Wie redt ons!?

(Door: “bozeoudeman”)

Ik kan er niets aan doen. Ik voel me verslagen, ben down en depressief, zoals velen anderen. Al jarenlang zijn demonen de wereld aan het verwoesten op meerdere terreinen en helaas zij zijn aan het winnen. Ze winnen, omdat het grootste deel van de mensheid ongeïnteresseerd is, onverschillig is, hebzuchtig is, dom is, decadent is of enkel gemakzuchtig en met de stroom meegaat omdat dit wel zo makkelijk is. En zo is het altijd geweest. Kwaadaardige mensen, noem ze gerust demonen, hebben het nooit opgegeven om hun wil door te drijven. Vanaf de achtergrond zijn zij doorgegaan met het zagen aan de fundamenten van onze maatschappij. Net zolang totdat die fundamenten op het punt stonden het te begeven. Dat was het moment dat zij hun demonische smoelen lieten zien. De tijd was rijp. Nu zouden zij winnen, nu zouden zij revanche nemen voor het verliezen van de Tweede Wereldoorlog.

En helaas lijkt dit de waarheid te gaan worden. Decennialang heeft het nationaalsocialisme achter maskers van links en echt socialisme het voorbereidend werk kunnen doen. Decennialang ook heeft dit gedrocht overal politici geïnstalleerd die het evangelie van vernietiging zouden uitdragen als de tijd daarvoor rijp was. En de tijd is nu rijp. De Macron, Merkel, Johnson, Rutte klonen komen uit alle spelonken van de maatschappij tevoorschijn gekropen. Hun bazen, multinationale banken en bedrijven en eigenaren ervan als Bill Gates, George Soros en Mark Zuckerberg om er drie te noemen, hebben in combinatie met een godsdienst die bewust wereldwijd op overwinningstocht werd los gelaten om de werkelijke dreiging te verbergen, de touwtjes strak in handen.

Honderden, duizenden, wellicht zelfs tienduizenden politici en andere toonaangevende types uit de elite-laag van de mensheid zoals musici, schrijvers, academici hebben zich laten opkopen en dienen nu hun bazen te dienen, wat zij met verve doen. Er is geen uitweg meer, de mensheid staat op punt te worden uitgeroeid. Waarom? Wat is de reden hiervoor of is die er niet eens? Handelt het enkel uit de krankzinnigheid ‘omdat wij het kunnen.’ Superrijken die niets meer te wensen over hebben. Superrijken die alles kunnen kopen wat zij willen zijn, in de veronderstelling dat zij echt alles kunnen. Zij kunnen naar Mars en daar een kolonie starten, zij kunnen de mensheid uitroeien, enkel omdat zij dat kunnen en uit pure verveling niets beters te doen hebben. Wie stopt hen? Die mensheid die op punt staat uitgeroeid te worden? Daar heeft die mensheid een leider voor nodig en die is er niet. Daar heeft die mensheid een brede coalitie tegen het kwaad voor nodig en die is er niet.

Anders dan in de jaren-40 van de vorige eeuw zijn vrijwel alle landen nu via de VN in handen van klonen van die geestelijk zwaar gestoorde multimiljardairs en hun hen bejubelende aanhang. Er is nergens een echte oppositie zichtbaar, enkel groepen en groepjes bezorgde burgers die tegenstand proberen te bieden aan de duivelse gebeurtenissen die zich over de wereld hebben uitgerold. Deze groepen zullen worden neergesabeld, de een na de ander, tot er geen weerstand meer is. Vergelijk het opnieuw met die Tweede Wereldoorlog: Partizanen en andere strijders voor democratie en vrijheid hadden nimmer die oorlog kunnen winnen als zij niet waren gesteund door die brede coalitie tegen het kwaad die er toen wel was. Men had als kleine groepjes nooit kunnen winnen van het grootschalige zwaar bewapende militarisme dat toen de wereld wenste te veroveren als er, zoals nu helaas het geval is, geen andere eveneens grootschalige militaire macht tegenover had gestaan om dat kwaad te bestrijden. Zolang zich nergens op de wereld nu een nieuwe macht ontwikkelt om die taak van eens opnieuw op de schouders te nemen, zal het eind van de wereld zoals we die vanaf 1945 hebben gekend spoedig realiteit worden.

Daarom voel ik me down en depressief, het einde is in zicht en nergens is er een leider die het zelfs maar probeert te stoppen. Zelf ben ik net als alle andere gewone mensen machteloos. Ik kijk toe en kan niets veranderen aan de waanzin die over de wereld trekt. Ik kan stukken schrijven tot ik geen vingers meer over heb van het typen, maar het zal niets uitmaken, het lot van de wereld en de mensheid lijkt al beklonken. Ik wens er een eind aan te maken, maar wordt hierin belemmerd door mijn dieren. Hoe moet het verder? Moet ik eerst mijn dieren doden om dan met een gerust hart hen te volgen in de dood? Hoe doe je dat? Kun je doden wat je liefhebt om het te beschermen tegen erger? Ik weet dat de tijd dringt, de ingehuurde moordenaars komen steeds dichterbij. Een vernieuwde Gestapo is opgericht door mediaboeven. Straks is er geen kans meer tot zelf beëindiging. Ondanks deze wetenschap sleep ik me door deze duistere dagen heen en hoop op verlossing, net als vele miljoenen slachtoffers van ooit. Maar wanneer komt die Messias?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

49 reacties op Wie redt ons!?

 1. Frits zegt:

  Hier zit er nog zo 1. De dieren houden me gaande. Verder is het wachten op de dag des Oordeels. Niet door een God. Die bestaat niet. De linkse medemens zal de beul zijn. Alvast gecondoleerd. U, ik en nog vele anderen.

