Dus wie zijn de echte gekken, wie zijn er krankzinnig?

(Door: “bozeoudeman”)

Welkom in de nieuwe oude wereld: krankzinnigen en gekken regeren, zij gaan de wereld redden. Daarom moeten alle bomen om, voor bio-energie, daarom moet de “chrislam” komen als wereldreligie voor alle slaven van de toekomst, daarom moet goedkoop aardgas worden verbannen voor de giga duurdere warmtepomp, daarom moeten alle mensen worden gevaccineerd met nano slaaf makende technologie.

Daarom en daarvoor wordt de mensheid dag in dag uit belogen en bedrogen door tv-helden, internetgrootheden en krantenleugenaars die alle waarheden verkrachten, daarom weigeren straks sommige mediabedrijven om waarschuwingen af te geven als het water opnieuw komt, daarom zullen zij straks in hun leugenbladen schrijven en in tv-debatten verkondigen dat er niets van dit alles te gebeuren staat.

Want keer op keer honderden of meer verdronken mensen, duizenden gebouwen aan puin, dat alles bespoedigt het heilige doel van regerende gekken en krankzinnigen dat voor hun bazen moet worden uitgevoerd: heel veel, liefst honderden miljarden dollars verdienen, euro’s mogen ook.

En de mensheid, het grootste deel ervan, slaapt rustig door. De mensheid, het grootste deel ervan, rent eenmaal wakker geschud met rampverhalen als de leugenpers hen weer iets voorliegt als echte kippen zonder kop rond en voegt zich daarna braaf bij de rij volgers om vrijwillig te worden gevaccineerd om tot slaaf te worden geprogrammeerd.

De mensheid, of het decadente hersendode deel ervan, wil de haar voor het bereiken van het heilige doel afgenomen decadentie terug, verslaafd aan voetbal, aan festivals, aan reizen, aan hersenloosheid, want alles dat gebeurt en moet gebeuren om de wereld te ‘redden’ kost die slaafse mensheid haar geld, haar gezondheid, haar vrijheid, haar leven en levert de ‘redders’ hun gewenste honderden miljarden op. 

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Dus wie zijn de echte gekken, wie zijn er krankzinnig?

 1. Julia zegt:

  Beste bozeoudeman Helemaal mee eens maar het blijkt dat het grootste deel van de bevolking niet meer over het volle verstand beschikt door blind en dom te blijven dus wie zijn er krankzinnig? Al die mensen die dit laten gebeuren zijn ook puur misdadigers tegen de menselijkheid en het deert ze zelfs niet dat ze de toekomst van eigen kinderen ten gronde richten.

  Geliked door 2 people

 2. bozeoudeman zegt:

  En wat ik nog vergeten was, als PS er achteraan:
  Dombo’s!?
  Als die dictatoriale De Jonge en Rutte mij met rust zouden laten zou ik het verder ook denk ik wel geloven, want waar doe ik dit voor? De grenzeloze domheid van 99 % en het even zo grenzeloze egoïsme van die 99% spettert er gewoon van alle kanten van af.

  De een stelt ‘solidair’ te zijn maar keert zich wel tegen de mensheid door zich bijna als eerst vrijwillig te laten vaccineren want, hij wil wel kunnen reizen, hoor! De ander staat te jammeren dat zij echt moest huilen toen ze hoorde dat Lowlands niet doroging. Alsof dat het eind van de wereld betekent.

  Voor mij betekent dat opnieuw, als die De Jonge en Rutte mij als ongevaccineerd persoon met rust zouden laten, ik mij dan ook niet langer zou inzetten om totaal decadente mensjes proberen duidelijk te maken wet er echt ook voor hen op het spel staat, hun leven in vrijheid, hun leven als mens.

  Waarom zou ik, ik ben dat soort dombo’s niets verplicht. De Jonge, Rutte laat ons Wappies met rust, dan laten velen van ons het er ook bij. Maar dat kan niet, iedereen moet aan de spuit omdat slechts één niet gevaccineerde op termijn als suiker in de benzine de machinerie kan verwoesten.

  Daarom, zoals door de eeuwen heen bij dit soort piraten gold: zonder kwartier! Geen genade! Dus waarom moet ik genade hebben met jullie? Waarom moet ik genade kennen voor hen die zelf geen genade met anderen hebben gehad noch ooit zullen hebben. Ik ben Jezus niet!

