Virologen slaan alarm: deltavariant verspreidt zich ook via gevaccineerden

(Door: Maarten Keulemans)

Opnieuw slaan virologen alarm over het coronavirus. De deltavariant is zó besmettelijk dat ook mensen die al volledig gevaccineerd zijn het virus kunnen doorgeven. Dat kan ‘majeure consequenties’ hebben voor het beleid, waarschuwen de wetenschappers.

Hoewel gevaccineerden die de deltavariant oplopen doorgaans niet zo ziek worden dat ze in het ziekenhuis belanden, kunnen ze het virus wel overdragen op anderen. Daarom zouden mensen die zijn gevaccineerd zich aan dezelfde spelregels moeten houden als niet-gevaccineerden: direct testen bij klachten, testen voor toegangsbewijzen en na terugkomst van vakantie, en extra afstand houden tot mensen die nog niet zijn gevaccineerd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Virologen slaan alarm: deltavariant verspreidt zich ook via gevaccineerden

 1. Bert zegt:

  Wat ze een delta variant noemen zijn alle bijwerkingen waar ze last van hebben.
  En om een variant aan te tonen zal je toch eerst het origineel moeten vinden en bewijzen om het ergens mee te kunnen vergelijken.
  En dat is tot op heden nog steeds niet gebeurt.
  Ze nemen nog steeds enkel aan dat er iets bestaat en wat ze massa hebben wijs gemaakt.

  Geliked door 2 people

  • HarryN zegt:

   Gisteren las ik een art. op de website : Isolate Truth Fund- Samuel Eckert met daarin:
   We guarantee1.5 million € for a virologist who presents scientific proof of the existence of a corona virus, including documented experiments of all steps taken in the proof!!!! Ook Jensen liet 2 artikelen zien ( krant en brief) van de Zuid Afrikaanse regering en de Canadese overheid op een vraag om corona virus aan te tonen geen bewijs konden leveren.

   Geliked door 2 people

 2. Frits zegt:

  Er zijn nog veel letters te gaan. Van muilkorf naar astronauten pak? Of cocon?

  Like

 3. johannes zegt:

  Kunnen we kranten in het algemeen niet gewoon verbieden ? die (s)linkerds zijn toch zo begaan met het milieu en de waarheid, en maar bomen laten hakken om hun hersenloze en veelal utopische diarree er op te kalken en aan de man te brengen.Ook het verbieden en gebieden is die linkse troep toch op het lijf geschreven ……
  zoooo klaar met dat gelieg over die viruswaanzin om een griep te voorkomen met ook nog een vaccin die niets maar dan ook niets met virussen te maken heeft.

  Geliked door 1 persoon

 4. loNe zegt:

  zoals CS Lewis al schreef in ‘Schroefstrik’
  [de oude demon die advies geeft aan de newbie-demon
  wat voor constructies handig voor zijn om op te zetten om mensen te vangen] :

  “..en laat dat molentje maar draaien” .

  Geliked door 1 persoon

 5. Dr. Heinz zegt:

  Tja,…..

  Het lijkt er op dat we tot de dood, aan deze geschifte waanzin veroordeeld zijn!!!
  Tenzij ….

  Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  Gutteguttegut ! ‘t Is mien wat ! Nu dít weer ! Kunnen álle niet gevaccineerden niet preventief worden opgenomen in ziekenhuizen ? “Den Haag” doet er kennelijk álles aan om ons vooral niet “bevrijd van ‘t virus” te gaan voelen. Ik word doodziek van het Haagse Virus !!!!!

  Geliked door 2 people

 7. Blaffertje zegt:

  Goh.
  Hoe bestaat het 🙄
  ———
  In een vaccin hoort een klein beetje inactief virus te zitten om er weerstand tegen op te bouwen, maar dat zit niet in dit vaccin.
  Het is een experimenteel medicament.

