FOTO(SHOPPER) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Blaffertje”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op FOTO(SHOPPER) . . .

 1. top of flop zegt:

  Dit loopt niet goed af voor deze niet gekozen uitvreters.

  Like

 2. Julia zegt:

  Ik walg van deze doorgeslagen ziekelijke machtswellusteling die nu willens en wetens geheel Europa naar de donder helpt. Wanneer wordt een blind volk eens wakker een gewaarschuwd mens telt voor twee Deze waanzinnige elitaire machtswellustelingen de hulptroepen hiervan de misdadige politieke trekpoppen moeten worden gestopt voordat wij de totale armoede en ellende worden ingestort. Hoe kunnen militairen en politieagenten nog achter dergelijke machtswellustelingen staan terwijl ook zij en mede hun gezinnen de ondergang en honger tegemoet gaan zien. Onbegrijpelijk.

  Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  Ik hoor dit waanzinnig stuk ellende niet over de ellende die er vooraf gaat aan de productie van batterijen https://www.trouw.nl/duurzaamheid-natuur/congolezen-betalen-de-prijs-voor-onze-elektrische-auto-s~bb6061da/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F
  Problematisch aan de toenemende vraag is dat Congo, een land waar veel corruptie heerst, goed is voor meer dan de helft(!) van de mondiale kobalt-productie. Het is daar een bijproduct van het smelten van koper en het mijnafval wordt vaak in verband gebracht met de vervuiling van nabijgelegen rivieren en drinkwater. Daarmee is kobalt een groot risico van de wereldwijde energietransitie, maar ook van de mensenrechten. Naar schatting werken er meer dan 40.000 kinderen in de mijnen van Zuid-Congo. Waar blijven al die hypocrieten waar de mond van overstroomt over de erbarmelijke werkomstandigheden waar kinderen voor worden ingezet. Nee geniet gewetenloos samen met de klimaatpaus van uw rijdende batterij en laat uw leefplezier en gezond leefklimaatn lekker ten onder gaan aan de enorme windturbines in uw achtertuin en de herrie van talloze warmtepompen in uw achtertuin.

  Geliked door 3 people

 4. Claudia Millenaar zegt:

  Geachte Webmaster heer Bron,

  Kunt u over dit soort foto’s niet zo’n zwarte balk plaatsen?

  Wat mij betreft, des te groter, des beter…

  Geliked door 1 persoon

 5. LUCIA zegt:

  Ik ben een kabouter die vele talen spreekt behalve die van de rede .maar die van Blaffertje mag ik ook wel.

  Like

 6. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Met z’n zelfkennis is niks mis.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Het sprekend(e) voorbeeld van bestuurlijke incompetentie, hét Brusselse toppunt van uber-correcte overcompensatiedrang, arrogantie tot kunst verheven en politiek bedrijven uit naam van het grootkapitaal………..een grote knecht.

  Like

 8. bobzelf zegt:

  12 points voor “””WOEFFFFFFFFFFFFFFF ” from the athens jury

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Europa rolt bergafwaarts naar armoede en honger, in een bikkelhard lawine tegen de consequenties van de klimaateisen, globalistische leugens en aannames waar de meesten mensen mee instemmen……….want we hebben het nog goed in de Pays-Bah.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Het koddige duo Timmermans&Samsom zal legendarisch worden, maar niet om de juiste redenen.

  Like

 11. vangie1206j zegt:

  Als ik dat zelf voldane varkens smoelwerk van hem zie krijg ik verkeerde gedachten.

  Geliked door 1 persoon

 12. Andre zegt:

  Als je als een gek alle bossen weg zaagt om op te stoken haal je de natuur compleet uit balans om een niet te realiseren klimaatdroom na te streven. Als je departement infra en waterbouw op zn links verwijderd en een dom links meisje aanstelt als burgemeester, ja dan storten de kades in zoals Amsterdam en spoelen er huizen weg als het een keertje regent. Het is allemaal de schuld van Frans Timmermans.

  Like

 13. Julia zegt:

  Ik wacht maar op één foto dat is dat deze waanzinnige machtswellusteling opgeborgen achter de tralies zit in een koude kerker uitsluitend op water en brood. Die vent heeft heel Europa naar de donder geholpen en dendert met sneltreinvaart verder om zijn klus af te maken. Wat dat betreft kunnen er ook nog wel een paar bij die meewerken aan de krankzinnigheid van Timmermans..

  Geliked door 1 persoon

 14. Ad Bos zegt:

  Niemand van ons heeft op deze mongool gestemd. Toch kan hij op zeeeer opdringende wijze , en op gigantische schaal , ons leven zeeeeer negatief beïnvloeden . En als er over gestemd zou kunnen worden ……, dan zagen wij het kereltje nooit weer

  Like

 15. Hovawart zegt:

  Ontbossing als oplossing tegen de klimaatverandering, terwijl ontbossing juist de oorzaak is…
  Begrijpt u nu dat men er alles aan gelegen is om uw vrijheid te beperken.. door armoede.

  Like

 16. Bas zegt:

  Nog zo’n debiel

  Like

 17. verwardeman zegt:

  Kim Yong Timmerlul .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s