De gekochte journalist

(Door: Annelies)

“Ongevaccineerden zijn egoïsten. Dankzij hen blijft de maatschappij op slot.” Zo kopte een column van de hand van “journalist” Roy Hazenoot vanochtend in het Noordhollands Dagblad. Hoewel de kop al schokkend genoeg was, viel mijn mond open toen ik de haat in het stuk las. Een aaneenschakeling van ongefundeerde beschuldigingen, aanzetten tot haat en misplaatst superioriteitsdenken viel mij ten deel. Dat dit wanstaltige stukje tekst de goedkeuring van de (hoofd)redactie heeft ontvangen, kan ik helaas niet meer schokkend noemen. Het is in mijn ogen een zoveelste stap in de haatcampagne tegen zogenaamde “ongevaccineerden”. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op De gekochte journalist

 1. Ravian zegt:

  Roy Hazenoot is gewoon een gore nazi die de treinen naar het oosten weer op de rails probeert te krijgen.
  Vervang “ongevaccineerden” door “Joden” en hij kan zo tussen Hitler en Goebbels plaatsnemen.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Dan de volgende vraag. Gaat het noord Hollands dagblad deze mafketel buiten flikkeren.
  Nee dat gaan ze dus niet doen want de gek verkoopt het juiste praatje.
  En zie hoe het journaille gebruikt wordt om Rutte zijn lulverhaal gepromoot wordt en doe de snuivert de Jonge maar achteraan.
  Om het kort te houden Nederland is naar de kloten Hoera Ik ben weg

  Like

 3. wanneer geeft Rutte een persconferentie over de miljarden niet- corona virussen? Nooit

  Like

 4. rob keyzer zegt:

  De ‘journalist’ Roy Hazenoot is naar mijn mening veel te ver gegaan in zijn links/liberale politiek ‘correcte’ betweterigheid. Wat deze man heeft gedaan is een hatecrime plegen. In een commentaar in het Noordhollands dagblad stelt de man, zonder enige terughoudendheid, dat alle mensen die zich niet wensen te laten vaccineren de schuld dragen aan alle feiten die de overheid de gehele bevolking al anderhalf jaar oplegt en heeft opgelegd. Het hiermee uiten van bijna pure haat ten aanzien van andersdenkenden leidt bij mij tot het overwegen tot het indienen van een aanklacht tegen hem wegens discriminatie en het door hem via een openbaar mediakanaal oproepen en aanwakkeren van haat jegens een bepaalde bevolkingsgroep.
  Rob Keyzer,
  Schrijver, schilder, journalist, musicus.

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  Het is jammer voor Hazelnoot dat hij niet twee, of drie generaties eerder was geboren. In Duitsland kon hij een aanstormend jonge talent zijn voor das Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda (RMVP). Hij zou kennelijk een Nieuwsregiesseur zijn bij de ‘Volkische Beobachter’ of ‘Der Sturmer’. In Nederland kon hij hoge positie krijgen bij de NSB-krant ‘Volk en Vaderland’. Maar, deze jonge meneerske krijgt ook in onze tijd prima kansen. Een oud telg uit een goede nazi-familie, die ambities heeft de wereld te veroveren, heeft voor hem plaats in zijn ‘Bild-Back-Better Ministerium für Volksaufklärung und Propaganda’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s