  Geliked door 1 persoon

  • An zegt:

   en hier nog zo eentje
   mijn dieren zijn mijn drijfveer, als zij er niet meer zijn hoeft het voor mij ook niet meer.
   Wellicht dat ik dan alsnog die spuit neem, scheelt weer, hoef je het niet zelf te doen, gaat vanzelf.
   maar voor nu weiger ik, want wat als ik weg val? wie zorgt er dan voor ze?
   waarom hou ik meer van dieren dan van mensen? om bovenstaande tekst…de mens is het wreedste meest meedogenloze beest dat er bestaat, in staat om andere levende wezens het leven tot een hel te maken, om ze uit te roeien en zelfs hun eigen soort en de hele aarde te vernietigen…..
   en al die mensen die zich nu vastklampen aan religie en dat alles goed komt…ik zou willen dat ik jullie overtuiging had…maar ik denk daar anders over

   Geliked door 1 persoon

 2. Fj zegt:

  Beste schrijver/bozeoudeman, er is een Redder die echt komt. De Here Jezus Christus. Lees de Bijbel voordat jouw wanhoop te groot wordt. Lees het Evangelie. Lees hoe Jezus Christus deze moeilijke tijd al heeft voorzegd. Lees ook dat Hij ook voor jou aan het kruis is gestorven en is opgestaan. Bid en vraag Hem in jouw leven te komen. Hij wil ook jouw Redder zijn. Ik en ik hoop vele anderen bidden voor jou. Wanneer Hij terugkomt weten wij niet. Wat wij wel mogen weten is dat Hij terugkomt en zal regeren. Het kwaad zal door Hem worden geoordeeld en uitgebannen. Er is dus Hoop in al onze wanhoop. Dat is de Here Jezus!!!

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   Waarom laat uw heer zoveel ellende toe in deze wereld.

   Like

  • bezorgde burger zegt:

   Bravo!
   En weet ook: Jezus wordt afgeschilderd als zacht en liefdevol maar Hij is alleen genadig voor die, die in Hem geloven.
   Satan wordt de tijd gegeven om zijn vernietigende werk te doen en zodra Jezus terug komt zal niet alleen Satan in de hel worden geworpen maar iedereen die hem volgde!

   Ons leven op aarde is maar tijdelijk maar de keuze voor de hemel of de hel is voor altijd, iets wat ons voorstellingsvermogen te boven gaat!

   Beste oudeman: als u net zo zorgeloos gelukkig wilt worden als in uw kindheid, als u weer wilt genieten van uw huisdieren en alles wat de Schepper u gegeven heeft ga dan op zoek naar Jezus.
   Als u via een goede! kerk, de bijbel en door bidden Jezus leert kennen zal uw leven compleet veranderen, dat meen ik!

   Door al deze gekheid ben ik me veel meer gaan verdiepen in de bijbel en is mijn geloof veel intensiever geworden.
   Het zal u verbazen hoe duidelijk de bijbel deze tijd heeft voorspelt en u zult van alle pijn en zorgen verlost worden als u de keuze maakt om niet meer bij deze wereld te horen maar voor Gods koninkrijk te kiezen.

   God heeft de tien geboden opgesteld en de vroegere generaties wijsheid en kracht gegeven om tirannen te verdrijven.
   In 1945 waren het niet de socialistische machtswellustellingen of het grootkapitaal dat een einde maakte aan de oorlog maar Christenen uit Amerika, Canada, Engeland en Polen die hun zonen en dochters opofferden om ons te bevrijden.

   Toen God werd vervangen door socialisme, geld en immoreel gedrag is zijn liefde en wijsheid vervangen door dat wat u heden ten dage mag aanschouwen.

   U en iedereen hier kunt nu nog een keuze maken en ik hoop dat ik uw ogen een beetje heb geopend!

   Like

   • Zeeuwse Babbelaar zegt:

    AMEN…Bezorgde Burger.
    En vergeet dit nooit…
    Komt Tijd, komt Raad en…
    Wie een kuil graaft voor een ander,
    tuimelt er zelf in en …
    Geen angst voor de dag van morgen !

    Like

   • Lot zegt:

    Bezorgde burger, tezamen met die soldaten, kwamen toch ook de socialisten. Die onze west europese steden van Noorwegen tot aan west frankrijk gebombardeerd hebben. Omdat ze dat leuk vonden. Omdat ze het Dietse volk dood wilden hebben als echte bolsjewieken. Ik ben degene die bijna niet geboren was, omdat ze de stad van mijn moeder zouden bombarderen, maar net als een paar andere steden, zich op het laatste moment hebben bedacht en een andere stad hebben gebombardeerd.
    Eind jaren 50 is mijn vader als jonge man naar duitsland gefietst en heeft naast de Dom van Keulen gestaan, het was het enige gebouw dat er nog stond, de rest was een kale vlakte. Nederlanders kwamen niet in Duitsland. Duitsland is pas begin jaren 90 weer geheel opgebouwd.
    De wetten van Mozes heeft vele voorgangers gehad, en komt van de God die de pyramides hebben gebouwd, waarbij de zonen de Goden, kwamen tot de kleine mensen genaamd Lucy’s in de wereld of de kleine floresmens uit indonesie, beiden iets meer dan een meter lang.
    En Goden dat zijn wij, dat staat in de bijbel, dat wij God zelf zijn in onszelf, dat wij als God zelf gemaakt zijn naar zijn evenbeeld. Daarom had ons volk visioenen, de israeliers die zich mengden met indiers hebben dat vermogen verloren, zoals de bijbel ook schreef dat weinigen god nog konden horen. Het beste wat indiers zien is licht in hun derde ogen, waarschijnlijk omdat zij blank bloed hebben, en dat noemen ze verlichting. Boedhha wordt krijgt pas een opvolger ver in de toekomst als maitreya, die in europa zal wonen. Volgens oera linda komt boedhha van onze contreien.

