Ursula von der Leyen: De verbindingen tussen haar man en de gentherapie

(Vertaling: E.J. Bron)

Om iets meer over de achtergronden van Ursula von der Leyen te weten te komen…

Haar echtgenoot is Heiko von der Leyen. Hij is medisch directeur van Orgenesis, een biotech-onderneming die zich heeft gespecialiseerd in gen-therapieën. Gen-therapieën, die in de experimentele anti-Covid-“vaccins” zitten.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Ursula von der Leyen: De verbindingen tussen haar man en de gentherapie

  1. Bob zegt:

    Geloof ze maar ,ze hebben alle verstand ervan
    om je je geld uit je zak te kloppen.

    Like

  2. Blaffertje zegt:

    En hiervoor hebben wij code rood?
    284 ziekenhuisopnames?
    Met een doorsnee verkoudheid liggen er meer in het ziekenhuis.

    Nog even en er word weer afgeschaald met operaties en gaan er nog meer mensen onnodig dood omdat ze hun diagnose of operatie te laat hebben gemist.

    Geliked door 2 people

    • fransbrassens zegt:

      Er zijn op dit moment 304 ziekenhuizen bekend in Nederland.
      Met 284 coronapatiënten is dat gemiddeld dus (0,93) niet eens één per ziekenhuis.

      Geliked door 1 persoon

      • Blaffertje zegt:

        Precies.

        Like

      • Blaffertje zegt:

        @fransbrassens.
        Je zou verwachten met deze paniekzaaierij en z.g.n besmettingen dat nu de ziekenhuizen overspoeld zouden zijn met patiënten, maar niks is minder waar.
        Het virus doet precies dat wat ieder virus doet, bij iedere mutatie afzwakken.
        Het is inmiddels tot een simpele verkoudheid verworden.
        Iedereen die ik in de loop van de z.g.n pandemie heb gesproken die het hebben gehad, en dat zijn er velen, zeiden dat het niks anders was dan een verkoudheid.
        Alleen als je weerstand slecht is dan is het risico groot op complicaties, maar dat telt voor ieder virus.

        Als een virus ontstaat is het in het begin dodelijker maar minder besmettelijk en na iedere mutatie word het minder dodelijk maar wel besmettelijker.
        En dat is het patroon wat ook dit virus volgt.

        Geliked door 1 persoon

  3. Boike zegt:

    Och jee. Natuurlijk. Dat zat er dik in. Een goed argument voor het volkstribunaal.

    Gentherapie, genetische manipulatie, is spelen met vuur. Het zou verboden moeten wezen. Blijf met je gore fikken van onze genen af !!! Het is een misdaad tegen de menselijkheid !!!

    Like

    • Astrid zegt:

      Boike zegt:
      17 juli 2021 om 15:51
      ———-
      Ze spelen voor God, maar staan aan de kant van de duivel [zie overal waar zij komen en gaan het vijfpuntige pentagramsymbool], ze zijn namelijk bezeten en extreem bezitterig. Ze zouden een driedubbele gentherapie-vaccinatie van eigen makelij moeten krijgen, dit is het werkelijke onkruid van de Aarde. Maar de massa is traag [lees: te goed van vertrouwen en onbewust van het grotere geheel] om dit te onderkennen. Het moet eerst nog veel erger worden allemaal, voor ook bij de ingedutte massa het kwartje gaat vallen. De massa heeft de potentie om machtiger te zijn, dan die enkele super narcisten en sociopaten. Hun verdeel- en heerstactieken moeten herkend worden door de massa, maar de massa is lui.

      Like

      • Boike zegt:

        @ Astrid 17 juli 2021 om 18:38

        Ze hebben hun ziel en zaligheid aan de duivel verkocht. De duivel beloofde hen een hemel op aarde. Maar een duivelse hemel is wel een hel. En daar zijn ze ingetrapt. Ze werden lid van een duistere club. Bij hun initiaties in de club werden hun gevoelens en emoties middels hersenspoeling geblokkeerd en hun gezonde naprakkedenkizeerverstand beperkt. Tevens werden ze geprogrammeerd met satanische obsessies. Nu moeten ze de duivel gehoorzamen, aanbidden, trouw zijn en zijn opdrachten uitvoeren. Het beroerde is, dat ze niet eens in de smiezen hebben, dat ze slechts een kornuitje van de duivel zijn. Wie met de duivel scheep gaat, zal met de duivel over moeten. Die duivelse hemel op aarde stopt, wanneer je bij de duivel uit de gratie valt, of niet langer meer van nut voor hem bent.

        De duivel is niet menselijk, maar een buitenaards wezen. Hij heeft geen gevoelens en kent geen emoties. Hij kan nauwelijks nadenken. Hij heeft slechts obsessies. Hij wil zijn als God en is uit op de absolute macht op aarde. Dat hij daarbij de aarde totaal vernielt, interesseert hem geen ene mallemoer. Er zijn immers planeten genoeg. Het gaat de duivel alleen maar om de macht. Het gaat hem niet om de knikkers, maar om het spel, de absolute macht. !!!

        Like

  4. Andre zegt:

    En Ursela von der Leyen heeft de noodsituatie voor de pandemie uitgeroepen voor de EU in opdracht van de WHO die zich weer heeft laten adviseren door ene Marion Koopmans. En het gen therapie spuitje van haar man werd ineens een vaccine. Ze gaan er allemaal aan allemaal.

    Like

  5. Julia zegt:

    De grootste en gevaarlijkste elitaire machtswellustelingen WHO en de farma industrie bepalen ons leven. https://vk.com/id376534624?z=video376534624_456242989%2Fe45d2171f9abb495d4%2Fpl_wall_376534624
    Kortom massaal afrekenen en geen gehoor meer aan geven pak uw vrijheden terug en laat u niet langer angstig maken en indoctrineren https://vk.com/id376534624?z=video376534624_456242993%2F1c3e830c47821283af%2Fpl_wall_376534624
    Leve de vrijheid en leve de democratie.

    Like

  6. karton zegt:

    Zou die Heiko v.d.Leyen , echtgenoot van Ursje, misschien een omgebouwde mevrouw zijn , dus vroeger met een voor-bipsje maar later met een aangeplakte pielemuis ? Na de operatie moest Heiko natuurlijk heul veul oefenen , nu is mij duidelijk waarom Ursje 7 X (!!!!!!) gejongd heeft zónder zich zorgen te maken over het milieu.

    Like

Plaats een reactie