De Derde Wereldoorlog . . .

De Derde Wereldoorlog is er en de mensen zijn nog steeds druk bezig met het maken van selfies en het plannen maken voor als “de dingen weer normaal worden”. Het is oorlog tussen de mensen en hun regeringen. Alleen, de mensen weten niet dat ze in oorlog zijn.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “NEE TEGEN MSM“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op De Derde Wereldoorlog . . .

 1. karton zegt:

  Deze Derde Wereldoorlog is al enige tijd aan de gang…….echter de strijd wordt gevoerd met geheel ongelijke wapens. De regeringen hebben de beschikking over bewapende politie én militairen en zij zullen niet aarzelen deze in te zetten tegen hun eigen bevolking als die “ongehoorzaam” gaan worden. Om die reden zijn veel burgers overgegaan tot aanschaf van (vuur)wapens teneinde zich succesvol te kunnen verdedigen tegen onrecht i.c. dictatuur door de overheid.

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Hoogste tijd voor de strijd tegen de regeringen die inmiddels aan een paar jaar het volk de oorlog hebben verklaard door middel van het sterkste wapen namelijk vaccins. Het volgende staat ons te wachten de klimaat terreur met als doel de wereldbevolking te reduceren n het emiraat worden drones ingezet om zelf regen te maken. Omdat moeder natuur niet meewerkt, heeft Dubai zijn eigen manier bedacht om regen te creëren. De stad in de Verenigde Arabische Emiraten zet nieuwe drone-technologie in die wolken ‘elektrocuteert’ om regen te produceren.

   Deze dictatuur zal de komende jaren worden ingezet zodat landbouw, akkers worden vernietigd en honger het gevolg zal zijn.
   Kortom al de regeringen moeten zo snel mogelijk keihard worden aangepakt en worden overmeesterd door miljoenen mensen omdat we anders totaal de ondergang tegemoet gaan. Alleen de elitaire smerige machtswellustelingen hebben dan al een zeer veilige haven gezocht.

   Geliked door 1 persoon

 2. Frauke zegt:

  Vuile ratten !

  Geliked door 1 persoon

 3. johannes zegt:

  ach het is toch overduidelijk dat gedrag van regeringen; wat is het anders dan maffiapraktijken , je reinste afpersing en/of chantage , je zou ze zo achter de tralies kunnen gooien, maar omdat het zo langzaam gewoon geworden lijkt vindt men het schijnbaar ineens normaal om voor een product (met steeds minder inhoud in de verpakkingen) uit te geven wat men kan/wil betalen i.p.v. een redelijke door de markt bepaalde waarde , dat men zich zaken ineens laat verplichten om door te kunnen met het “normale” leven , dat men een gecreëerd probleem als een goed excuus ziet om vrijheid in te leveren , ja dat men zelfs de bezittingen waar men hard voor heeft moeten werken en in tijden van nood nog iets heeft laat afpakken om in te ruilen voor zgn geluk, geluk volgens de normen van dat soort criminelen dan ….. enz enz enz

  nou dan hebben we nog lang dit soort “problemen” want als dat eenmaal norm is , is het einde zoek indien niet wordt ingegrepen door politie of militair.
  Kortom het breekt aan iedere vorm van normbesef in de zgn hogere kringen, en het zegt ook veel hoe de verhoudingen onderling zijn (hint)

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/essay-thierry-baudet-geradicaliseerd/

  Essay Thierry Baudet: “GERADICALISEERD?”

  Dit is ondertussen bekend:

  Dat een groot aantal wereldleiders, regeringshoofden, VN-bobo’s, EU-lobbyisten, enz. allemaal expliciet hebben gezegd dat een “nieuw normaal” wenselijk is.

  Dat het “oude normaal” nooit meer terugkomt en dat corona een “transitie” betekent naar een nieuwe wereldorde, een nieuwe samenleving.

  Dat ze willen dat de mensheid spoedig zal versmelten met high-tech, en dat wasmachines, ijskasten, auto’s en computers allemaal direct gaan reageren op de gemoedstoestand van de gebruiker (via communicatie met een ingebrachte chip, 5G-verbinding, etc.).

