VIDEO: Wereldwijde chaos verwacht komende herfst – Bereid u voor!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t E.E.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Wereldwijde chaos verwacht komende herfst – Bereid u voor!

 1. Riche zegt:

  Gewoon een wappie gedachte. Maar wat nu als vaccins juist wel werken? Ze beschermen de mensen tegen een virus, waar behalve oudere en zieke mensen risico lopen, verder niet veel mee aan de hand is.
  Echter opeens wordt “ontdekt” dat je, eenmaal ingespoten met een gen, afhankelijk van dat vaccin wordt. Je hebt het zelfs nodig om een verkoudheid te overleven. Je bent dus compleet afhankelijk om te overleven en je doet waarschijnlijk bijna alles voor degene die je voorzien kan van dat vaccin. Dat geeft de elite best veel zo niet alle macht over de bevolking. Om die macht te hebben en te behouden kun je natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen met vaccineren, zelfs kinderen.
  Oke onwaarschijnlijk scenario, maar kijk ik naar degenen die ons besturen en dan even als advocaat van Soros eeh de duivel spelen, zijn ze vele malen beter in staat te bedenken wat ik kan bedenken.

  Geliked door 3 people

  • Marianne de Meyer zegt:

   Het is voor velen moeilijk om te kunnen bevatten van wat er gaande is, wereldwijd. Dat we in een oorlog zijn beland, is een feit. Daar kunnen we niet omheen. Nee, het is geen ,,wappie,, gedachte, was het maar zo, het is de harde realiteit. De toekomst kan pas veranderen en verbeteren, als eerst de schade kan worden geruimd, in de brede zin van het woord. Dus een zure appel kan pas zoet zijn, als men er alle aandacht aan heeft besteed, zoals het hoort. Zo is het ook voor mensen, de bevolking.

   Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Henk zegt:

  wat een toekomst…………………

  Like

  • Marianne de Meyer zegt:

   Zeg dat wel! Het is eigenlijk niet te bevatten van wat er gaande is en wat er nog gaat komen. Vreselijke tijd!! Het kost me veel moeite om nu ontspannen te zijn!

   Like

 4. Boike zegt:

  Satanisten kunnen alleen maar chaos creëren. Donder op !!! De hel met jullie !!!

  Geliked door 4 people

 5. Bob zegt:

  Als deze video waar dan is de industriele
  moord uit WOII kinderspel bij dezemoord
  partij. Kan het nog crimineler??

  Geliked door 5 people

 6. Jan zegt:

  Australië, het land van de meest debiele (?) regering, althans zij doen flink hun best

  Woman fined for getting drone to deliver cigarettes in hotel quarantine

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Ik ben het volkomen eens met de inhoud uit deze video. Alleen EEN ding vind ik erg raar. De desbetreffende broeder die in de video aan het woord is komt uit het……Vaticaan. En dit is nu juist de plek waar de Paus de scepter zwaait, en die voert een pro vaccinatie beleid uit. De Paus kan geen interne tegenspraak dulden. Zoiets als de VVD alwaar zich een persoon zou bevinden die constant het Coronabeleid van Rutte aan het weerleggen is.

  Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   Het klinkt afgezaagd, maar dat idee had ik ook een beetje. Een piraten zender in het Vaticaan, zoals vroeger de radiozenders op zee. Maar stel dat het ook maar een beetje op zijn vertelling gaat lijken, dan zullen er heelveel kinderen zijn zonder ouders of wat ook. Denk erom dat dit een echte ramp gaat worden als het zo gaat gebeuren. Overal zullen mensen wegvallen, met technische of medische specialistische kennis Overal van begrafenis ondernemers tot ziekenhuizen en personeel.
   Dit worden rare tijden, dat is zeker.

   Geliked door 3 people

   • Tineke zegt:

    Mijn hele familie is gevaccineerd wat een vreemd idee als dit bewaarheid word.
    1 schoonzusje is gisteren opgenomen die na tweede vaccinatie aldoor zieker en vermoeider werd.
    Zij kon niet zelfstandig de trap meer op.
    Wacht nog op meer nieuws!

    Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Die papen vertrouw ik voor geen centimeter. Dit zal dan een dissident wezen: gaat w.s slecht met hem aflopen.

   Geliked door 1 persoon

  • doresdores zegt:

   ik kan kort zijn: ik ben t echt 100% met je eens, niet te vertrouwen deze man.

   Like

 8. Jan zegt:

  Coctails ingeramd in mensen hier is druk aan de gang. Grote pech

  Some cruise lines will not accept passengers with mixed vaccinations

  Like

 9. Jan zegt:

  Permanente covid-hysterie in Canada

  video
  If you thought this crisis was finally over, think again.

