De fascisten van het ministerie van Volksgezondheid (Hugo de Jonge)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op De fascisten van het ministerie van Volksgezondheid (Hugo de Jonge)

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Waar voor mij uit blijkt dat hij veel te verbergen heeft en het zal me niet verwonderen als dit schering en inslag wordt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Hugo de Verschrikkelijke regeert dus in Nederland. Hij bepaalt wat hij wel en niet openbaar wil maken (blijkbaar moeten er zaken onder het tapijt blijven), en alles wat met de bijsluiters van de ‘vaccins’ te maken heeft moest tot STAATSGEHEIM verklaard worden.
  Ik hoop dat het hoger beroep wordt afgewezen, en hij gedwongen wordt alles openbaar te maken waar de Kamer om vraagt. De Kamer moet de regering (ook al is die demissionair) kunnen controleren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Boike zegt:

  Daarmee erkent onderwijzer Bloemschoen impliciet, dat hij nogal wat te verbergen heeft. Wat mogen wij niet weten ??? Welke leugens moeten worden toegedekt ???

  Ik meen me te herinneren, dat Rutte, nog niet zo heel erg lang geleden, openheid en transparantie had toegezegd. Of was dat ook weer een leugen ???

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Hier werd een WOB verzoek gehonoreerd. Kijk verbaas en huiver tegelijk.

  https://www.blckbx.tv/videos/overheid-offert-520000-levensjaren

  Geliked door 1 persoon

 5. johannes zegt:

  tja t is net als bij de staatsomroepen, ’t is niet zo zeer wat ze wel te melden hebben (ook al is dat veelal bogus en hangt het van opinie aan elkaar) , maar wat ze verzwijgen

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Het stuk ellende schoenenreus De Jonge kan in Nederland gewoon doorgaan met falen, blunders, dictatuur en dan nog maling hebben aan de rechtstaat. Maar ja het zit inmiddels vol met politieke criminelen daar in Den Haag. Tijd om het zooitje op te pakken en snel nieuwe verkiezingen uit te schrijven voordat onze algehele samenleving naar de afgrond glijdt. Ik vrees alleen dat de massa haar schouders blijven ophalen en het wel gelooft. Ik wil al die aanhangers en slappelingen over een paar jaar graag nog eens horen. Ze moeten zich kapot betalen voor een woning en denken zeker dat ze de enorme lasten nog langer kunnen dragen terwijl elk weldenkend nu al voorziet dat over niet al te lange tijd heel banen verloren gaan door de nieuwe epidemie namelijk de klimaathysterie, belastingen enorm zullen gaan stijgen, elektriciteit onbetaalbaar wordt en straks nog een luxe is, de kosten voor de al schaarse gezondheidszorg de pan zullen uitrijzen, vlees, vis en groente onbetaalbaar worden. Kortom de gevolgen zullen niet uitblijven. Ik zou zeggen slaap verder en blijf onderdanig aan de ongekende dictatuur en het ontnemen van vrijheden.

  Like

  • karton zegt:

   @ Julia op 22-7-2021 om 10.26 u. Deze godvergeten rat, prof.dr. Bloemschoen was ooit wethouder in Rotterdam. Die vent heeft er zo’n vreselijke rotzooi van gemaakt aldaar dat men de vlag uitstak toen hij oprotte. Eenzelfde nietsnut als die Asscher ; maakte een paar miljoen euro “zoek” als wethouder in Amsterdam maar was zeer welkom in de Kamer als PvdA-nietsnut. Dat soort minderwaardige mestkevers wordt ons door de strot gedouwd als “leiders” en/of “elite”. Ik kots erop.

   Like

 7. karton zegt:

  Steeds duidelijker blijkt door welk soort schorem wij worden “geregeerd”.
  Holleeder is een “heilige” vergeleken met de Haagse Bende.
  We worden besodemieterd door dat zootje.
  De pensioenfondsen hebben miljarden verdiend, werd vanmorgen bekend gemaakt , maar ´t is `te vroeg om de pensioenen te verhogen` zeggen `schriftgeleerden` in Den Haag.
  Als eerste komen voor verhoging in aanmerking : de `top` van de pensioenfondsen , daarna gaat een groot deel naar Zuid/Europa, de mensen die hun leven lang premie hebben betaald, hebben nú het nakijken.

  Like

 8. Bob zegt:

  Hugo de Ondedrukker heeft het alleen
  recht, dus de frik laat niets toe.
  Hij kan het rapport van zijn ministerie
  niet vertalen en dat is gevaarlijk.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Denken mensen nu echt dat hugo mengele niet weet dat hij meewerkt aan een genocide op de nederlanders met die dodelijke corona vaccinazi,s.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Wanneer een kabinet niets te verbergen heeft is openheid geven geen enkel bezwaar, een WoB-verzoek slechts een formaliteit. Maar wanneer de politiek zich beperkt tot ‘achterkamertjes’ en leugenachtige lobbyisten hun beleid als ‘noodwetten’ en ‘noodmaatregelen’ moet verkopen omdat er geen enkel vertrouwen meer is in de bestuurlijke macht, dan dekt men zich in, en vergeet terstond wat er…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s