Nieuw illegalenrecord in Het Kanaal: 430 in één dag

(Vertaling: E.J. Bron)

Ondanks de Brexit worden de Britse eilanden blijkbaar steeds aantrekkelijker voor illegalen – de aankomsten van asielzoekers bereiken steeds nieuwe records. Alweer een nieuw record: maandag staken 430 illegalen in één enkele dag Het Kanaal over.

Het record tot nu toe van 416 aankomsten werd begin september 2020 geregistreerd. Vorige week zondag waren er nog acht boten met 241 asielzoekers in Groot-Brittannië geland. Sinds het begin van het jaar zouden volgens officiële informatie al bijna 8000 mensen in ongeveer 345 boten Het Kanaal overgestoken zijn.

De Britse regering wil officieel met alle kracht tegen de overtochten optreden. De controle over de eigen grenzen herwinnen, was een centrale belofte van de Brexit. Tot nu toe hapert echter de consequente uitvoering.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nieuw illegalenrecord in Het Kanaal: 430 in één dag

 1. scherpschutter1943 zegt:

  De loplossing is om alle boten met vluchtelingen weer de zee op te slepen en ze daar aan hun lot over te laten. Hoewel dat een onmenselijke maatregel is, is het effect op de vluchteliongenstroom enorm. De stroom zou zeer snel stoppen. Zo ook de mensen die over land aan komen. Niet over de grens laten komen. Altijd tegen houden. Staten zijn niet verantwoordelijk voor de mensen die niet op hun grondgebied zijn. Alleen in nederland wordt de bevolkinng op grote schaal belazerd door de regering, die tegen de wil van het parlement en de meerderheid van de bevolking, IS.misdadigers terug haalt uit koerdiese gevangenkampen. Met de kut smoes “het recht moet zijn loop hebben en voor het proces moeten ze in nederland zijn” is de grootste lulkoek die je kan bedenken. Die I.S.leden hebben daar in dat land hun misdrijven gepleegd en dienen daarook berecht te worden, ook al krijgen ze de doodstraf. Is niet het probleem van nederland. Maar, er zit vast wel iets anders achter, iets wat het voilk niet mag weten. Misschien mevr. Kaag, van de PLO? Je weet het maar nooit maar het zal wel weer een smak belastinggeld gaan kosten, reis en verblijf, kinderopvang, bijzondere gevangenis, prodeo advocaten die haar eruit liullen. Daarna onslag van rechtsvervolgimng, nieuwe woning, inrichting en leefgeld en geld voor de kinderen, enz, enz,
  Proces in Irak is met 10 minuten bekeken, kunnen ze daarna gelijk doorlopen naar de beul of de executieplaats. Problem opgelost.

  Geliked door 8 people

 2. Jules Vismale zegt:

  Die 430 illegalen zullen er dadelijk toch nog tot hun schade en schande achterkomen dat Engeland niet bepaald het land van melk en honing meer is!

  Like

 3. Walther Metz zegt:

  En er komen er nog meer aan want records zijn er nu eenmaal om verbroken te worden.
  Tis wa, Tis da.

  Like

 4. Gerrit zegt:

  De wil om hier echt iets aan te doen ontbreekt. Hele grote parkeerterreinen liggen vol met achtergelaten bootjes. En Frankrijk doet ook niets. Over 5 jaar is het nog steeds zo.

  Like

 5. Bas zegt:

  Ondertussen,
  Christen neergestoken door mozzlim bij “Speakers” corner in Londen

  Sharia London: Christelijke vluchteling Hatun Tash neergestoken terwijl hij Charlie Hebdo T-shirt droeg

  Hatun laat de wereld zien hoe onverdraagzaam en gevaarlijk de islam is voor een liberale en vrije natie. Wanneer zal links STOPPEN met het aanmoedigen van deze aanvallen?

  Zie video’s https://rairfoundation.com/sharia-london-christian-refugee-hatun-tash-stabbed-while-wearing-charlie-hebdo-t-shirt-video/

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Wanneer zal links STOPPEN met het aanmoedigen van deze aanvallen? Linkse idioten stoppen nooit. Ze stoppen pas als ze tot de laatste persoon uitgemoord zijn door Moslims. Daarna komen wij aan de beurt. En als wij niet terug willen vechten hakken ze ons ook in de pan. Met dank aan links, maar niet heus !

   Geliked door 2 people

 6. ronjaspers zegt:

  Het zijn soldaten van allah,ze worden de laatste jaren met miljoenen tegelijk europa binnengehaald voor een oorlog tegen de europeanen.Stasi/nazi zwijn en hitlers dochter merkel heeft niet voor niets 5 sterren bunkers onder alle belangrijke duitse steden laten bouwen.Mensen wakker worden,slapen doe maar als je dood bent.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s