FOTO: Vancouver Nazi Airport . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “BURGERFRONT.NL“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op FOTO: Vancouver Nazi Airport . . .

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Fran zegt:

  Juden this way, People that way.

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  Inderdaad.
  Jij moet aan het werk.
  Jij moet douchen.

  Like

 4. loNe zegt:

  en merk op ,
  t lijkt erop dat die borden erg definitief bevestigd zijn ;
  t is geen poster …

  Like

 5. Julia zegt:

  Mensen moeten nu tegen de overheid optreden geen menselijk misdaad gaat ze meer te ver en zijn terecht NAZI praktijken. Ook in Nederland stinkt het in de beerput van al die wetgevingen met onrechtmatige onmenselijke maatregelen behoorlijk. Het politieke schuim schaamt zich nergens meer voor en gaat gewetenloos met haar smerige praktijken door. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/schokkende-cijfers-uit-rapport-blijkt-dat-de-overheid-maar-liefst-520-000-levensjaren-opofferde/ Dan die virologen die eens flink moeten worden aangepakt en zich gaan bezig houden met hetgeen wat zij behoren te doen. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/omt-viroloog-wil-langer-langer-langer-coronamaatregelen-oplevingen-van-corona-tot-voorjaar-2022/ Welk weldenkend mens laat zich nog langer door de enorme tirannie in de wurggreep klemmen. Tijd om massaal geen enkel gehoor meer te geven aan dit smerige spel wat totaal niets meer met een virus heeft te maken maar puur het verwezenlijken van de NWO. Hopelijk dat miljoenen mensen nu eens van onder hun steen vandaan komen en flink verzet gaan leveren. Indien dit niet gebeurt zijn wij allen overgeleverd aan elitaire machtswellustelingen, een smerig politiek spel waarvoor de tirannie en dictatuur geen grenzen meer kent. Onthou één ding wie voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen dan dooft het licht. Het wordt nu echt oppassen geblazen van alle kanten vliegt ons de onderdrukking om de oren en we willen toch absoluut geen verdere NAZI praktijken. Kijk naar de geschiedenis hoeveel slachtoffers dit heeft gekost. Wake up en sta op.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ravian zegt:

  Als straks doordringt dat gevaccineerden allemaal potentieële trombose gevallen zijn dan gaat de linkse rij naar het vliegtuig en de rechtse rij naar de bushalte.

  Like

 7. Julia zegt:

  Nederland is ook langzaam op weg naar een NAZI staat in plaats van een democratie. Nog zo een smerige dictator die ons wel even vertelt dat wij ons lichaam verplicht beschikbaar moeten stellen voor het experimentele vaccin. Hoogste tijd dit soort gasten de kop in te drukken wie is er nu nog niet klaar mee. https://www.ninefornews.nl/woedende-reacties-op-praatje-van-roland-pierik-bij-nieuwsuur-over-vaccinatieplicht/
  Protesten zijn er gelukkig inmiddels in veel Europese landen tegen deze ongekende NAZI dictatuur uiteraard wordt dit niet uitgebreid in de linkse Nederlandse media gepubliceerd en zeer zeker niet uitgezonden op de propaganda staatszender NPO https://www.ninefornews.nl/italianen-de-straat-op-om-te-protesteren-tegen-verplichte-vaccinpaspoorten-geen-dictatuur/ Er zouden nog heel veel meer protesten plaats moeten gaan vinden. Steek het vuur maar aan.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Zo goed werkt het vaccin

  Israël dreigt niet-gevaccineerden uit openbare ruimten te weren

  De Israëlische premier Naftali Bennett heeft volgens Israëlische media donderdag aangekondigd dat alle niet-gevaccineerde inwoners van Israël “spoedig” zullen worden geweerd uit alle openbare gelegenheden met honderd of meer mensen. Dit verbod zal zowel binnen als buiten gelden en ook synagogen betreffen.

  https://www.nu.nl/facebooklinks/6147226/israel-dreigt-niet-gevaccineerden-uit-openbare-ruimten-te-weren.html

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Links is voor gezonde ongevaccineerde mensen,rechts is voor gevaccineeren die ten dode zijn opgeschreven.

  Geliked door 1 persoon

 10. Cathja zegt:

  Diep triest als je mensen zó uit elkaar speelt…..
  Je moet je de ogen uit je kop schamen als je dit aan je bevolking oplegt!

  Geliked door 1 persoon

 11. Bob zegt:

  Het opschrift ;”Vaccination makes Free ”
  onbreekt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s