CORONA: WAT NIET WORDT VERTELD! (2)

Dit is een gratis nieuwsbrief om te informeren over wat u niet te horen krijgt via de mainstream media. (lees hier de eerste nieuwsbrief)

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) verzamelt bijwerkingen van geneesmiddelen in een databank, waaronder de experimentele genetisch gemanipuleerde vaccins van Pfizer, Moderna en AstraZeneca. In de geschiedenis van het EMA zijn er nog nooit zulke massale bijwerkingen geweest als nu. Vooral in maart, zijn de gemelde gevallen echt geëxplodeerd.

“Als mijn 8 katten en 2 honden er niet waren geweest, zou ik hebben overwogen deze wereld van mijn aanwezigheid te verlossen.”

Enkele persoonlijke verslagen over bijwerkingen van medische beroepsbeoefenaren.

Denk goed na voordat u besluit u te laten ‘vaccineren’!

EK: Ik ben 45 en ik werk nog steeds in de gezondheidsadministratie. De regering hier in Griekenland heeft het echter verplicht gesteld voor werknemers in de gezondheidssector om zich te laten vaccineren. Op 1 september, de uiterste datum voor vaccinatie, zal ik dus werkloos zijn en heb ik geen uitzicht op een nieuwe baan, aangezien de meeste werkgevers elke werknemer mogen ontslaan die zij als een “gevaar” voor hun bedrijf beschouwen. En ik ben door veel mensen, waaronder mijn moeder en zus, beschouwd als een ‘gevaar’, ‘onverantwoordelijk’, ‘onethisch’, ‘antivax’, ‘samenzweringstheoreticus’, ‘belemmering voor de vooruitgang’, noem maar op. Als mijn 8 katten en 2 honden er niet waren geweest, zou ik hebben overwogen deze wereld van mijn aanwezigheid te verlossen. Ik weet dat als ik Covid krijg, ik er helemaal alleen voor zal staan, de schuld zal krijgen dat ik me niet heb laten vaccineren en van mijn naasten te horen zal krijgen dat ik erom heb gevraagd als ze ontdekken dat ik het heb, ondanks mijn oprechte pogingen om het voor hen verborgen te houden. Het klinkt waarschijnlijk gek om te zeggen dat ik liever mijn kansen waag met Covid dan met het vaccin. Alle artsen die ik ken, zijn het er roerend over eens dat ik de prik moet krijgen, en dat lijkt me ongewoon monolithisch. Geen sympathie voor ons die bang zijn voor eventuele bijwerkingen op korte of lange termijn. Ik ben verward, uitgeput, ontmoedigd en het gevoel er zo alleen voor te staan is overweldigend. Wees zo vriendelijk om me te laten weten of mijn feedback irrelevant of nutteloos is. Ik waardeer dit forum meer dan ik in woorden kan uitdrukken! Ik dank u allen hartelijk!

Cathy Barton: Ik ontving mijn tweede Pfizer-vaccin op 7 juli 2021. Eerste vaccin was niet verschrikkelijk. Pijntjes, hoofdpijn, moe. Tweede vaccin veroorzaakte koorts, vreselijke spierpijn, gewrichtspijn, tintelingen in handen, armen en benen, diarree, perfect ronde rode kringen op mijn voeten en onderbenen die een dag duurden en verdwenen. Nu al 7 dagen verlammende slapeloosheid. Ik heb het gevoel dat er een elektrische stroom door me heen loopt. Ik ben zo opgefokt, maar niet op een goede manier. Ik kan letterlijk niet slapen. Heel erg bang op dit moment. Ik ben altijd een goede slaper geweest. Heeft iemand anders ook slapeloosheid? Zo ja, is het opgehouden en hoe lang duurde het? Ik hoop dat we er allemaal doorkomen. Ik zal niet lang meer zo kunnen werken.

Jane Joseph:  Ik had wat verlichting voor ongeveer 2 of 3 weken en ik voel me nu weer slecht. Ik ben dinsdag bij een andere dokter geweest en die gaf aan dat ik door het vaccin neuropathie heb ontwikkeld en adviseerde me om veel vitamines te nemen. Zink, vitamine C, vitamine B. Ik heb het vaccin in maart genomen. Ik dacht dat ik een einde aan dit alles zag, maar op dit moment weet ik het echt niet meer. Hou ons op de hoogte, ik denk dat we allemaal op zoek zijn naar een teken van hoop.

Anoniem:  Ik denk niet dat we snel antwoorden zullen krijgen, pas over jaren als deze Covid- pandemie voorbij is. Onze gezondheidsproblemen worden genegeerd en afgedaan als angst waarvan we allemaal zeker weten dat het dat niet is. Ja, we worden ongerust, omdat we niet weten wat er met ons lichaam gebeurt, en hoe onze toekomst eruit zal zien, maar ongerustheid is niet de oorzaak van onze gezondheidsproblemen.

