. karton zegt:

  Deze de Jonge is één van de vele smeerlappen in “Den Haag” !

  Geliked door 2 people

 11. Harry zegt:

  We hebben die De Jonge nu al een hele tijd kunnen volgen .
  Fleur Agema had al heel snel de juiste diagnose gesteld : “ HIJ KAN NIKS “ !
  Helemaal correct natuurlijk , zoals altijd , onze Fleur .

  We hebben het nu lang genoeg aangezien , toch ?
  Het is een incompetente klootzak , helaas kan ie goed genoeg lullen om een heleboel mensen zand in de ogen te strooien .
  In het bedrijfsleven kwam zo’ n hufter niet meer aan de bak !

  En nu de meest recente stommiteit ; nu de “ pandemie “ , of hoe je het ook wil noemen haast voorbij was , gaven ze ineens alles vrij .
  Net als de brandweer een vuur aan het blussen is met water en dan de laatste vlammen proberen te doven met benzine . Zoiets debiels .
  Dan kun je toch op je vingers natellen dat een heleboel lui – overwegend onbezonnen jeugd – helemaal daaps zou worden ?
  Dat ze met duizenden op een kluitje als gekken in grote loodsen en zalen gaan staan dansen
  en gek doen ?
  De Jonge had dat niet door , kennelijk .
  Er rat Rutte ook niet ?
  Ik kan me haast niet voorstellen dat ze ALLEBEI ZÓ ALLEJEZUS STOM ZIJN DAT ZE DAT ZELF NIET SNAPPEN !

  OF IS HET KWADE OPZET ?
  Ik zie ze daar ook gerust voor op aan !
  Gezien hun leugenachtige reputaties is het gewoon tuig .
  De voormalige cda stemmers hebben dat prima door inmiddels , gezien de peilingen .
  Zijn vvd-ers nóg stommer dan ?
  Je zou het haast wel denken !

  Like

 12. Bob zegt:

  Een geraffineerde chantage.
  Een chantage van een dictator
  die democraat te zijn.
  CDU= Communistische Demonische
  Unie.

  Like

 13. oudmarinier zegt:

  H. De Jonge en M. Rutte zijn wel de 2 ergste smeerlappen uit de hedendaagse NLse politiek. WAT zij het NLse VOLK hebben aangedaan , verdient m.i. de doodstraf . Het erge hiervan is , dat ze dan op de gemakkelijkste manier er “van af” komen. Misschien ook wel de meest “begerenswaardige straf”..want LEVENSLANG , is ook geen pretje. Andere gelijksoortige politici , medisch personeel , farmaceutisch personeel , media etc etc etc , die aan het hele vaccinatie-circus /-propaganda meewerken , die men bij een eventueel militair tribunaal , levenslang zou geven (in de letterlijke betekenis van het woord, tot je dood in de gevangenis , zouden een enorme kostenpost voor het VOLK zijn , om hen te voeden etc etc etc….Terwijl er straks miscchien toch honderden miljoenen mensen zullen sterven , omdat ze zich hebben laten vaccineren , onder valse voorwendselen cq voorlichting…..AL deze volgelingen van de Cabal / NWO / WEF / Bilderberg groep bla bla bla….hebben dan alsnog een grote slag gewonnen . Het doodsvonnis of levenslang in de bak , brengt de verloren geliefden niet terug en men kan dan misschien wel financiele compensatie afdwingen etc etc etc… Maar ook DAT brengt de verloren geliefden NIET terug. Hoe dan ook…het is een win-win situatie voor de voornoemde smeerlappen…..want echt spijt/berouw zullen zij niet tonen, noch enige vorm van emphatie . Zij zullen hun “straf”/vonnis met een smerige grijns aanvaarden. Wetende , dat ze miljoenen mensen hun leven hebben verziekt / verwoest .

  Geliked door 2 people

 14. Helena zegt:

  Geen dwang en drang!! Nee vrijwillig ‘natuurlijk’, maar mocht er ergens een uitbraak plaatsvinden in een horecagelegenheid of waar dan ook, dan gaat de boel op slot, volgt er quarantaine en komt de spuitbus in actie!!! Ook de Imams in de biblebelt kunnen van nut zijn (!) om de prikbereidheid te vergroten, hij zegt het echt! Huh?? Dus we zijn nu dan officieel overgenomen door de islam?? Tja als al die makke schapen zich dankzij de Röntgenogen van de Jonge hebben laten prikken dan hebben ze het allemaal niet in de gaten gehad! Die allochtonen zijn zo gek nog niet, die lachen zich de ballen uit de djellaba!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s