“Delta-variant” veroorzaakt door de Covid-injecties. Australië kan het niet langer verbergen. Alleen gevaccineerden op de IC’s


ALLE patiënten zijn “gevaccineerd” op één na.

Persconferentie uit het door keiharde lockdowns getroffen Australië. Deze man zal in de toekomst wel bij de microfoon worden weggehouden, eerlijkheid wordt niet geapprecieerd. De mainstream media zal het wel onderdrukken, doch het kwaad is al geschied. In de ziekenhuizen van Sydney liggen 141 patiënten met “COVID-19” op de Intensive Care. Volgens de woordvoerder maakt deze “verschrikkelijke ziekte” slachtoffers in alle leeftijdsgroepen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Delta-variant” veroorzaakt door de Covid-injecties. Australië kan het niet langer verbergen. Alleen gevaccineerden op de IC’s

 1. Andre zegt:

  Pattays nu en dan ook nog in de rij staan voor een kommetje rijst

  De zelfmoord over de 10.000 in Thailand Idioot Klaus Schwab kan tevreden zijn mer zzze gggreet reset.

  Like

  • karton zegt:

   Nog nooit dergelijk nieuws over Thailand gehoord/gelezen. In mijn gedachten was Thailand : een prachtig, zonnig land met heerlijk eten en prachtige mevrouwen; maar ’t schijnt toch iets anders te liggen.

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Woestijnzand in de motor van de Hollandse economie, het ‘ontmoedigende beleid’ en de massa-immigratie waarmee de politiek poogt om de samenleving van binnenuit te ontmantelen, door hun een klimaatreligie op te leggen die enkel de accijnzen opdrijft, de bestedingen beperken en het leven enkel maar onbetaalbaar maken, om de volksgezondheid via onze portemonnee het midden en kleinbedrijf onderuit te halen….de prikjes doen de rest.
  Contant geld is het bloed in de aderen van onze maatschappij, maar met al de prestigieuze leugens over Corona en het klimaat ligt straks de gehele samenleving op het IC, aan de infusen van de Staat………niet meer levensvatbaar……..Rust Zacht, Pays-Bah.

  Geliked door 1 persoon

 3. Robert zegt:

  141 liggen in het ziekenhuis. Hiervan 43 op de IC en 18 aan de beademing. Waarschijnlijk weer ouderen van gemiddeld 80 jaar die zich sowieso in de laatste maanden/weken van hun levensfase bevinden.
  Dus de meeste mensen in het ziekenhuis met een positieve PCR test liggen NIET op de IC. En deze mensen liggen waarschijnlijk in het ziekenhuis voor andere operaties of aandoeningen maar moeten uiteraard voordat ze worden opgenomen een PCR test ondergaan. Dus wederom is er totaal niets aan de hand en alle domme schapen worden weer voor de gek gehouden. Corona is niets en zal nooit iets worden. Niet voor de gevaccineerde en niet voor de ongevacineerden. Wanneer gaan de mensen dit zien. In plaats van het nu weer over ” wel of niet gevaccineerd ” te hebben.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Ben ook niet verbaasd als de vaccinatie indirect verplicht word. Gezien de ciminele inslag van de elite kun je daar op wachten. Merkel: ik ga de vaccinatie niet verplichten. Paar weken later de nieuwe aankomende bondskansdelier: niet gevaccineerden mogen straks niet meer in de horeca en bioscopen en dergelijke. Hij had het trouwens niet over uitsluiting van OV. Misschien met in het achterhoofd de niet gevaccineerden in wagons naar een kamp te dirigeren. Nazi´s beschuldigden de Joden van alles en nog wat en die moesten weg. Straks zijn de niet gevaccineerden de zondebok van veel mensen. Want zij zijn dan het gevaar. Je zou erom moeten lachen als het niet zo in en in triest is. Dat er hele horde obesitas mensen op de IC hebben gelegen doet er kennelijk niet toe. Je hebt nog kans dat die mensen nog het hardst gaan gillen dat niet gevaccineerden weg moeten. Zou me niks verbazen. En als je super gezond leeft doet er ook niet toe.Vreet maar raak, zuip maar raak, zorg dat je geen beweging krijgt en neem de elektrische fiets en pak voor elk dingetje de auto. Mensen hebben totaal geen enkele discipline meer. Voor alles hebben ze hulp nodig. Hulp van een dietist om af te vallen. Hulp van een fysiotherapeut om in beweging te komen omdat ze zo moe zijn en ga zo maar door. En niet door hebben dat als het niet van binnen uit komt dan beginnen ze zo weer met hun ongezonde levenstijl. Geeft niks hoor ongezond leven, als je maar gevaccineerd bent. Je ziet amper nog gespierde mensen als je om je heen kijkt. Nee dit gaat helemaal de verkeerde kant op.

  Geliked door 1 persoon

 5. Htskday zegt:

  Ahh,
  Je verwacht het niet..

  Hij heeft z’n woorden terug getrokken (‘I misspoke’)
  Zij waren allemaal NIET gevaccineerd…

  Zeker van zijn baas op zijn flikker gekregen..
  Zomaar ineens de waarheid zeggen, dat kan natuurlijk niet..
  Whahahaa, wat een lul

  Zie reactie/tweet Stefan van der Bij, originele artikel DBBCourant.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s