Filmposter . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Filmposter . . .

 1. Monalisa zegt:

  Wanneer komt die film?? Ik schiet mijn luger er op los.

  Geliked door 3 people

  • Jan zegt:

   Lebensborn was ook zo’n fokprogramma van Duitse nazis.

   Voormalig uitverkorenen van Nazi-Duitsland bijeen

   In 1935 startte SS-leider Heinrich Himmler het programma Lebensborn (Levensbron). Het doel was om kinderen met het juiste arische uiterlijk, met blauwe ogen en blond haar, op te voeden tot de toekomstige leiders van het Duitse rijk.
   https://tinyurl.com/4y6sc9h8

   zie ook:
   https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=nl&u=https://www.jewishvirtuallibrary.org/the-quot-lebensborn-quot-program

   Hitler was overigens niet de eerste die met het okken van mensen kwam, Amerika ging hem voor met eugenetica.
   “Eugenetica” komt van de Griekse wortels voor “goed” en “oorsprong”, of “goede geboorte” en omvat het toepassen van principes van genetica en erfelijkheid met het doel het menselijk ras te verbeteren. De term eugenetica werd voor het eerst bedacht door Francis Galton in de late jaren 1800 (Norrgard 2008). Galton (1822-1911) was een Engelse intellectueel wiens oeuvre vele gebieden omvatte, waaronder statistiek, psychologie, meteorologie en genetica. Overigens was hij ook een halfneef van Charles Darwin. Galtons eerste academische uitstapje naar eugenetica analyseerde de kenmerken, zoals superieure intelligentie, van de hogere klassen van Engeland en concludeerde dat ze erfelijk waren; daarom kunnen gewenste eigenschappen van generatie op generatie worden doorgegeven (Norrgard 2008). Galton pleitte voor een selectief fokprogramma voor mensen in zijn boek Hereditary Genius (1869): “Daarom, aangezien het gemakkelijk is, ….. om door zorgvuldige selectie een permanent ras van honden of paarden te verkrijgen met bijzondere vermogens om te rennen of te doen iets anders, dus het zou heel praktisch zijn om een ​​hoogbegaafd mensenras voort te brengen door verstandige huwelijken gedurende verschillende opeenvolgende generaties.”

   De eugenetica-beweging wortelde in de Verenigde Staten in de vroege jaren 1900, geleid door Charles Davenport (1866-1944), een prominente bioloog, en Harry Laughlin, een voormalig leraar en directeur die geïnteresseerd was in fokken. In 1910 richtte Davenport het Eugenics Record Office (ERO) op in het Cold Spring Harbor Laboratory op Long Island “om de natuurlijke, fysieke, mentale en temperamentvolle eigenschappen van de menselijke familie te verbeteren” (Norrgard 2008). Laughlin was de eerste directeur. Veldwerkers voor de ERO verzamelden veel verschillende vormen van “gegevens”, waaronder familiestambomen die de overerving van fysieke, mentale en morele eigenschappen weergeven. Ze waren vooral geïnteresseerd in de overerving van “ongewenste” eigenschappen, zoals pauperisme, mentale handicap, dwerggroei, promiscuïteit en criminaliteit. De BHV bleef drie decennia actief.

   Eugenetica was niet alleen de bevoegdheid van academici, het werd een populaire sociale beweging die een hoogtepunt bereikte in de jaren twintig en dertig. Tijdens deze periode werd de American Eugenics Society opgericht, naast vele lokale verenigingen en groepen in het hele land (PBS 1998). Leden namen deel aan wedstrijden “fitter family” en “better baby” op beurzen en tentoonstellingen (Remsberg 2011). Films en boeken die eugenetische principes promootten waren populair. Een film genaamd The Black Stork (1917), gebaseerd op een waargebeurd verhaal, afgeschilderd als heldhaftige arts die een syfilitische baby liet sterven nadat hij de ouders van het kind ervan had overtuigd dat het beter was om de samenleving nog een verschoppeling te besparen.

