In Frankrijk en Griekenland demonstreren honderdduizenden burgers tegen gedwongen corona-vaccinaties

(Vertaling: E.J. Bron)

Steeds meer EU-landen besluiten, zonder mediale of politieke tegenwind, een gedwongen corona-vaccinatie – van Frankrijk via Italië tot Griekenland. Eerst voor bepaalde beroepsgroepen, zoals verpleegkundigen en gezondheidspersoneel, ingevoerd, zou de dwang zich weldra tot alle burgers kunnen uitbreiden. Maar misschien gaat de rekening niet op, want in Frankrijk en Griekenland marcheren sinds de aankondigingen honderdduizenden mensen op straat om hier tegen te protesteren.

Grote demonstraties in Frankrijk

Zo vinden er in bijna alle grote Franse steden massaprotesten plaats tegen het omstreden decreet van president Emmanuel Macron, dat voorziet in gedwongen vaccinatie en de digitale registratieplicht. In steden zoals Lyon zetten de beroepsknokkers van de politie zelfs traangas tegen de eigen bevolking in. In totaal gingen op 137 plaatsen meer dan 100.000 mensen de straat op om te protesteren tegen de corona-dictatuur.

Ook in Griekenland massale protesten

En ook in Griekenland gingen tienduizenden mensen in alle grote steden de straat op om tegen de “vaccinatieapartheid” en het corona-vaccinatiepaspoort van de regering te demonstreren. Zoals bekend mogen niet gevaccineerde mensen quasi helemaal niet meer deelnemen aan het openbare leven. Eveneens bestaan er plannen om meer jongeren tegen corona te laten vaccineren.

(Klik voor meer video´s de link hieronder naar het originele artikel aan!)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op In Frankrijk en Griekenland demonstreren honderdduizenden burgers tegen gedwongen corona-vaccinaties

 1. Danny zegt:

  Macron al opgepakt en vastgezet? Waar blijft Nederland nu? Slapjanussen hier. Na genoeg geen protest hier.

  We hebben het nog veel te goed hier. Berusting en onverschillig vieren hier hoogtij. Heel triest. Zal gevolgen gaan hebben komen ze wel achter straks. Strontvolk!!!

  Geliked door 3 people

 2. koosv8 zegt:

  EN HOE MEN ONZE ZO GEPREZEN JOURNALISTEN, MEDIA, OF VRIJHEID VAN MENINGSUITING OOK NOG WIL NOEMEN.
  ZE BLIJVEN DOOF STOM WEGKIJKEN. HET MEDIAPARK IS HET EERST AAN DE BEURT!!!
  HYPOCRIETE LINKSE HUIGELAARS!!!!

  Geliked door 4 people

 3. Julia zegt:

  Zal vanavond bij de linkse propaganda NPO wel een extra uitzending over komen en vooral kranten als De Telegraaf, NU en de rest van de linkse media zullen hier uitgebreid over gaan publiceren. Gelooft u het nou forget it. Ik blijf zeggen boycot de NPO en gebruik die linkse kranten uitsluitend in de kattenbak of steek er straks het open haard vuur mee aan. Het is een bolwerk van linkse leugens en propaganda maar het verzwijgen wat eer daadwerkelijk in onze Europese lidstaten gaande is en uiteraard petje af voor al deze mensen die vechten en demonstreren voor onze vrijheid en die politieke misdadigers tegen de menselijkheid laten zien dat de ongekende dictatuur en het opdringen of verplichten van gifprikken niet meer wordt getolereerd. Maar ja de volgzame onderdanige schaapjes hier in Nederland slapen verder en stellen zich volledig beschikbaar voor de dictatuur en de gifprik verplichtingen zoals de misdadige overheid dit voorschrijft. Een verloren en overgeleverd volk dat blij is met een paar weekjes onder de meest idiote maatregelen er tussenuit mogen knijpen. Leve de vrijheid!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter Zeearend Coen. zegt:

  Demonstreren is net zoiets als een fopspeen, je kan zuigen maar de melk komt niet.
  wie wil protesteren moet zorgen gehoord te worden, iets wat enkel persoonlijk werkt bij politici. Mailen naar een @tweedekamer.nl is net zo nutteloos als geld doneren naar Afrika.

  Wil je verandering, spreek verantwoordelijken persoonlijk aan en leg persoonlijk uit waar de schoen wringt. Dan weet je zeker dat iemand jou protest heeft gehoord en zeer waarschijnlijk serieus gaat nemen. Mailen of demonstreren ergens op een veldje, kan het nog afstandelijker van de democratische waarden…?

  Dus in naam van democratie en de waarden ervan: alle kamerleden met naam en adres op het internet, zodat burgers hun vertegenwoordigers ook echt kunnen spreken en niet via een mailadres waar men eerst weken heeft gewerkt aan een nette mail om vervolgens in een spambox @tweedekamer.nl te verdwijnen….

  Maak de democtratie transparant, namen en adressen. Opdat de burger ook gehoord mag en kan worden, en niet als gekke Henkie of Hannie moet wachten op een reactie de nooit gaat komen…..

  Namen en Adressen.

  Like

 5. verwardeman zegt:

  @Peter Zeearend Coen
  Bedoeld u toevallig PVV en FvD ?
  Ik ken de frustratie , vaak gemaild , nooit iets van een reactie
  of wat ook teruggehad .
  En op zulke lamlullen moet ik dan stemmen , als ze al te lam zijn om contact op te
  nemen of te reageren , daar moet ik dan vertrouwen in hebben ?

  NB. wie hebben die massademonstraties in Greece en France GEORGANISEERD ?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s