Anna K:  Ik heb hier een tijdje geleden gepost na mijn eerste dosis Pfizer op 15/05 toen ik last had van intense malaise, verlamming en gevoelloosheid. De laatste paar weken zijn mijn symptomen veranderd en zijn ze meedogenloos. De pinnen en naalden zijn weg. Nu heb ik vreemde sensaties van gewichtloosheid. Mijn armen en benen voelen niet aan alsof ze iets wegen. Zelfs als ik ze optil of loop. Ik voel me ook constant te energiek en heb opvliegers. Ik slaap hierdoor vier uur per nacht en ik ben nog steeds niet moe. Ik heb nog steeds cognitieve stoornissen, alsof ik verdwaald ben in mijn eigen hoofd.

Karla Barlow:  Ik heb gisteren de eerste dosis van de Pfizer-vaccinatie gehad. Ik had ’s avonds vreselijke pijnen rond de inentingsplaats, maar over het algemeen ging het goed. Vanmorgen voelde ik me alsof mijn lichaam door een trein was overreden, de zwaarte, ernstige hoofdpijn, keelpijn, ik schreef het toe aan de gebruikelijke bijwerkingen na de prik. Ik ging terug naar bed en na 1,5 uur slaap werd ik wakker met een volledig gevoelloze benen, voeten, armen en handen. Ik dacht voor een moment dat ik verlamd was. Het gevoel kwam na ongeveer 10-15 minuten terug. Ik had een zware hoofdpijn, waarvoor ik paracetamol en ibuprofen heb genomen, maar dat verzachtte de pijn niet genoeg om vanavond te kunnen functioneren. De vermoeidheid is nogal overweldigend. Ik kwam vanavond in bed, viel heel snel in slaap maar werd na ongeveer 2-3 uur wakker met dezelfde gevoelloosheid maar ook met een bizar gevoel in mijn maag dat ik niet goed kan beschrijven. Het gevoel maakte me met tussenpozen wakker gedurende nog een paar uur en nu ben ik hier, proberend uit te zoeken of ik een bezoek moet brengen aan de eerste hulp.

Beverly Brenneman:  Ik ben blij te horen dat ik niet de enige ben. Ik heb mijn eerste vaccin gehad op 2/3/21 in de rechterarm. Enkele minuten na het vaccin begon ik zwelling van mijn lippen en tong te krijgen. Ik heb vaak een gevoeligheid voor medicijnen en ik was voorbereid met mijn allergie medicatie. Maar twee dagen later werd mijn linkerarm extreem pijnlijk tot het punt dat ik hem nauwelijks kon optillen. Ook de achterkant van mijn rechterbovenbeen werd pijnlijk. Na twee weken ging ik naar mijn huisarts die me een afbouwende dosis prednison gaf omdat hij dacht dat mijn immuunsysteem overwerkte. Ik moet zeggen dat de prednison hielp om de arm te kalmeren. Maar ik bleef pijn houden…

Q. Desjardin: “Er zijn een heleboel mensen die vaccins tegen COVID-19 hebben genomen en nadelige lange termijn reacties hebben gekregen. Om welke reden dan ook, wil de mainstream media NIET dat u gelooft dat de vaccins potentieel zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid — zelfs zo ver gaan om alles wat in strijd is met het officiële narratief te bestempelen als “valse informatie”. Maar elke dag komen er talloze meldingen binnen via het VAERS rapportagesysteem… en iedereen die het vaccin heeft genomen, kan het slachtoffer worden van bijwerkingen. Deel deze video met uw familie en vrienden, en laat niemand om wie om geeft een COVID-19 vaccin nemen, schrijft Q. Desjardin op haar YT-account.”

Voor meer persoonlijke verslagen zie YouTube:

We need to be heard – COVID-19 Vaccine Regrets

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: (Print het pamflet uit en verdeel het onder zo veel mogelijk mensen!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CORONA: WAT NIET WORDT VERTELD! (2)

 1. bobzelf zegt:

  misschien ??
  heeft ons tijl nog wat intelligente vragen ??
  zoals altijd ??

  dus !!
  tijl de tijd is nu rijp…
  om HET VAKSIENNNN TE GAAN HALEN …

  EN ONS DAGELIJKS BIJ TE PRATEN !!!

  EN KAN JE IN ALLE RUST OOK DE VERDWIJNINGSLIJST EN DE LIJST MET MOORDEN

  “”MET ARGUMENTEN EN BEWIJZEN GRAAG “” VAN OOM VLADIMIR

  EVEN BIJ BERT NAAR BINNEN GOOIEN ??

  DOE IETS VOOR DE MENSHEID , WORDT TESTVARKEN !!

  PRETTIGE DAG NOG VERDER

  IK GELOOF DAT EDEM ROEPT ??

  LATERRRR

  OOM STRANDSTOEL

  Geliked door 1 persoon

  • Klaas zegt:


   +++

   +++

   Like

   • bobzelf zegt:

    GOH WAT LEUK ,DIE GA IK GELIJK BESTELLEN

    ACH EEN EU TROL, WEET NIET BETER …
    WANT DE DEMOCRATIE IN EUROPA
    GAAT NIET MEER OVER EEN REFERENDUM………

    TOCH KLAASIE , DE STEM VAN HET VOLK, TOCH ??