   De Engelse eugenetica-beweging, verdedigd door Galton, promootte eugenetica door selectief fokken op positieve eigenschappen. Daarentegen richtte de eugenetica-beweging in de VS zich al snel op het elimineren van negatieve eigenschappen. Het is niet verrassend dat “ongewenste” eigenschappen geconcentreerd waren in arme, ongeschoolde en minderheidspopulaties. In een poging om te voorkomen dat deze groepen zich zouden verspreiden, hielpen eugenetici bij het opstellen van wetgeving voor hun gedwongen sterilisatie (Norrgard 2008). De eerste staat die een sterilisatiewet uitvaardigde was Indiana in 1907, snel gevolgd door Californië en 28 andere staten in 1931 (Lombardo n.d.). Deze wetten resulteerden in de gedwongen sterilisatie van meer dan 64.000 mensen in de Verenigde Staten (Lombardo n.d.). In eerste instantie waren de sterilisatie-inspanningen gericht op gehandicapten, maar later kwamen er ook mensen bij wiens enige ‘misdaad’ armoede was. Deze sterilisatieprogramma’s vonden juridische steun bij het Hooggerechtshof. In Buck v. Bell (1927) probeerde de staat Virginia Carrie Buck te steriliseren wegens promiscuïteit, zoals blijkt uit de geboorte van een buitenechtelijke baby (sommigen suggereren dat ze is verkracht). In zijn uitspraak tegen Buck meende Wendell Holmes, rechter van het Hooggerechtshof: “Het is beter voor de hele wereld, als in plaats van te wachten met het executeren van gedegenereerde nakomelingen voor misdaad, of om ze te laten verhongeren door imbeciliteit, de samenleving kan voorkomen dat degenen die duidelijk ongeschikt zijn om door te gaan hun soort….Drie generaties imbecielen is genoeg” (Black 2003). Deze beslissing legitimeerde de verschillende sterilisatiewetten in de Verenigde Staten. Vooral het programma van Californië was zo robuust dat de nazi’s zich tot Californië wendden voor advies bij het perfectioneren van hun eigen inspanningen. Hitler gaf met trots toe de wetten van verschillende Amerikaanse staten te volgen die het voorkomen van reproductie van de “ongeschikte” toestonden (Black 2003).

   De Amerikaanse eugenetica-beweging begon in de jaren veertig aan macht te verliezen en kwam volledig in opspraak na de verschrikkingen van nazi-Duitsland.
   https://www.nature.com/scitable/forums/genetics-generation/america-s-hidden-history-the-eugenics-movement-123919444/

   En dan is er Klaus Schwab, de Duitse totalitaire gek die blijkbaar niet los kan komen van het gedachtengoed omtrent eugenetica en Lebensborn
   De Great Reset terreur van Klaus Schwab en trawanten
   https://www.franklinterhorst.nl/De%20Great%20Reset%20terreur%20van%20Klaus%20Schwab%20en%20trawanten.htm

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Julia.90% van de wereldbevolking moet dood,de overige 10% worden gevaccineerde,gechipte zombie slaven die zouden wensen dat ze dood waren.

   Like

 2. Jan zegt:

  “Ik heb er geen herinnering aan”

  Het laat zien wat voor erge psychopaat Mark Rutte is, een smerige SS’er
  https://ejbron.wordpress.com/2020/11/28/fotoshopper-ss-obersturmbannfuhrer-m-rutte/

  Geliked door 2 people

 3. top of flop zegt:

  Deze twee kameleons kleuren 21 uur per dag bruin.

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Volgens mij stonden de Joden in de eerste rij om de Neurenberg code te onderschrijven, maar Naftali Bennett schijnt dat vergeten te zijn.

  Israëlische premier Bennett over ongevaccineerden: ‘Ze doen ons allemaal pijn! Geen bioscoop, synagoge of café voor ze!’

