Tja . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Tja . . .

 1. Fran zegt:

  Maar gaan ze nu wel dood?

  Like

 2. saddy zegt:

  Soumya Swaminathan, hoofd wetenschap bij de WHO, zegt dat er ‘geen bewijs is dat een van de proef-prikken zal voorkomen dat mensen daadwerkelijk een verkoudheids-virus krijgen.
  Nogmaals: Hoofd Wetenschap bij de WHO, dus iemand waar het kabinet naar dient te luisteren.

  Personeel wil op vakantie, voelt zich prima. Er is echter een test nodig dus laat iedereen zich nu opeens testen. En dus zijn er opeens veel positieve uitslagen door kiwi- en cola-sporen in je neus, rook van de BBQ, stoffige tenten en slaapzakken, oude virus-deeltjes. in je koffer etc.. Terwijl iedereen zich nog steeds prima voelt en compleet gezond is.

  Meer testen = bewust meer onzin.

  Maar ook fantastisch nieuws voor de aller-rijksten en hun lakeien omdat de proef-booster-prikken, die ook totaal geen (positieve) werking hebben, al tot en met 2024 aangekocht zijn. Trudeau heeft dit iets te snel verklapt, dus hugo heeft nu een probleem.

  Geliked door 3 people

 3. Cathja zegt:

  Straks zijn WIJ, de mensen bij wie het gezonde verstand nog aanwezig is en wat nog prima werkt, de slachtoffers van al die mensen die menen en meenden dat ‘je het (ook) voor een ander doet’….
  Wát deden en doen jullie voor ons, de niet gevaccineerden? WIJ mogen wel oppassen voor JULLIE, de wijsneuzen, de goedmensen en de socialen, dat jullie ons geen ‘cadeautje’ geven waar we de rest van ons leven ‘plezier’ van hebben, of welk ‘cadeautje’ ons mogelijk fataal wordt…..

  De wappies hebben opnieuw voor 100% gelijk!

  Geliked door 4 people

 4. Edwin Vissers zegt:

  het is beest achtig mooi ,hoe God zijn vijandig vernietigd .Halleluja

  Like

 5. Verwardeman zegt:

  Zie je wel , de ” Volkische Beobachter ” .
  Boycotten dat kutkrantje !

  Geliked door 1 persoon

 6. steeds meer zieken door niet-goedgekeurd vaccin

  Geliked door 1 persoon

 7. Ravian zegt:

  “De deltavariant omzeilt vaccins”

  Hier had eigenlijk moeten staan: “Vaccins werken niet”

  Of beter nog: “experimentele gen therapie tegen covid-19 werkt niet”

  Maar ja, dat straalt dan weer zo slecht af op die “vaccins” natuurlijk…

  En dan gaat kleuter Hugo weer stampvoeten.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Ravian.Voor de satanische globalistische elite werken die vaccinazi,s wel.Er zijn al duizenden mensen vermoord,verlamd geraakt,zwangere vrouwen spontane abortussen.Nu en binnen een paar jaar zullen nog vele miljoenen gevaccineerden sterven,per slot van rekening moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden voor de communistische NWO.

   Geliked door 2 people

 8. Bob zegt:

  Het immuniserende vaccin is fake,
  net als het MSM nieuws hierover.

  Like

 9. Geronimo zegt:

  Webmaster, mijn vorige reactie mag verwijderd worden. Blijkbaar is daar een en ander bij het plaatsen door mij verkeerd gelopen.
  Hieronder hopelijk dit keer de juiste versie.