  Geliked door 4 people

 8. verwardeman zegt:

  En hoe herken je mensen die nog niet zijn gevaccineerd…………………………………….?
  Moeten we straks een gele ster dragen ?
  Zou de ” Volkische Beobachter ” hier ook eens uitsluitsel over kunnen geven ?

  Like

 9. Ravian zegt:

  Goh, vaccins blijken niet geweldig te werken tegen gemuteerde varianten van het virus waarvoor ze oorspronkelijk bedoeld zijn, je verwacht het niet natuurlijk…
  Ik ben eigenlijk meer geïnteresseerd in zaken die we nog niet weten, of gewoon niet te horen krijgen, zoals in hoeverre de gevaccineerden bijgedragen hebben aan het ontstaan van deze nieuwe variant bijvoorbeeld, en in hoeverre deze spike eiwitten fabrieken schadelijk zijn voor hun omgeving.
  En volgend daarop of we dus de onschuldige niet gevaccineerden moeten gaan beschermen tegen al die idioten die zich middels “een prikkie” in een virus kwekerij hebben laten veranderen.
  Ik wil wel graag weten hoe groot de afstand die ik van deze idioten moet gaan houden precies gaat moeten wezen….

  Geliked door 1 persoon

 10. Htskday zegt:

  De “deltavariant” is alléén zeer besmettelijk en levensgevaarlijk voor gebrainwashte gevaccineerden,.. en worden daarom binnenkort opgeroepen voor hun 3e, en daarna maandelijkse of eventueel wekelijkse prik..

  Normale mensen hebben daar gelukkig helemaal geen last van.

  Geliked door 3 people

 11. Julia zegt:

  Kortom zoals gewoonlijk is de massa weer eens flink bij de neus genomen. Wanneer leren wij allen is leven en laten doordringen dat elke virus dodelijke slachtoffers maakt en dat de dood bij het leven hoort en dat met name het uitsluitend gaat om het feit dat de ziekenhuizen eventueel vol kunnen lopen en waarom er is al jaren gebrek aan capaciteit en bedden. Nu weer oplichterij door commerciële testen https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/commerciele-afnemers-coronatesten-door-d66-kamerlid-beschuldigd-van-oplichting/ Wat doen Rutte en De Jonge die hebben deze business zonder meer toegelaten. Kortom zowel vaccinaties en testen is het miljoenen verdienmodel licht de één de boel niet op staat er wel een andere klaar. Daarbij wat zeggen überhaupt die sneltesten daar kan op vele manieren mee worden gesjoemeld. Dus gewoon afschaffen uiteindelijk kun je niet eeuwig blijven testen en er nog langer misbruik van maken en dit zelfs als toegangseis te verplichten. Het is dezelfde fiasco als het massaal dragen van de niet werkende mondkapjes waaruit toch echt wel is gebleken dat deze de zogenoemde besmetting absoluut niet tegen houden anders hadden we wel heel veel minder besmettingen gehad.

  Geliked door 1 persoon

 12. Henk der Niederlánder zegt:

  Als Ik dit zo lees is dat weer de volgende paniekzaaier.
  Want hoe weten die nou dat ze cojona hebben.
  Als dat ontdekt is met de totaal onbetrouwbare PCR test dan weet Ik het zo langzaamaan wel.

  Geliked door 1 persoon

 13. guusvelraeds zegt:

  Vaccin garanties uit het verleden bieden geen vaccin garanties voor de toekomst. Heeft het volledig maf gïndoctrineerde volk nog steeds niet in de gaten dat ze als laboratorium ratten meedoen aan een gewaagd medisch gen-therapeutisch experiment waarvan niemand weet wat er uiteindelijk aan schade uitrolt.

  Geliked door 1 persoon

 14. Dr. Heinz zegt:

  En volgens de deskundigen, zijn allochtonen zeer vatbaar voor covid.