  Dat een nieuw internet nodig is dat slechts kan worden ontsloten door de biometrische gegevens van de gebruiker (en dus niet meer door een password of het IP-adres van een computer), waardoor een semi-verplichte vaccinatie ook een semi-verplichte toegangseis wordt tot het gebruik van het internet.

  Dat deze corona-lockdowns en deze vaccins een eerste stapje zijn naar een wereld waarin regelmatige, verplichte vaccinaties en bijvoorbeeld ook klimaatlockdowns de orde van de dag zullen zijn.

  Dat privébezit langzaam zal verdwijnen ten gunste van een meer collectivistisch ingerichte economie. Ook onze gedachtes zullen uiteindelijk niet meer privé zijn voor de systemen die ons leven straks gaan reguleren, en zowel ‘hate speech’ als ‘fake news’ controles zullen de nu al groeiende censuur nog verder intensiveren.

  Fata ducunt volentem, nolentem trahunt. Ofwel: wat velen misschien niet willen, zullen ze toch mede mogelijk maken door hun meegaande, schouderophalende houding in deze situatie. Want je hoeft niet ver uit te zoomen om te zien wat er dreigt te gebeuren. Waar mondiale spelers, miljardairs, futuristen, machtswellustelingen al decennia van dromen — een centraal bestuurde wereld, transhumanisme, totale controle — is door een initiële paniek over een Nieuw Virus ineens binnen handbereik gekomen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Ondertussen
  Effe de auto opladen…
  Er is een klein probleempje, zelfs met functionerende laadstations.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Creëren van voedseltekorten?

  Amerikaanse boeren ontvangen brieven van het ministerie van landbouw waarin ze geld krijgen om van hun gewassen af ​​te komen

  Is dit onderdeel van NWO om de voedselvoorziening te beheersen?

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob zegt:

  De oorlog die de regeringen voeren is van
  de wolven en schapen, waarbij de schapen oogkleppen
  en oordopjes hebben.

  Like

 8. Julia zegt:

  Ik weet niet wat ik überhaupt nog moet geloven het is wel verdacht dat er zoveel overstromingen, heftige buien op dit moment wereldwijd gebeuren. Dit heeft volgens mij niets met het klimaat meer te maken maar hooguit met de verwezenlijking van de volkomen klimaatterreur.I n het emiraat worden drones ingezet om zelf regen te maken. Omdat moeder natuur niet meewerkt, heeft Dubai zijn eigen manier bedacht om regen te creëren. De stad in de Verenigde Arabische Emiraten zet nieuwe drone-technologie in die wolken ‘elektrocuteert’ om regen te produceren.

  Kortom de technologie staat voor niets en beïnvloeden dus het klimaat. Zeer goed bruikbaar om het klimaat naar de hand te zetten om dit vervolgens te gebruiken voor de dictatuur klimaat waar burgers flink voor moeten betalen, gebieden overstromen waardoor landbouw zwaar wordt getroffen en zo weer een voedselschaarste kan worden gecreëerd om de mensen meer en meer te onderdrukken. Niets gaat dat smerig elitair tuig meer te ver om de NWO te verwezenlijken.

  Like

  • karton zegt:

   @ Julia op 26-7-2021 om 17.49 u.
   Ik denkt dat héél veel mensen niet meer weten wat zij moeten/kunnen geloven.
   Ik praat geheel voor mijzelf natuurlijk als ik zeg : “Ik geloof in wat ik zie , hoor én zelf meemaak”. Dát is voor mij de waarheid.
   En als er dan een Haagse clown ff vertelt dat plm. 85% van de bevolking is gevaccineerd en in ’t zelfde programma zegt een échte deskundige dat het percentage gevaccineerden op plm. 60% ligt, dan weet ik zeker dat ik besodemieterd wordt door één van hen, in dit geval door de Haagse clown, want het Haagse circus bestaat uit leugenaars, bedriegers en manipulators. Voor de rest denk ik dan maar : “Zal m’n tijd wel duren, als een deel van de bevolking blijft stemmen op de al jarenlang heersende “elite”, en zelf kan zien wat die “regeerders” ons hebben aangedaan, dan vraagt dát deel v.d. bevolking zélf om hetgeen er thans gaande is in dit eens zo mooie en rijke landje”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s