Verkiezingsfraude in de VS (3)

(Door: J.A. Kapteyn)

(Lees hier deel 1 en deel 2 van “Verkiezingsfraude in de VS”)

Nadat afgelopen donderdag tijdens een hoorzitting van de senaat van Arizona bekend werd dat er op grote schaal is gefraudeerd met de verkiezingsuitslagen van de grootste provincie Maricopa County (Arizona), komt nu naar buiten dat de uitslagen in Fulton County in de staat Georgia ook enorm zijn gemanipuleerd in het voordeel van Joe Biden.

Een persbericht van 13 juli jl. meldt:

“Atlanta, Georgia
Eisers in een strafzaak, aangespannen door VotersGA om de verkiezingsuitslagen van Fulton County te controleren, hebben verbazingwekkende claims neergelegd en leverden nieuwe bewijzen afkomstig uit openbare bronnen, die aantonen dat de handmatige verwerking van de verkiezingsuitslagen van 3 november 2020 zijn gemanipuleerd door grove fouten en aanwijsbare fraude”.

De nieuwe beschuldigingen zijn gebaseerd op een analyse van de poststembiljetten van Fulton County door een VoterGA-team. Deze analyse werd openbaar gemaakt, nadat indieners op 13 april hierover een rechtszaak wonnen.  Dat bracht de Algemene Vergadering van Georgië ertoe om alle gegevens openbaar te maken onder Open Records Requests vanaf 25 maart .

Het persbericht vervolgt:

“De analyse van het team onthulde dat 923 van de 1539 stembiljetten stemmen bevatten die onjuist zijn gerapporteerd in de officiële resultaten van 3 november 2020. Deze onnauwkeurigheden zijn te herleiden tot verschillen in stemmen voor Donald Trump , Joe Biden én het totale aantal uitgebrachte stemmen, in vergelijking met hun gerapporteerde controletotalen. Het foutpercentage van de hand getelde stemmen is maar liefst 60%.

Eén fout die werd ontdekt betrof het rapporteren van dubbele resultaten. Het team vond tenminste 36 partijen poststembiljetten met 4.255 extra stemmen die onterecht waren toegevoegd aan de stemuitslagen. Het betrof 3.390 extra stemmen voor Joe Biden, 865 extra stemmen voor Donald Trump en 43 extra stemmen voor Jo Jorgenson.

Maar het zijn niet alleen maar fouten. Het VoterGA-team vond 7 vervalste controlebladen met verzonnen stemtotalen. Een partij met 60 stembiljetten voor Joe Biden en 50 voor Donald Trump werd bijvoorbeeld gerapporteerd als 100 voor Biden en 0 voor Trump. De 7 partijen stembiljetten met 554 stemmen voor Joe Biden, 140 stemmen voor Donald Trump en 11 stemmen voor Jo Jorgenson waren in de audit vervalst met 850 stemmen voor Biden, 0 stemmen voor Trump en 0 stemmen voor Jorgenson.”

Naast deze onregelmatigheden en vervalsingen heeft Fulton County duizenden stembiljetten achtergehouden, die pas eind februari opdoken, toen de provincie zijn oorspronkelijke auditresultaten aanvulde. De indieners van de klachten beweren verder dat Fulton County gedurende minstens drie ophaaldagen geen “drop-box overdrachtsformulieren” heeft verstrekt, terwijl dit wel verplicht was.

Al deze wantoestanden worden meegenomen tijdens bovenvermelde rechtszaak. Het is duidelijk dat de grondwettelijke rechten van kiezers met voeten werd getreden om Joe Biden een voorsprong te geven op Donald Trump.

Berichten over onregelmatigheden als hier beschreven komen ook uit andere staten, waaronder Pennsylvania en Michigan.

Omdat de wetgevers in de staten – de leden van de Kamer (House) en de Senaat van elke staat – het recht hebben om de uitgebrachte stemmen van kiesmannen te herzien als er fraude wordt geconstateerd, is het niet ondenkbeeldig dat er op grond van deze bevindingen nieuwe verkiezingen komen in genoemde staten. Het zijn met name de zgn. Swing States waar het om gaat. Als in deze staten de balans omslaat van Biden naar Trump, zou het zomaar kunnen dat Trump terugkeert in het Witte Huis.

Bron:Vertaling in het Nederlands. 
donaldjtrump.com

Door:
J.A. Kapteyn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Verkiezingsfraude in de VS (3)

 1. Stefan zegt:

  Al is de leugen nog zo snel…….
  Persoonlijk hoop ik dat de verantwoordelijken hoofdelijk aansprakelijk worden gesteld en vervolgd.
  Hetzelfde geld voor de vaccinatie promotors en angstzaaiers met MSM macht, als blijkt dat ze dit voor eigen gewin hebben gedaan. En tegen beter weten in.
  Persoonlijk ben ik echter wel bang dat slinks dan weer een JFK gaat doen. Maar dan wereldwijd.
  Geld en macht. Daar draait het allemaal om.
  Great reset my ass.

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Er zullen grote financiële spelers de bak in moeten, willen we deze corrupte zooi de wereld uit helpen. Vrijwel alle machthebbers van de meeste landen zullen voor het gerecht moeten verschijnen . De verloedering is onvoorstelbaar groot, onder deze zichzelf o zo correct vindende bewindslieden. Ze hebben het weer niet geweten, dat straalt nu al van die smoelen af. IN EN IN TRIEST, MAAR ZE ZULLEN ER TUSSENUIT MOETEN, ANDERS VERANDERD ER NIKS.

   Geliked door 1 persoon

 2. bezorgde burger zegt:

  Zo en nu maar eens onderzoeken hoe de verkiezingen in Nederland zijn gemanipuleerd!
  De software die de stemmen verwerkt schijnt zeer belabberd geschreven te zijn, zit vol onverklaarbare en overbodige code, heeft geen controlesysteem om de uitslag te testen en is geaudit door een d666 gemeenteraadslid en groot sponsor.

  Het lijkt me duidelijk dat we niet ver hoeven te zoeken waar de verrassende uitslag vandaan komt…

  Geliked door 5 people

 3. ieznogoedh zegt:

  Tja, als je in de Swing States een uitslag wil die je president maakt, dan moet je ervoor zorgen dat de ‘juiste’ personen de stemmen tellen.
  Stalin zei al dat het aantal uitgebrachte stemmen niet van belang is, maar dat degene die de stemmen telt de uitslag bepaalt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  De Globalisten stellen alles in het werk om
  hun strofiguren aan de macht te helpen,
  daarbij wordt gemiddel geschuwd.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Gelijk hebben of gelijk krijgen zijn twee verschillende zaken. Ik moet nog zien dat Biden ingewisseld word voor Trump. Vlak na de verkiezingen speelde dit al en ik vernam van Amerikaanse bronnen dat als Biden eenmaal gekozen was Trump er zich bij neer moet leggen daar de Amerikaanse Wet voorschrijft dat een eenmaal – gekozen – president niet meer verwijderd kan worden. Ik schreef het al eerder; gedane zaken nemen geen keer !

  Like

 6. THJ zegt:

  Death to Commies!

  Deze Verraders horen de doodstraf te krijgen net als alle infiltranten/verraders/politici van het Westen, de Merkel¨s en Rutte¨s zijn massamoordenaars ze zijn Commies en horen geen leven in onze landen te hebben…

  Like

 7. Peter zegt:

  Ik erken maar een president en dat is Trump.

  Like

 8. Pingback: Verkiezingsfraude in de VS (4) | E.J. Bron

 9. Pingback: Verkiezingsfraude in de VS (5) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s