Hoogleraar waterbouw veegt klimaat-alarmisme van tafel: “Er is geen trend te zien met meer overstromingen”

(Door: Bart Reijmerink)

Bas Jonkman, hoogleraar waterbouw aan de TU Delft, komt met een nuchtere boodschap in een tijd waarin het klimaat-alarmisme weer de boventoon voert: er is geen toename van overstromingen te zien in Europa. Vanaf 1870 eisen overstromingen zelfs steeds minder doden op. Jonkman wil dat men eerst gedegen onderzoek gaat doen voordat de overstromingen van afgelopen week allemaal op het conto van klimaatverandering worden gezet. 

De Nederlandse klimaat-apologeten waren er vorige week als de kippen bij: terwijl de overstroming nog voor veel schade en gevaar zorgde waren politici zoals GroenLinks-leider Jesse Klaver al meteen zeker over oorzaak van de ramp. Het was de schuld van klimaatverandering en dit is een voorbode wat ons te wachten staat in de toekomst.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Hoogleraar waterbouw veegt klimaat-alarmisme van tafel: “Er is geen trend te zien met meer overstromingen”

 1. Ravian zegt:

  Ach ja, vroeger brachten ze mensenoffers om de weergoden gunstig te stemmen, nu willen ze de welvaartsmaatschappij er voor op het offerblok slachten, de oorzaak is nog steeds dezelfde; veel “geleuven” in combinatie met een totaal gebrek aan kennis en wetenschappelijk inzicht.
  De domheid regeert…

  Like

 2. Julia zegt:

  Jesse Klaver en de rest van die linkse partijen zullen zich uiteraard niet storen aan de mening van een hoogleraar. De deskundigen en kenners met flinke know how zitten binnen de Haagse Maffia vandaar alle flaters en blunders en niet te vergeten enorme geldverspilling. Ik kan niets meer opnoemen wat er nog wel goed gaat in dit land.

  Like

 3. john van antwerpen zegt:

  Het beleid van Jesse Klaver is hier schuldig aan want hij wil bomen kappen voor zijn bio
  massa centrale,s die de bodem eroderen waardoor overstromingen vergemakkelijken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s