Lichamelijke integriteit . . .

Lichamelijke integriteit, ook wel lichamelijke onschendbaarheidlichamelijke onaantastbaarheid of onaantastbaarheid van het lichaam genoemd, is een juridisch principe dat de onschendbaarheid van het menselijk lichaam omvat. Het betekent dat iedere persoon zelf beslist wat er wel of niet met het eigen lichaam gebeurt, wie het aanraakt of welke handelingen worden uitgevoerd. (Wikipedia)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Lichamelijke integriteit . . .

 1. duinsnip zegt:

  Uitstekend verwoord.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Daar hou ik mij dan ook aan en stel mijn lichaam niet beschikbaar voor experimenten opgedrongen door de dictatuur van de overheid. Een ieder spuit zich maar plat maar in mijn lijf geen enkele experimenteel vaccin. Het feit dat hier zo een propaganda voor wordt gemaakt is al verdacht laat staan de rest wat er in de vaccins zit. Maar ja dat is nu eenmaal staatsgeheim.

  Geliked door 4 people

  • Donderstraal op met die rotzooi er zijn ook heel andere geluiden en feiten van wetenschappers die er heel anders over denken dit wordt uiteraard niet vermeld in de MSM en het hoernaal mensen worden gelukkig meer wakker en nu stoppen met die onzin.

   Like

 3. Walther Metz zegt:

  🤔🤔 Al reist mij nu de vraag voor hoelang nog dat deze regels van een wet aan gepast gaan worden want hier zit de pharmamaffia niet op te wachten mijn dunkt dat den Mensch zich straks nog kan beroepen op deze paar regels.
  Tis da.

  Like

 4. Ravian zegt:

  Toen ik mij een aantal jaren geleden, als niet roker, als tegenstander van het rookverbod opstelde vonden mensen dat maar vreemd.
  Het was ze destijds niet aan het verstand te peuteren dat dit verbod een heel gevaarlijk precedent schiep, dat het een eerste stap was op een pad dat tot het opheffen van de lichamelijke integriteit kon leiden.
  Nu hikken we dan inmiddels tegen verplichte “vaccinaties” aan, en dadelijk komt het verplicht implanteren van “observatie” elektronica om totale controle uit te kunnen oefenen.
  Dat is dan ook meteen handig om te kunnen bepalen wanneer welke blanke vrouwen precies ovuleren, zodat je goed kunt inplannen wanneer ze zich precies bij het rasverbeteringscentrum voor inseminatie moeten melden (ter verduidelijking: wanneer ze zich bij het dichtstbijzijnde asielzoekerscentrum moeten melden om door een paar zwarte betermensen geneukt te worden).
  Wat een fantast hè, die Ravian…
  Rare complotwappie…
  Hoe had u een kwart eeuw geleden gereageerd als men u verteld zou hebben dat de overheid het hele land jarenlang op slot zou gaan doen, en de economie zou vernietigen, voor een griep epidemie, en alle Nederlanders zou verplichten aan een levensgevaarlijk genetisch experiment mee te doen?
  Valt het kwartje al?

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Mijn lichaam is van god.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s