  Een mooi voorbeeld van de mogelijk desastreuze bijwerkingen van dit experimentele, “vaccin” valt te lezen op:

  https://www.frontnieuws.com/bekende-influencer-lijdt-aan-onwillekeurige-neurologische-bewegingsstoornis-na-covid-19-vaccinatie/

  We kunnen de vrouw, die daarin haar verhaal doet, met de vinger wijzen en zeggen “eigen schuld, dikke bult”, ze had maar beter moeten weten, trek nu maar uw plan, maar ik vind dit niet terecht, gezien zij gewoon het zoveelste slachtoffer is van de schandalige leugens in de MSM, en de daaruit bewust voortvloeiende hersenspoeling om zich te laten vaccineren. Deze mensen zijn onze levende getuigen hoe erg het mis kan gaan met de gezondheid van eenieder die meent dat hij zich moet laten vaccineren om zogezegd anderen te beschermen.
  Nog zo’n leugen ! (https://www.blckbx.tv/videos/mindcontrol)

  Zoals Bertolt Brecht zei:

  “Wer die Wahrheit nicht weiß, der ist bloß ein Dummkopf. Aber wer sie weiß und sie eine Lüge nennt, der ist ein Verbrecher.”

  “Wie de waarheid niet kent, is gewoon een dwaas. Maar wie haar kent en haar een leugen noemt, is een misdadiger.”

  Zij, de MSM, zij sturen wel degelijk de maatschappij, zij zijn dan ook echte misdadigers in dit verhaal, want zíj zijn het die goedgelovige mensen doelbewust misleiden in dit Covid-horrorverhaal zonder weerga.
  Handlangers van de elite zijn het, zeg maar mededaders, en bijgevolg minstens even schuldig voor al die vaccinatie-ellende, want zonder hun “hand- en spandiensten” zou de politiek heel wat minder noten op hun zang hebben. Zij zijn hét instrument bij uitstek in hun handen.
  Op dergelijke misdaden tegen de menselijkheid, staat noch min noch meer de doodstraf, zowel voor de daders (big pharma) als hun mededaders (MSM, politiek).

  En dat de MSM wel degelijk bepalen wat daaromtrent mag gezegd worden, en wat volgens hen waar of onwaar is, blijkt onweerlegbaar uit een recht van antwoord vanwege Doorbraak.be op een artikel in het linkse Knack van de hand van “factchecker” Karin Eeckhout, die met veel dedain verklaarde dat er in een interview van Doorbraak twee onjuistheden stonden. (Zie: https://www.knack.be/nieuws/factcheck/factcheck-nee-robert-malone-is-niet-de-uitvinder-van-de-mrna-vaccins/article-longread-1756849.html?cookie_check=1626397952)

  Zo staat in het recht van antwoord van Doorbraak.be te lezen:

  “Op 13 juli 2021 publiceert Knack online een factcheck waarin factchecker Karin Eeckhout zegt dat de tekst van een interview in Doorbraak feitelijke onjuistheden bevat. Ze beoordeelt slechts 2 dingen die in de tekst staan. Ze concludeert: ‘Zo is Malone niet de uitvinder van de mRNA-vaccins en het klopt ook niet dat de vaccins nog maar in fase 3 van het klinisch onderzoek zouden zitten. De vaccins zijn ondertussen in gebruik en zitten dus in fase 4. We beoordelen de claims daarom als onwaar. ‘

  Het probleem met die conclusie is dat ze 2 maal naast de kwestie oordeelt. Doorbraak heeft nooit geschreven dat Malone de uitvinder is van mRNA-vaccins. We hebben gesteld dat hij pionier is in de technologie en hebben daar bewijzen voor aangedragen. Bovendien heeft Doorbraak ook niét geschreven dat de vaccins ‘nog maar in fase 3’ zitten. We hebben gezegd dat ze ‘nog steeds in fase 3’ zitten. Het lijkt muggenziften, maar de woorden zijn van belang.”

  Dienaangaande kreeg Doorbraak steun uit onverwachte hoek vanwege viroloog, Prof. Pierre van Damme: “fase 3 loopt nog”. Factcheck Knack niet correct.

