Corona piekt in landen met hoogste vaccinatiegraad – uitvinder mRNA-vaccin: “Dit baart mij echt zorgen”

(Door: “9ForNews”)

Dr. Robert Malone (foto), de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, deelde zaterdag een Twitter-draadje waar een verontrustende trend uit naar voren komt: in landen met de hoogste vaccinatiegraad schiet het aantal corona-gevallen omhoog en in landen met de laagste vaccinatiegraad is dat niet het geval. “Dit baart me echt zorgen,” twitterde Malone.

Malta, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, waar veel wordt gevaccineerd, doen het slecht. En in Wit-Rusland, Oekraïne en Bosnië en Herzegovina, landen met een lage vaccinatiegraad, leeft corona nauwelijks op.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Corona piekt in landen met hoogste vaccinatiegraad – uitvinder mRNA-vaccin: “Dit baart mij echt zorgen”

 1. Bob zegt:

  Laat U vaccineren dan bent voor 90% of
  meer immuun Als U zich niet laat vaccineren
  bent U een gevaar voor de volks gezondheid.
  Het gif dat men ingespoten krijgt blijkt geen
  of weinig immuniteit te verhogen.
  Foute ideen zijn bijna niet te doorbreken.

  Geliked door 2 people

 2. H Slot zegt:

  Is goed spul man dat MRNA vaccin kijk maar https://mega.nz/folder/G9ZTgabQ#t-xZJqMFL71hhtEAlMZ4vg

  Geliked door 1 persoon

 3. H Slot zegt:

  Of je nu geloofd of niet even onbelangrijk . In de bijbel staat de ziel van de mens huist in het bloed daarom is volgens de talmud het consumeren van bloed ook een no no . MRNA is precies waar het om gaat het veranderen van je ziel door onze lieve heer gegeven . Mee eens of niet het men heeft dit al heel vaak ongemerkt zelf kunnen waarnemen na bv orgaan transplantaties dat mensen ineens bv iets heerlijk vinden wat ze voorheen absoluut afschuwelijk vonden . wat dacht je van het transplanteren van gedragingen door middel van mrna transplantatie/injectie ? ik zie het als puur kwaad het teken van het beest oordeel zelf maar deze wetenschapper legd het even uit https://mega.nz/file/SlQXVAzL#tV_m35B9sSkQ3raO6V3NNXHttknW_V2ZQxtiPdEdwnI Volgens mij heeft hij het zelf niet eens door waar ie mee bezig is .

  Geliked door 1 persoon

 4. Gerrit zegt:

  Het vaccin lijkt nu een aanjager te zijn voor besmettingen. Het nieuwe griepvaccin gaat ook de MRNA bestanddelen bevatten.

  Like

 5. Bas zegt:

  Schunnig mannetje!!!
  Jort Kelder vindt dat mensen die het vaccin niet willen geen recht hebben op ziekenhuisbed

  Jort Kelder vindt dat mensen die de prik weigeren geen recht hebben op een ziekenhuisbed. “Ja, pech gehad, zou ik zeggen.”
  ninefornews.nl

  Betekent dat logischerwijs niet ook dat gevaccineerden die last krijgen van bijwerkingen straks ook geen recht meer hebben op medische zorg want “eigen keuze”…….?

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Bas een grotere arrogante linkse kwast als Jort Kelder is er niet te vinden dit is nu juist het soort bagger dat bij de NPO werkt. Gewoon negeren en NPO zenders op zwart zetten. U moet maar denken Kelder lult kolder.

   Like

  • Corrie Bruin zegt:

   het is toevallig ook nog Rutte zijn hol maatje, daarom deze praatjes.

   Like

 6. Bas zegt:

  Lockdowns zijn schadelijker voor de gezondheid van kinderen dan het virus zelf.

  https://www.zerohedge.com/covid-19/five-times-more-children-committed-suicide-died-covid-19-during-lockdown-uk-study

  Vijf keer meer kinderen pleegden zelfmoord dan er stierven aan COVID-19 tijdens lockdown: Britse studie

  Vijf keer meer kinderen en jongeren pleegden zelfmoord dan er stierven aan COVID-19 tijdens het eerste jaar van de pandemie in het Verenigd Koninkrijk, blijkt uit een onderzoek, dat ook concludeerde dat lockdowns schadelijker zijn voor de gezondheid van kinderen dan het virus zelf.

  Onderzoekers van het University College London, de University of York, de University of Liverpool en de University of Bristol ontdekten in een studie (pdf) die nog niet door vakgenoten is beoordeeld dat het CCP-virus (Chinese Communistische Partij), ook wel bekend als het coronavirus, lijkt geen significant risico te vormen voor kinderen in vergelijking met andere leeftijdsgroepen.

  De studie concludeerde:

  “Het risico van verwijdering van CYP (kinderen en jongeren) uit hun normale activiteiten tijdens onderwijs en sociale evenementen kan een groter risico blijken te zijn dan dat van SARS-CoV-2 zelf.”

  SARS-CoV-2 is een andere naam voor het CCP-virus.

  Uit het onderzoek bleek dat vanaf het begin van de pandemie tot eind februari 2021 slechts 25 kinderen onder de 18 jaar overleden aan COVID-19. In totaal stierven ongeveer 61 kinderen na een positieve test, maar in 36 gevallen werd het gevonden het virus ‘heeft niet bijgedragen aan hun dood’.

  Maar in dezelfde periode waren er 124 zelfmoorden onder kinderen en 268 sterfgevallen door trauma, ontdekten de auteurs van het onderzoek, hoewel ze opmerkten dat het virus “zelden dodelijk” is voor kinderen.

  “Deze nieuwe onderzoeken tonen aan dat de risico’s op ernstige ziekte of overlijden door SARS-CoV-2 extreem laag zijn bij kinderen en jongeren”, zei professor Russell Viner van University College London, een senior auteur van de studie, in een publicatie deze week.

  “Onze nieuwe bevindingen zijn belangrijk omdat ze informatie geven over de bescherming van jongeren en over beslissingen over de vaccinatie van tieners en kinderen, niet alleen in het VK maar internationaal.”

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Waarom baart het men zorgen, het is toch de bedoeling, de hele opzet is gericht op het dwingen van onnozele goedgelovigen die alvorens geprikt te worden expliciet gevraagd worden of het hun eigen keuze is,….het wachten is op een excuus van het RIVM en het kabinet, rekenschap af leggen van de aldus getroffen maatregelen, een parlementaire doofpot, een steunfonds oprichten voor de achterblijvers en een datum prikken voor een nationale dag van rouw en een jaarlijks herdenkingsfeest.
  Gaarne de agenda’s houden vanwege het reces en het ballingschap.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s