Discriminatie!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Discriminatie!

 1. karton zegt:

  Met het steeds maar weer publiceren van bovenstaande berichtjes wordt helemaal niets bereikt.
  Het enige dat zal helpen om de “regeerders” te wijzen op hun al jarenlang durend faal-beleid is……..wegjagen dat zootje, eventueel met veel geweld !

  Geliked door 3 people

  • Marianne de Meyer zegt:

   Karton; ik ben het zeker met je eens!! Het woord ,,geweld,, schrikt vele mensen af, maar aangezien het oorlog is en de situatie dringend is, mag er geweld gebruikt worden. Vele mensen snappen het schijnbaar nog steeds niet. Het is pompen of verzuipen, dus in feite hebben we geen keuze meer. Mouwen opstropen en er tegenaan!!!!

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Marianne de Meyer.
    Aan mij, maar óók aan u, zal het dus niet liggen !
    Maar ’t is én blijft voor mij totaal onbegrijpelijk waarom er nog zoveel NL’ers op partijen stemmen die het mogelijk hebben gemaakt om Nederland zó diep te laten zinken als thans het geval is. Iedere dag opnieuw zit ik me “op te vreten” van woede/teleurstelling als ik weer eens “het nieuws” hoor/zie. Als ik dan zie dat de slachtoffers van de overstromingen in Limburg veelal geen verz.uitkering zullen krijgen, dan verwacht ik van “Den Haag” dat zij er ogenblikkelijk bovenop zullen springen en zeggen : “Wat er ook gebeurt, jullie zullen gecompenseerd worden”.; waarna zij dat ook werkelijk gaan doen !. Als “Den Haag” ónze hulp nodig heeft, staan wij, de bevolking, ook meteen voor hen klaar, in de vorm van Belasting-betalen.
    Máár……………als in Tunesië , Nigeria, Kenia of Zuid-Afrika een stevig briesje opsteekt staat “Den Haag” met de geldpotten te rammelen teneinde aldáár de nood te lenigen.
    Ik word daar kotsmisselijk van.
    “Op de barricaden” , mevrouw Marianne !!!!

    Geliked door 1 persoon

   • Marianne de Meyer zegt:

    Geweldig dat je net zo denkt als ik, super!! Ik zeg gewoon ,,je,, als je het niet erg vind, enne…..noem me geen mevrouw joh, niks voor mij, m,n voornaam is beter, oke? Weet je wat het met de Nederlanders is? Ze moeten schijnbaar zoooooooo in nood verkeren, dat ze nog net adem kunnen halen, VOOR ze beseffen dat de nood hoog is, dus aanpak nodig heeft, van de bevolking!!!!! Ik trek het me niet meer aan wat de politieke partijen nu wel of niet doen, mijn geduld is op!! Dus handel ik naar eigen gevoel. Even voor alle duidelijkheid; er wordt bitter weinig vermeld van wat er gaande is, zowel uit ons land als de rest van de wereld. Maar er gebeurt wel degelijk een heleboel, vergis je niet. De overstromingen bijvoorbeeld in Limburg, was niet door de vele regenval, dat was duidelijk te zien, dat kon gewoon niet. Dit was vooraf geregeld, er werd een stuwdam open gezet, zodat al dat water met volle hevigheid Limburg in kon stromen. Afgrijselijke daad!! Maar het gebeurde! Het is oorlog, hou dat in je achterhoofd vast, dus ze deinzen echt nergens voor terug. Niemand die me hierin gelooft, niemand die aan zoiets denkt, niemand die beseft dat we in een oorlog zitten, onbegrijpelijk!! Ik ben altijd al een strijdster geweest, van kind af aan al. Niet zeuren, maar aanpakken zeg ik altijd, geen getwijfel! Nu toch zeker de barricaden op. Verzet tonen verdorie!!! Mijn bloeddruk gaat ervan naar boven, door de ergernis dat ons land in slaap blijft. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk!! Pisnijdig wordt ik ervan!!

    Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Marianne de Meyer op 29-7-2021 om 20.45 u.
    Ik heb maar ff gewacht met reageren i.v.m. uw bloeddruk, is dat wat gezakt zodat u zich weer veilig kunt opwinden ? Het “pisnijdig worden” helpt beslist niet om uw bloeddruk onder controle te houden/krijgen, dus uhh……laat veel langs u afglijden.
    Ik hoorde toevallig gisteren of eergisteren op een Duitse tv-zender dat de verantwoordelijken aldaar één of meerdere stuwdammen heeft geopend t.t.v. de hevige regenval, volgens die “geleerden” werd dat gedaan om de druk op de dam te verlagen !
    Dat zulks óók ten grondslag ligt aan de wateroverlast in Limburg lijkt mij niet onlogisch, toch ?
    Sorry dat ik jou met “U” aanspreek en zélfs “mevrouw” noem, ik heb vanaf mijn jeugd (en das al even geleden !) altijd moeite gehad om mij onbekende personen aan te spreken met “jou”, zo heb ik er zelf geen enkele moeite mee als u “jij” tegen mij zou zeggen!
    Begrijpt JU het nog ?
    Wij zullen “straks ” geweld moeten gaan gebruiken maar óók ondergaan, Marianne, op een andere manier zie ik eveneens geen “verlossing” van de huidige “boze”.
    Geweld heb ik in m’n werkzaam leven gepleegd maar óók ondergaan, dus voor mij is ’t geen onbekende wereld; om de huidige omstandigheden, waarin onze “leiders” ons hebben gebracht, te veranderen is het uitbrengen van je stem o.i.d. een wassen neus. Komt er een parttij die de huidige machthebbers niet zou aanstaan dan plaatsen ze daar toch “gewoon” een cordon-sanitair omheen ? En wij laten het gebeuren Marianne.
    Ik zie je op de barricaden !!!

    Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Discriminatie is bij Wet niet toegestaan maar de Nederlandse overheid maakt zich dagelijks schuldig aan discriminatie, uitkeringen aan al dit soort nietsnutten die hier heerlijk profiteren, voorrang op de al schaarse betaalbare huurwoningen, huursubsidies, kinderbijslag, veel gratis zoals o.a. fietsen, etc. en heel veel privileges en vooral geen sollicitatieplicht. Kortom een zeer groot bevoorrechte massa die nimmer een steentje hebben bijgedragen aan onze samenleving sterker nog zich vasthouden aan eigen cultuur en te lui zijn om te integreren. Dit is nu juist wat vooral door D66 en Groen Links de meerwaarde voor onze samenleving is. Voor werkenden en alle belastingbetalers is dit een grote klap in het gezicht en worden van alle kanten gekort en heel veel gezinnen zijn al afhankelijk van de voedselbank en staan op straat als de vaste lasten niet meer zijn op te brengen. Ja vooral Kaag vindt het prima en haalt nog meer geluk zoekend gespuis binnen die levenslang teren op onze sociale voorzieningen. Kijk ook eens naar de realiteit de terreur in o.a. Ter Apel waar beveiliging moet worden ingeschakeld omdat dit tuig zich misdraagt en de boel terroriseert wat wordt er gedaan niets als alleen een aparte bus voor dit tuig laten rijden dus weer een extra graai uit onze belastingpot voor overlast, terreur en misdragingen. Maar laten we wel reëel blijven het is ook de massa onder onze bevolking die het allemaal wel best vinden en ook zelf hard aan deze enorme vorm van discriminatie meewerken. Dat is wat er is bereikt door onverschilligheid en onderdanigheid aan de overheid zonder ook maar een enkele vorm van verzet. Alle hekken hermetisch sluiten van die AZC, s om dit tuig van de straat te houden gebeurt niet.

  Geliked door 3 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Peter Stolk moet zijn bek houden en zorgen dat zijn mondkapje goedzit.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Ja, en met deze regering die het allemaal wel best vindt zal er geen verandering in het beleid komen. Ze zullen er hoogstens ‘nog eens naar kijken’….., alsof we daar iets mee opschieten.
  Wekelijks komen de sprinkhanen binnen. Niet getest, misschien besmet…..? Goed gehumeurd natuurlijk, want ze gaan een TOP-leven krijgen. Veel vrije tijd, huis met alles er op en er aan, geld om van te leven terwijl je daar geen klap voor hoeft te doen…..

  Dit is een forse slag in het gezicht van alle Nederlanders die zich een slag in de rondte moeten werken om maandelijks met hun geld uit te komen, hun vaste lasten te kunnen betalen, en die het ‘uitzicht’ hebben op de komende lastenverzwaringen in verband met de GROENE GEKTE die ook ons land in zijn greep neemt.

  Ja, de NEDERLANDERS worden flink gediscrimineerd, ‘dankzij’ het wanbeleid van onze overheid.