    Als je het bed neemt van Koning Og uit de bijbel, die was 12 el, en dat is 0.45cm en is ongeveer 5 meter. De goden die de grote stenen pyramiden bouwden waren zo groot,
    Ze kwamen tot de dochters van de mens, (dat zijn wij niet), en zij maakten haar zwanger. Zij kon de grote schedel niet baren, en ze doden haar en snijden haar open. En dat is de huidige afrikaan en aziaat met een meer kaukasische schedel. In mesoamerika is vanuit hard graniet een schijf gevonden met de cyclus van de bevruchting van de vrouw. Wat wij nu niet kunnen maken. Ook operatiemateriaal van het zelfde materiaal gevonden in de pyramiden. De bosnische pyramiden gebouwd als een machine en begraven onder humus om deze te verbergen. etc etc.
    Zoekt u als christen op het drie voudige kruis van Axum in ethiopie. Gebouwd in opdracht van onze voorvrouwen die de geschiedenis van het kruis duizenden jaren vooruit had voorspeld. Nu zitten wij in het derde kruis. Waarin je ziet dat de bloedverspillers vanuit het oosten komt. Het is gebouwd van graniet een zeer hard steen. Achilles is er nog geweest.
    De goden dat zijn wij. Wij hebben de landbouw uitgevonden in de bossen waar veel planten groeien en in noord china waar de boekweit en rijst ontwikkeld is. Veel vruchten en groenten en graan komt uit zuid amerika waar wij dat ontwikkeld hebben. Het zou best kunnen dat wij die kleine afrikanen en aziaten opaten. In de bijbel schrijven ze over kannibalisme. Wij gaven hen te eten. En het is logisch als je vlees nodig hebt, dan eet je dat wat uitbundig aanwezig is, en laat je de wilde dieren met rust. Ze zagen hen niet als hun eigen volk. En de afrikanen jagen nog steeds op apenvlees. Apen waarvan de elite zegt dat wij daaruit voortkomen.
    Waarschijnlijk zijn wij een hybridevolk van de goden met de blanke aziaten de bolsjewieken. Stonehenge is gebouwd door reuzen ongeveer 2.20-2.70 meter lang, en die zeiden dat zij de pyramiden niet hadden gebouwd. De pyramiden zijn voor de vloed, als die al de hele wereld bedekte, de pyramiden zijn bedekt met een laag humusrijke aarde om daar planten op te laten groeien. Ook hebben zij het amazonewoud op een woestijn laten bouwen. De humuslaag is slechts een meter dik. Ons volk woonde daar, heeft grote schedels.Ook beowulf praat over zeer lange mensen van deze lengte. Het hele volk was zo lang en geen anomalie van een enkel persoon. En de bolsjewieken, de nepjoden, willen onze troon overnemen. Niet dat wij onszelf zo zagen, wij leefden ons eigen leven en wilden die afrikanen en aziaten nooit hier hebben. De khazaarnepjoden nadat ze het dietse volk hebben uitgemoord, al sinds de grote oorlog in 1500s, zullen de blanke uitvinders zijn, wat ze nu al valselijk beschrijven dat het hun uitvindingen zijn. Het gaat om een volk. Einstein heeft namelijk niets uitgevonden, maar ander Duitse uitvinders hebben dat gedaan. Ik wens hun veel plezier, als wij er niet meer zijn. Zien hoe lang zij hun empire kunnen vasthouden. Kennelijk zijn zij gelukkig in een wereld waarin zij de enige paar leiders zijn, en de rest ander volk is. Waarschijnlijk gaat het hen net zo af, als overal gebeurd is. De indische, arabische, egyptische etc blanke elite wat nog over was van het blanke volk, hebben aziaten getrouwd, en een blanke vind je niet meer in die contreien. GEschiedenis herhaalt zichzelf, en dat zal het lot zijn van de nepjoden in amerika, die de dietsen dood willen hebben, en als kleine elite zullen overblijven, en zullen verdwijnen.
    Dit is een beeld, en hoeft niet zo te gaan. Alleen met oorlog kan de donkere mens verdreven worden. De grote vraag is, wat zullen die nepjoden voor kiezen. Sorry dat ik zo schematisch moet zijn.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Keep on dreamin’, Sunshine!
   Tjongejonge, wat een verzameling onzin. Jezus is dood en dat is ie al heel lang. Dit hoort in het rijtje Moeder de Gans, Hans Christiaan Andersen, de Gebroeders Grimm. Sprookjes!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

  • johannes zegt:

   FJ helemaal mee eens

   Like

  • Zeeuwse Babbelaar zegt:

   Ja, inderdaad…Hoop doet Leven !
   Het Geloof in de Messias houdt veel mensen letterlijk STAANDE.
   Levenskracht putten, uit de Bijbel…

   Like

 3. benkokjoodschrpastor zegt:

  Dag “boze oude man”,
  Ik begrijp je woede en deel die. Maar juist omdat de Schepper bestaat en ons is verschenen in Yeshua ha Mashiach, die belooft heeft op Zijn tijd te komen om deze wereld te verlossen van alle kwaadaardigen, houd ik de moed er in.
  De hamvraag is of die Schepper/Mashiach bestaat, want ik geloof niet in sprookjes , nepverhalen e.d.., dus ik heb Zijn woorden vanuit de Tora gesproken en weergegeven in de evangeliën en hele Bijbel, uitgeprobeerd, getest, van mijn 20 ste tot nu 71.
  Altijd waren ze mij tot zegen in een groeiproces van het juiste begrip en dankzij Zijn begrip voor mij als een mens, die het allemaal wel ontdekken moest.
  Dus we zijn leeftijdgenoten en deels geestverwanten, ik wens je toe dat je een Geestverwant gaat worden en dat kan, als je de verder wil gaan om de waarheid te zoeken.
  Hoor graag van je, shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   In de jaren ’40 van de vorige eeuw waren er 6 miljoen die hun hoop op dezelfde mashiach hadden gevestigd. Wat zullen ze in hun stervensuur gebeden hebben! Het antwoord op hun gebeden was: bekijk het maar! Mashiach was niet thuis. Reken nu ook maar nergens op, dan wordt het niet weer zo’n desillusie.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

  • BigLJohn zegt:

   God die eerst de spirit van de Duivel op ons loslaat en vervolgens ons komt redden. Wie niet voor Mij is, is tegen Mij zei God. Maar Zijn grootste tegenstander krijgt van Hem carte blanche om ons leven zuur te maken. Waarom dit rare gedrag ? Ik geloof wel in God maar blijf deze gang van zaken erg raar vinden. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk zegt men wel eens, dus God spreek de taal van de mensen en ze zullen u begrijpen. U kwam zelf met deze laatste boodschap..