  Daarom zoek het uit, veel plezier, tot ziens in de hel en meer van dat als al 85% van de mensen in Nederland, als de kranten gelijk hebben dat dit het percentage is dat zich vrijwillig meldt omdat ze dan weer kunnen vliegen en reizen, omdat ze hopen dat dan volgend jaar Lowlands wel doorgaat.

  En Parkpop, en Dance Valley, en Pinkpop, en Pukkelpop, en al de andere festivals als Down the rabbit hole, and Lost in the wood with the rest of the lunatics, en Idiots on Mars en niet te vergeten hét festival der festivals: Bill Gates is alive and kicking in your head.

  Veel plezier, ga uit jullie bol, blow er op los, neem een lijntje, slik wat pillen, zuip je lens: de rekening ligt al klaar voor grenzeloze domheid en die komt altijd achteraf. Mensheid, minus wellicht 1 %, uw naam is dombo! En ik ben (lees het volgende stuk) een egoïst!

  Geliked door 2 people

 3. bobzelf zegt:

  LOVE YOU ,,,,,ANGRY OLD MAN …..

  IK BEN EIGENLIJK OOK AL EEN JAARTJE OF 25 “”WITHEET “”

  EN DAN OOK NOG HELE DAGEN DAT DOMME GELUL ERBIJ …

  IK VOEL MET JE MEE, IK BEN DAN OOK AL 12 JAAR OPGESODEMIETERD .

  IK KON ER AL LANGER NIET MEER TEGEN ……

  DUS DOE ZE ..DE GROETEN . ONZE NEDERLANDSE ASHOLES …ONZE IQ 11,7KANJERS.

  DE 125 LANDVERRADERS, UW GEWELDIGE RIVM . FRANSKE , GERRIT
  EN DE REST VAN HET TUIG
  KLAAS UW VASTE EU TROL ,,, JAN DE WERKELOZE LIKKER … EN UW AANANMES ROLSTOEL RACER DE MAN VAN DE PUTIN DODEN LIJST

  MAAR PUTIN DID IT …….HOOR JONGENS, ZEKER WETEN

  WAT WWEET GEEN MENS, BUT HE DID IT .WHAHAHAHA

  HIJ MIJN OOM DUS .. HEEFT WEL EEN NIEUW VACCIN ERBIJ , OOK TEGEN HET GEVAARLIJKE DELTAVIRUS

  MOCHT U EEN VACCIN NEMEN ,, GING IK VOOR DAT VAN OOM VLADIMIR ….

  19.000 DODEN EN 1.933.000 KLACHTEN EN BIJWERKINGEN , VIND IK EEN BEETJE VEEL TOCH
  VOOR HET ?? VEILIGE KILLING VACCIN VAN KILL BILL AND FRIENDS

  RENNEN ANDERS IS HET OP ..

  WAT BEN U DOM HE ??

  DAAR KWAM IK EEN 58 JAAR GELEDEN AL ACHTER ..

  IK REDDDDDDDDDD HET WEL, DE KOMENDE DAGENEEN HITTEGOLF 43 GR OFZO ??

  U KENT DAT PROBLEEM NIET , LEES IK , KAPLAARZEN OP DE CAMPING, IK ZOU VEEL INLEGKRUISJES INSLAAN , , WHAHAHAHAHA

  OM TE DEPPEN

  DE ZOMER WAS DUS 60 UUR, EN HOPPA OP NAAR HET NIEUWE GRIEPVIRUS

  VEEL PLEZIER NOG

  OOM EDEM

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Leugen en bedrog…
  De overheid overlegt stiekem met Rusland over gas en deelt die informatie vervolgens niet met de Kamer. Rutte ontkent dat er afspraken zijn gemaakt, maar uit documenten blijkt het tegendeel.

  https://www.ftm.nl/artikelen/overheid-overleg-rusland-gas?&utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=RutteRusland

  Rutte licht Kamer ‘onjuist en onvolledig’ in over gascontacten met Rusland

  Nederlandse topambtenaren overleggen regelmatig met de Russische regering over energieprojecten. Tegenover de Tweede Kamer deed premier Mark Rutte dit overleg af als een vrije ‘wisseling van standpunten’. Uit overheidsdocumenten blijkt nu dat de contacten een stuk verder gaan. Nederland en Rusland maken onderling afspraken en bespraken herhaaldelijk het controversiële pijplijnproject Nord Stream 2. Oppositiepartijen voelen zich ‘om de tuin geleid’ en roepen de premier ter verantwoording.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Sam van Rooy:

