Criminele manipulatie!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Criminele manipulatie!

 1. koddebeier zegt:

  Wie zal ze uiteindelijk voor een tweede Neurenberg tribunaal slepen ?????

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Koddebeier In Nederland niemand daar blijven de meeste achter de grootste politieke criminelen staan. Hoe triest is het dan gesteld met zo een massa domme blinde volgzame schapen. Nu weet ik niet wat ik überhaupt nog moet geloven over de winst van de VVD (zou nu volgens peilingen op 34 zetels staan) omdat in Nederland de verkiezingsuitslagen zijn gemanipuleerd en mee gefraudeerd. Dat in Amerika is ook gebeurd en staat als een paal boven water en is bewezen. Deze zelfde verkiezingsfraude heeft in Nederland plaats gevonden. Alle respect voor de demonstranten die gisteren op de been waren om te demonstreren tegen de dictatuur. Maar vond plaats in een stadsdeel van Amsterdam dit zou door de gehele stad moeten gebeuren en als klap op de vuurpijl met duizenden naar Den Haag en de regering omsingelen net zo lang totdat zij opstappen of van ellende uit het torentje springen. In ieder geval lijkt het mij de tijd dat het leger deze regering gaat overnemen omdat zij zich schuldig maken aan misdaad tegen de menselijkheid en alle grondrechten en de Neurenberg code hebben geschonden en hierdoor dus de regering de vijanden zijn van het volk dat de gehele samenleving kapot maakt. Uiteindelijk is de taak van het leger de bevolking te beschermen tegen de vijanden.

   Geliked door 2 people

   • scherpschutter1943 zegt:

    prima idee Julia, helaas blijft het bij wensdenken. Dat zal in nederland nooit gebeuren. Waarom niet? Omdat wij nederlanders ook accepteren dat er nog gevaarlijker criminelen zijn in brussel dan in den haag. Frans Timmermans is daar een 100 procent exponent van Die man is zo gevaarlijk dat hij wat mij betreft de rest van zijn leven achter de tralies zit. In de cel naast hem hoort Verhofstadt, de hitler 2.0.

    Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  WTF!!!
  Dood door vaccin….eigen schuld, dikke bult…..

  Daar heb je het Australië.
  Onze premier zei dat als je sterft aan het vaccin, het JOUW schuld is, omdat het JOUW taak is om geïnformeerde toestemming van je huisarts te krijgen voordat je je laat vaccineren.
  Hij ging ook verder met te zeggen dat sterfgevallen door vaccins gewoon een onderdeel zijn van “Pandemische Preventie”

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Het is overduidelijk ze worden steeds BRUTALER WERELD WIJD!!!!
   Ze denken dat ze er al zijn, maar eendracht maakt machthebbers nerveus. Ze zullen vermoord worden zodra de massa het zat is te luisteren naar de leugens. Als er mensen niet genoeg meer te eten hebben, is het AF. Politiek politie en leger kunnen daar niets aan veranderen, die zullen om moeten draaien, en de verantwoordelijken onder hun gelederen zullen gestraft moeten worden.
   NIEMAND MAG HIER WEGKOMEN MET SORRY OF ANDER SLAP GENEUZEL. OMSINGEL HET MEDIAPARK, DENHAAG, VLIEGVELDEN EN ALLERLEI UITVALSWEGEN.
   ZE GAAN ERAAN ALLEMAAL.

   Geliked door 2 people

 3. Wappieman zegt:

  Geert , Thierry , Gideon , iemand ?
  We hebben op jullie gestemd , weet je nog ?

  Like

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Kan iemand mij nou eens uitleggen waarom ,door corona, waarvan wordt gezegd dat het een soort zware griep is, mensen op de ic’s aan het zuurstof moesten of nog steeds moeten?
  Dit heb ik bij griepgevallen nog nooit eerder gehoord/gelezen.

  Like

 5. Bob zegt:

  Ken uw geschiedenis, in mei 1940 was de
  5e colonne overal in NL aanwezig.
  De 5e colonne het nu Islam.
  De profeten die hier tegen waarschuwen
  worden gedemoniseerd , de kudde laat het
  opnieuw toe dat (tegenwoordig) de bezetting
  stilzwijgend aan de gang is.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Bob op 25-7-2021 om 14.38 u.
   Het begon idd. in mei 1940 maar……………’t eindigde in mei 1945 !
   De 5de colonne is nu ook hier aanwezig in de vorm van een groep ongeciviliseerde ex-zandbakbewoners , ondanks alle waarschuwingen van onze profeten.
   Zolang er nog échte NL’ers bestaan die zélfs hulp verlenen aan dat ongeciviliseerde volkje, in de vorm van cadeautjes i.v.m. het suikerfestijn enz. zullen de buitenlanders ook wel blijven toestromen.
   Of ik ’t nog ga meemaken weet ik niet, maar wél weet ik dat óóit een einde zal worden gemaakt aan deze illegale bezetting van ons eens zo mooie en rijke landje.
   Mócht ik de mazzel hebben om het mee te maken dan zal ik “moedig voorwaarts” gaan in die strijd.
   Óók tegen het gajes dat ons dit allemaal heeft aangedaan !

   Geliked door 2 people

 6. droevige mof zegt:

  Nederland wordt ons Duitsers opnieuw als een risicogebied gepresenteerd. Vanaf dinsdag zullen opnieuw strengere maatregelen gelden bij het binnenkomen of terugkeren naar Duitsland. Voor het toerisme en uiteindelijk voor de vrijheid van reizen is dit opnieuw een zware slag. Natuurlijk, de schuld wordt gelegd bij de niet gevaccineerden. De nazi’s zeiden: “De joden zijn ons ongeluk.” Nu zijn het de niet-gevaccineerden. De nazi’s zijn nog steeds dezelfde.

  Geliked door 2 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Ja maar de Joden kwamen niet of nauwelijks in opstand. De ongevaccineerden beginnen nu steeds meer te demonstreren onder het mom van discriminatie. Dat is nog maar het begin.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s