CORONA: WAT NIET WORDT VERTELD!

Dit is een gratis nieuwsbrief om te informeren over wat u niet te horen krijgt via de mainstream media.

Al anderhalf jaar lang wordt iedereen angst aangepraat over corona. Waarom? Lees hier een ander coronaverhaal van de Stichting Tegen Overheidsdwang.

Vanaf eind 2019, toen corona hier de kop opstak, tot 15 juli 2021, dus in dik 18 maanden, zouden er in Nederland 17.775 mensen aan corona zijn overleden. Dit lijkt erg veel, maar is dat ook zo? Het zijn er gemiddeld dus bijna duizend per maand. Ook elk jaar, dus in 12 maanden, sterven er 12.000 mensen aan en door luchtvervuiling in Nederland, stelde Guus Velders van het RIVM begin dit jaar. Dit betekent in beide gevallen dus een kans van 0,07% om aan luchtvervuiling of corona te overlijden. Dus volgt de vraag ‘waarom al die dwangmaatregelen bij dat corona’, als je de cijfers van het aantal doden bij luchtvervuiling en corona vergelijkt met elkaar. Deze zijn gelijk aan elkaar. Dus de volgende vragen zijn: Waarom zijn er dan nooit dat soort dwangmaatregelen vanwege luchtvervuiling genomen? Waarom zijn er dan nooit eerder alle burgers in hun huizen hiervoor opgesloten gehouden? Waarom wordt ons nu opeens zoveel angst aangepraat?

”It’s the economy stupid”, om woorden van Bill Clinton te herhalen, maar in dit geval is het enkel de ”economy of the few”. Het economisch welzijn van een zeer beperkt aantal superrijken als Bill Gates, de man die de drijvende kracht achter vaccineren is. Verder het economisch belang van de farmaceutische industrie. Dat lijkt antwoord op die vragen. Pfizer verwacht bijvoorbeeld dit jaar voor 26 miljard dollar extra enkel aan coronavaccins af te zetten. Grove winsten dus voor bedrijven die nota bene toegeven dat de ‘vaccins’ nog experimenteel zijn en daarom eisen dat zij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld als de ‘vaccins’ tot grote rampspoed leiden. Is dit alles niet heel erg vreemd? Wij vinden van wel!

Denkt u eens in dat u bij uw bakker brood koopt en die bakker stelt dat hij u niet wil vertellen met welk experimenteel iets hij dat brood heeft gebakken en dat u geen enkel recht heeft om hem verantwoordelijk te stellen als u door wat hij in het brood heeft gebruikt ziek wordt. Eenieder die bij vol verstand is, koopt dat brood niet. Waarom dan wel deze gevaarlijke onbekende vaccinbrij accepteren? Enkel omdat zeer rijke mensen als Gates hier veel geld aan willen verdienen. Dezelfde mensen die ook bij voorbaat stellen dat als u ziek wordt, of erger, door hun ‘vaccin’, er dus geen rechtsmogelijkheid bestaat hen aan te spreken op hun verantwoordelijkheid! Waarom dekken zij zich bij voorbaat tegen schadeclaims in? Een vraag als deze hoort u niet worden gesteld bij bijvoorbeeld de NPO en daarom dus besloten wij deze nieuwsbrief te maken om u te informeren.   

Iedereen moet aan het vaccin, is de teneur. Vaccins die niet eens werken zoals recentelijk opnieuw is gebleken. Met ”Jansen kunnen dansen” was de slogan. Fout, dat kon dus niet. Aangenomen dat de toename aan besmettingen waar is, dan is dit tevens het bewijs dat het vaccin dus niet werkt. Hoe anders is te verklaren dat zoveel gevaccineerde jonge mensen massaal toch corona kregen?

Vele tientallen miljoenen mensen zouden de dood vinden door corona, zo startte de angstcampagne begin 2020 die ons vooral naar Bill Gates zijn ‘vaccin’ moest leiden. Klopten de verhalen of was en is dit deels onzin enkel om angst aan te jagen om u allen als marionetten te kunnen beheersen?!

Wij beweren niet dat er geen ziekte als corona zou bestaan, maar stellen dat deze in vergelijking met andere ziektes echt niet zo gevaarlijk is als ons al maanden lang wordt voorgehouden. Dus waarom al die waanzinmaatregelen? Waarom zoveel mensen hun leven kapot maken door hen in hun huizen op te sluiten; hen hun vrijheden af nemen en hen enkel kleine beetjes van de afgenomen vrijheden terug geven als zij kunnen aantonen te zijn gevaccineerd met een ‘vaccin’ dat dus niet doet wat men beweert dat het doet. Meer en meer gevaccineerde mensen raken momenteel besmet, iets dat betekent dat de vaccins niet werken zoals men stelt/stelde dat ze doen. Nog erger dan dat, er zijn veel bijwerkingen en er zijn al veel mensen overleden aan juist dat experimentele vaccin.