  Net door de politie verhoord omdat iemand een klacht heeft ingediend over onderstaande tweet wegens “aanzet tot discriminatie, haat of geweld tot een groep of gemeenschap (racisme en xenofobie)”. Deze juridische jihad is een symptoom van een islamiserende samenleving

  https://pbs.twimg.com/media/EruHB4PXYAEAwut?format=jpg&name=large

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Italië

  Beroemde Italiaanse radiopresentator slaat links: het is geen ‘eerwraak’ – het is de islam

  Eerwraak is het product van een mannelijke chauvinistische samenleving die zijn rechtvaardiging vindt in de koran en de islamitische traditie. (Feministen zijn STIL)

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Wat mij elke dag opnieuw verwonderd is dat het decadente hersendode deel zo enorm groot is !!
  Ik had de mensen slimmer ingeschat, ook als ik om mij hen kijkt !!
  Triest !!
  En dan ook nog eens het grote deel fascisten die gedwongen vaccinaties wil voor de niet gevaccineerden, is dat met het idee “dan zijn we tenminste allemaal de klos”, wat een debielen !!

  Like

 9. Bas zegt:

  De linkse EU is woedend over een nieuwe Hongaarse wet die “ouders alleen toestaat te beslissen over de seksuele opvoeding van hun kinderen”, niet de leraren of scholen.

  Communisten zijn boos dat premier Victor Orbán hen niet toestaat christelijke kinderen te hersenspoelen en kwaad te doen
  De linkse EU is woedend over een nieuwe Hongaarse wet die “ouders alleen toestaat te beslissen over de seksuele opvoeding van hun kinderen”, niet leraren of scholen.

  Communisten zijn boos dat premier Victor Orbán hen niet toestaat christelijke kinderen te hersenspoelen en kwaad te doen

  Geliked door 1 persoon

 10. Qvic zegt:

  Dat ken ik, je wordt er moedeloos van. Maar dit gebeuren is al ruim een hele eeuw aan de gang. Het wordt telkens van kwaad tot erger. In het bedrijfsleven zie het ook, mensen die er een puinhoop van hun werk maken, krijgen veelal promotie. Waardoor zij regelmatig leidinggevende worden, waar de zelfde puinhoop weer ontstaat. Elke logica is ver te zoeken. Het lijkt net dat de grootste nietsnutten en de meest incapabele medemens naar de top wordt gepromoot, waar zij met hun list en bedrog alles aantasten, wat aan te tasten is. Bij de overheden is het 10x erger. Het enige wat zij kunnen is het graaien en met heel veel woorden niets zeggen. Eigen verantwoording komt niet in hun woordenboek voor, dus wordt alles afgeschoven naar een ander. Dit gedrag zie hoofdzakelijk bij narcisten, dat zijn woord denkers. Zij hebben alle last van borderline in combinatie van narcisme, denken werkelijk dat zij beter in alles zijn dan andere en willen overal rijkelijk voor beloond worden. Maar hun geestelijke ontwikkeling is blijven steken bij het kleuter zijn. Zij leven in het verleden en kunnen daardoor niet toekomst gericht werken. Zij zien de gevaren niet op lange termijn, daarom begrijpen zij logica dan ook niet. Deze mensen genieten als zij aandacht krijgen, pronken veelal met andermans veren, zijn makkelijk omkoopbaar, schuwen niet voor geweld, afpersing, chantage en verraad om zo er zelf beter van kunnen te worden. Zij zijn de oorzaak dat alles door corruptie aan elkaar hangt in de wereld, want leren van hun fouten begrijpen zij simpelweg niet. Zij maken hun gehele leven telkens opnieuw de zelfde fout. Omdat zij geen lange termijn geheugen hebben. Geestelijk zijn het kleuters met macht en geld. Zij gunnen andere helemaal niets, alleen zij tellen. Van ikke, ikke en ikke en de rest kan stikken motto hebben zij.

  Geliked door 2 people

 11. Mimi Spierings zegt:

  Ja zal echt nietxwaar wezen. Aan deze covid hoax komtceen einde. Believe me!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s