Aan John Jorritsma

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Jorritsma,

Wilt u beloven dat u tot uw pensionering publieke functies zoals het burgemeesterschap van Eindhoven blijft vervullen? Nederland heeft namelijk grote behoefte aan u. Het is een ongelooflijke geruststelling dat u er nog bent.

Dat er naast échte politici, zoals de pathologische leugenaar Mark Rutte, de blijmoedige clusterfucker Hugo de Jonge en de megalomane machtswellusteling Frans Timmermans, ook nog kleine krabbelaars als John Jorritsma bestaan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aan John Jorritsma

  1. karton zegt:

    Is deze Jorritsma familie van die Annie Jorritsma , de “vrouw” met dat paardenhoofd ? Die ooit , of misschien nog wel steeds, buiten de pot pieste toen ze haar hut bouwde in Almere ? Ook al zo’n omhoog gevallen VVD-graaister !

    Geliked door 2 people

  2. Julia zegt:

    Dit soort idioten dat zich burgemeester noemt denken blijkbaar boven de wet te staan en dan nog geïrriteerd zijn omdat hij de busbaan gebruikt. Weet die sukkel niet dat het zelfs verboden is. In de file staan of lang wachten zijn dingen waar natuurlijk niemand om staat te springen en al helemaal niet als je haast hebt. Als je dan uiteindelijk de beslissing neemt om niet langer te wachten en je route te vervolgen over de busbaan, dan is er de kans dat je binnen de kortste keren een envelop van CJIB (Centraal Justitieel Incassobureau) op de deurmat hebt liggen. Word je betrapt tijdens je ritje op de busbaan, dan kost je dat €140,-.
    Ik vrees dat de envelop van het Centraal Justitieel incassobureau niet erg op zijn deurmat zal vallen die gasten komen overal onderuit maar als een burger dit flikt dan is het gegarandeerd prijs. De corrupte rechtstaat is in Nederland al lang een feit.

    Like

  3. VarAway zegt:

    Als mijn naam J.J. was, zou ik na het lezen van dit briefje, absoluut impotent zijn…
    Dodelijk!

    Like

  4. hannah zegt:

    weet niet of het familie is maar heeft wel dezelfde rotstreken of nog erger

    Geliked door 1 persoon

  5. dutchess43 zegt:

    Sneuneus is nog een tè viendelijke naam voor deze azijnpisser.
    Het gros van de Eondhovenaren kan zijn bloed wel drinken ( waaronder ik zei de gek)
    Hoogste tijd voor een gekozen burgemeester.

    Like

    • karton zegt:

      Hoorde zojuist dat deze gehaktbal (Jorritsma) NIET meer over de busbaan in Eindhoven rijden. Het toeteren van de buschauffeurs heeft dus succes gehad.

      Like

Plaats een reactie