  Like

 5. bobzelf zegt:

  IK DENK DAT HET NU SNEL OPGELOST WORDT !!

  VVD +1 ZETEL ….

  WHAHAHAHAHAA ,WHAHAHAAHAHA, REDDENLOOS BENT U VERLOREN

  DUS GA ZO DOOR, NOG EFFE VOLHOUDEN , , WHAHAHAHAHA WHAHAHAHAHAHA

  OOM STRANDSTOEL

  Geliked door 2 people

 6. Tineke zegt:

  Griekenland is ook een lidstaat.
  En al “lijkt” het of het ene land het zogenaamd beter doet dan de andere,er is maar 1 globalistische agenda.
  De uiteindelijke uitkomst zal voor ons allemaal hetzelfde zijn.
  En die uitkomst is zwaar KUT!

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   Tineke zegt:
   27 juli 2021 om 14:31

   jaaa ,dat klopt allemaal wat je zegt … LIEVE DAME

   helaas heeft griekenland , geen gratis huizen
   GEVEN geen 10.000 euro om in te richten
   geen gratis zorg
   en
   geen nakomende familie .
   laat staat een levenslange uitkering , .WANT
   ZE STAAN ZELF NOG MILJARDEN IN HET ROOD

   dus komen ze met een tering gang, naar het nederlandse PARADIJS

   OF NAAR SS, ADOLFA

   herzlich wilkommen ,whahahahahs

   DUS DE GRIEKEN ZETTEN DE MEESTEN MET EEN GELE KLEUTERSCHOOL KAART, MET EEN PASFOTO MET 2 OUDERWETSE NIETJES
   OP DE TREIN OF BUS DANWEL VLIEGTUIG ,
   DE KAART HOUDT IN … 1 JAAR VISUM
   EN U WILDE ALLEMAAL DIE GEWLDIGE OPEN GRENZEN TOCH ??
   EN DAARNA . TOERLEDOKIE EN IS ACHMED I UW BUURMAN INEENS LEUK HE ??

   dus het is nu 2021 , En de verneitiging van HEEL WEST EUROPA IS IN VOLLE GANG..

   ZWEDEN verrot ….., DENEMARKEN IS NU ECHTE MAATREGELEN AAN HET NEMEN , NEDERLAND, DUITSLAND, BELGIE FRANKRIJK , EN IK DENK ZELF
   DAT DE UK OOK EEN LOST COUNTRY IS
   MET TOTAAL VERGIFTIGDE GROTE ISLAM STEDEN ,
   PARIJS , VRESELIJK , MARSEILLE , BORDEAU 10 X VRESELIJK , ROTTERDAM AMSTERDAM den haag, schiedam vlaadingen gouda utrecht nog effe doorgaan ??

   ISLAM STEDEN , ONBEGAANBARE GEDEELTES , NOGO AERIAS .

   EN LANG LEVE DE MOCRO BURGEMEESTERS , DUS STEM PV.V.D EN FRIENDS OF DENK OOK GEINIG

   EN MAAR BLIJVEN ONTKENNEN

   EN ZIJ , DUS HUNNIE, EN HULLIE DUS, NEUKEN ALS KONIJNEN DOOR ..

   DUS WORDT U WEGGEVAAFD NIET DOOR HET ZWAARD , MAAR DOOR DE VROUWENBUIK

   ZOALS HEEL Lang geleden al, DOOR KHADAFFI WERD VERTELD …

   DUS

   WAS IK AL PLEITEN NAAR UKRAINE, WAAR DUS DE USA EN EU EEN COUP PLEEGDEN .
   HET WAS ZO HEERLIJK , SIMPEL DAAR ……… ZO RUSTIG ,…… DE NATUUR
   HEERLIJK

   EN TOEN BRAK DE PLEURIS UIT …
   EN
   BEN IK OPGESCHOVEN NAAR GRIEKENLAND
   HET LAND ..
   MET 1 GROTE ECHTE VRIEND OOM VLADIMIR
   NOU DE OOST EUROPESE , POLENJ, HONGARIJE EN DE REST

   DIE HEBBEN HET ALLEMAAL NU EEN 22 JAAR AANGEKEKEN , HIUN ZAKKEN GEVULD VAN JOU EN MIJN CENTEN , IK BETAAL NOG STEEDS MEE HOOR ..
   EN
   ZIEN DUS DE OUDE CCCP , TERUG KOMEN GENAAMD DE EU !!!!!!!!!!

