VIDEO: Luchtopnames van Bad Neuenahr na de watersnoodramp

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Michaël Moonen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Luchtopnames van Bad Neuenahr na de watersnoodramp

 1. Alfred Mol zegt:

  Very sad..
  Die mensen zijn mooi de sigaar

  Like

 2. ronjaspers zegt:

  Dieptriest,sterkte en beterschap voor de slachtoffers en nabestaanden.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Wat het water niet vernietigd heeft, wordt gestolen door plunderaars. We zwijgen over hun afkomst, geen etnische profilering alstublieft. Danke Mutti.

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  Unerwünschte Wahrheiten zum #Klimawandel


  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Sprakeloos wat een ravage. Dan horen we via de corona Ausschuss van Reiner Fuellmich dat Duitse beambten op pad waren in het rampgebied om reddingswerkers te someren met mondkap op hun werk te doen en de afstands regels in acht te nemen. Ook werden vaccinatie bussen ingezet om in het ramp gebied nog gauw een aantal mensen te vaccineren. De realiteit is weg bij de vaccin pushers.

  Geliked door 4 people

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Gloeiende wat een ravage.
  Ik ken Bad Neuenahr Goed al is de laatste keer dat Ik er was een 40 jaar geleden, maar Ik moest goed kijken om sommige delen nog te herkennen.
  Tijdens mijn werk in Duitsland ben Ik er veel doorheen gekomen omdat het Hotel waar we verbleven aan de ene kant van Bad Neuenahr lag en de bouw aan de andere kant van de stad.
  Dus dagelijks kwam Ik er doorheen.
  Het ergste wat momenteel aan de hand is over deze ramp is wel dat de overheden er alles aan doen om te verzwijgen dat ze dagen tevoren al gewaarschuwd waren, dus het zwarte piet spelen is weer losgebarsten.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Een ramp in een ramp scheppen is het beste wat een bestuur kan overkomen die crissisen gebruiken als instrument hun wil door te drukken. 150 waarschuwing signalen zijn doorgegeven aan Berlijn die voorzagen dat zich een ramp ging opbouwen. Geontroleerd de Tal Sperren aflaten had de grootste ramp kunnen voorkomen. Berlijn heeft op al deze 150 waarschuwingen geen reactie gegeven. In datzelfde gebied zijn veel ondergrondse bunker “Anlagen”. Niemand weet precies wat zich daarbinnen afspeelt. Opmerkelijk is wel dat er veel militaire bewegingen zijn in dat gebied. Niet om het volk dat getroffen is te helpen maar om spul dat in de bunkers zit te beschermen en evenueel over te brengen naar elders. De Duitse regering heeft het geheel laten afweten tot nu. De hulp die nu geboden wordt is particulier initiatief uit de omgeving zelf. Bouwbedrijven boeren en veel burgers van elders die gekomen zijn om de eerste nood te verhelpen. Nog steeds zijn honderden mensen vermist.

   Geliked door 2 people

 7. droevige mof zegt:

  Duitsland wordt geruïneerd met plan en opzet. Xandernieuws heeft hierover geschreven, kennelijk via een insider. Absoluut de moeite waard om te lezen.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/duitse-watersnoodramp-bewijs-van-klimaatverandering-of-jarenlang-achterstallig-onderhoud/

  Geliked door 1 persoon

 8. Andre zegt:

  Best wel triest dat ik het niet geloof ja wel wat ik hier zie natuurlijk maar de gedachte alleen al dat er fouten zijn gemaakt en ik niet alleen maar iedereen onze overheden wantrouwen.
  De afwatering was weer in iedergaval een puinzooi en misschien wel een handje geholpen. Het zijn buitengebieden en op het moment van regenval ook maximaal afwateren om de sluisdeuren van stuwmeren maximaal open te zetten met een flinke bui krijg je deze beelden

  Geliked door 1 persoon

 9. bokito zegt:

  wat mij opvalt is, dat er nog net geen huizen in de rivier hebben gebouwd

  Like

 10. Blaffertje zegt:

  Moet je dit een de zien;
  https://www.newsweek.com/dubai-creates-fake-rain-using-drones-battle-122-degree-heat-1611887

  In de Emiraten wekken ze kunstmatig regen op.
  Hoe fout.
  Mensen moeten zich niet met de natuur bemoeien.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s