  Nochtans, zo schrijft Prof. Pierre van Damme:

  “Wij lazen in een genuanceerde factcheck van de RTBF hoe Jean-Michel Dogné van het FAGG en onze man bij het EMA (Europees geneesmiddelenagentschap) verklaart dat de vaccins zich nog wel degelijk in fase 3 bevinden…”

  Zie: doorbraak.be/prof-pierre-van-damme-fase-3-loopt-nog-factcheck-knack-niet-correct

  Terechte conclusie dan ook van Doorbraak:

  “Conclusie
  De factcheck van Knack van 13 juli was fout en onzorgvuldig. De twee beweringen die als onwaar zijn beoordeeld, zijn wél juist. Niet alleen de lezers van Knack krijgen zo een verkeerd beeld over Doorbraak.be, maar ook de gebruikers van Facebook. Het is namelijk zo dat Facebook Knack betaalt om factchecks uit te voeren en op basis daarvan mensen verbant. Sterker nog: op basis van dit geval krijgen we zelfs de indruk dat Knack wordt ingehuurd om verbanningen op Facebook achteraf te rechtvaardigen. Je kan je vragen stellen over journalisten die worden ingezet als loopjongen voor de gecontesteerde censuur van Big Data.”

  Tendentieuze factcheck rechtvaardigt dus blijkbaar Facebook censuur, op basis waarvan Facebook gebruikers worden gebannen of minstens op een verkeerd been worden gezet. Want zeggen dat een nieuwe techniek zich niet meer in de experimentele fase 3 bevindt, maar al in fase 4 zit, dus in gebruik, is een bewuste leugen om het vertrouwen van het volk te winnen – het is geen experiment meer – het wantrouwen jegens andere bronnen dan de hunne op te drijven, om zo de “kudde schapen“ makkelijker richting wel degelijk gevaarlijke vaccinaties te kunnen leiden, want zo wil men het immers van overheidswege.
  Het is één grote cascade van leugens, wereldwijd deze keer – nog nooit eerder gebeurd ! – één giftig spinnenweb van geldelijke belangen tussen Big Pharma, politiek en hun handlangers van de MSM.

  Dit verhaal is dan ook illustratief voor de vele andere ter zake doelbewuste leugens en verdraaiingen in de MSM met hetzelfde oogmerk.

  Like

  • HarryN zegt:

   Fatcheckers zijn lobbyisten en worden betaald door hun sponsors (big pharma) om de waarheid onder het tapijt te vegen.
   En wie is die Karin Eeckhout dan wel?? Hier is zowaar een naam genoemd maar vele fatcheckers zijn onbekend en schrijven hun stukjes alleen in kranten of wat magazines en zijn nooit wetenschappelijk gepeerviewed

   Geliked door 1 persoon

  • HarryN zegt:

   Vergeet nog te zeggen: En wie controleert de fatcheckers??

   Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Dagelijks zie ik angstige angsthazen vanwege het virus zelfs nog genoeg onderdanige angsthazen die met een mondmuil lopen. Het hypocriete is we stappen lekker op elkaar gestapeld in het vliegtuig in bezit van een vaccinatie ausweis voor een paar weekjes naar de zon. Van mij mogen ze maar vind het wel hilarisch. Dus ik zou zeggen besmet lekker elkaar maar het is afwachten met welke besmetting velen nu rondlopen door bijwerkingen van vaccinaties. Zullen al die gevaccineerden zich nu werkelijk niet afvragen wat de zin is van vaccinatie tegen het zogenoemde virus ze zijn gewoon flink in de maling genomen maar hebben wel een groot risico genomen doordat zij hun gezondheid in de waagschaal hebben gesteld. https://www.ninefornews.nl/waarschijnlijk-meer-dan-2-vaccinaties-nodig-voor-festival-krankzinnigheid-ten-top/
  https://www.frontnieuws.com/nieuwe-waarschuwingsbrief-voor-zowel-biontech-als-moderna-en-ook-voor-janssen-en-astrazeneca-aanleiding-o-a-verhoogde-hartspierontstekingen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s