Even voorstellen: Ik ben een wappie, aangenaam!

(Door: Kim Winkelaar)

Je hoort de laatste tijd veel over mij en mijn soortgenoten. Ik ben namelijk een wappie. Een heel raar persoon, die niet zomaar alles aanneemt wat in de media te zien of te lezen is. Een enkeling wil misschien toch wel weten wat mij nu eigenlijk drijft, waarom ik een wappie ben en hoe dat zo is gekomen. Laat ik het dan maar uitleggen.

Eigenlijk ben ik een heel rustig persoon. Het gillen, schreeuwen en stampvoeten laat ik graag aan mensen uit het linkse spectrum over. Die zijn daar veel beter in én hebben er hun verdienmodel van gemaakt, dus op hun terrein begeef ik me niet. Ze verslaan je toch, dankzij hun ervaring.

Waarom zou je eigenlijk een wappie zijn? We hebben het toch goed met z’n allen? Wat maakt mij nou toch een wappie?

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Even voorstellen: Ik ben een wappie, aangenaam!

 1. Verwardeman zegt:

  Hartelijk dank !
  NU is mijn verwarring voorbij , ik weet nu wat ik ben .
  Ik ben een WAPPIE .
  Vanaf nu ben ik Wappieman .

  Geliked door 4 people

 2. Rien E zegt:

  Dit verhaal past in zijn geheel aan bij mijn beleving zowel het verleden als het heden. Ik vrees voor de toekomst, niet zo zeer voor mijzelf maar voor mijn kinderen.

  Geliked door 4 people

 3. Julia zegt:

  Ook ik ben een zogenoemde wappie. Maar wij mogen trots op ons verstandelijk vermogen zijn en niet over de dom- en blindheid van de onderdanige zielige schapen vallen. Dagelijks bekijk ik onderstaande clip https://www.youtube.com/watch?v=OPR3GlpQQJA Dat sterkt een wappie omdat een wappie wel zich verzet tegen de ongekende dictatuur en over een weldenkend goed verstand beschikken en een zeer vooruitziende blik hebben wat de dictatuur voor ons zal gaan betekenen maar wel eindigt in een hoop ellende.

  Geliked door 3 people

 4. Julia zegt:

  Wat ben ik trots om een wappie te zijn een geweldig stuk. De wappies kunnen zich op hun borst slaan en al die goedgelovige onderdanige lafaards eens laten zien wat er terecht komt van hun goedgelovigheid de waarheid komt nu al flink boven tafel dus al die goedgelovigen onderdanen komen er over zeer korte tijd achter wat zij zichzelf en hun kinderen hebben aangedaan.

  Geliked door 4 people

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik moet even uitleggen waarom Ik dit artikel in stuurde bij Bert de webmaster.
  Vooropgesteld dat de webmaster en Ik elkaar met weinig woorden heel goed begrijpen Dat kwam duidelijk naar voren door de zeldzame mail wisselingen die we hebben maar dan elkaar goed begrijpen.
  Ik las dit artikel en had een moment het idee dit is niet makkelijk te doorgronden wat Kim Winkelaar hiermee bedoeld, dus las Ik het nogmaals.
  En verdomme toen zag Ik het.
  Duidelijker kan de hele flauwe kul niet uitgelegd worden.
  Als je het mag geloven is momenteel 62% van gevaccineerd Nederland ervan overtuigd dat de ongevaccineerden gewoon uit het dagelijkse leven geweerd moet worden.
  Overigens lees gevaccineerden als ingespoten met een Gen therapie.
  Ik denk zelf dat Kim Winkelaar dat ook feitelijk bedoeld in zijn artikel maar het niet direct wil benoemen en als dat zo is maakt hij een grote fout maar dat is mijn invulling.
  Ondertussen is wel de tweedeling van de Nederlandse samenleving een feit en staat de bevolking in twee groepen tegenover elkaar.
  Als je het zo bekijkt is het tuig dat zich regering en tweede kamer noemt aan de winnende hand en is Big Pharma de grote winnaar want die vullen op een verschrikkelijke wijze hun zakken evenals de schooiers die de teststraten opgezet hebben en de mondkappenmaffia.
  Endegene die nog geloven dat sommige prikken gratis zijn en zonder winstoogmerk verkocht zijn zou eens na moeten denken over het feit dat 5 miljard niet door VWS verantwoord kunnen worden.

  Geliked door 5 people

  • ronjaspers zegt:

   Henk.De tactiek van verdeel en heers wordt al eeuwenlang toegepast door de elite.De elite gebruikt dit ook al jaren met het niet bestaand racisme,racisme wordt als wapen gebruikt om rassen tegen elkaar op te zetten.

   Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Die Kim Winkelaar kan vast gedachten lezen. Ik dacht het en hij schrijft het.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  @Kim Winkelaar sleept er van alles en nog wat bij maar in mijn beleving is de term Wappie toch een stuk smaller en slaat het uitsluitend op de anti-vaxxers en de virus ontkenners.

  Like

 8. Sobieski zegt:

  Geweldig artikel! Precies zoals ik het ook zie, en velen met mij. Ik had het niet beter kunnen zeggen

  Like

 9. Ton Ruygrok zegt:

  Zo Mooi, Zo Waar..!..,
  Ton Ruygrok.

  Like

 10. Bob zegt:

  Als ik een caberetier was zou ik zeggen,
  je haalt de woorden uit mijn mond,
  Maar beter.

  Like

 11. Rensk. zegt:

  Wappie gaat t.z.t (ik weet niet wanneer, maar het gaat gebeuren) een geuzenaam worden.
  Je suis wappie. En dat 62 procent ongevaccineerden onder dwang wil laten vaccineren zegt niets anders dan dat deze 62 procent doodsbang zijn en niet weten wie er gelijk heeft. De Overheid of de ongevaccineerden. Liever dan allemaal de afgrond in om zich beter te voelen en dat komt voort uit hun angst. Ik weet niet wie er gelijk heeft en voor mij doet dat er niet toe. Ik ga gewoon rationeel uit van het risicoprofiel van mezelf en laat die spuit niet zetten. En wat een ander doet boeit me totaal niet en als men me wil beschuldigen van a-sociaal dan zij het zo. Ik weet dat het pure manipulatie is. Maar wacht even. Van wie horen we dat 62 procent de ongevaccinneerden wil laten vaccineren?Juist van de lange arm van de Overheid via de media. Net als dat we enkel horen hoeveel Coronadoden er zijn. Andere doden tellen niet meer, want niet interessant voor hun doel. Verdeel en heers en wantrouwen zaaien. Heeft altijd fantastisch gewerkt in de geschiedenis om een (burger)oorlog te ontketenen. Waarom denk je dat ze al die lui uit die arabische landen binnen laten komen er er geen lfikker aan doen? Meest mensen waar we niets mee kunnen en enkel last geven.Ze (top van de EU) weten wel waar ze mee bezig zijn. Alleen grootste gedeelte van de bevolking snapt niet wat ze te wachten staat.

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  Hier nog twee personen (Mijn vrouw en ik) die trots zijn een Wappie te zijn. Wappie is een soort van Geuzennaam. Zoals de Geuzen de Spanjaarden bevochten zullen wij de Coronagekte te lijf gaan. Inclusief die schoft van een Klaus Swab. Ja, wil die schoft soms ook ons lichaam bezitten via die gifspuit met o.a. grafeen-oxide nano deeltjes die controle mogelijk maken via 5G. Je zult niets bezitten en toch gelukkig zijn !

  https://int.artloft.co/nl/do-vaccins-deliver-graphene-oxide-nanopartikels-voor-5g-mind-control/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s