   DUS , IK BEN 72 , IK WOON IN EEN WERELDSTAD, , MET INCL ,ATTICA DE VOORSTEDEN EEN 5.5 MILJOEN INWONERS

   MIJN MEISSIE EN IK , EN MOMENTEEL OOK DOCHTER LIEF … , LOPEN HIER OOK ‘S AVONDS EN ‘S NACHTS ONBEVREESD OVER STRAAT ..

   GEEN GEWELD, GEEN DRUK , EEN HEERLIJKE POLITIE FORCE. OP MOTOREN MET 6 TOT 8 ME /AGENTEN OP VEEL PLEKKEN VAN MINIMAAL 1 METER 85 LANG

   MOSKETEN IN ATHENE ??

   De verdwenen moskeeën van Athene

   De verdwenen moskeeën van Athene. van de Ottomaanse tijd zijn in Athene ver te zoeken. Niet zo vreemd. Na een overheersing die meer dan 400 jaar duurde, ontworstelden de Grieken zich na een lastige vrijheidsstrijd van de heerschappij van de Ottomanen. Na de onafhankelijkheidsstrijd begin 19e eeuw waren ze uiteraard niet geneigd voorzichtig om te springen met de sporen van de vijand. Integendeel. Veel gebouwen hebben de afgelopen twee eeuwen dan ook niet overleefd.
   Tijdens mijn laatste bezoek aan Athene ben ik op zoek gegaan naar de overgebleven moskeeën. In de hele stad zijn er nog twee te vinden. Middenin het centrum, op het drukke Monastiraki-plein, ligt de Tsisdarakis-moskee, genoemd naar de Ottomaanse ambtenaar Mustafa Aga Tsisdarakis, die de moskee in 1759 heeft laten bouwen. Het gebouw huisvest nu het Museum van Griekse volkskunst. Het houdt zich met moeite staande tussen de vele straatverkopers op het plein.

   Naar de andere moskee heb ik lang moeten zoeken. Ik had een adres: hoek Odos Panos en Odos Pelopida, vlakbij de Romeinse agora. Maar straatnaam-bordjes zijn in Athene soms ver te zoeken, en zelfs de bewoners van dit wijkje wisten geen raad met dit adres. Toen ik uiteindelijk teleurgesteld terug wilde lopen, stuitte ik prompt op het oude gebouw.
   De Fethiye Camii-moskee ligt er vervallen bij. Bezichtigen is niet mogelijk; het gebouw is niet open voor publiek, maar dient als opslagruimte voor de archeologische dienst en er staat een groot hek omheen. Het doet zijn naam van Moskee der Overwinning nu geen eer meer aan.

   Een paar jaar geleden gingen er stemmen op om een van deze twee gebedshuizen opnieuw om te dopen tot een werkende moskee. Er wonen tegenwoordig weer veel moslims in Athene. Het aantal is het laatste decennium explosief gegroeid door de vele immigranten uit onder meer Albanië, Pakistan, Bangladesh, noordelijk Afrika en het Midden-Oosten. Een echte moskee heeft Athene tot op heden niet.
De discussie over de bouw van een moskee in de stad is in de jaren ’70 begonnen, maar heeft nog niet geleid tot concrete actie. Politici, omwonenden en de orthodoxe kerk zijn het keer op keer niet eens over de locatie en op die manier wordt de beslissing over dit heikel dossier steeds vooruit geschoven. Ook de suggestie van sommige linkse politici om deze Fethiye Camii-moskee te renoveren en geschikt te maken als gebedsruimte, werd van tafel geveegd. Te dicht bij het historische centrum van Athene, vonden de autoriteiten. En dat historische centrum moet uiteraard een toonbeeld zijn van de Griekse – en dus orthodoxe – identiteit.
   Ondertussen bidden de moslims in illegale gebedsruimtes in woonhuizen, kelders en garageboxen en ligt de Fethiye Camii-moskee hier te verpieteren.