   Like

  • Zeeuwse Babbelaar zegt:

   Ha, Ben…
   Ja, de satan is helaas nog even de rentmeester hier op de planeet.
   Maar de Messias zal toch niet nog eeeeeuwen, op Zich laten wachten…
   Soms zou je als mens denken dat dit wel zo zal zijn.
   Tenminste dat heb ikzelf nog al eens gedacht, de voorbije decennia.
   Vr. grt, uut Walcheren…Tilburg de rug gekeerd en terug naar Zld.
   (afz…Anneke Elen- van der Zalm)

   Like

  • Lot zegt:

   Beste Benkokjoodschrpastor. Ik heb vaker hierover geschreven. Graag hoor ik van u wat u van het volgende vind.
   Denkt u dat de hele mensheid uit adam en eva komt? Dat is namelijk een misconceptie. De appelboom is een oudeuropese mythe van eeuwig leven. En Cain verliet zijn land om ergens een vrouw te vinden, die niet zijn zuster was. Vind u dat adam en eva een omschrijving zijn wat man en vrouw is naar een oude mythe. Er zijn teksten gevonden, en boek over geschreven, die het verhaal heel anders vertellen.
   Dat noach 2 voorganger verhalen heeft.
   Dat mozes een voorganger heeft en mesopotamie.
   Dat de joden nooit in egypte zijn geweest. En uit jozef uit overgrootvader abraham geen honderd duizenden mensen kunnen komen na een paar honderd jaar.
   Dat abraham ongeveer 2200vchr leefde.
   En net als otzi de ijsman, abraham geen 700 jaar oud werd. Maar zoals joden schrijven uit amerika, een cijfergetal is om dingen aan te duiden.
   Dat de vloed 12000 jaar geleden was, en niet ten tijde van Noach ongeveer 5000vchr.
   Dat waarschijnlijk niet de hele aarde bedekt was met water, omdat in scandinavie en zuid amerika en nepal gebergten etc ook overlevenden waren.
   Dat veel verhalen in de bijbel geen goede vertaling hebben. De king james bijbel en de nederlandse bijbel zijn direct uit het hebreeuws vertaald 400 jaar geleden, toch ontbreken er visa versa teksten als je ze vergelijkt met elkaar.
   Dat de bijbel is aangepast aan de oorspronkelijke religie van de europeanen, die ook de oorspronkelijk enanna cultuur waren, en dat de joden een zijspoor zijn ingegaan. En enanna wel degelijk in een alomvattende één god geloofden. Zoals in de Sajaha prophecies, de priesteres van Nebukadnezar vertelt. En van de schaddei de schaduw duister of satan tegenwoordig. En dat de joden na mongrolisatie last hadden van schaamte etc. zoals in china en japan. En dat dat de verhalen heeft beinvloed.
   Als je zou kijken naar de oorspronkelijke joodse cultuur dan zou deze veel verder van europa afstaan.
   Dat de joden veel afgodsbeelden hadden voor hun tempel. HEb ik altijd vertaald, als zich staande willen houden tussen grootmachten als egypte en assyrie, waar over en weer reizigers naartoe reisde en door judea reisden. Dat zij zeiden kijk wij zijn net als jullie. De vraag is of dat waar is, daar de egyptenaren, ook geloofden in één god en zich richten tot de zonnegod als symbool daarvan. De blanke elite heeft naar mijn mening deze misser onder het volk altijd proberen te corrigeren. Was het nieuwe volk uit azie india?
   Dat Lot de neef/broer van abraham, veel afgodsbeeldjes had in zijn kast. En dat abraham toen hij een stem hoordde, dit herkende als de stem van de enige god en toen Ur mesopotamie verlaatte. En dus al vanuit zijn cultuur in één god geloofde. En waarom Ur in zuid mesopotamie? Terwijl Lot en zijn vader eerst in Harran in Syrie/turkije woonden. Waren dat niet verschillende volkeren? Zijn verhalen hier niet door elkaar gegaan?
   En de wikipedia hoef je niet te lezen, want die verhalen zijn niet te vertrouwen. Dat een familie zo ver uit elkaar woonden, van sodom tot harran tot Ur. En zulke verschillende religies. ZOu hier het verhaal niet zijn over de verschillen in arabie, en daarbij een familie als voorbeeld genomen. En al dat neef en nicht huwelijken heeft de koninklijke families in europa geen goed gedaan.
   Van de nederlandse/russische koning van nederland die geen kinderen meer konden krijgen en emma het ergens ander vandaan haalde, tot de louis de dertiende, die jaren geen kinderen konden krijgen en op oude leeftijd naar rumoeren een kind adopteerden. En marie theresa van louis de veertiende, allemaal familie van elkaar, ook maar 1 kind had.

   Like

   • Lot zegt:

    En de tante van maria theresa was getrouwd met louis de dertiende en na veel miskramen op hoge leeftijd toch nog een plots een kind, die snel kwam en had als rumoer dat het ergens weggehaald was en niet haar kind was. En maria theresa kwam uit een geslacht van veel eigen familie huwen en kan dus minder vruchtbaar zijn daardoor. Als louis de veertiende geadopteerd zou zijn, kan maria theresa nog steeds moeilijk kinderen krijgen. Alleen haar eerste kind overleefde het.

