VIDEO Gideon van Meijeren (FvD): Rutte opnieuw op leugen betrapt!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO Gideon van Meijeren (FvD): Rutte opnieuw op leugen betrapt!

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik ben en ik blijf PVV-er, maar ik zou er bijna toe komen om lid te worden van het FvD.
  Goed gedaan, Gideon! Ontmasker het schoftentuig!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

  • koosv8 zegt:

   Daarom ben ik alweer 2 jaar lid. En ik kan dat niet bij de PVV. Ik weet ook waarom het niet kan, daar weet Baudet nu ookwel iets over, maar ik steun iedereen die vooruit wil en tegen leugens, kartel, en globalisering is. En dat is voor mij de FVD. En dan hebben we het nog niet eens over de griep of de injecties zg. daarvoor.

   Geliked door 1 persoon

 2. Wakkere Joost zegt:

  Dit is dus de rede waarom het werd onderbroken door RTL Z.
  Deze beschamende waarheid mocht u niet zien.

  Like

 3. Henk zegt:

  vreselijk hoe rutte weer loopt te liegen hulde voor het Forum !

  Geliked door 1 persoon

 4. Helena zegt:

  Goedzo Gideon!!! Wat is hij een aanwinst voor het FVD!! Rutte bevestigt dat hij de trekpop is van Klaus Schwab! Wat een openbaring!! Nou ja voor de meerderheid in de slaapkamer dan, Rutte draait en hakkelt, trekt bekken en probeert Gideon als een complotdenker te framen! Tja, aangeschoten wild zullen we maar zeggen, hopelijk zijn dit de nadagen van de grootste leugenaar die ons land ooit ‘bestuurd’ heeft. Rutte rot op!!!! Ik zeg Gideon for president!!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 5. leeuw7 zegt:

  Mark R.en Hugo de J zijn aantoonbaar twee sociopatische psychopaten zonder enig geweten!!
  TBS en dwangverpleging zou een kostbare en langdurige aangelegenheid worden voor deze twee satanische gewetenloze boeven !!Nederland krijgt de leiders die het verdient!!Natuurlijk inclusief de zouteloze nepchristenen van de nietszeggende SGP en de waardeloze ChristenUnie!!Twee vervloekte nepchristen partijen die de duivel en z’n trawanten vrijspel geven!Deze neppers mogen zich straks voor hun zouteloze gedrag verantwoorden bij DE SCHEPPER van hemel en aarde!!COVID-19 zal voor veel zouteloze naamchristenen hun eeuwige ondergaan gaan inluiden !!Schapen die zich door wolven het ravijn in laten manipuleren!!Ziende blinde en horende doof!!!

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Het mag gezegd worden dat we een roekeloos demissionair kabinet hebben, zo overtuigd van hun macht dat men onbeschaamd liegt en bedriegt zonder enige scrupules om betrapt te worden……
  Dit clubje pathetische leugenaars dient de belangen van de Pays-Bah zeker niet……hoe vaak aanvaarden we nog hun geveinsde excuses?

  Like

 7. Boike zegt:

  Rutte is een gekende notoire leugenaar. Hij heeft nog nooit de waarheid gesproken. Hij kan niet anders, dan liegen en bedriegen. Zelfs zijn recente toezegging, om het voortaan anders te gaan doen, is een leugen. Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken. Rutte moet zijn bek houden en oppleuren.

  Geliked door 1 persoon

 8. Andre zegt:

  Wat een rat is Rutte. Op het eind zegt ie dat Klaus Schwab alle 2e kamer debatten op de voet volgt. Waarom? Zodat hij Kaag en Rutte kan sturen vanuit het WEF?

  Hier een duidelijke uitleg over dat boek en dat het ergste nog moet komen en er miljoenen kleine bedrijfjes zullen verdwijnen. Die lockdowns gaan dus voorlopig niet weg!

  https://nl.technocracy.news/wereldwijde-technocratie-en-de-grote-reset-komen-eraan-als-een-bullet-train/

  de onderwerping voor eens en voor altijd van nationale soevereiniteit waarbij de natiestaat ondergeschikt is aan mondiale bestuur. Laat het even op je inwerken!!

  Like

 9. pepo Copyright zegt:

  Waneer komt onze nieuwe “bevrijdingsdag”?

  Die dag zal belangrijker zijn dan alle verjaardagen bij elkaar.

  Zie zuid Afrika op het moment.
  De gevolgen van jarenlange corrupte regeringen worden nu geuit.

  Ieder land wordt op het moment geregeerd door puur corrupt ongeschoold tuig, medewerkers van….., dieren artsen, etc

  Like

 10. johannes zegt:

  de heer schwappie volgt op de voet de 2e kamer , nou duidelijker kan je het niet maken rutte voor wie je werkelijk danst, en kaag en de jonge en maxima en ……. al besef ik dat schwappie ook maar een woordvoerder is van …..
  bah globalistisch tuig met hun natte dromen die de wereldbevolking voor hen mag ophoesten , maar de keerzijde is net zo waar , eenmaal in de problemen , de hele wereld in de problemen iets wat velen niet beseffen schijnbaar, ach en het blijft mensenwerk he, what could possibly go wrong ???

