Neo-communisme of vrijheid?

(Door: “Elise Nijmegen”)

Een oorlog tegen de mensheid, een oorlog tegen de rechten van de mensen, daar lijkt het Wereld  Economisch Forum voor opgezet te zijn.  Deze ongekozen mensen dicteren de overheden van alle landen die geloven in de mondiale ideologie die het WEF samen met de VN en de WHO uitrolt.

Het WEF dringt er nu op aan om ongevaccineerde werknemers te ontslaan als onderdeel van de “Great Jobs Reset”. Want het is zo blijkt niet echt een eigen keuze meer die gevaarlijke injectie, die mijns inziens uw gezondheid niet verbetert maar verslechtert.
(frontnieuws.com)

Wat zit er nu eigenlijk in die injecties? Hugo heeft ervoor gezorgd dat het staatsgeheim is wat er in de vaccinaties zit en waarom eigenlijk? Omdat er, zoals onderstaand artikel ons laat weten, grafeenoxide inzit?   Spaanse onderzoekers ontdekten dat de vaccinaties van Pfizer en Astra Zenica voor een heel groot gedeelte uit grafeenoxide bestaan. Het gaat om nano-deeltjes die in de bloedbaan en in iedere cel van je lichaam terechtkomen, legt medisch expert Jane Ruby uit in de Stew Peters Show, die u kunt bekijken in onderstaande link. Deze deeltjes beschadigen het celmembraan, de beschermende barrière van een cel, en dat is heel erg gevaarlijk  “Een nachtmerrie buiten elke proportie”!!
(ninefornews.nl)

Hieronder nog meer informatie over grafeenoxide, het Spaanse onderzoek. Vastgesteld kan worden dat de bevolking als proefkonijn functioneert om te kijken wat grafeenoxide in de hersenen, het hart en/of alle organismen doet.  De koolstof nano-deeltjes zijn, zo laat onderstaand artikel zien, antennes voor de 5G-frequenties en resoneren mee op commando. “La Quinta Columna bespreekt een onderzoek naar de eigenschappen van grafeen en het verband met EMV”. Het is altijd weer iets erger dan eerder gedacht…
(herstelderepubliek.wordpress.com)

Een gelekt document, nu openbaar gepubliceerd door de regering van Lake County, Illinois, beschrijft hoe “strike-force-vaccinatiehandhavingsteams moeten functioneren en wat ze moeten doen. Het heet, het “Community Health Ambassador Outreach Knocking Project”.

De instructies luiden als volgt:

– overtreed “verboden” beperkingen en betreed illegaal privé-eigendom,
– doe je voor als functionarissen van de gezondheidsafdeling en probeer gebouwbeheerders te intimideren om toestemming te geven voor toegang tot de stakingsteams,
– liegen tegen het publiek en ten onrechte beweren dat Covid-vaccins veilig zijn door informatie achter te houden over ernstige bijwerkingen, waaronder ziekenhuisopnames en sterfgevallen,
– gebouwen op militaire wijze ontruimen, verdieping voor verdieping, vleugel voor vleugel, op deuren kloppen en bewoners van appartementsgebouwen en wooneenheden intimideren.
– het vastleggen van locaties, (adres, kamernummer) van anti-vaxxers om deze informatie in een overheidsdatabase in te voeren voor verdere actie. (hoogstwaarschijnlijk gedwongen verwijdering in quarantaine/ medische ontvoering)
(naturalnews.com)

Als u er even van uitgaat dat de zogenaamde waarzeggers, ook wel wappies of complotdenkers genoemd, gewoon gelijk hebben en deze mondiale medische fraude al lang geleden is bedacht en deze hoax wordt gebruikt om het neo-communisme van WEF/VN/WHO in te voeren voor de wereldbevolking, of voor diegenen die al deze aanslagen op hun gezondheid hebben overleefd, dan verbaast onderstaand bericht mij niet.