    Like

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Beste B.O.M.
  Niet depressief oid worden , Sterren schijnen het Helderst als de Nacht Zwarter dan Zwart is .., en daar ben jij er 1 van met nog Heel veel anderen.
  De Messias is reeds gekomen en weer gegaan maar Zal wederkomen om te Oordelen over Kwaden en Goeden , de Kwaden tot oneindige Ellende en de Goeden tot oneindige Vrede.
  Dat we tot de laatste zullen behoren is mijn bede.
  Maarten Luther zei als ik wist dat morgen de Wereld verging plantte ik vandaag nog een boom.
  En 8.000.000 000 mensen kunnen tegen je zijn, maar met de Messias (God) aan je zijde ben je Altijd in de Meerderheid.
  Ton Ruygrok, Monster.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Maarten Luther was een antisemiet…

   Geliked door 2 people

   • benkokjoodschrpastor zegt:

    Hi Bert,
    Inderdaad, Luther zat op dat punt goed mis:
    https://tora-yeshua.nl/2008/01/maarten-luther-en-rene-suss-beiden-van-god-los/
    Maar mbt. Yeshua ha Mashiach had hij het wel goed, je wordt behouden door Zijn genade en niet door allerlei RK leer van goede werken om de kerk in stand te houden en zo de eeuwigheid bij de Schepper te verdienen in eigen kracht.
    Veel Joden wezen en wijze Yeshua af en noemen Hem een valse Mashiach en precies dat geldt voor de vele nep-christenen, humanisten, atheïsten en afgodenvolgers, zoals in de islam, hindoeïsme etc.
    Yeshua zegt in Joh. 14:21 ” Wie Mijn geboden heeft en ze bewaart (Torapraktijk zoals Yeshua dat voorleeft en leert), die is het, die Mij liefheeft”
    En die geboden vat Hij samen in “JHWH liefhebben boven alles en de naaste als jezelf”.
    Shalom
    Ben

    Like

   • Ton Ruygrok zegt:

    Bron…., dat klopt , was een mens van zijn tijd , waar dit stuk rooms bij geloof er ondanks zijn afkeer er van diep in geworteld was.. heeft veel kwaad veroorzaakt..zo had hij ook grote moeite met het Bijbel boek Jacobus dat volgens hem om bepaalde reden niet deugde .. wat natuurlijk onzin was ..
    Desondanks een moedig man die tegen de toen malige ” msm ” e.a. in ging.
    Ton.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    En Marx was een Jood. Alle twee hebben ze de wereld geen goed gedaan.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Edwin Lauxen zegt:

   Von den Juden und ihren Lügen is geschreven door Maarten Luther, google daar maar eens naar, dan zul je vaststellen dat het een antisemiet was.

   Like

  • Lot zegt:

   Benkokjoodschrpastor. Jah, de ‘ik’ god van de joden, was een god van de joden, en Michael was een aartsengel van de joden. Hun buurvolk, had weer een eigen god, die zij een andere naam gaven, en ook een eigen beschermengel. Dat de hele wereld nu denkt dat michael van iedereen is, is een dwaling denk ik. Dat ieder een eigen naam gaf aan god zou best kunnen dat het dezelfde god is. Echter dat vertaalt de bijbel niet zo.

   Like

 5. Htskday zegt:

  Hier wat meer duidelijkheid waarom bepaalde politici die we dachten te kunnen vertrouwen ook pro vaccinatie zijn..

  Operation Warp Speed = Operation Wall Street!!

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/07/25/operation-warp-speed-operation-wall-street/

  Like

 6. loNe zegt:

  .. t is waar zoals je het ziet BOM … helaas …
  – nee het gaat niet beter worden ; een reden is dat mensen door in de cjojona hoax / vaccinazi’s te geloven , zélf de duistere dimensie OPROEPEN die over deze aarde gaat (!) komen …

  Rev. 5 (KJV 13)
  the 666 mark [aka ‘the jab’] ,
  the goal of the evil realm
  since olden times to make
  this body into a chimera
  https://het-report.nl/rev-5-kjv-13-the-666-mark-aka-the-jab-the-goal-of-the-evil-realm-since-olden-times-to-make-this-body-into-a-chimera/

  het is dus niet zomaar ‘een tekentje’, maar het begin van een al duizenden jaren boosaardig plan ;
  het IS mogelijk om te onsnappen – maar dan moet iemand [willen] begrijpen WAT God heeft gezegd in profeten , zie link

  Like

 7. Marc zegt:

  Beste B.O.M,

  Ik zie dat je al de nodige opbeurende reacties hebt gehad.

  Ik wil even stilstaan bij je twijfel over het doden van jouw dieren bij het ‘er een eind aan maken’. Allereerst is zelfmoord nooit zinvol: dood-zijn zal het merendeel van jouw tijd het geval zijn. Dus waarom het bespoedigen?

  Als tweede het doden van je dieren ‘Kun je doden wat je liefhebt om het te beschermen tegen erger?’
  Geen idee of je kinderen hebt, maar als ik die zin van jou zou laten gelden voor mijn kinderen (en je weet, in de geschiedenis is het nogal eens voorgekomen dat ouders hun kinderen om precies die reden doodden), dan moet ik tot de conclusie komen dat zij volledig overgeleverd zijn aan de machinaties van wat sommigen Satan noemen, anderen de Hinderaar. In het algemeen kennen wij het als cancel cultuur: het vernietigen van alles wat eigen en oorspronkelijk is.

  Mijn zoon houdt van me, maar neemt alles wat ik zeg met een kilo zout. Hij denkt dat ik een oude mopperaar ben. Mijn dochter zit in haar laatste jaar universiteit, en is volledig overgeleverd aan het links-radicale denken. Zij begrijpt niet dat ik met mijn intellectuele capaciteiten niet in staat blijk om tot dezelfde slotsom te komen als zij doet.

  Ik realiseer mij dat mijn kinderen volledig overgeleverd zijn aan de waan van de dag en dat stemt mij verre van hoopvol: het lukt mij niet te beschermen wat ik liefheb.

  Overigens geen haar op mijn hoofd die erover denkt mijn kinderen te doden!

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Ik hoop dat Jezus ook TV kijkt en de conclusie trekt dat het de hoogste tijd is om eindelijk het heft in handen te nemen, doet hij dat niet, ik heb mijn twijfels, dan moeten we het echt zelf doen en de handen uit de mouwen steken en en masse de regering te beletten verder onheil te veroorzaken

  Geliked door 2 people

 9. de Kruisvaarder zegt:

  Naar de mens gesproken is het einde in zicht. Da”s waar. Een misdadig systeem probeert de wereld over te nemen. Maar er zijn ook tegenkrachten. Weliswaar niet zo openbaar en alom opdringerig als de valse media en hun beulen, maar er komt een tegenbeweging.
  Het volk, de volken, zijn niet gek. Misschien laf en nog te hebzuchtig en gelaten, maar niet gek.
  We zullen zien, wat deze komende tijd brengt.

