Verzetsposter . . .

De dictatuur komt er aan. Word wakker!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Verzetsposter . . .

 1. Julia zegt:

  Ik hoop dat de massa zich de moeite neemt om deze videoclip eens aandachtig te bekijken en aan te horen. https://www.youtube.com/watch?v=OPR3GlpQQJA Voor mij is dit in ieder geval de hit en de clip van het jaar. Zie en hoor de waarheid een realiteit om eens aan te horen. Dit is wat er inderdaad momenteel speelt. Maar ja zoals in de clip wordt weergegeven is het meer een zeer geschikte clip voor de mensen die wakker zijn maar bedoeld om de leeuwen onder ons eens wakker te maken. Ik vrees dat deze clip niet is geschikt voor onderdanige schapen waar tot op heden nog niets tot het verstand doordringt. Maar gelukkig de leeuwen staan niet alleen voor. Hou moed en stay strong.

  Geliked door 3 people

 2. Frauke zegt:

  https://patents.google.com/patent/CN112220919A/en
  Het door de uitvinding beschreven coronavirusvaccin wordt verkregen door het combineren van carnosine, CpG en een nieuw coronavirus RBD op geactiveerd grafeenoxide.

  Geliked door 1 persoon

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Vervang de kop van Macron op de poster door de kop van Frans Timmermans en je hebt het zellfde effect. Als echte pvdabons gaat hij ons met de zweep mores leren, want linksom of rechtsom, bloeden zullen we door de bevelen van kapo timmermans.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   De meerdere blunders en flaters van o.a. Timmermans de klimaat tiran komen langzaamaan aan het licht en wie zijn de dupe mag u allen drie maal raden. Maar ja men moet nimmer het haantje van de voorste uithangen dan komt men er snel achter wederom bedrogen uit te komen en diep in de beurs te moeten tasten. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/netbeheerder-kan-zonnestroom-niet-meer-aan-wil-dat-huishoudens-duizenden-euros-aan-thuisbatterijen-gaan-kopen/ Dit geldt zeker voor het gevaarlijke massa experiment van vaccinaties eerst maar eens een paar jaar aanzien hoe schadelijk dit is en wat voor een enorme bijwerkingen kunnen optreden. Maar sommige mensen stonden te juichen toen zijn zich voor de eerste maal bloot hadden gesteld aan de gifprik van kijk in heb ook mijn vaccinatie jij ook. Hoe dom om in de smerige misdaad tegen de menselijkheid blindelings te geloven. Het gaat om de great reset niet voor niets blijven de maatregelen de komende jaren van kracht puur Nazistische onderdrukking. Nazi-Duitsland, nationaalsocialistisch Duitsland en het Derde Rijk zijn informele benamingen voor Duitsland in de periode 1933-1945, toen het land werd geregeerd als een totalitaire dictatuur onder het nationaalsocialistische regime van dictator Adolf Hitler en diens Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP). Kortom die smerige Klaus Schwab en de rest van dit elitaire tuig hebben de draad weer opgepakt en we zullen daar de komende jaren flink onder gebukt gaan. Het gezegde is er niet voor niets EEN VOLK DAT VOOR TIRANNEN ZWICHT ZAL LIJF EN GOED VERLIEZEN DAN DOOFT HET LICHT. Helaas dringt dat tot de massa niet door.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik zag pas later dat het embleem op de vlag een nabootsing is van het hakenkruis.
   LREM is de partij van Macron.
   Het plamfet hangt niet aan m’n poort hier, je blijft tenslotte buitenlander….

   Like

 4. Jan zegt:

  Ook Willem-Alexander draagt een SDG-speldje om kenbaar te maken dat hij achter agenda 2030 staat

  en zijn Argentijnse Kut Maxima

  De appel valt niet ver van de boom, pappie was immers ook een fascist. Je zou bijna in Darwin geloven


  https://systeembug.wordpress.com/2020/12/22/ook-willem-alexander-draagt-een-speldjes-om-kenbaar-te-maken-dat-hij-achter-agenda-2030-staat/

