CARTOON: De nieuwe nazi´s zijn in de stad . . .

(Door: Ben Garrison – Vertaling: E.J. Bron)

De Fransen weten wat tirannie is… ze hebben deze meegemaakt toen de nazi´s tijdens de Tweede Wereldoorlog Frankrijk bezetten.

De Franse president Emmanuel Macron wilde er een “vaccinatiepaspoort” doorrammen, dat de Fransen nodig gehad zouden hebben om cafés, winkelcentra en bistro´s te kunnen bezoeken. Wanneer de eigenaar van een commercieel bedrijf niet de status van elke klant zou controleren, zou hij enorme boetes kunnen krijgen.

Dit tirannieke mandaat wekte de woede van de Fransen en zij protesteerden massaal. Met als resultaat dat Macron moest inbinden en het paspoort uitstelde. Zo´n plan verdwijnt echter niet zomaar. Macron wordt gecontroleerd door de centrale bankiers en de globaal regerende elitaire klasse. Hij doet wat hem gezegd wordt.

Toch is dit een goede les voor de Amerikanen. Als het Biden-regime vaccinatiepaspoorten aan ons wil opdringen, moeten we de straat op om te protesteren. De grondwet zegt niet dat al onze vrijheden uit het raam gegooid kunnen worden met het oog op een in elkaar geflanst “medisch noodgeval”.

We moeten ons verzetten tegen de meedogenloze aantasting van onze vrijheid en onze privacy door de overheid.

De grondwet eindigt niet wanneer een pandemie begint.

Door:
Ben Garrison

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON: De nieuwe nazi´s zijn in de stad . . .

 1. Riche zegt:

  Gister filmpje van Biden gezien. Natuurlijk niet zeker, maar het lijkt erop dat het vaccin zijn cognitieve vaardigheden nogal aangetast heeft. De man hoort thuis in een geriatrische instelling leek het.
  Nu Macron. Kennelijk heeft het vaccin bij hem versterkte grootheidswanen veroorzaakt. Iets dat psychopathologie kan uitwijzen. Het mannetje lijkt wel een godfather met zijn maffia achtige en dictatoriale houding richting mensen die het niet met hem eens zijn. Ze doen net of iedere besmetting meteen leidt tot ziekenhuis en dood. Maar is dat zo?

  Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Qvic zegt:

  Voor een experimentele genetische injectie met een tijdelijke noodvergunning, wat nooit verplicht kan worden. Want dat is in strijd met internationale mensenrechten. Daar alle vrijheidsbeperkende maatregelen in strijd zijn met de grondrechten van elk land. Hiermee maken alle regeringen en overheden zich schuldig aan, die enkel in opdracht alles uitvoeren. Iedereen die zich (vrijwillig) laat injecteren met dit experimentele genetische substantie, doet niet alleen vrijwillig mee aan een experiment, maar geeft zijn lichaam letterlijk weg aan de medische wetenschap die er dan met hartenlust mee kan experimenteren. Dat deze letterlijke onderwerping aan de farmaceuten die enkel een winst oogmerk hebben en niets met de gezondheid van de mensen. Zijn alle gevaccineerde ten dode opgeschreven, omdat het zogenaamde experimentele genetische injectie bekent staat als een biowapen, die met behulp van het 5G netwerk op commando geactiveerd kan worden. Hiermee verworden alle gevaccineerde potentiële gevaarlijke projectielen, die niet alleen de gevaccineerde letterlijk kunnen uitschakelen, maar ook de ongevaccineerde mee in de dood kunnen nemen. Dit wordt door hoger hand gedaan om de totale controle over iedereen te kunnen verkrijgen. De gevaccineerde hebben geen keus meer, want zij hebben hun eigen zelfbeschikking over hun lichaam vrijwillig weggegeven aan de kwaadaardige organisatie die ook bekent staat als de Nieuwe Wereld Orde.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Zitten ook binnen de Haagse Maffia en het OMT. Meer woorden maak ik er niet meer aan vuil. Omdat ik van al die gasten onpasselijk word en onvergeeflijk vindt wat zij gewetenloos en schaamteloos de samenleving aan doen. De herhaling van de geschiedenis WOII is in volle gang maar helaas zijn massa mensen hier nog steeds blind voor en gaan onderdanig gebukt onder de NAZI dictatuur maar beseffen dit helaas nog niet. .

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Er is geen corona griep hoax pandemie,wel een dodelijke VACCINAZI dictatuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s