  Like

 10. Julia zegt:

  De enige oplossing is dat legers al die smerige elitaire duivels en politieke uitvoerders hiervan met hun rug tegen de muur zetten en zorgen dat zij de macht overnemen om het volk van het kwade te verlossen. God ontfermt zich over u allen in het hiernamaals. Het is maar een geloof en een ieder zijn of haar goed recht hier te geloven maar voor mij staat één ding vast dat bij leven men zelf verantwoordelijk is om te overleven door te strijden tegen de duivelse kwaadaardige en gewetenloze elitaire machtswellustelingen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bob zegt:

  Het gevoel dat door te blijven de demonen
  kwaad te maken geeft geeft mij het plezier
  om door te gaan.
  Ze hebben een groot deel van mijn familie
  gepakt maar om voor de rest te blijven leven
  en ze zo veel mogelijk te laten genieten geeft mij kracht.

  Like

 12. Janna zegt:

  Boze oude man: uw reactie en uw gevoelens zijn zo herkenbaar. Ook ik heb soort van spijt dat ik nog een kat en kip heb. Vrees het ergste, mijn enige hoop is inderdaad de Messias. Sterkte allemaal die in hetzelfde schuitje zitten.

  Like

 13. Qvic zegt:

  Het komt hoofdzakelijk door het zogenaamde geld, daar schijnt iedereen een te kort aan te hebben. Iedereen wil er altijd meer van hebben. Ook al is het enkel fictief. We gunnen elkaar eigenlijk niets, als het op geld aan komt. Zo worden er nog steeds hele familiebanden verbroken, als er een erfenis te verdelen valt waar de een iets meer dan de andere krijgt. Dan vechten ze elkaar de tent uit. Zo ook alle corruptie op de wereld speelt geld de hoofdrol. Diegene die dit geld uit niets kunnen maken hebben hierdoor alles in de wereld wat van waarde is toe kunnen eigenen. Stel dat geld morgen geen enkele waarde zou hebben, dan stopt de economie direct in elk land. Want iedereen wil waarde voor zijn arbeid terug hebben. Geld was vroeger een universeel ruilmiddel, maar toen in Nixon afstapte van de goudstandaard. Vanaf toen werd het geld niet meer gedekt door goud. Hierdoor is de geld verruiming tot het oneindige opgerekt. Van toen kon er geld uit niets gemaakt worden, zonder dekking. Alle banken behoeven maar 1 à 2 dollar/euro/yen in kas te hebben, om 100 dollar/euro/yen uit te kunnen geven. Dat is alleen weggelegd voor banken en niet voor de burger/consument. Dus een verruiming van 50 tot 100% van al het geld in omloop is.
  Een lening bij een bank moet ook rente over betaald worden, deze rente is nooit bij de geldverruiming tot stand gekomen. Want diegene die een lening afsloot bij de bank, moet meer geld terug betalen via arbeid dan die lening was. Dus zo wordt geld in de markt steeds schaarser. Dit geldt enkel voor de echte fysieke economie, op de beurzen is alles fictief, daar is de geld verruiming oneindig, zo kunnen beursgenoteerde bedrijven door aandelen uit te geven. Deze aandelen kunnen door speculatie miljarden waard worden op papier. Die beursgenoteerde bedrijven kunnen in tegenstelling met de fysieke economie, op papier mega winsten behalen op de beurs, terwijl hun fysieke omzet verlies gevend is. Daar alles op de beurs met voorkennis gebeurt, wat achter gehouden wordt door de desbetreffende, want het is strafbaar. Telkens als er landen besluiten om terug te gaan naar de goudstandaard, worden deze landen vernietigd of met regime wissel het te stoppen. Want het geld uit niets maken en geen dekking werkt verslavend en niemand mag dat feest stoppen van de centrale banken. Met de toekomst wordt het nog erger, want al het fysieke geld moet plaats maken voor het digitale, dan zijn de kosten nog lager voor de centrale banken en kunnen zij daardoor alle commerciële banken er tussen uit halen in de geld schakel. Dan kunnen ze letterlijk alle geld tot het oneindige oprekken en kunnen zij gaan bepalen hoeveel de waarde is en hoe lang het geldig is en voor wie dat geldt. Met dit dwangmiddel kunnen ze iedereen manipuleren naar eigen inzicht. Dan hebben de bevolkingen niet meer de mogelijkheid om zelf te beslissen over hun te goeden. Dan kunnen de centrale banken, die allang fysiek failliet zijn, hun macht tot het oneindige voortzetten. Om de bevolkingen niet in opstand tegen de centrale banken laten komen, wordt er nu met het zogenaamde coronavaccin iedereen ingespoten met een soort biowapen. Enkel om zo iedereen te kunnen manipuleren en als ze weigeren mee te werken. Deze letterlijk door dat biowapen te activeren in hun lichaam, dat zij overlijden. Daarom wordt de druk op iedereen steeds groter om dat vaccin in iedereen te krijgen. Mensenrechten zijn een illusie, de bankiers hebben iedereen al omgekocht om hun plan uit te voeren. Goedschiks of kwaadschiks het maakt hen niets uit, enkel het resultaat geldt. Iedereen behalve zij moet aan die biowapen spuit. Zodat zij macht over iedereen krijgen, dan is hun einddoel.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Correctie geen 100% maar een honderdvervoudiging.
   U zegt dat er van de gouden standaard is afgestapt, maar de bevolking is de afgelopen 100 jaar ook velen malen vervoudigd. En azie en afrika is aan de geldtap gezet.
   En alle mensen willen wel huizen kopen en eten kopen. Hoe ziet u de oplossing dan anders? Je kunt 1 dollar meer waard maken, minder geld in omloop, zodat een huis bijvoorbeeld 2000 euro kost (fictief bedacht). Dus minder geld in omloop, en alles goedkoop. Een brood kost 3 cent.
   Alles maakt niets uit, in de digitale geldwereld, want mensen willen gewoon de producten hebben die al reeds geproduceerd zijn. Met andere woorden het maakt niet uit hoeveel geld in omloop is. Ofwel hoe groot M de geldvoorraad is. Zolang het maar in evenwicht is met de prijzen en iedereen zijn goederen kan kopen.
   Wat wel uitmaakt; is dat de creatie van geld niet in handen is van een kleine groep, maar van ons volk via de overheid. Dat de overheid de hoogste elite is, is tegen de democratie, omdat de civiele dienaren in dienst staan van ons volk, die hun salaris betalen. En dus klopt ook dat systeem niet.
   Wat moet het dan zijn? Geldcreatie in handen van het volk, voor het volk. En een overheid die via een supranationaal orgaan, bijvoorbeeld de vorm van een jurysysteem zoals in amerika, die corrupte liegende politici direct naar huis kan sturen, als zij zich niet aan de afspraken houden. Aldus het volk boven de politici, zoals beloofd in een democratie. En niet zoals nu dat de politici bovenaan staan. Dat jurysysteem is een aselectief uitgeselecteerd aantal mensen uit het hele volk, roulerend gekozen uit het volk. (zoals in amerika per rechtszaak) Waarbij je verplicht bent, tijdelijk je baan opzij te zetten, en zitting te nemen in de jury. Je krijgt uiteraard daarvoor betaald.
   Nu is het zo dat per deel van de politiek, je meerdere jury’s naast elkaar kàn laten lopen. Is een politicus schuldig dan wegsturen op basis van beloofde feiten waar hij zich niet aan houdt. (huidige systeem heb je meerderheid nodig in 2e kamer, en lukt niet want meerderheid zit al in de regering en houdt elkaar de hand boven het hoofd en dus kunnen ze doorgaan met valse beslissingen) Het volk wil het niet, dan volk boven de politici in jurysysteem, en wegsturen schuldige politici als uitspraak is gedaan door de suprajury.
   Dit is hoe het moet zijn.
   Ik ben econoom, en ik denk dat u dat niet bent.

