Aan de kopschopkakkers

(Door: Jan Dijkgraaf)

Stelletje kutkakkers,

Vol walging lees ik hoe jullie pappies een legertje aan advocaten in Nederland én Spanje hebben ingehuurd om te voorkomen dat jullie worden uitgeleverd.

Jullie waren blijkbaar stoer genoeg om met een groepje de 27-jarige Waddinxvener Carlo Heuvelman op Mallorca dood te trappen.

Maar daarna vertonen jullie louter pussy-gedrag. Na de moordaanslag vluchten voor de Spaanse politie door het eerste vliegtuig naar Nederland te nemen (en daar als kutsmoes ‘angst voor corona’ voor op te voeren).

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Aan de kopschopkakkers

 1. Julia zegt:

  Weer zo een Gooise rot streek. Papa of mama heeft geld dus ik schop raak en papa doen haar best om deze stukken ellende uit handen van de Spaanse justitie te blijven. Papa en mama zijn exact gewetenloze elite schoften. Net als dat vreselijke dodelijk ongeluk in Loosdrecht https://nos.nl/artikel/2282158-drie-jaar-cel-voor-doodrijden-19-jarige-vrouw-loosdrecht Dus gedronken, zware overtreding snelheid waardoor een jonge vrouw het leven laat kost maar 3 jaar celstraf voor de vader en voor zoontje 100 uur taakstraf. Ik wil hier dus mee zeggen dat die walgelijke moordenaars die bewust iemand dood schoppen of dood rijden er in Nederland heel goed vanaf komen en dat uiteraard in Spanje niet het geval is daar gaan dit soort walgelijke kopschoppers zeker langer dan 10 jaar achter de tralies. Maar ja die elite jongetjes komen er net als de politieke criminelen binnen onze corrupte rechtstaat heel goed van af. Zum kotzen.

  Geliked door 2 people

 2. Bob zegt:

  Deze gevallen doe mij direct terug denken
  aan de Larense moord van ik dacht 50 er
  jaren.
  Er zijn ook over eenkomsten met de verwarde
  of zieke allochtoon die moord,
  Het terug halen van de ISIS- heldinnen.
  Het verplicht vaccineren van bejaarden in
  verpleeg te huizen met de dood als gevolg.

  Like

 3. karton zegt:

  Het “optreden” van hun pappies is een voorbeeldvan “elitair” gedrag c.q. wangedrag. Gore smeerlappen zijn ‘t , die zg elite. Straathonden vertonen zelfs een sociaal gedrag , dat kan van dit soort mensen niet gezegd worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hans M zegt:

  Gewoon uitleveren aan Spanje en lekker daar in de gevangenis laten rotten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Sinyo zegt:

  Dit doet me denken aan de moord en de doofpotaffaire in het Gooi jaren geleden.
  Ik zal hier geen namen noemen. De – toen nog minderjarige – daders hebben hun straf uitgezeten. Een ervan is inmiddels overleden.

  Like

 6. Knalkopje1 zegt:

  Ik vind de houding van die advocaten die willen proberen uitlevering aan Spanje te voorkomen net zo verachtelijk als die van de daders zelf. De daders en de advocaten weten dat ze in Nederland zullen worden vertroeteld en geknuffeld en er hoogstwaarschijnlijk met een flutvonnis vanaf komen. Dergelijke advocaten beweren dat ze het recht beschermen, maar in werkelijkheid verdraaien en vertrappen ze het recht. Nee, ik hoop dat de heren doodtrappers spoedig in een vliegtuig zitten richting Madrid. In Spanje worden ze in ieder geval niet vertroeteld, maar krijgen ze wat ze verdienen.

  Geliked door 2 people

  • Knalkopje1 zegt:

   Ik had inderdaad de steenrijke ouders van die moordende verwende snotneuzen vergeten. Hun houding spreekt ook boekdelen. Ik wil het anders zeggen. Laat Zwarte Piet in dit speciale geval maar in de zomer uit Madrid overkomen, ze in de zak stoppen en naar Spanje afvoeren.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Knallopje1. Afvoeren door Zwarte Piet ? Prima plan, Knal. Maar heeft u wel gedacht aan alle emotie die dat zal oproepen bij álle negers in ons gave landje ? En dan vooral bij Sylvaantje S. én Halve Gario ?!