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Jan die Oranjes deugen voor geen meter dat zit uiteraard ook in de gene van Willem.
   Schraapzucht geldbeluste Oranjes lijkt genetisch bepaald’
   Historicus, schrijver en overtuigd republikein Gerard Aalders publiceert met Oranje Zwartboek zijn zesde boek over de misstappen van de koninklijke familie. Over hun bloedige bewind in de voormalige koloniën en vooral ook over gesmijt met belastinggeld. ,,Ook premier Rutte roept het gevoel op dat je je eigenlijk moet schamen als je iets zegt over het geld van de Oranjes.’’
   Straatarme Bernhard – hij moest geld lenen voor brandstof om in Oostenrijk quasi spontaan de Nederlandse kroonprinses tegen het lijf te lopen – loog zich Juliana en Wilhelmina’s leven in.
   Hij stal een broche van 250.000 gulden van Juliana en verpatste die.
   Ook haalde hij schilderijen uit het depot van Het Loo om die zonder toestemming te verkopen.
   Hij had het geld nodig om de goklust van zijn moedertje Armgard te bekostigen en moest jaarlijks tonnen zwijggeld betalen aan de moeders van zijn buitenechtelijke dochters Alexia en Alicia.
   Mark Rutte kreeg een rekening van 13.695 euro van de koning omdat de premier met hem meevloog naar een Bilderbergconferentie in Montreux, in een privéjet die door de staat werd betaald.
   Kortom het is een familie waar ik helaas geen enkel respect voor kan opbrengen en zie inderdaad het verraad van die Bilderberg clan. Maar ja flink poen opstrijken van de burgers gaat onverminderd en gewetenloos verder.

   Like

 5. Jan zegt:

  Het gaat er om de mensen te domesticeren

  “Het is tijd om niet-gevaccineerde mensen de schuld te geven – niet de gewone mensen” – GOP-gouverneur van Alabama ontmenselijkt niet-gevaccineerde mensen (VIDEO)

  De gouverneur van Alabama, Kay Ivey (R) keerde vrijdag haar woede naar niet-gevaccineerde mensen en gaf hen de schuld van de toename van Covid-gevallen.

  Kay Ivey ontmenselijkte niet-gevaccineerde mensen en zette een doelwit op hun rug.

  Ivey verwees naar gevaccineerde mensen als “gewone mensen” – dus niet-gevaccineerde mensen zijn nu “anderen” – deze retoriek is gevaarlijk en moet aan de kaak worden gesteld.

  “Mensen horen gezond verstand te hebben. Maar het is tijd om de niet-gevaccineerde mensen de schuld te geven, niet de gewone mensen. Het zijn de niet-gevaccineerde mensen die ons teleurstellen”, vertelde Ivey aan verslaggevers in Birmingham.

  “De nieuwe gevallen van Covid zijn te wijten aan niet-gevaccineerde mensen. Bijna 100% van de nieuwe ziekenhuisopnames zijn met niet-gevaccineerde mensen. En de sterfgevallen vinden zeker plaats bij niet-gevaccineerde mensen, “zei ze. “Deze mensen kiezen voor een levensstijl van zelf toegebrachte pijn.”

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/time-start-blaming-unvaccinated-folks-not-regular-folks-alabama-governor-dehumanizes-unvaccinated-people-video/

  Like

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. Marianne de Meyer zegt:

  Als men de zijkanten van de bekende gouden koets eens aandachtig gaat bekijken, dan is het overduidelijk wat er vroeger en nu nog steeds afspeelt. Slavenhandel, mishandeling, verkrachting, moorden, gekidnapte kinderen….en dat gebeurde tot kort geleden allemaal in een tunnel, die bij Den Haag onder de grond loopt. Velen zullen het nog niet eens weten, dat Willem-Alexander en Maxima zijn opgepakt en achter de tralies zitten. Zal met Beatrix wel hetzelfde zijn. Nu is het me pas duidelijk geworden waarom Rutte geen kwaad van de Koninklijke Familie wilde horen, hij zat er zelf immers tussen. De verhalen die ik gelezen heb, die de waarheid naar buiten brengen, heeft me behoorlijk geschokt, nog steeds trouwens. De beerput is open getrokken mensen, de stank die eruit komt, van al die smerige verhalen van jaren en jaren, is in feite niet te bevatten. Zo zie je maar, het is niet allemaal goud wat er blinkt! De buitenkant lijkt een sprookje, maar zodra men dichterbij komt, de paleisdeur open gooit, komt de stank al naar buiten!!!! Smerige bende, weg ermee!!!!

  Like

 8. Wappieman zegt:

  Ex Rothschild bankiertje .
  Gewoon een Bilderbergtrekpop , een useful idiot .
  Zolang dat Bilderberggespuis blijft zitten , zal er
  niets verbeteren , trekpoppen in overvloed , als
  je deze ruimt staat de volgende klaar .
  De kop van het monster heet Bilderberggroep .

  Like

 9. Jan zegt:

  Ziekenhuispersoneel staakt voor onbepaalde tijd omdat zij gedwongen zijn zich (dood) te laten steken

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Die pampa snol maxima en W.A. zijn beide nazi bilderbergers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s