  Like

 15. Cathja zegt:

  Het zal er nog op uitdraaien dat ze, zij het schoorvoetend, toe moeten geven dat het een valse uitspraak was om behandelingen met Ivermectine, HCQ met zink, en voedingssupplementen ten onrechte te bestempelen als ‘kwakzalverij’. Dit hoorde ik Hugo de Jonge tenminste zeggen.
  Dokter Elens, en met hem inmiddels vele anderen, zullen gerehabiliteerd moeten worden, want zij kregen het verbod opgelegd om mensen met medicijnen te helpen genezen. Zij waren zogenaamd ‘levensgevaarlijk’ bezig…! Er rustte een boete op de overtreding van het verbod van bijna 150.000 euro.
  Het zal je maar gebeuren, dat je als arts je afgelegde eed waar wilt maken, en je patiënten wilt helpen genezen, maar de wegen daartoe worden door de overheid geblokkeerd. Die zelfde overheid, die niks anders doet dan pushen om zoveel mogelijk gifprikken te laten zetten.
  Het zegt natuurlijk alles over onze overheid, die helemaal geen baat heeft bij gezonde en gelukkige mensen, want daar valt niet aan te verdienen. De Big Farma regeert in Nederland, en met medicijnen van ten hoogste 15 euro per patiënt kan de bankrekening niet gevuld worden….

  Smerig zooitje, wereldwijd trouwens!

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Iedereen kan het Zelenko protocol ter preventie Sars Cov 2 infectie gratis downloaden. Je kunt het zelfs in het Nederlands downloaden en/of uitprinten.

   Protocol voor patiënten met een laag en matig risico:

   Zink 25 mgr 1 x per dag (geen zink oxide)
   Vitamine D 5000ie 1 x per dag
   Vitamine C 1000 mgr 1 x per dag
   Quercetine 500 mgr 1 x per dag

   https://vladimirzelenkomd.com/

   Zelfzorgcovid 19 van Rob Elens is ook een goede vraagbaak voor zelf hulp inclusief protocol.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Dit is dus ter preventie neem ik aan!
    Maar wat te doen als je al patient bent voor “iets” anders en per dag al verschillende medicijnen moet slikken ?
    Ik bedoel dus dat je als ondeskundige patient niet weet of die, niet door een dokter voorgeschreven medicijnen, wel combineren met hetgeen je al slikt.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ delamontagne om 8:07

    Ik zou een mail of brief sturen naar Dr. Elens. Ik denk dat hij een eerlijk antwoord zal geven op uw vragen. Hij is arts en zal vast en zeker uw aandoeningen en de medicijnen daarvoor kennen, en weten of de supplementen gebruikt mogen worden. Ik vind hem zeer betrouwbaar en kundig!

    Like

   • guusvelraeds zegt:

    Bericht voor Delmontagne.
    Dit zijn vitaminen, nutriënten en mineralen. Deze stoffen hebben geen interactie met andere geneesmiddelen. Je kunt ze zonder risico innemen. Je hebt alleen maar voordeel.
    Leefstijl is ook belangrijk. Als je veel rookt en overmatig alcohol drinkt dan bouwt dat het immuunsysteem weer af. Veel ouderen hebben een tekort aan zink en vitamine D. Dit aanvullen is essentieel in het bestrijden van virussen. Dus niet alleen voor het zogenaamde sars cov 2 virus. Een virus overigens dat nog nergens in de wereld in een laboratorium werd geïsoleerd.

    Like

 16. Bezorgde burger zegt:

  “Gevaccineerden die het virus oplopen, hebben in de regel immers zelf maar weinig klachten.”
  En even daarvoor:
  “De laatste weken worden de Nederlandse ziekenhuizen opgeschrikt door een forse toename van het aantal volledig gevaccineerde medewerkers dat alsnog positief blijkt.”

  Wat doet iemand die weinig klachten heeft dan in het ziekenhuis!

  Het spijt me maar wat een flauwekul zeg, een kind van 4 kan toch inzien wat voor onzin deze nep expert uitkraamt.

