Beschouwing van een egoïst?

(Door: “bozeoudeman”)

Terwijl in andere Europese landen de nek-klem nog harder wordt gezet, laat Engeland de inwoners weer vrij, tenminste… Zo lijkt het voor dit moment. Volgens mij kan dat ook allang, al vanaf de wisseling heeft plaatsgevonden in het Witte Huis en de kliek rondom Clinton en Obama de macht weer stevig in handen heeft in dat grote, en zoals de afgelopen vier jaar op straat en tijdens de  verkiezingen is gebleken, ondemocratische land aan de andere kant van die grote plas. (Deze zin is mij natuurlijk ingefluisterd door de oom van Ome Bob! Niet verder vertellen.)

Want laten we wel zijn, daarvoor lijkt corona wellicht bijna in eerste instantie bedacht, ontwikkeld en vanuit laboratoria vrijgelaten om die Trump uit die macht te verjagen. Hoe moest men dit doen, nadat was gebleken dat een groot deel van het volk, ongeacht hun afkomst, die Trump wel zag zitten. Want die Trump had de economie, die door Clinton acht jaar lang als ballon met lucht was opgepompt, die Bush acht jaar lang had laten leeglopen om door Obama ook weer acht jaar lang totaal te worden leeg gewrongen, weer laten opbloeien. Amerika weer economisch op de rails helpen en via het opleggen van importbeperkingen banen terug te halen die ook door Amerikaanse bedrijven naar China waren overgeheveld, omdat daar arbeid zoveel goedkoper was en is. Tja, dat mocht natuurlijk niet van de geldschrapers!

Trump was zo dus het gevaar bij uitstek voor de wereldwijde geldelijke belangen van multimiljardairs achter poppetjes als Clinton en Obama, waardoor een mannetje als Gates nu weer onbeperkt verder geld kan verzamelen, door ellende voor bijna 8 miljard mensen te scheppen, te overdrijven om zo fors te cashen. De farmacie heeft ook het summum bereikt, gewoon de hemel voor ieder bedrijf dat eigenaren en aandeelhouders op grote schaal financieel wil trakteren en, niet onbelangrijk, fascistisch aangelegde groeperingen en personen hebben gezien hoe makkelijk het is om hele volksstammen naar je pijpen te laten dansen. Jaag ze angst aan en ze zijn als lammeren.

Tja ouwe man, dat jij een complotdenker bent, dat wist ondertussen half internet al, vandaar dat ‘nette’ sites kiezen om jou gewoon geen antwoord te geven, want zij weten zich ver boven dit soort ideeën verheven. Tja, we zullen zien. Wellicht helaas te laat, net als men in de jaren-30 zag, maar ook toen dus rijkelijk te laat. Het experiment is trouwens bijna achter de rug: Biden is president, Gates en de farmacie incasseren tientallen miljarden extra per jaar en de menselijke volgdieren weten dat het ‘echt in hun eigen belang’ is om zich maandelijks gewillig te wenden tot ‘doktoren’ voor hun vervolgprik. En alle verstandige vaccinweigeraars zijn egoïsten volgens een ‘heer’ bij de krant. Yes! And I’m proud to be! Doei manneke!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Beschouwing van een egoïst?

 1. koddebeier zegt:

  Partijen die democratie in hun vaandel voeren hebben meestal weinig met democratie van doen.
  Die D in het vaandel staat dan ook zonder twijfel voor Dictatuur !

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Zolang we dit soort multimiljardairs niet over de kling jagen blijft het door etteren.

  Geliked door 2 people

 3. Helena zegt:

  https://panorama.nl/artikel/454444/wet-aangenomen-corona-krijgt-a-status
  Op de dag dat Peter R de Vries werd geliquideerd en heel Nederland aan de treurbuis gekluisterd zat ….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s