   Like

   • Lot zegt:

    kleine correctie, het gaat niet om goedkoop, maar dat de prijzen in evenwicht zijn met de lagere inkomens, als er minder geld in omloop is, omdat werd vastgehouden aan de goudstandaard. Of je laat een kleiner goudpercentage toe per euro, en dan is er meer geld in omloop. Maar dan laat je steeds meer de goudstandaard los zoals u schrijft.
    Volgens mij is het het probleem dat de geldvermeervoudiging ligt bij een kleine groep die de bult met geld krijgt, en dat deze niet ligt bij het hele volk.
    Anders zou je superinflatie kunnen krijgen. Veel vraag, meer mensen incl azie en afrika, en dan maar de prijzen verhogen. Dan wil ik wel toevoegen, dat de superjury, de producenten die dit doen, hun onderneming afnemen of dwingen al dat te laten. Dat je meer producten verkoopt en de omzet verhoogt en het inkomen verhoogt zou genoeg moeten zijn voor een mens.

    Like

 14. BigLJohn zegt:

  Al die regeringsleiders en CEO’s die aan de lippen van Klaus Swab hangen. Klaus Swab is een communist en globalist, hij wil een wereldwijd communisme naar Chinees model. Waarom zijn al die bezoekers van Swab ineens zo idolaat geworden voor dat communisme. Praatjes vullen geen gaatjes maar Swab lult ze allemaal omver. Iedereen is opeens enthousiast na een bezoek aan Klaus Swab. Dit is verre van normaal te noemen. Er moet veel meer aan de hand zijn als je opeens iedereen tot een vriend kan maken. Een beloning in de vorm van een dikke buidel met geld van de vriendjes van Swab, of een beloofde hoge positie ? Wie het weet mag het zeggen. God die eerst de spirit van de Duivel op ons loslaat en vervolgens ons komt redden. Waarom dit gesol ? Ik geloof wel in God maar blijf deze gang van zaken raar vinden.

  Like

 15. Marianne de Meyer zegt:

  De woede, de onzekerheid, de angst, de vele vragen waar geen antwoord op komt, is in deze barre tijd voor velen herkenbaar. Het is verdomd moeilijk hier mee om te kunnen gaan, het houdt ons al meer dan een jaar in zijn greep. De woede die ik voel, voor al die leugens, is in feite te begrijpen. Dat we in een oorlog zitten, kunnen velen nog steeds niet geloven, begrijpelijk. De onmacht, het maakt de mens verdrietig en hopeloos. Toch mogen we de moed niet verliezen, positief blijven, al is het nog zo moeilijk. Het besef, dat Here Jezus ons zou komen redden, houdt me op de been. De hond is mijn steun en toeverlaat, zonder haar zou ik het niet volhouden in deze moeilijke tijd. Ondanks al deze ellende, mogen we ons niet als verloren voelen!! Deze strijd gaan we winnen, hoe dan ook!! Voor velen ziet de toekomst er somber uit, vanwege hun drang naar een vaccin. Zonder na te denken en niet willen luisteren, hebben zij het vaccin genomen, met alle gevolgen van dien. Dat besef, stemt me hopeloos en verdrietig, soms tot wanhoop gedreven! Ik kan er niks aan doen, zij hebben gekozen, in en in triest!! Ik ben zeker een geloofwaardig iemand, ik bid elke dag tot God, waar ik al mijn vertrouwen, mijn hoop, op heb gevestigd. Dat geeft me hoop en kracht om door te gaan. Wanneer er wordt ingegrepen door God, weet niemand, maar het gaat zeker gebeuren! Dus hou vol, laten we elkaar tot steun zijn en blijven. Wachtend op de verlossing!!!

  Like

 16. pat kotie zegt:

  Ha, ha, mij kan het niet snel genoeg gaan. Hoe meer problemen, hoe sneller de oplossing !
  Als God wil, kan Hij elke seconde ingrijpen. Maaarrr, de mensen moeten natuurlijk wel leren van hun eigen fouten, daarom gaat het helaas wat langer duren. Deze EindTijd is voorspelt in Openbaring uit de Bijbel. Hieruit blijkt dus dat de Bijbel waar is ! Omdat de mensheid elkaar kan vernietigen, grijpt God pas op het laatste moment in, door Onze Heer Jezus Christus, de Christenen op te nemen. Dan pas hebben de Christenen niks meer te vrezen voor de slechte wereld, want ze zijn dan Voorgoed Beschermt door Onze Heer Jezus Christus.