  Like

 11. droevige mof zegt:

  In de Deutsche Bundestag zou de Abgeordneter van Meijeren niet verder zijn gekomen dan de eerste zin. De rest zou onhoorbaar zijn geweest in het geschreeuw van de onberispelijke democraten. Hij zou geen antwoord op zijn vraag hebben gekregen, zelfs geen leugen.
  In Nederland zijn er nog resten van fatsoen in het parlement. Niet bij ons.

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Rutte praat maar een eind weg, maar geeft geen antwoordt, alleen maar holle woorden. Compliment voor Gideon.

  Like

 13. Bob zegt:

  Het hele kabinet is niet in de eerste
  leugen gestikt, zolang dit kabinet aanblijft
  volgt leugen op leugen.
  De kudde wil het niet horen dus hoort ze
  het niet.

  Like

 14. Julia zegt:

  Wat een vreselijke onbeschaamde rat is die Rutte hij staat compleet voor joker. Nee hij heeft het boek van allesheerser Schwab niet gelezen dat hoeft hij ook niet want hij heeft onderonsjes met deze smeerlap die koste wat het kost de great reset door voert. Rutte hoeft het boek niet te lezen want over de inhoud zal hij nooit een oordeel kunnen geven evenals zijn slijmbrief die hij aan Schwab heeft geschreven en hem te bedanken voor zijn boek. Vindt hij wel zo netjes. Wat moeten we nog met dit stuk onderkruipsel dat helaas nog niet is gestikt in zijn eigen leugens en ook nog zwaar lijdt aan geheugenverlies. Nee leugenaar Rutte u bent een grote voorstander van Schwab https://www.xandernieuws.net/algemeen/regering-voert-agenda-klaus-schwab-wef-uit-over-10-jaar-bezit-u-niets-meer/ Dit is de vooravond van puur communisme in volle voorbereiding we maken eerst de burgers straatarm zodat we straks beslag kunnen leggen op alle privé bezittingen. Deze smerige oorlog van onderdrukking en dictatuur gaat nog jaren duren als dit gewetenloos tuig niet keihard wordt gestopt. Respect voor Gideon van Meijeren een weldenkend en goed ontwikkeld man die het goed onderbouwd bij het rechte eind heeft en geen onzin uitkraamt. Dit zijn mensen die in de blauwe zetel thuis horen en al die leugenaars, huichelaars kunnen beter een park gaan bijharken ze zijn geen knip voor hun neus waard en maken meer kapot dan ons lief is. Ondertussen hebben we er weer nieuwe zakkenvullers bij Oud-D66-wethouder van Den Haag Tom de Bruijn (72) wordt de nieuwe minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. VVD-Kamerlid Dennis Wiersma wordt staatssecretaris van Sociale Zaken en D66-Kamerlid Steven van Weyenberg van Infrastructuur en Waterstaat. Waarom geen jonge ambitieuze slimme mensen op dit soort posten. D66 De Bruijn 72 jaar kan van zijn pensioen genieten en is het tijd om al die oudere baantjesgasten die de zakken dik hebben gevuld eens te vervangen voor jonge mensen. Maar ja slimme en intelligente mensen zijn binnen de Haagse Maffia niet welkom laat staan in een kabinet.

  Like

 15. Harry zegt:

  Rutte is zo’n pathologische leugenaar , dat ie waarschijnlijk helemaal geen benul meer heeft van de waarheid !
  Hij stapelt leugen op leugen .

  Geweldig hoe dit knulletje hem even heel fijn fileert !

  Maar het wordt met de dag duidelijker , dat ie totaal niks met ons op heeft .
  Anders zou je ook niet willen dat je naam in één zin met die van Schwab genoemd werd
  Dan word je immers ook meteen gelinkt aan Rothschild en de “great reset” boevenbende .

  Tot mijn schrik las ik ook dat die Schwab ook een Jood is .
  Dat is nou wel weer heel bedenkelijk .
  Brandstof voor antisemieten !

  Like

 16. verwardeman zegt:

  PRIMA GEZEGD EN GESPROKEN !
  En nu het VERVOLG : plaats vrijmaken op het 8 uur journaal en op Nieuwsuur .
  De komende dagen iedere dag 3x uitzenden EN aangeven wanneer , waar en hoe laat we massaal
  kunnen samenkomen om te demonstreren .
  Precies zoals in de jaren 30 de SDAP en de NSB hele MASSA’S mensen op de been kregen !

  Of is dit weer de zoveelste goedbedoelde BLIKSEMAFLEIDER ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s