Hoezo “normaliteit”: Europa is weer op lockdown-koers

(Vertaling: E.J. Bron)

En daar gaat ie weer: in tegelijk meerdere Europese landen wordt het publiek nog midden in het vakantieseizoen voorbereid op spoedige corona-aanscherpingen. In Oostenrijk bijvoorbeeld dienen de in het vooruitzicht gestelde verdere versoepelingen in de gastronomie en de recreatie tot onbepaalde tijd uitgesteld te worden. De Groene minister van Gezondheid Mückstein wijst op zogenaamd snel stijgende “incidentie”-cijfers, daarom zou men nu “aan moeten scherpen” en “vroegtijdig moeten reageren”. Ook de Oostenrijkse bondskanselier Kurz waarschuwt al voor een “vierde golf”.

Ook in andere landen wordt het publiek weer systematisch op paniek voorbereid. In Griekenland dient nu, net als in andere landen al het geval is, de vaccinatieplicht voor werknemers in de gezondheidszorg en voor alle dienstplichtige soldaten ingevoerd te worden. De Griekse minister-president Mitsotakis maakt ondertussen agressief stemming tegen ongevaccineerden. In een toespraak op de staatstelevisie verklaarde hij: “We zullen het land vanwege de houding van enkelen niet meer sluiten.” Hij zei ook dat “Griekenland geen gevaar zou lopen, maar de ongevaccineerden zelf”.

Ook het vakantieland Spanje bevindt zich weer op koers richting lockdown. Daar had het constitutioneel gerechtshof enkele weken geleden weliswaar talrijke restricties als ongrondwettig verklaard, die de regering in de winter ingevoerd had, bijvoorbeeld de uitgaansverboden en bewegingsverboden voor de bevolking. Dat hindert de autoriteiten er echter blijkbaar niet aan om nu de volgende verscherpingen voor elkaar te krijgen. Op de Balearen heeft de links-socialistische regering haar burgers in deze dagen met een nieuwe wet opgezadeld, die in gezondheidscrises o.a. voorziet in gedwongen vaccinaties, gedwongen tests, gedwongen behandelingen en gedwongen quarantaine.

Rechtsdeskundigen beschouwen de wet als duidelijk ongrondwettig. De advocaat Aitor Guisasola verklaarde op zijn YouTube-kanaal: “Het is de eerste wet in zijn soort in heel Spanje, en hij is duidelijk ongrondwettig en schendt fundamentele rechten”.

Van de door politici aangekondigde “normaliteit” in de vakantiezomer van 2021 kan dus nu al geen sprake meer zijn..

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hoezo “normaliteit”: Europa is weer op lockdown-koers

 1. Walther Metz zegt:

  🤔🤔😂🤣😂🤣 En weer krijgen wij “wappies” gelijk en maar blijven testen dat kuddevolk wanneer gaat het kuddevolk eens doorkrijgen dat wanneer je niet test er ook geen cojana is. Iets met te dom om zelf te denken ofzo iets 🤔🤔
  Tis da eej.

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Mensen die nu nog gaan testen helpen het regime een nieuwe lockdown te organiseren. Maar ik ben bang dat als niemand gaat testen ze toch met cijfers komen die de volgende lockdown in gang zet. Het is namelijk hun politieke agenda.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Walther Metz Ook vooral de linkse media niet meer wordt gelezen en in de open haard wordt opgebrand en vooral de staatszender en propaganda zenders massaal niet meer te kijken dan zou er sowieso geen pandemie zijn.

   Geliked door 3 people

 2. Ravian zegt:

  Wat er eens “aangescherpt” moet gaan worden dat zijn de hooivorken.

  Geliked door 2 people

  • Willie zegt:

   Ravian , wat ga je doen met hooivork tegen die tot de tanden gewapende robocops ? T minste wat je kunt is vuur met vuur bestrijden, got the picture ??

   Like

   • Ravian zegt:

    Yeah, allemaal leuk en aardig, maar de Nederlandse Teletubbies hebben zich de afgelopen halve eeuw alle echte wapens laten afnemen, want dat deugde zo lekker.
    Het gevolg is dat we ons nu met zaken als hooivorken zullen moeten behelpen.
    En het gevolg daarvan is dat de in bloed te betalen prijs aanzienlijk hoger gaat wezen dan nodig was geweest.
    Maar maak je een zorgen, kwantiteit is ook een kwaliteit; en met zovelen zijn onze tegenstanders niet.
    Twee dozijn mensen bewapend met een baksteen winnen het van één mens bewapend met een pistool.

    Like

 3. Boike zegt:

  Dat is de Reset, Build Back Better, Nieuwe Wereldorde, Agenda 2030. Binnenkort zult u niets meer bezitten, niets meer mogen en nergens meer naar toe kunnen. Er zal u nog slechts communisme en slavernij resten. En u zùlt gedwongen worden gelukkig te zijn. De wereldbevolking zal worden gedecimeerd (slechts 1 op de 10 mensen mogen overleven). Zonder het teken van het beest zal niemand kunnen kopen of verkopen. Dit duivelsgespuis heeft u te danken aan schurken als: Claus Schwab, George Soros, Bill Gates, de Rothshilds, de Rockefellers en een boel andere zogenaamde geïllumineerde elites, rotzakken, uit clubjes van de duisternis, de kornuiten van de duivel. Met leugens en bedrog wordt de ellende over ons uitgestort. De duivel is uit op de absolute macht en heerschappij over de wereld. Het interesseert hem geen ene mallemoer, dat de wereld daarbij teloorgaat.

  Hoe gaat u het later in godsnaam aan uw kindskinderen uitleggen, als zij u vragen, hoe u het hebt kunnen laten gebeuren zonder protest en zonder er iets aan te doen ???

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   We ervaren nu hoe het moet zijn geweest voor de mensen toen de nationaal socialisten aan de macht kwamen. Stap voor stap tot geen weg terug meer mogelijk was.

   Like

  • Zeeuwse Babbelaar zegt:

   Komt tijd, komt Raad…Geen zorgen voor de dag van morgen !

   Like

   • Boike zegt:

    @ Zeeuwse Babbelaar 22 juli 2021 om 14:32

    U heeft kennelijk nog niet in de smiezen wat voor slavernij u boven het hoofd hangt. Waarom slaat u alle waarschuwingen in de wind ??? De recente watersnood heeft laten zien, wat de gevolgen zijn, als de waarschuwingen worden genegeerd. Wat de geïllumineerde elite voor u in petto heeft, is niet veel goeds. Ze wrijven het u dagelijks onder uw neus, maar u wilt niet horen en niet zien.

    De goede raad luidt, dat u vandaag moet zorgen voor morgen. De tijd dringt. Morgen is het te laat. De raad, die u morgen krijgt is een verwijt voor uw nalatigheid.

    Like

 4. derde en vierde golf jihadisten is al lang in Europa, met dank aan Merkels Wir schaffen das

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s