CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op CARTOON

 1. paulzwueste zegt:

  Ik vind dit maar ’n hele wrange cartoon die de realiteit perfect in beeld brengt.
  Dat overheidstuig dat de eigen burgers op zo’n brutale en gemene manier onderdrukt moet lijfstraffen krijgen en jarenlange gevangenisstraffen….!!!

  Geliked door 2 people

 2. ZR zegt:

  Maar dat is geen cartoon….. dat is echt waar.

  Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  De spijker op zijn kop en pure discriminatie. Plaats eigen bevolking maar onder de ellenlange wachtlijst van 10 tot 15 jaar om überhaupt in aanmerking te laten komen voor een woning. Uiteindelijk gaan al die levenslange uitkeringstrekkers die niets toevoegen aan onze samenleving voor.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Julia; Inderdaad, pure discriminatie (die volgens de Wet verboden is). In de natuur werkt het zo; de zwakken sterven af en de sterken blijven over zodat de soort in stand word gehouden. Maar de mens is vervreemd van de natuur. De losers worden gekoesterd en de sterken worden af-geserveerd. Op den duur gaat zo de hele maatschappij naar de kloten en blijven er alleen losers en criminelen over. En geen autochtonen, want die zullen van het toneel verdwenen zijn.

   Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Niet zo vreemd dat een begrip voor Amsterdam nu in de verkoop staat https://www.ad.nl/economie/winkelketen-de-bijenkorf-te-koop-voor-4-7-miljard-euro~a8d7693c/ Aan al die binnenkomende uitkeringstrekkers valt voor dit soort ketens niets meer verdienen. Ondertussen is de ondergang van Amsterdam en Nederland al flink in gang gezet. Kijk in vele wijken die terug zijn naar de jaren 50 zoals turken groenteboertje hier en daar, islamitische slagers hier en daar, etc. etc. In ieder geval als je door dit soort wijken heen rijdt hoef je geen vakantie meer je bent al op vakantie doordat men een snelle rondreis maakt door o.a. Marokko, Afrika en Turkije. Onze algehele identiteit is verloren en Nederland is een staat van vergane glorie.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s