  Like

  • karton zegt:

   @ pat k. op 25-7-2021 om 17.21 u.
   Welke problemen u nóg meer wenst mee te maken alvorens er, volgens u, zal worden ingegrepen, is mij een raadsel.
   Ik dacht/denk dat er in de jaren 1930 – 1946 voldoende zéér ernstige problemen waren om een ingrijpen te kunnen verdedigen ; miljoenen doden,oorlogen over de gehele wereld, atoombommen gegooid enz. enz. Maaarrr……er werd wéér eens NIET ingegrepen ! Óók niet door de door u genoemde “Onze Heer Jezus Christus”.
   De Eindtijd die is voorspeld is al vele malen aangegeven, veel “gelovigen trokken zich terug in “veiliger oorden” mét hun pakje brood onder de arm, maar er gbeurde telkenmale helemaal niks @ pat kotie ! Keer op keer kreeg ik van die verdwaasden a.d. deur : “Meneer, de wereld zal vergaan”; “Jazeker, zei ik dan, maar wanneer dan wel ?”En iedereen noemde een andere datum. Ik moest me maar gauw tot hún God bekeren dan overkwam mij niks, zei de hoofddwaas dan altijd. Dus dát verhaaltje over de ondergang is mij nu wel bekend, ik wacht het maar rustig af, mijn noodrantsoen staat klaar en zodra er (geheime) signalen komen sla ik op de vlucht, zoals ons koninklijk gespuis, nét voor WO-II.

   Geliked door 1 persoon

 17. koddebeier zegt:

  Na 1945 zijne er veel te veel ontkomen aan de galg, ze hebben hun verderfelijk erfgoed kunnen doorgeven.
  Laten we de tweede keer die fout niet maken !!

  Geliked door 3 people

 18. Tim zegt:

  Jezus komt opnieuw geboren christenen halen voordat het los gaat hier en je krijgt eeuwig leven in de hemel schrijver dus het is heel simpel zorg dat je gered wordt. En dat is nu nog door geloof alleen in wat Jezus voor ons heeft gedaan dat zijn bloed onze zonde kan vergeven en dat Hij God is en na 3 dagen is opgestaan zoals de geschriften zeggen, wetende dat je een zondaar bent die redding nodig heeft en als je dat beide gelooft zeg je dat tegen God en als je dat echt gelooft in je hart en met je mond belijdt ben je gered. Alleen dieren blijven wel achter dus hopen dat familie ze op kunnen vangen als het zover is

  Like

 19. Martine zegt:

  Ik zie dit als een slachtoffer noodkreet. Je toont geen respect naar mensen die enorm aan het vechten zijn: Reiner Feullmich, Carrie Madej, Riccardo Bosi, David icke en alle mensen die niet publiekelijk bekend zijn maar stil en krachtig het gevecht aangaan.

  Iemand gaf al een antwoord dat de bijbel lezen niet verkeerd zou zijn. Niet om als een onnozele weg te kijken maar om kracht uit te putten. Jezus staat voor het christus bewustzijn dat zich zal gaan ontvouwen door het kwaad dat zich nu in een eindstrijd werpt. Mekkeren helpt niet. Met god aan je zijde strijd je tot de laatste snik wat de uitkomst ook zal zijn.

  Like

 20. Ravian zegt:

  “Decennialang heeft het nationaalsocialisme achter maskers van links en echt socialisme het voorbereidend werk kunnen doen.”

  Ik weet niet of je het weet, maar “nationaalsocialisten” zijn aanhangers van de natie staat, en de huidige linkse dictators is er juist alles aan gelegen om natiestaten te vernietigen.
  De linkse “opmars door de instituten” waar we nu de wrange vruchten van mogen plukken is dan ook georganiseerd door de voormalige Sovjet Unie (internationaal socialisme), en niet door voormalig Nazi Duitsland (nationaal socialisme).
  Daarom stevenen we nu ook op een nieuwe (E)USSR af, en niet op een vierde rijk.
  En daarom kan de (E)USSR ook prima met China door een deur, dat zijn namelijk mede communisten.
  Een oorlog winnen begint met de juiste identificatie van de vijand mijn beste…

  Like

 21. Henk der Niederlánder zegt:

  Hebben alle religie verdwaasden zitten wachten op een artikel als dit om hun onzin te spuien.
  Kan een van deze verdwaasden mij vertellen waarom de Heer niet ingegrepen heeft in de catastrofes in Belgie Nederland en Duitsland of is daar een verklaring voor.
  Misschien omdat velen sex hadden voor het huwelijk en daarom bestraft moeten worden.
  Ga toch asjeblieft spelen met jullie sprookjesboek en plant je klompen eens in de Nederlandse klei.

  Geliked door 4 people

  • Htskday zegt:

   @Henk der Niederlánder,

   Ja, en deze in sprookjes gelovenden denken dan “wakker” te zijn………
   Bidden en wachten tot de oplossing “uit de lucht” komt vallen..
   Slaapkoppen zijn het, ik had het op mijn 12e al door..

   Geliked door 2 people

  • dutchess43 zegt:

   Precies Henk, ben stomverbaasd dat er nog zovelen denken dat we gered zullen worden door Christus. Het is hun goed recht om zo te denken, maar val dan niemand lastig met die nog nooit bewezen bijbelse uitspraken.
   Niemand, geen God, Jaweh of Hallah ( geen tikfout) gaat ons redden, dat zullen we zelf moeten doen, tenminste àls we gered willen worden.

   Geliked door 2 people

 22. hannah zegt:

  conversation closed …….. amen

  Like

 23. Scevian zegt:

  Ik kan eigenlijk maar 1 ding zeggen. Maranatha.
  En hij heeft ons beloofd dat hij de tijden zou inkorten Mattheus 24:22

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s