Experiment van Milgram . . .

(Experiment van Milgram)

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Experiment van Milgram . . .

 1. Julia zegt:

  Jort Kelder is kort gezegd een vreselijke kwast die alles lult wat krom is vooral als het over de elitaire bullenbakken gaat,Jort Kelder begrijpt weinig van de ophef die is ontstaan over de busbaanritjes van John Jorritsma, de burgemeester van Eindhoven. De Op1-ster vindt het prima als bestuurders privileges hebben. Fijne burgemeester daar in Eindhoven zelf alle privileges pakken maar horeca ondernemers die totaal niets fout hebben gedaan de zaak sluiten. https://www.telegraaf.nl/nieuws/51544440/sigaret-na-lange-dag-werken-komt-ling-duur-te-staan-gedwongen-sluiting-te-triest-voor-woorden
  Dit soort kwallen van bestuurders en vooral die waardeloze journalisten of presentator ik weet niet waar ik kwast Kelder onder moet scharen denken boven de wet en boven God te staan. Hopende dat dit soort kwasten binnenkort het zelf flink te verduren krijgen. Dan nog het klimaat gejammer Willem vliegt wel eventjes terug van zijn luxe vakantie om een opening in Den Haag te doen https://www.ad.nl/olympische-spelen/koning-vliegt-terug-uit-griekenland-voor-opening-olympic-festival-en-wenst-olympiers-succes~a4bdb7c1/ Wij burgers mogen zonder meer dagelijks bestookt worden over onder andere CO 2 uitstoot en dit soort elitaire gasten doen precies waar zij zin in hebben. Willem die zich koning noemt doet net zo hard met al de privileges mee vliegt maar raak uiteraard op kosten van de belastingbetalers. Met het water is hij blijkbaar niet zo betrokken toch zijn specialiteit??? Kortom dit soort elitair gespuis komen mijn keel uit en ik heb er dan ook geen enkel respect of goed woord meer voor over. Ook deze actie zal kwast Jort Kelder wel goed praten.

  Geliked door 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Jort Kelder hoort volgens mij juist tot het gedeelte dat bij het Milgram-experiment ONgehoorzaam is. Wat je schrijft over wat hij zou doen als hij wél aan de knoppen zou zitten, is pure vuilspuiterij, zonder enige onderbouwing, alleen dat je hem niet mag.
   En over het privilege van de burgemeester om gebruik te maken van de busbaan: is het wel eens bij je opgekomen dat dat gebeurt zodat hij niet (of althans minder) vast komt te staan in het verkeer en een soort van “sitting duck” is voor eventuele aanvallers? Over de busbaan blijft hij in beweging en is beter te beveiligen. Trouwens, zo’n 35 jaar geleden mochten taxi’s in Den Haag al over de busbaan. Dus dat is niet van vandaag of gisteren. Uitzonderingen bevestigen overal de regel.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 2. Peter zegt:

  Lul met vingers.Bekakte proleet ,die niks kan,en perfect bij het zooitje past wat hij vertegenwoordigd

  Geliked door 2 people

 3. hannah zegt:

  als het aan snob Jort ligt worden we allemaal “Obrigkeitshörig” ….. past bij VVD-normen

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s