Vanuit Amerika bereikte ons op 15 juli het onderstaande bericht. (Omdat computerlinks vanaf papier niet werken: type onderstaande tekst in het geheel in uw browser om bij het artikel te komen.)

Schok: in Amerika zijn afgelopen week meer vaccindoden gevallen dan coronadoden

Eveneens aanraders:

Ex-Pfizer-VP Mike Yeadon waarschuwt voor prikken tegen coronavarianten: ‘Dit zijn geen vaccins’

Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties

‘Ongelofelijk effect’ in India door behandeling van corona met ivermectine

“Onbegrijpelijk dat de Nederlandse overheid nog steeds niet toestaat dat artsen ivermectine off-label voorschrijven,” schrijft Kamerlid Wybren van Haga. Ook huisarts Rob Elens deelde het bericht op de sociale media.

Wilt u meer informatie die u via de mainstream media geheel of grotendeels is en of wordt onthouden? Ga naar sites van dromerig links tot harder rechts als: E.J. Bron, Xander, De Lange Mars, Frontnieuws, Ninefornews.nl, The Post Online, Viruswaarheid, Gezond Verstand om enkele te noemen.

INFORMEER UZELF: HET GAAT OM UW LEVEN EN GEZONDHEID

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: (Print het pamflet uit en verdeel het onder zo veel mogelijk mensen!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CORONA: WAT NIET WORDT VERTELD!

 1. Bas zegt:

  Like

 2. Anneke zegt:

  Tja Corona is er en je kunt ziek worden maar ook niet, ik ben 74 jaar en melde mij op 14 juli in het ziekenhuis voor Nier operatie opname, dat ging helemaal mis. Ik ben NIET geïnjecteerd tegen Corona maar men wilde mij wel verplichten om een lange wattenstaaf in mijn neusholte te laten steken om te testen of ik wel of niet Corona besmet was. Ik ben een gezond mens met een fout “iets” in mijn ene Nier en dat moet eruit. Zonder de test geen opname was de duidelijke taal, oké dan ga ik naar huis, daag allemaal! Dat had men blijkbaar niet verwacht dat ik ook echt naar huis zou gaan, geen operatie dus de volgende dag. Thuis gekomen kreeg ik vele telefoontjes om toch terug te komen, zo erg is de test toch niet, in mijn beleving dus wel, waarom testen op “iets” wat ik niet heb of is die test een nieuw verdien model voor het ziekenhuis? Zijn Nederlanders nu echt allemaal verworden tot makke meelopende domme schapen? Kom toch tot bezinning, spuiten en testen doet corona niet verdwijnen er komen wel steeds meer soorten hoe zal dat toch komen? ongedierte bestaat ook in vele soorten en maten zodra er één soort verdwijnt zijn er al 10 andere soorten ontstaan. De vele doden door “Corona” zijn die wel gestorven aan Corona of was/is de behandeling ervan, op advies van het RIVM en WHO een foute keuze! De tijd zal het leren.
  Voorlopig zit ik mij te beraden op hoe ik het Nier probleem opgelost ga krijgen, de verzekeraar gaf in ieder geval aan dat ik in elk ziekenhuis terecht kan die deze discipline in huis heeft terecht kan.
  Het Universitair ziekenhuis heeft voor mij afgedaan.

  Geliked door 2 people

  • Zeeuwse Babbelaar zegt:

   De ziekenhuizen spelen onder hetzelfde hoedje, als de overheid.
   Zowel de regionale als de universitaire ziekenhuizen, zijn eigenlijk weer de slaafjes vn de parallel overheid achter de schermen.
   De Big-farma speelt hier eveneens een enorm duistere rol !

   Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: CORONA: WAT NIET WORDT VERTELD! (2) | E.J. Bron

 4. Pingback: CORONA: WAT NIET WORDT VERTELD (3) | E.J. Bron

 5. duinsnip zegt:

  @Anneke Mijn complimenten voor je moed. Als elke patiënt dit zou doen is de onzin morgen voorbij. Ik hoop voor jou dat je toch nog een “normaal” ziekenhuis vind.

  Like

 6. Johnny zegt:

  Graag info

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s