Het starten van een verzetskrant

(Door: “bozeoudeman”)

Verdere uitleg over mijn verzoek. Iedereen die wil reageren, kan gewoon anoniem blijven, dat om te beginnen. Mijn idee is om een pamflet samen te stellen, eventueel samen met anderen, waarin duidelijk wordt gemaakt dat de overheid liegt, dat de mainstream media liegen, Een pamflet, waarin verwezen wordt naar tegengeluiden van vakkundige mensen. 

Tegengeluiden, die nu veelal op de blogs staan maar die nu niet de grote massa bereiken. Dus ook verwijzingen naar de blogs en de aldaar te lezen artikelen. De grote massa kijkt naar de NPO en luistert naar haar propagandistische leugens. Wat ik hoop te bereiken, is dat er genoeg mensen komen die bereid zijn om mee te werken aan het huis aan huis verspreiden van dat pamflet. 

Als bijvoorbeeld 100 mensen willen meewerken aan de verspreiding en allemaal op termijn pakweg duizend pamfletten bezorgen, dan bereiken we daarmee 100.000 en bij 10.000 pamfletten 1 miljoen huishoudens. Ik weet zelf uit ervaring dat mensen soms helemaal niet zo positief tegenover die prik staan, maar omdat ze via de NPO horen dat ‘iedereen zich laat prikken’ ze niet durven achter te blijven. Ze willen, zoals ik stelde, geen wappie, complotdenker of idioot worden genoemd. 

We moeten mensen zien te informeren en daar gaat het mij om. Voor blogs en eventuele kranten die meedoen, betekent dit reclame voor hun blog of krant. Dus win/win voor iedereen. Dit is kort gezegd mijn voorstel. Zo kunnen we iets doen en toch anoniem blijven. Iedereen heeft zelf wel een printer of kan daar ergens gebruik van maken zodat het niet al teveel hoeft te kosten. 

Teksten lijken mij deels het best van de blogs afgehaald te kunnen worden, in begrijpelijke taal, geen beroepsjargon en zeker niet te lang. Verder kan worden verwezen naar blogs, kranten, andere belangrijke artikelen, goede informatie, zaken en gebeurtenissen en liefst moet het pamflet niet bij iets eenmaligs blijven.   

Degenen die via hun mailadres laten weten mee te willen doen, krijgen, als alles van de grond komt, dan op termijn een tekstbestand aangeleverd dat zij dan zelf kunnen printen. Zo blijft het ook financieel beperkt voor iedereen en zo blijft ook iedereen echt anoniem. Als u wenst mee te doen, kunt mij bereiken via echtehumanist@gmail.com.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het starten van een verzetskrant

 1. danny zegt:

  Goed initiatief! Ik zeg doen!!

  Geliked door 1 persoon

 2. boze oude man, een goed idee. U kan ook eens contact opnemen met Arnold Karskens van de omroep Ongehoord. Misschien wil hij wel meedoen. Ook een goed idee lijkt mij om contact te zoeken met de FvD en de PVV. Die zijn wel te porren zo’n actie. Het voordeel is dat je dan veel directer toegang hebt tot publiciteitskanalen en een veel groter publiek bereikt. Het blijft anders hangen op lokaal niveau en dat is jammer

  Geliked door 1 persoon

 3. Zeeuwse Babbelaar zegt:

  De massa is niet wakker te schudden…Te zwaar gehypnotiseerd, door de msm !
  Zlfs woordenwisselingen hierover gehad, met directe bloedverwanten.
  Probeer al zo’n tien jaar, via weblinks mensen te attenderen op ht media-bedrog.
  Tevergeefs !

  Geliked door 2 people

 4. Ariebombarie zegt:

  Graag, wil die dingen neerleggen op de koffietafels op mijn werk. Veel schapen daar, maar allemaal lieve schapen.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Ariebombarie op 15-7-2021 om 18.37 u.
   Laat mij raden…………u werkt als schaapherder op de Ginkelse heide ! Of in Drenthe.
   Of , heel misschien bent u chef over álle verkoopstertjes van bijv. C&A of de Hema.

   Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Heel slim niets meer via het gecensureerde en gecontroleerde social media zo werkten de verzetsstrijders tijdens WOII ook. Ik hoop op een succes en zullen zien hoeveel Nederlanders hieraan mee willen werken en sluit mij hier graag bij aan. Wordt vervolgd.

  Geliked door 1 persoon

 6. Stefan zegt:

  Leuk idee, maar bij gebleken succes zal uw gmail account hoogstwaarschijnlijk worden bevroren. Probeer tenminste een niet door google te beïnvloeden mail adres aan te maken.

  Geliked door 1 persoon

 7. Daniël zegt:

  Mooi initiatief. Succes alvast. Hopelijk ook in Vlaanderen een mogelijkheid vanwege iemand.

  Geliked door 1 persoon

 8. Verwardeman zegt:

  Beste bozeoudeman .
  Het is godgeklaagt dat U dit initiatief moet nemen !
  We hebben twee partijen in Den Haag die dit als hun
  PLICHT zouden moeten beschouwen !
  Ze beuren zo’n twee ton per jaar per persoon , en U ,
  Ja U ! Zou de kastanjes uit het vuur moeten halen ?
  Waarom STEMMEN we dan verdomme nog op zo’n
  FvD of PVV ?
  WAAROM , als we toch ZELF de kastanjes uit het
  Vuur moeten halen ?????????
  Laat die klootzakken maar eens wat DOEN voor hun
  poen , zijn ze helemaal belazerd !!!!

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Als je denkt dat ik iets kan doen, laat me maar wat weten.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 10. Kijk naar kranten/bladen van De Andere Krant, OPN en Gezond Verstand. Sluit je daar bij aan en versterk hen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Pingback: Het starten van een verzetskrant (2) | E.J. Bron

 12. Wendy zegt:

  Baat het niet dan schaadt het niet. Ik zeg een printable pamflet maken op max a4 die iedereen thuis kan printen en in alle groepen waar je in zit op Fb en telegram dit pamflet delen met verzoek dit voor een bepaalde datum in brievenbussen te gooien in je eigen wijk of meerdere wijken. En eventueel de mogelijkheid beiden dat mensen gedrukte pamfletten kunnen bestellen. Grote aantallen zijn niet erg duur bij de drukker. Via crowdfunding kun je de kosten dekken. Kortom, ik ben een enorme voorstander!
  Wellicht ook met een QR code werken die mensen kunnen scannen naar een webpagina die vol info staat?!

  Like

 13. Onno Burger zegt:

  Goed initiatief, maar veel veiliger = echtehumanist@protonmail.com

  Wie Gmail (Google) gebruikt, of Yahoo, hotmail, live, outlook, mac heeft geen anonimiteit, maar een privacylek eerste klas. Al dit soort fascistische BigTech bedrijven hebben toestemming van gebruikers (lees de f&%ing voorwaarden) om alle email van/aan dat adres voor eeuwig op te slaan, te gebruiken, te profileren, profielen te verhandelen en de meeste gebruikers geven zelfs toestemming om adresboeken in te mogen zien, daarmee al je relaties en hun privacy weggegeven.

  Google weet van de laatste SOA van Beppie en weet o.b.v. IP adres en wifi-/IP-snuffelende Google Maps/Steetview autos exact de woonadressen. Dan is er nog de Sleepwet. Informatie mag gedeeld worden met bevriende mogendheden (lees de wet) en overheid gaf bevriende mogendhden toestemming Nederlandse burgers te bespionneren. En zo omzeilt de overheid de Privacywet. Via de bevriende mogendheden, de achterdeur.

  Er worden al patriotten bedreigd (bullying) door de Sturmabteiling Bruine Hemden (wat voorheen politie heette) “we maken ons zorgen om u…(al dan niet met GGD medewerker erbij)”.

  Tip voor iedereen: stap over op Protonmail en blacklist google, Gmail, yahoo e.v.a.
  Pronton-gruiker aan Proton-gebruiker = versleuteld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s