  Trudeau has signed an agreement with Pfizer to provide millions of doses of ‘booster vaccines’ to be administered every year until at least 2024. We’re going to have PERMANENT #covid hysteria.

  Like

 10. Marianne de Meyer zegt:

  De inhoud van deze video klopt wel degelijk. Er is al eerder over gesproken hier en daar. Het klinkt ongelofelijk, maar het is de realiteit. Wie het ook verteld en uitlegt, maakt in principe niet uit, daar gaat het niet om. Het gaat om de inhoud wat hij heeft uitgelegd, waar ik enkele maanden geleden toch over heb gehoord. De zomer komt eraan, dus laten we ons voorbereiden op wat komen gaat.

  Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Het is reeds zomer, toch?

   Geliked door 1 persoon

   • Marianne de Meyer zegt:

    Het is zomer, dat wel, maar de voorspelling is, dat wat komen gaat, vanaf de zomer zal uitlopen tot diep in het najaar (de herfst) dus. Het kan meevallen allemaal, maar men moet zeker voorbereid zijn. Ligt er ook aan waar men woont, is het in dicht bevolkte gebieden zoals de steden, of is het meer daar buiten. Plus het feit, het ligt eraan hoeveel mensen het vaccin hebben genomen, daar draait het namelijk om. Het vaccin, alias de gif spuit!

    Like

 11. pepo Copyright zegt:

  Video klopt voor 100 %.

  Voor diegene die méér duidelijkheid willen hebben over de achtergronden van het hoe en waarom, zie deze video.
  Ik weet niet of hij nóg in leven is.
  Engels talig, 5 uur.

  Geliked door 2 people

 12. Jan zegt:

  Geliked door 1 persoon

 13. OptimaForma zegt:

  Ik ben dus iemand die knettergek wordt van mondkapjes. Soort claustrofobie. Toch overweeg ik er een te gaan dragen de komende jaren. Ik weet dat ik daarmee secundaire infecties verspreid, maar stel je voor dat ik een corona soort of influenza bij me draag, dan dood ik dus mogelijk gevaccineerden. Ik weet wel dat je met deze coronafascisten geen rekening hoeft te houden, en dat het hun eigen schuld is, maar het is mijn eer te na om geen rekening met ze te houden. Het is complicated

  Like

 14. fleur98 zegt:

  De EU heeft reeds voor miljoenen aan vaccins besteld voor het griepseizoen 2021/2022. Indien komend griepseizoen ALLE reeds gevaccineerden zouden overlijden, neemt NIEMAND meer de gifspuit en heeft Brussel voor niets zoveel geld uitgegeven. De covid-prik is een medisch experiment waarbij ook veel gevaccineerden een placebo in de vorm van fysiologisch zout ( dit werd aangegeven op Internet ) i.p.v het mRNA-vaccin hebben ontvangen. Wie welke spuit heeft ontvangen weet niemand. Het corona-vaccin is dus vergelijkbaar met Russische roulette. Komend griepseizoen wordt duidelijk welke gevaccineerden een placebo hebben ontvangen, dus moeiteloos het griepseizoen doorkomen. Het vaccineren is m.i tot nu toe zo gegaan om geen extra argwaan te wekken bij de ongevaccineerden…. Het komend griepseizoen zal dus een gedeeltelijke ramp opleveren van gevaccineerde doden, maar niet zoals in bovengenoemd filmpje wordt voorspeld. Ik vermoed dat het griepseizoen eind 2022 wel een enorme ramp zal worden waarbij in het filmpje genoemde aspecten waarheid zullen worden. Maar in de komende maanden kunnen wij zeker internet en stroomuitvallen verwachten zoals Klaus Schwab dreigend heeft aangegeven. Dit op zich zou wereldwijd eveneens vele doden op kunnen leveren…om de wereldbevolking sneller te kunnen reduceren.

  Like

  • ZR zegt:

   Ik hoop alleen dat niet nog meer mensen de spuit zullen nemen, als ze gaan zien dat er een hele partij dood gaat aan de griep. De placebo’s hebben hartstikke geboft, en zullen zich openlijk op de borst kloppen dat ze “volledig gevaccineerd” zijn. Sterfgevallen van met het echte gif gevaccineerden zullen afgeschreven worden als “niet-gevaccineerden” om mensen te misleiden dat alle niet-“gevaccineerden” nu doodgaan om zodoende nog meer mensen over de brug te krijgen om die gifspuit te halen. En zo wordt het smerige spel inderdaad gespeeld. Dus trap er niet in en keer die gifspuit je rug toe.

   Wat ik niet voorzie is dat de hufters de technovirus weer los laten op de wereld. Dat is deze keer niet nodig, omdat er dankzij de gifspuit voldoende zwaar zieken en doden zullen ontstaan.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s