   DUS MET ALLEEN IN NEDERLAND AL MEER DAN 500 VAN DIE NEUKHUTTEN

   WEET IK ZEKER DAT IK HIER REDELIJK VEI;IG ZIT, EN IN GRIEKENLAND, IK HEB HET VORIGE ZATERDAG EEN DAGIE GETEST , IK BEN NAAR ZUID GEREDEM DUS RICHTING SOUNION ,( TEMPEL VAN POSEIDON ) EN LANGS DE ANDERE KANT MARATHONAS, EN LANGS HET VLIEGVELD, EN HEB IK NERGENS MAAR DAT OOK HELEMAAL NERGENS, EEN HOOFDOEKIE, GEZIEN , EEN BOERKA, OF EEN VENT MET BAARD IN EEN ZWEETJURK MET NIKE DESERT SLIPPERS

   DUS U KUNT NOG ONTSNAPPEN , UW KINDEREN ??
   ACHTERLATEN ??
   HOEZO IN 2 UUR 40 STAAN ZE OP JE STOEP , OM JE KOELKAST LEEG TE ZUIPEN EN TE VRETEN
   EN VIA EINDHOVEN KOST HET NOG EEN SCHEET EN 2 KNIKKERS

   DUS DENK EENS GOED NA, JA MAAR DE KINDEREN EN KLEINKINDEREN

   JA DOEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII , IK HEB MIJN ZOON MET VRIENDIN EN MIJN ZUS EN STIEFDOCHTER MEER GEZIEN DANTOEN IK IN NEDERIGSTAN RONDLIEP

   HET HEEFT NU EEN 140 DAGEN NIET GEREKEND , ALTIJD ZON
   EN
   GRIEKENLAND IS GOEDKOOP .

   LEUK HE ..HET GAAT TOCH OM ONS….. MIJN EN JOUW LEVEN ??
   EN DAT VAN MIJN MEISSIE NATUURLIJK

   WIJ ZIJN NU EEN DIKKE 2 JAAR OOK NIET MEER IN NEDERLAND GEWEEST , IK KON TERUG, MARATHON GING NIET MEER DOOR EN MOEST DAN EERST 10 ?? OF 12 DAGEN IN NEDERLAND IN QUARANTAINE ?? WHAAHAHAHA
   DUS STEEK TOCH DE DIEVENMOORD ALLEMAAL

   DUS IK HEB OOK AL 12 JAAR GEEN NEDERLANDSE TV MEER GEKEKEN, DAT IS SOWIESO AL EEN HELE GROTE OPLUCHTING

   DUS LEEF IEDERE DAG ALSOF HET JE LAATSTE IS . HEERLIJK

   HUGGIE

   OOM BOBZELLUF AND THE QUEEN OF ATHENS

   Geliked door 2 people

   • bobzelf zegt:

    Tineke zegt:
    27 juli 2021 om 14:31

    TINEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    KIJK DITV BEDOELDE IK DUS MET DIE GELE KLEUTERSCHOOL KAART MET EEN PASFOTO MET 2 NIETJES WHAHAH

    Het kabinet zit in de maag met asielzoekers die niet kunnen worden teruggestuurd naar Griekenland. , omdat Griekenland geen menswaardige opvang kan bieden.

    hebbie um, ?? slim he ,
    ze hebben greieknalnd zelf vernietigd en hun alles afgenomen
    en nu nemenze op een simpele manier wraak .

    hoppa

    Volgens de asielregels binnen Europa moet een asielzoeker in het land blijven waar hij asiel heeft aangevraagd. Doorreizen kan, maar dan riskeer je te worden teruggestuurd. Nederland en andere EU-landen doen dat ook, maar de rechters in verschillende landen steken daar nu een stokje voor. Dit komt omdat Griekenland de opvang niet op orde heeft, mede door de grote instroom. Te vaak is er geen onderdak, geen voedsel en amper water. Of zoals de Raad van State vandaag oordeelt: ,,Ze komen in een situatie terecht waarin zij niet kunnen voorzien in de belangrijkste basisbehoeften.”

    DUS WIE ZE HEEFT MAG ZE HOUDEN , DIKKE HUG

    OOM GELE KAARt ,WHAHAHAHAAH

    ik wist dit dus al 2 jaar geleden , omdat mijn meissie een visum aan vroeg, en omdatdatdus voor iemand met een eigen huis, een eigen auto, een baan , geld op de bank dus dik 2 jaar duurt !!
    en ooknog uit een oorlogsgebied,
    zie je het verschil ??

    mijn meissie ook zo’n gel kaart met 2 nietjes kreeg, en op de luchthaven keek daar ook niemand vreemd van op ..

    nou ja de transavia stewardess .whahahahaha

    dus daarom ziten ze bij jullie en hier weinig .

    ddoeiiii

    Like

   • Tineke zegt:

    Waar !

    Like

 7. Frits zegt:

  Helaas wil Schwab&Co niet dat de autochtoon oud wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s