Verschil moet er zijn . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; EWagensveld)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Verschil moet er zijn . . .

 1. Frits zegt:

  Met dank aan Rutte&Co die dit helemaal geweldig vinden. Wie doet er hier nu eigenlijk slavenarbeid? Eigen volk toch?

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  Ik vroeg me af : “In welk land zou deze foto gemaakt ijn ?”. Na enkele seconden wist ik het antwoord : “In elk willekeurig land binnen de EUSSR dat werd verrijkt door neger-hordes van jonge kerels die hier illegaal komen en gráág. willen gaan werken !”

  Geliked door 2 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Ze zijn op doorreis en kunnen uiteraard hun handen en kleding niet vies maken.
   Of ze hebben gestudeerd voor opzichter.
   By the way: Die linker draagt handschoenen; óf hij help mee óf hij wil geen vingerafdrukken achterlaten tijdens het stelen als er toch niemand oplet.

   Het zal het eerste wel zijn want ze zijn niet allemaal zo, toch? Hij offert zelfs z’n mooie witte sportschoenen er voor op, wat wil je nog meer?

   Like

   • karton zegt:

    @ I.K.Bennurklaarmee op 25-7-2021 om 14.41 u. U hebt vermoedelijk gelijk , heer Ben-Hur enz. Ik dacht niet goed na en ben kennelijk bevooroordeeld. Zou ‘t ook nog kunnen zijn dat zij staan te loeren naar de gebukt staande mevrouw, rechts op de foto ? Een “gunstig” moment afwachtend om haar “te hulp te snellen” met hun , nou, zeg maar “gereedschap” ?

    Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Nou je het zegt: ze staan idd erg verlekkerd te kijken naar haar achterwerk. 😛

   Geliked door 1 persoon

 3. Blaffertje zegt:

  Deze foto laat in 1 oogopslag zien hoe dat kutvolk over ons denkt, “Kijk die nuttige idioten voor ons bezig zijn.”, want zo hoort het in hun ogen, zij voelen zich heer en meester en wij zijn hun slaven.

  Ik hoop dat de mensen die daar zo aan het zwoegen zijn, zich dat ook zullen realiseren en de volgende keer PVV stemmen.
  Zo niet.
  Verdienen ze niet beter.

  Geliked door 4 people

 4. Frauke zegt:

  Toe de fysieke werken werken werd gelanceerd , stonden die gelukszoekers niet vooraan in de rij en ook niet ergens in het midden !

  Geliked door 1 persoon

 5. Frauke zegt:

  25 juli 2021 om 10:08
  Toen de fysieke werken werden gelanceerd , stonden die gelukszoekers niet vooraan in de rij en ook niet ergens in het midden !

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Ik vond het een aandoenlijke foto. Vooral de kinderen. vroeg geleerd oud gedaan. Tot ik de negers zag op de achtergrond met hun handen in de zakken.

  Geliked door 5 people

 7. Monalisa zegt:

  Meer dan dit hoef ik niet te plaatsen dit geld voor Duitsland 🇩🇪 ook.
  Onderzoekers bezorgd over negatieve trend Aandeel statushouders met uitkering stijgt fors: ’Ruim de helft is écht veel’ Het aandeel statushouders dat een uitkering ontvangt, is in acht jaar tijd fors opgelopen, zo blijkt uit CBS-cijfers. Van de asielmigranten die tussen 2012 en 2019 vijf jaar in Nederland stonden ingeschreven, leefde 53 procent van de sociale voorziening (16.580 personen). In de periode 2004-2011 was dit 38 procent (14.970 personen). Bij Rutte kan alles, niet voor de echte Nederlander

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Volgens de mede blauwe zetel ellendeling Kaag is het een verrijking voor onze samenleving omdat er arbeidskrachten te kort zijn dus zij de redders zijn en meerwaarde zijn voor onze arbeidsmarkt. Ik weet niet waar dit D66 schepsel deze waanzin vandaan haalt en onderduikt voor al het verloren belastinggeld wat dit binnenkomend tuig ons kost. Rutte het onderkruipsel van Frau Kaag kijkt er gaat vervolgens verder met de hielen te likken van Frau Kaag en niet te vergeten dat ongekozen overbetaalde zooitje dat in Brussel huist.

   Geliked door 1 persoon

 8. Monalisa zegt:

  Partijen willen oplossing

  Zorgen vanuit Tweede Kamer om situatie statushouders: ’Niemand wordt beter van thuiszitten met uitkering’

  DEN HAAG – Het toegenomen aantal uitkeringen onder statushouders leidt tot kopzorgen in de Tweede Kamer. Verschillende partijen willen dat er meer wordt gedaan om dit probleem te voorkomen. „Niemand wordt beter van thuiszitten met een uitkering”, zegt SP-Kamerlid Van Dijk.

  Dit gebeurt al vanaf het jaar 1974 toen de eerste buitenlanders na twee jaar werken massaal de ziekte wet in binnen en daarna in de wao terecht kwamen, 47 jaar lang een hoog geld weggegooid

  Geliked door 3 people

  • Monalisa zegt:

   Correctie. Dit gebeurt al vanaf het jaar 1974, toen de eerste buitenlanders na twee jaar werken massaal de ziektewet in gingen, en daarna in de wao terecht kwamen, 47 jaar lang is er een hoop geld weggegooid.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Je kunt dit alleen begrijpen als het besef komt dat dit gewild en bewust beleidt is van de globalistische elite waaraan onze regering verantwoording schuldig is. Aan het Nederlandse volk is niemand verantwoording schuldig. Het volk wordt gezien als een resource.

   Like

  • Julia zegt:

   Monalisa Welke partijen. Dat hele stelletje onbenullen in Den Haag lossen helemaal niets op en zijn niet eens in staat om een formatie te vormen en blunder en blunder blijven slaan uit pure machteloosheid over de chaos die zij zelf hebben gecreëerd.

   Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja het aandeel apothekers, ingenieurs en chirurgen was toch wat kleiner dan men vooraf zei….

   Like

 9. Ravian zegt:

  Aanschouw het resultaat van 125.000 jaar Afrikaanse evolutie.
  En zonder het geld van de blanke mensen hadden ze de door de licht bruine mensen gemaakte broeken niet kunnen kopen en geeneens zakken gehad om hun handen in te steken.
  De enige reden voor hun aanwezigheid is vervolgens, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, dat er in rampgebieden zonder veel risico veel te pikken valt.
  De benaming voor dit soort organismen is “schadelijke parasieten”.
  En die moet je opruimen voordat ze een plaag gaan vormen.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Deze parasieten die daar aan de kant staan krijgen meteen een inzinking zo gauw ze alleen al het woord WERKEN horen. Ze krijgen allemaal uitkeringen en een hele hoop gratis voorzieningen en hebben een broertje dood aan werken. Hun toekomstige slaven (Europeanen) moeten maar laten zien wat werken is. Dit word het einde van onze Westerse beschaving ingezet door psychopaten van regeringsleiders alsmede figuren zoals Bill Gates, George Soros en Klaus Swab.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s