  In een toespraak voor het Israëlische volk is de nieuwe premier Naftali Bennett vol op het gas gegaan tegen mensen die zich weigeren te laten vaccineren tegen het coronavaccin. Hij noemde deze mensen een bedreiging voor de vrijheid van iedere andere Israëliër, en ging zelfs zo ver dat ongevaccineerden “ons allemaal pijn doen.”

  “Er zijn nog steeds 600.000 jongeren tot de leeftijd 30 jaar die nog niet gevaccineerd zijn,” aldus Bennett. “Ik respecteer verschillende meningen,” ging hij verder waarna hij duidelijk maakte dat hij verschillende meningen juist helemaal niet respecteert. “Maar er is een tijd een plaats waarop deze discussie moet stoppen – en dat is ons leven.”

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/israelische-premier-bennett-over-ongevaccineerden-ze-doen-ons-allemaal-pijn-geen-bioscoop-synagoge-of-cafe-voor-ze/

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Naar Neurenberg2 met dat zooitje

  Like

 6. Bob zegt:

  Hitler wilde een Arisch ras kweken, als voorbeeld
  nam hij twee hoog blonde en goed gevormde
  mannen, deze mannen bleken later de grote
  niet Arische Joden te zijn.
  Eugenetica is even verwerpelijk als het
  chanteren om je te laten vaccineren tegen
  Corona.
  Beide hebben en hadden de bedoeling
  een groep mensen uit te sluiten.
  DEugenitica is tegen natuurlijk, moreel
  fout.

  Like

 7. Wappieman zegt:

  Nu ga ik misschien geen vrienden maken maar :
  Ik zie de zwaar gehandicapten een beetje als de
  zogenoemde vluchtelingen .
  De genen die het hardst welkom schreeuwen ,
  draaien doorgaans niet voor de kosten en de
  huisvesting op !
  Je kunt soms ook TE menselijk zijn .
  Ben benieuwd indien de voorstanders alles zelf
  moeten betalen of ze dan nog zo menselijk zijn !
  Abortus is zeker niet altijd zo fout , zwakke dieren
  worden immers uit het nest verwijderd , zie de
  dierenwereld !
  Je hoeft niet met genen te modderen , gewoon
  abortus volstaat .

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Europa wordt weer geregeerd door nazi,s die terug zijn van nooit weggeweest.Een stille oorlog zonder wapens tegen de bevolking,maar wel met dodelijke vaccinazi,s.

  Like

  • Julia zegt:

   Het uniform past heel goed bij deze genadeloze en gewetenloze smeerlap. Mooie outfit voor het Neurenberg2 tribunaal dan kan de uitspraak tot de hoogste straf meteen worden gedaan en valt er nog weinig verdediging tegen te voeren. Het is ongekend dat ook in een ooit democratisch Nederland puur Nazisme wordt toegepast door dit soort gewetenloos gespuis waarvoor een mensenleven niet telt.

   Like

 9. BigLJohn zegt:

  Rutte in een Nazi-uniform van de Wehrmacht. Het komt O zo levensecht over. Zeer waarschijnlijk is hij een re-incarnatie van een hoge Wehrmacht officier uit de tweede wereldoorlog. Vandaar dat hij zulke lage streken met ons uithaalt en dat de globalist-communist Klaus Swab zijn beste vriend is.

  Like

 10. Jean zegt:

  Beangstigend dat dergelijke creaturen aan beleid mogen doen, die horen in een cel thuis.
  De 3de Wereldoorlog staat aan de voordeur en die zal dramatischer zijn dan de 1ste en 2de samen want iedereen weet intussen wel wie de vijand is door dat open grenzen beleid.
  Hopelijk zijn de verantwoordelijken de eerste gesneuvelden.
  Wij willen een geweldloze samenleving, een samenleving met normen & waarden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s