    DUS DE RUSSEN MOCHTEN STEMMEN , EN DE UKRAINIERS OOK

    EN ZELFS DE UKRAINIERS OP DE KRIM STEMDEN VOOR AANSLUITING BIJ OOK VLADIMIR

    JA, ZEG MAAR AOW, 400 % OMHOOG, GINIG HE ,

    LIEF HE VAN OOM VLADIMIR

    MIJN OOM LIET DUS DE GEHELE BEVOLKING DEMOCRATISCH STEMMEN

    DAT ZAL JE BAAS DE SCHELE TANDENFEE. WEL ONTKENNEN

    NET ALS LOSER KLAAS ZELF ,

    GOED HE ..

    EN NU GAAT HONGARIJE VOOR HET VOLGENDE REFERENDUM

    JA, ORBAN DEUGT OOK NIET HE, PAARDENLUL

    MOOI , DIE ONNOZELHEID VAN KLAAS IQ. 11.7

    PRETTIGE DAG NOG WHAHAHAHAHA

    GENIAAL BOBBIE,

    Like

   • bobzelf zegt:

    hebbie hier nog wat aan …… ?????

    de losers ,,, vragen om hulp , jouw SS VRIENDEN WHAHAHAHAHA

    Volgens westerse landen heeft de Oekraïne het “recht” om Russisch gas door te voeren.
    Dat was, is en blijft een belachelijke uitspraak, hoezo “het recht”?
    Alle landen die dat roepen (incl de Oekraïne) hebben Rusland als zijnde VIJAND verklaart. Dus volgens welk “recht” is Rusland verplicht om de Oekraïne aan te houden voor gas-doorvoer?.
    Kwam Mozes van de berg met 11 geboden i.p.v. tien?

    , en het elfde gebod luidt,
    “de Oekraïne zal voor eeuwig en altijd Russisch gas doorvoeren”?.
    ik weet zeker van niet 😆
    Laat de ukrop’s maar lekker “freedom gas” kopen van de Amerikanen.

    ZEE HADDDEN EN HEBBEN DE KOMENDE 50 JAAR NERGENS GELD VOOR ..

    KLASSIE LACHEN HE, MET JOUW LOSER VRIENDEN !!

    WAT EEN LEUKBEGIN VAN DE NIEUWE WEEK

    EFFESOPPEN MET DIE OUWE WIJVEN, EN DAN ??

    KOFFIE MET EEN KANO …

    MISSCHIEN KAN IK HIER OOK EEN KLAVERJAS PLOEGIE SAMENSTELLEN

    WHAHAHAHAHA

    TIJL IS EFFE ET DELIJST BEZIG, …

    LATERRRR OOM ZWABBER

    Like

 2. Blaffertje zegt:

  Een kennis van mij is na het vaccin hyperactief, opgefokt en een onuitstaanbaar kreng geworden.

  Mijn moeder heeft nu na de eerste prik van het vaccin last van duizelingen en hartfalen.

  Tante van mij klaagt over depressiviteit na haar tweede prik.

  Ik krijg alleen maar met bevestigingen dat mijn keuze de goede is geweest om het vaccin niet te nemen.

  Geliked door 4 people

 3. guusvelraeds zegt:

  EK: Ik ben 45 en ik werk nog steeds in de gezondheidsadministratie. De regering hier in Griekenland heeft het echter verplicht gesteld voor werknemers in de gezondheidssector om zich te laten vaccineren.

  Hoe erg de maatschappelijke uitsluiting ook is. Laat je niet onder druk vaccineren. De toekomst gaat je gelijk geven. Blijf standvastig. Als extra steun gebruik het Zelenko protocol ter preventie Covid 19.

  500 mgr. Quercetine 1 x daags
  (Als HCQ niet verkrijgbaar is) Quercetine is 100% veilig in gebruik. Quercetine zorgt dat zink in de cel komt. In een lichaamscel waarin voldoende zink zit kan een virus zich niet vermenigvuldigen. Quercetine is als het pistool en zink is de bullet.

  25 mgr. Zink 1 x daags.
  Bijvoorbeeld zink gluconaat of zink pikolanaat of zink citraat. Geen zink oxide!!

  Vitamine C 1000mgr. 1 x daags

  Als laatste en heel belangrijk.
  Vitamine D 75 mgr. 2 tabletten per dag (150 mgr.)

  Ga veel naar buiten. Dit is belangrijk omdat je immuunsysteem altijd prikkels met pathogenen nodig heeft om up to date te blijven. Zit je teveel binnen bang om geïnfecteerd te raken kachelt je immuunsysteem achteruit.

  Ziek worden is altijd afhankelijk van twee aspecten.

  1) De conditie van je immuunsysteem.

  2) De load aan ziekte kiemen (bacterieën of virussen) die je binnen krijgt.

  Om een te grote load te voorkomen vermijdt je een avond vertier in een volle feestzaal met weinig ventilatie. Aanwezig zijn overdag in een grote groep mensen (bijvoorbeeld demonstratie) in de openlucht is geen probleem.

  Geliked door 4 people

 4. Pingback: CORONA: WAT NIET WORDT VERTELD (3) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s