    Like

 7. Hovawart zegt:

  Waar men in de Pays-Bah spreekt over ‘vrije opvoeding’ en ‘spontaniteit’ van jongeren, de grenzeloze ontplooiing van het kind, daar zie ik enkel ‘gebrek aan fatsoen’, je ziet en hoort het tegenwoordig overal opduiken…hebben een grote smoel en houden nooit rekening met anderen……kansloos volk en arbeidsmarkt.

  Geliked door 1 persoon

 8. Boike zegt:

  Dit roept herinneringen op aan de Baarnse moordzaak van 60 jaar geleden. Dat waren toen ook van die verwende pubers, die een rijke papa hadden, die dure advocaten kon betalen. De milde straf vond men toen toch echt wel klassejustitie.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Baarnse_moordzaak_(1960)#Klassenjustitie?

  Geliked door 1 persoon

 9. ronjaspers zegt:

  Smerige laffe ratten om met meerdere ratten iemand die weerloos op de grond ligt dood te schoppen.Die ouders die hun nageboorte verdedigen door dure advocaten op de zaak te zetten zijn ook ratten van het smerigste rioolwater.Hoeveel is een menseleven waard ?????

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Wat zullen de snertouders van die smerige krengen, die zo laf waren om iemand te doden en er als laffe honden vandoor gingen, toch werkelijk trots (?) zijn dat ze hun kroost op een dergelijke manier hebben “opgevoed”! Dan mogen ze gelijk alle financiële schade gaan vergoeden over wat die kopschopkakkers hebben aangericht en voor mijn part lopen zij allemaal het coronavirus op om hierna positief te worden getest!

   Like

 10. Julia zegt:

  Geen enkel respect voor dit soort misselijkmakende advocaten. Die klootzakken zouden eens meer burgers moeten ondersteunen die nu in grote getale slachtoffer zijn van de de niet grondrechtelijke dictatuur maar geen enkel recht kunnen halen binnen deze corrupte rechtstaat. Puur geldgeil en geen enkele menselijke normen en waarden.

  Geliked door 1 persoon

 11. BigLJohn zegt:

  Hoe langer dat de Spaanse regering wacht met een verzoek tot uitlevering, hoe meer de verdachten de kans krijgen om via hun advocaten een ingestudeerd verhaal zich eigen te maken bij een uitlevering aan Spanje. Maar wie weet zitten ze ondergedoken of zijn ze verder gevlucht naar een oord waar justitie of geen weet van heeft of waar ze niet te grijpen zijn. Spanje en onze justitie moeten hooien als de zon schijnt, niet als het regent.

  Geliked door 1 persoon

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het zit moeilijker in elkaar dan menigeen denkt, allereerst zijn daar natuurlijk de bemiddelde ouders die dit natuurlijk nooit zagen aankomen van hun kroost, vervolgens komen de lieverdjes bedremmeld thuis en ze hebben er natuurlijk geen van allen aan deelgenomen en de ouders slikken dat als zoete koek. “Dat zou Diederik nooit doen”!

  Dan justitie, ze kunnen ze niet als groep aanklagen maar moeten allemaal als individu worden aangepakt, veel hangt dus af van hoe hecht de groep is, gaan ze elkaar beschuldigen en ontkennen ze hun eigen aandeel of ontkennen ze collectief.
  Hoe langer het duurt hoe minder betrouwbaar ooggetuigen worden, wat overblijft zijn de videobeelden en het is maar de vraag hoe goed of slecht de kwaliteit van die beelden zijn.
  Dat het zo lang duurt voordat de Spaanse justitie met een uitleveringsverzoek komt doet het ergste vrezen, getuigen zitten onderhand al lang en breed weer thuis in eigen land, het leeuwendeel van de bewijzen bestaan dus uit de beelden.
  De kans dat ze hun terechte straf ontlopen is aanzienlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s