  Er bestaat geen vaccin voor het Corona virus net zo min als dat er een vaccin voor HIV en vele andere virussen kon worden ontwikkeld.
  Onderzoekers hebben in het verleden al meerdere malen aangetoond dat Corona zich niet middels een vaccin laat bestrijden en de proefdieren die werden gevaccineerd werden allemaal ziek en stierven allemaal toen ze aan het echte virus werden blootgesteld.

  Een medicijn die niet kan voorkomen dat je geïnfecteerd raakt en die niet kan voorkomen dat een ziekteverwekker zich in je lichaam vermeerderd is geen medicijn maar kwakzalverij.
  En varianten bestaan niet: het is hetzelfde virus dat bewijst dat vaccinaties totaal geen bescherming bieden.

  Ik ben benieuwd wat er binnenkort staat te gebeuren als iedereen die zich met deze rotzooi heeft laten inspuiten aan het echte virus wordt blootgesteld! (en hoe wij, die ons gezonde verstand wel hebben gebruikt, daarna kunnen organiseren om de orde te herstellen).

  Like

 17. Joost Visser zegt:

  Hier in Costa Rica spreekt een idioot, dik betaald, al over variant deltaplus.

  Like

 18. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Wat doet iemand die weinig klachten heeft dan in het ziekenhuis!” : Werken; het is immers personeel! Wanneer iemand positief wordt getest (gevacc. of niet gevacc.) wil nog niet zeggen dat deze persoon ook (ernstig) ziek wordt en in het ziekenhuis moet worden opgenomen. Vele testen kloppen ook gewoon niet.
  Bovendien ben ik het met je eens: het is allemaal heel vreemd (zelfs bizar) wat er gaande is.
  Er is geen touw meer aan vast te knopen. En; ik heb nog nooit zó uitgekeken naar de herfst en de winter als nu! Ik ben ook heel benieuwd wat er werkelijk waar is en wat er allemaal gaat gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 19. BigLJohn zegt:

  Besmettingen die als een speer omhoog vlogen om in de zomer weer te dalen tot bijna niets. En dat alles met de PCR test waarvan de maker (Kary Mullis) heeft verklaard dat je er geen enkele infectie of besmetting mee kunt opsporen. En al die gevaccineerden die met een – veilig vaccin – gevaccineerd zouden zijn (waar geen enkel antivirus inzat), en die bescherming zou bieden tot wel 95 %, blijken nu opeens NIET meer beschermd te zijn. En het volk blijft maar dit soort sprookjes geloven en trekt ons mee de afgrond in. Kinderen van 4 jaar hebben meer intellect ! Wij de ongevaccineerden zullen de schuld gaan krijgen van de schade die de gifspuit gaat aanrichten.

  Geliked door 2 people

 20. LUCIA zegt:

  Een ding is zeker alles wat op ” Logen” eindigt, is uit een leugen geboren en verminkt door de tijd!!!

  Geliked door 1 persoon

 21. delamontagne zegt:

  Ook wel “gogomoloog” genoemd…………..

  Like

  • karton zegt:

   @ delamontagne op 21-7-2021 om 08.14 u. Toen ik uw reactie las schoot mij meteen het woord “Gogomobiel” te binnen. U kent ze vast ook nog wel : van die piepkleine autootjes , waar je, als je voorin zat, met je neus tegen de voorruit zat geplakt. Ik werkte ooit enige tijd in Hoogezand en één der collega’s had zo’n autootje , prachtig , want er waren toen nog niet zoveel auto’s als tegenwoordig. Één probleempje had die collega: hij was plm. 2 meter lang en kwam áltijd met een scheve nek én rugpijn uit die Dinkey Toy.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    Een leuk verhaal @karton. Ik zie het voor mijn ogen gebeuren. Ook ik kende in die tijd die piepkleine autootjes. Wel gevaarlijke dingen. Bij een botsproef zou er niets van het autootje (en van jou) overblijven….

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s