Italiaanse artsenpresident: Besmettingen ondanks vaccinatie, “groen paspoort” is zinloos

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Wijst vaccinatieplicht af

De chirurg, radioloog, universiteitsprofessor en president van de chirurgen- en tandartsenbond van Rome, Dr. Antonio Magi (foto), noemde in een interview het “groene paspoort” zinloos en onlogisch. Want ook gevaccineerde mensen kunnen zichzelf en anderen met het corona-virus besmetten. Niet gevaccineerde mensen zou men daarom niet meer als een gevaar voor het publiek moeten neerzetten. Hij had bovendien kritiek op de onderdrukking van wetenschappelijke kennis, eiste een terugkeer naar de rationaliteit en wijst de vaccinatieplicht af.

Surrealistische ideologietunnel

Het “groene paspoort”, dat in de hele EU op basis van 3G (geënt, genezen, getest) recht geeft om te reizen, zou geen “hygiënelogica” hebben, zei Magi tegenover het onlinemedium “RomaIT”. Wanneer gevaccineerde personen zichzelf en anderen ook kunnen besmetten – wat heeft het “groene paspoort” dan voor zin? Op basis van deze wetenschappelijke bewijzen zou men deze “surrealistische ideologische tunnel” direct moeten verlaten en naar de rationaliteit moeten terugkeren. Het zou fout zijn om niet gevaccineerde mensen als “publiek gevaar” neer te zetten. Ze zouden wellicht een gevaar voor zichzelf zijn, ze kunnen zichzelf besmetten en geen symptomen of zware symptomen kunnen ontwikkelen.

Schizofrene campagne voor tweeklassenmaatschappij

De vaccinatie zou vooral de gevaccineerde mensen zelf beschermen. Dat zou de hoofdzaak zijn. Wanneer iedereen zich zou beschermen, zou iedereen beschermd zijn. Men zou ermee moeten ophouden om niet gevaccineerde mensen “no vax” te noemen. Dat zou tot een tweeklassenmaatschappij leiden en tot een sociale splijting in de richting van Apartheid. Het zou hier niet om een “beweging” gaan, maar om individuele burgers. Magi sprak van een “schizofrene communicatiecampagne” tussen lockdowns en versoepelingen.

Bijwerkingen verzwegen, expert onderdrukt

Hij bekritiseerde dan men bijwerkingen van vaccinaties verzwegen zou hebben, die daarna bekend werden. Eveneens zou men bestaande medicijnen tegen Covid-19 en geluiden van experts hebben onderdrukt, die een massavaccinatie te midden van een pandemie als “gevaarlijk en abnormaal” beschouwen. De tot nu toe toegediende gen-serums hebben bovendien nog niet alle klinische testfases afgesloten. Op deze basis zou de vaccinatie alleen maar vrijwillig en optioneel kunnen zijn. Beschermd door strenge regels van databescherming om geen conflict tussen burgers aan te wakkeren – bij een beslissing die alleen maar de eigen veiligheid zou betreffen.

Wat zit er in het vaccin?

In Italië en veel andere landen in de wereld gingen de afgelopen dagen tienduizenden mensen de straat op om te protesteren tegen de geplande invoering van de vaccinatieplicht – voorlopig voor verplegend personeel en personeel in de gezondheidszorg inclusief de enorme sanctionering van niet gevaccineerde mensen. Wat Magi in het interview aanstipte, weten inmiddels veel mensen. Op de sociale media vragen zich daarom steeds meer4 gebruikers zich af: wat zit er in dit vaccin dat politici in de hele wereld met zo´n heftigheid en enorme dreigingen aan de mensen willen opdringen.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Italiaanse artsenpresident: Besmettingen ondanks vaccinatie, “groen paspoort” is zinloos

 1. cajs27 zegt:

  In Duitsland(08 jul. 2021) hebben bijna 4000 mensen na volledig te zijn ingeënt tegen het coronavirus toch last gekregen van ziekteverschijnselen. Dat becijferde gezondheidsinstituut RKI(de Duitse tegenhanger van het Nederlandse RIVM), dat benadrukt dat vaccins zeer effectief zijn.Het RKI registreerde tot dusver 3806 gevallen van ’vaccindoorbraken’. Mensen kregen dan minstens twee weken nadat ze helemaal waren ingeënt toch klachten door een coronabesmetting. Het gaat om een fractie van de circa 975.000 ziektegevallen die waren gemeld in dezelfde periode…Op 30 januari 2021 kregen de veelal dementerende bewoners van het Sint Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis in Amersfoort hun vaccinprik.Van de 106 bewoners zijn er inmiddels 70 positief getest.In een tehuis voor dementerende ouderen in het Gelderse Wehl zijn twaalf van de 29 bewoners positief getest op het coronavirus, terwijl alle bewoners zijn gevaccineerd.De uitbraak laat dan ook zien dat je het virus nog steeds kunt overdragen, ook al ben je gevaccineerd, stelt specialist ouderengeneeskunde Marco Repko.“Niet alle verpleeghuizen brengen dit soort informatie naar buiten. Wij hebben besloten dat wel te doen”,zegt hij.Dat je gevaccineerd bent, betekent dus niet dat je niet meer besmet kunt raken met het coronavirus.En ik heb het bovendien niet over een levensgevaarlijk virus, maar in dit geval over een virus dat merkwaardig genoeg het influenza 100% heeft verdrongen.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Groenpaspoort heeft met gezondheidszorg geen moer te maken.

  https://dissident.one/2021/07/26/16846/

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk zegt:

  vaccinatie = de – populatie i.v.m. de klimaatdoelen en voedsel te korten

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Henk.Goed gezien,kort en krachtig.Die klimaathoax heeft alles te maken met de depopulatie agenda 21 en 2030.De satanische globalistische elite wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden voor een communistische NWO.

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Dr Reiner Füllmich Corona Ausschuss Duitsland is overtuigd dat het hoofddoel depopulatie en genocide is.
   Financiële systeem is kapot. Groene paspoorten dienen voor introductie biometrisch digital currency. Heeft met gezondheidszorg niets te maken maar alles met controle en surveilliance 24x7x365. 5 G speelt daar een hoofdrol in. Afschaffen alle landsgrenzen. De wereld gaat technocratisch betuurd worden als een bedrijf. Elk land staat nu al geregistreed bij de VN met een bedrijfsnummer. De mensen worden gezien als een resource en niet meer al vrije individuen. De klimaat agenda is om het kapotte financiële systeem nog even in de lucht te houden. Dus dat het niet instort alvorens de de digitalebiometrische inzetbaar is. Ook dient de klimaat agenda als hefboom voor hervedeling welvaart en produktie gebieden. De kunstmatige crisissen Immigratie, klimaat, stikstof pandemie zijn allemaal instrumenten om te werken aan implementatie NWO.

   Geliked door 3 people

 4. johannes zegt:

  de school frik heb ik net horen zeggen dat er in nederland geen verplichting tot inenten komt
  de lul denkt zeker dat hij dat kan verplichten. nou bij mij in geen geval wat verbeeld die
  zak zich wel in alles een echt school meestertje bah wat een kwal van een kereltje.

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Geliked door 2 people

 6. Frits zegt:

  Simpel gezegd: de Dood of een Lijdensweg zo ondragelijk dat men verlangt nd Dood

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: 20210728 Over corona allerlei – Home

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s