De covid-varianten hebben dezelfde namen als de alfa-, béta-en gammagolven die worden uitgezonden door een 5G-zendmast… Opmerkelijk is te zien, u kunt er meer over lezen in onderstaand artikel, dat deze zogenaamde mutaties, waar de ongevaccineerden de schuld van krijgen, dezelfde namen lijken te hebben als de hersengolven: Delta, Alfa, Beta en Gamma. Er staat interessante informatie van de website ORISE, die wordt beheerd door ORAU, die sinds 1946 samenwerkt met overheidsinstanties, universiteiten en bedrijven om “wetenschappelijk onderzoek en onderwijs te bevorderen, de gezondheid en het milieu te beschermen en nationale veiligheid te beschermen”…
(eindtijdnieuws.com)

U begrijpt dat heel erg veel mensen zich zorgen maken over de experimentele injecties die gegeven worden en de consequenties daarvan. Helemaal omdat er geen informatie gegeven wordt over de eventuele, nu duidelijk zichtbare, bijwerkingen van deze injecties, die vol zitten met, zo laten bovenstaande berichten zien, nanotechnologie die samen zou werken met de stralingen op verschillende frequenties van de 5G-masten. Het is echt te krankzinnig voor woorden allemaal, maar zonder 5G-masten geen frequenties die de gevaccineerden nog meer zouden kunnen schaden…

En nu willen ze alle gezonde kinderen ook gaan vaccineren, iets dat in sommige andere landen al gebeurt. En wat mij persoonlijk verbaast is dat bij elk ander “medicijn” er voor kinderen speciale doseringen zijn die afgestemd zijn op hun gewicht bijvoorbeeld, maar bij deze, in mijn ogen zeer gevaarlijke, injecties maakt dat blijkbaar niet uit.

Duizenden zeer bezorgde ouders stellen voormalig schoolmeester, nu Gezondheidsminister Hugo de Jonge persoonlijk aansprakelijk voor schade als gevolg van corona-vaccinaties.  Ouders die zich hebben aangesloten bij Stichting “Wij de Ouders”, met advocaat Niels Vanaken die terecht stelt: “De Jonge stelt dat het vaccin veilig is, terwijl alleen al in Nederland 1287 ernstige bijwerkingen zijn gemeld na het toedienen van het Pfizer-vaccin. Dat de minister deze informatie achterhoudt en een propagandacampagne voert, is niet alleen onethisch, hij speelt met de gezondheid van kinderen”.
(ninefornews.nl)

Mijns inziens hebben we bijna geen enkele volksvertegenwoordiger, misschien op een stuk of 5 na, meer in de Tweede Kamer zitten. Buitenlandse dictaturen dicteren “Nederlandse politici”, en het is aan ons om onze vrijheid terug te eisen. Om onze privacy, democratie en identiteit terug te nemen en 5G, dat niet alleen schadelijk is voor de mens maar ook voor de natuur en alle levende organismen en alleen maar is geïnstalleerd om de rijken rijker te maken en de mensen te onderdrukken, voorgoed uit Nederland te verwijderen.

Het is tijd om ons te verbinden; blank, zwart, geel, moslim, christen, atheïst of wat dan ook, we gooien onze verschillen even overboord en gaan samen de strijd aan om onze vrijheid terug te krijgen. Geweldloos natuurlijk, maar volhardend en saamhorig, want alleen samen krijgen we deze gevallen regering onder controle en onze vrijheid weer terug.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Neo-communisme of vrijheid?

 1. Alle mensen ontslaan die niet gevaccineerd zijn, lees ik. Maar als de meeste mensen nu eens hun rug recht houden? Is dit artikel niet eerder bang makerij? Waar ik woon ( Wadeneiland ) was het op een gegeven moment zo dat alle medewerkers van een Verzorgings tehuis de opdracht kregen zich te laten vaccineren. De hele groep weigerde behalve 2. Dus toen trok het bestuur zijn keutel weer in, het werd toch wat lastig om een verzorgings tehuis te runnen met 2 personen. M.a.w, we zijn met vele, en al we allemaal ons niet bang laten maken en nee zeggen en desnoods maar ontslag nemen, het zal mij benieuwen wat er gebeurd als we dit massaal doen.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Het is een fascistische greep naar de macht, geholpen door hun wereldwijde handlangers die in de regeringen zitten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het “artikel” begint maar direct met een kapitale fout, het WEF dicteert niks en zijn daar ook op geen enkele manier toe in staat, het WEF adviseert hooguit.
  Het ontslagrecht in Nederland zit meer dan stevig in elkaar en maakt de hier gesuggereerde oplossing praktisch onuitvoerbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s