VIDEO Sven-Ake Hulleman: “Ethiek voor beginners (en politici)”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO Sven-Ake Hulleman: “Ethiek voor beginners (en politici)”

 1. R.k. zegt:

  👍👍👍

  Like

 2. Andre zegt:

  Meeuwen schijten ook altijd alles onder dus wat doe je dan als je er 1 vindt? Precies die laat je los in de hoefvijver zodat ie daar de boel kan onder schijten en Rutte op zn kop pikken. Ludiek hoor.

  Like

 3. Knalkopje1 zegt:

  Kanselier-kandidaat Armin Laschet van het zich Christelijk noemende CDU had blijkbaar een reden om zich kapot te lachten tijdens de (schijnheilige) toespraak van bondspresident Steinmeier in de zeer zwaar getroffen plaats Erftstadt in de Eifel. Misschien vond hij het wel grappig om het water daar zo snel door de straten te zien stromen en de aangerichte verwoestingen te zien. Voor die Laschet ging het toch maar om Kartoffeldeutsche! Hij is immers de opvolger van Muslim Mutti Merkel. Daar komt bij dat Laschet en de andere zich geweldig vermakende heren op de achtergrond geen 1,5 m afstand hielden, iets dat ze wel verlangen van de burgers op straffe van boetes.
  https://www.pi-news.net/2021/07/laschet-hat-viel-spass-im-flutgebiet-und-lacht-als-waere-karneval/

  Like

 4. paulus zegt:

  Fantastisch. Had ik vroeger maar zo’n docent gehad.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Recht en Wet bestaan niet meer. Dit houdt onder meer in dat het demissionaire kabinet alles tot Wet kan laten uitvoeren waar wij ons aan moeten houden. Gelijk de bewapende overvaller tot u zegt; geef mij de code van uw kluis, anders krijgt u de kogel. Op datzelfde moment grijpen wij die vaas van Sven-Ake Hulleman en slaan die overvaller zijn hersens in. Wij hebben momenteel dus niets meer te willen en kunnen beter het spelletje (op onze manier) meespelen. Dat wil zeggen; oog om oog, tand om tand. Zodat we langzaam weer teruggaan naar de situatie dat het volk de macht heeft over de politiek maar niet de politiek over ons zoals nu het geval is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s