Hoe de Groenen grote energiemaatschappijen van binnenuit neerhalen

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

Links maakt gebruik van de Groene Revolutie om zijn ecologische agenda van vernietiging van het huidige economische systeem te bevorderen. Haar speciale doelwit is al lange tijd ‘Big Oil’, een conglomeraat van de grootste olie- en gasbedrijven van de wereld, die een dominante rol speelt in de wereldeconomie. Gesterkt door de steun van de grote media, doen groene activisten hun uiterste best om het huidige systeem ten val te brengen.

Strijd

De meedogenloze oorlog van de Groenen tegen olie en gas gaat meestal gepaard met een strijd tussen gegevens en rapporten. Decennialang heeft links de ‘ongemakkelijke waarheid’ gepresenteerd van angstaanjagende hockeystickgrafiek-voorspellingen die weer worden uitgesteld wanneer de dag des oordeels niet aanbreekt. De oliemaatschappijen verdedigen zich door te wijzen op hun inspanningen voor natuurbehoud en hun indrukwekkende staat van dienst op het gebied van milieubescherming.

Lees verder>>>
(h/t “Henk V.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Hoe de Groenen grote energiemaatschappijen van binnenuit neerhalen

 1. Marc zegt:

  Horvat besluit zijn artikel met twee intrigerende zinnen:

  1. “Wat nodig is, is een tegenparadigma van een samenleving die gebaseerd is op een organische, persoonlijke orde die overeenstemt met de menselijke natuur.”
  Deze eerste zin zou omschreven kunnen worden als patriottisme.

  2. Zo’n orde vertegenwoordigt een ware harmonie met de natuur volgens het bijbelse mandaat om over de schepping te heersen en een schitterende beschaving op te bouwen die God eer bewijst.”
  Deze tweede zin is de oplossing waar de kerkhistoricus F. de Graaff in het slot van zijn boek Anno Domini 1000-2000 voorpleit als hij het gebed van Mozes aanhaal: ‘Keer weder. Bekeer U (tot) JHWH.’

  Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte zijn nuttige idioten die achter de schermen gesteund en gefinancierd worden door de satanische globalistische elite.Ze worden gebruikt voor de klimaat hoax genocide agenda 21 en 2030.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s