CORONA: WAT NIET WORDT VERTELD (3)

Dit is een gratis nieuwsbrief om te informeren over wat u niet te horen krijgt via de mainstream media. (lees hier de eerste en hier de tweede nieuwsbrief)

Musici, wees gewaarschuwd door wat Eric Clapton is overkomen!

Een waarschuwing voor iedereen maar vooral voor musici: Je instrument niet meer kunnen bespelen is voor velen hetzelfde als een doodvonnis en reden genoeg voor zelfmoord!

Reactie van Eric Clapton op het coronavaccin: “Ik had nooit in de buurt van die naald mogen komen” 

De ‘Layla, Tears in heaven & Wonderful Tonight’ zanger/gitarist kreeg in februari het AstraZeneca-vaccin en had hevige bijwerkingen. “Ik was bang dat ik nooit meer zou kunnen spelen!”

Aldus de gitaarlegende, bekend van onder anderen The Yardbirds, Cream, Blind Faith, John Mayal’s Bluesbrakers, Delaney & Bonnie, Derek and the Dominos en zijn vele soloplaten.

“Ik kreeg mijn eerste prik van het AstraZeneca-vaccin en had meteen hevige bijwerkingen. Mijn handen en voeten waren bevroren, gevoelloos of brandend en twee weken lang vrijwel onbruikbaar. Ik was bang dat ik nooit meer zou kunnen spelen. Ik had nooit in de buurt van die naald mogen komen. Maar volgens de propaganda is het vaccin veilig voor iedereen”, zo schrijft hij. 

De musicus lijdt aan perifere neuropathie, een ziekte die optreedt als gevolg van schade aan de zenuwen. Het veroorzaakt vaak zwakte, gevoelloosheid en pijn, meestal in de handen en voeten, en kan ook andere delen van het lichaam aantasten.

“Ik ben mijn hele leven een rebel geweest, ik ben tegen tirannie en arrogante autoriteit. Dat is wat we nu hebben”, zo laat Clapton verder in zijn brief weten.

Het is niet de eerste keer dat hij publiekelijk protesteert tegen de coronamaatregelen. Eind 2020 maakte hij samen met zanger Van Morrison een protestlied tegen de lockdown.

“Het is zeer verontrustend om te zien hoe weinig optredens er door kunnen gaan. We moeten samen sterk staan, want we moeten uit deze puinhoop zien te komen. Livemuziek zou anders niet terug kunnen komen.

Stand and deliver (Clapton & Morrison)

You let them put the fear on you
Stand and deliver
But not a word you heard was true
But if there’s nothing you can say
There may be nothing you can do

Do you wanna be a free man
Or do you wanna be a slave?
Do you wanna be a free man
Or do you wanna be a slave?
Do you wanna wear these chains
Until you’re lying in the grave?

I don’t wanna be a pauper
And I don’t wanna be a prince
I don’t wanna be a pauper
And I don’t wanna be a prince
I just wanna do my job
Playing the blues for friends

Magna Carta, Bill of Rights
The constitution, what’s it worth?
You know they’re gonna grind us down, ah
Until it really hurts

Is this a sovereign nation
Or just a police state?
You better look out, people
Before it gets too late

You wanna be your own driver
Or keep on flogging a dead horse?
You wanna be your own driver
Or keep on flogging a dead horse?
Do you wanna make it better
Or do you wanna make it worse?

Stand and deliver
You let them put the fear on you
Slow down the river
But not a word of it was true
If there’s nothing you can say
There may be nothing you can do

Stand and deliver
Stand and deliver
Dick Turpin wore a mask too

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: (Print het pamflet uit en verdeel het onder zo veel mogelijk mensen!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op CORONA: WAT NIET WORDT VERTELD (3)

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  vrt NWS 22 juli:

  Hij kan gelukkig dus nog spelen.

  “Eric Clapton weigert op te treden in zalen die enkel gevaccineerde toeschouwers toelaten
  De Britse zanger en gitarist Eric Clapton heeft gezegd dat hij optredens zal weigeren waar mensen enkel welkom zijn als ze gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. In Engeland is dat verplicht vanaf eind september. “Ik ga niet optreden in zalen waar het publiek gediscrimineerd wordt”, verklaart Clapton.
  De Britse regering heeft onlangs aangekondigd dat grote binnenevenementen vanaf eind september enkel nog toegankelijk zullen zijn voor mensen die volledig gevaccineerd zijn. Op dit moment wordt dat al aanbevolen, maar is het nog niet verplicht. Eric Clapton, één van de bekendste coronasceptici uit de rockwereld, verklaart dat hij onder die voorwaarden niet wil spelen, omdat hij de regels “discriminerend” vindt.
  Volgens de belangrijkste wetenschappelijke corona-adviseur van de Britse regering, Sir Patrick Vallance, komt de vaccinatievereiste op evenementen er omdat er zich op zulke locaties anders “mogelijk superverspreidingen kunnen voordoen, omdat mensen er in zo nauw contact met elkaar staan.” Dat zou een groot aantal nieuwe coronabesmettingen kunnen veroorzaken.
  “Als de organisatoren er niet voor kunnen zorgen dat iedereen die wil komen, mag komen, behoud ik me het recht voor om het concert in kwestie te annuleren”, liet Clapton weten via een verklaring op de berichtendienst Telegram.
  Het bericht bevatte ook een link naar “Stand and Deliver”, het anti-lockdown lied van Clapton en mede-coronascepticus Van Morrison. Daarin zingen ze onder andere: “Wil je een vrije man zijn? / Of een slaaf?”
  Het eerstvolgende concert van Clapton in Engeland zou plaatsvinden in maart 2022 in Londen. Op 12 juni 2022 zou hij ook naar ons land komen met een optreden in het Antwerpse Sportpaleis.”

  Nou maar hopen dat ie z’n poot stijf houdt en niet zwicht voor het (grote) geld.

  Like

 2. Wim zegt:

  Hele leven rebel? Tegen arrogantie? Tegen tirannie? Tegen autoriteit? En dan laat je je een experimentele gentherapie aanpraten? Volkomen ongeloofwaardig die statements.

  Like

 3. bozeoudeman zegt:

  De tekst van de song is inmiddels (25 juli 2021) al bijna 10 miljoen keer bekeken, dat geeft de burger weer moed in donkere dagen van deze wereldwijde staatsterreur! Verder werk ik momenteel aan een gratis bundel met artikelen die ik hopelijk eind deze week kan presenteren. De bedoeling is dat iedereen die deze bundel download deze weer deelt met zoveel mogelijk anderen, de tijd dringt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s