VIDEO: Zware overstromingen in Zuid-Limburg (14/15 juli 2021)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “wauso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Zware overstromingen in Zuid-Limburg (14/15 juli 2021)

 1. guusvelraeds zegt:

  Mijn mooie Limburg. Maar alles komt weer goed. Wij zijn dat gewend in Limburg. Zo hevig als nu is in honderd jaar niet meer het geval geweest schat ik zo. Als kind stond ik vroeger achter het raam als rivieren van water bij ons de straat af stroomde richting laagste punt. Ons woonhuis was gebouwd op een verhoogde kelder. In de kelder hadden we regelmatig water. Maar in het woonhuis hebben we nooit water gehad. Gelukkig maar.

  Like

 2. Julia zegt:

  Hoe triest voor al de Limburgers de trage slakken houden crisisberaad in plaats van al voorbereid te zijn. Nimmer zo een stel falende mispunten meegemaakt. Het leger had eergisteren al in paraatheid moeten worden gebracht. Maar ja urgente zaken zelfs als mensen zwaar in nood zijn hebben blijkbaar niet de hoogste prioriteit buiten de corona dictatuur om uiteraard. Kijken hoe het afloopt met schadevergoedingen voor al de mensen die door deze ramp zijn getroffen of moeten zij net zo lang wachten als de mensen in Groningen. Dus Rutte zet de miljardensteun voor de klimaatpaus Timmermans maar een aantal jaren in de wacht de miljarden zijn nodig om eigen burgers uit de nood te helpen en een goede schaderegeling te treffen. Dit is een onderdeel van ons belastinggeld dat behoort te worden besteed aan de eigen burgers die nu in diepe nood zitten.

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  In het klein hebben we dat enkele weken terug hier in Veliko Tarnovo gehad zoals Ik al beschreven heb.
  Dat is natuurlijk niet vergelijkbaar met hetgeen in Limburg de provincie Luik en de Eiffel aan de hand is maar doordat Ik zag wat hier gebeurde kan Ik me een kleine voorstelling maken van hetgeen de mensen daar meemaken.
  En vergis je niet want ook de Roer heeft een zeer hoog waterpeil nu en als het hoogwater van de Maas Roermond bereikt zou het kunnen dat de stroom van de roer stagneert en overstroomd Ik woonde in de vroege jaren 60 vorige eeuw en heb het toen ook zien gebeuren.
  Ik ben bang dat het drama dan helemaal niet meer te overzien zal zijn.
  Bij deze sterkte voor de Limburgers.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Hey mensen..wakker worden, vind niemand het wel erg toevallig, dat dit gebeurt terwijl er net door Fransje de megalomane tuinkabouter, een plan ligt… een zeer kostbaar plan met voor ons veel nadelige gevolgen, die ons DOOR DE STROT GEDOUWD MOET WORDEN ….
   Hoe beter dit te doen, dan door geënsceneerde natuurrampen, makkelijk te veroorzaken door HAARP maar ook door hier en daar sluizen open te laten, bewust slecht onderhoud en wat er dan ook voorradig is in het duivelse brein van deze genocide psychopaten.
   Als ik moet kiezen qua vertrouwen tussen het ” Duivels gebroed Consortium” en moeder Natuur, Kies ik voor de laatste…altijd.

   Like

 4. Eric zegt:

  Als het regent ligt het aan het klimaat. Als het droog is ligt het aan het klimaat. Als de zon schijnt, als ze niet schijnt, als de wind waait, als hij niet waait, als er wolken drijven, als er geen wolken drijven: het ligt altijd aan HET KLIMAAT !!!

  Like

 5. Bas zegt:

  En de verzekeringsmaatschappijen gaan natuurlijk niet uitbetalen!!!

  Like

 6. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/wilders-haalt-uit-naar-klaver-die-limburg-tragedie-misbruikt-voor-klimaatalarmisme-menselijk-leed-meteen-misbruiken-voor-politieke-agenda/

  Wilders haalt uit naar Klaver die Limburg-tragedie misbruikt voor klimaatalarmisme: ‘Menselijk leed meteen misbruiken voor politieke agenda’

  De gigantische regenbuien zorgen voor enorme overstromingen in delen van Limburg, wat voor enorm veel schade zorgt. GroenLinks-leider Jesse Klaver meent deze tragedie goed te kunnen gebruiken voor zijn klimaatpropaganda, hij ziet het onstuimige weer en de gevolgen hiervan als een voorbode van de naderende klimaatcrisis. De GroenLinkser wordt op het matje geroepen door Wilders, volgens hem kan je niet meteen menselijk leed misbruiken voor een politieke agenda.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s