Taboethema: Migranten uitzetten voor het klimaat – Kunnen we zo CO² reduceren?

(Door: Achim Baumann – Vertaling: E.J. Bron)

Voordat we over huisdieren en vlees discussiëren…

Klimaat, klimaat, klimaat: er is nauwelijks een onderwerp dat in de publieke discussie zo gepusht wordt als het onderwerp klimaat. Terwijl er zelfs over het voor en tegen van het houden van huisdieren en de effecten daarvan op het klimaat gediscussieerd wordt, bestaan er raar genoeg klimaatonderwerpen waar een volledig taboe op rust. Eentje daarvan: welke klimaat-schadelijke effecten heeft de komst van miljoenen economische vluchtelingen? En zou het wellicht niet klimaatvriendelijker zijn om economische vluchtelingen uit te zetten naar hun landen van herkomst?

Landen beconcurreren elkaar om een zo gering mogelijke CO²-voetafdruk in de wereld achter te laten. Terwijl Duitsland en Oostenrijk voortrekkers zijn bij CO²-besparingen, houdt de rest van de wereld zich daar niet echt aan. Of de zogenaamde opwarming van de Aarde tegen te houden zal zijn, mag betwijfeld worden, want Oostenrijk en Duitsland zijn maar voor iets meer dan 2% van de wereldwijde CO²-productie verantwoordelijk. Desondanks worden er steeds meer eisen opgesteld om CO² te besparen. Welk thema je ook bedenkt, het wordt door de ecologische extremisten in de gevestigde partijen en hun handlangers in de media bediscussieerd. Niet alleen de huisdieren, ook auto´s, vliegtuigen, vlees of zelfs wilde zwijnen belasten het klimaat.

En hoe zit het met economische vluchtelingen?

Maar hoe zit het met economische vluchtelingen? Belasten die dan niet de CO²-balans van een land? Waarom vinden daarover nauwelijks mediaal of wetenschappelijk gevoerde discussies plaats? Want alles moet toch ondergeschikt gemaakt worden aan de CO²-reductie, wanneer je de politici van de gevestigde partijen zou volgen – waarom dus niet ook het thema de komst van buitenlanders?

Meer infrastructuur nodig

Het is een waarheid als een koe dat een hoger bevolkingsaantal tot meer CO²-verbruik leidt. Bij het voorbeeld Duitsland zijn dat sinds het jaar 2015 ongeveer 2 miljoen door Angela Merkel uitgenodigde gasten meer, die de CO²-balans belasten. Dat is 1/40 toename van de bevolking en minstens 1/40 meer verbruikt CO². In de grote, maar ook in de kleine steden wordt steeds meer grond verzegeld, dicht gebetonneerd en geasfalteerd. Per slot van rekening heeft men immers duurzame woonruimte voor 2 miljoen “nieuwe burgers” nodig, die uitgenodigd werden om te blijven. Een resultaat: steeds meer verzegelde grond dient dan als “waterglijbaan”, dat er dan voor zorgt dat er in toenemende mate hoogwaterschade is en regen niet probleemloos in het grondwater kan komen, waardoor voor de land- en bosbouw droogteschade ontstaat – slecht voor het klimaat!

Linkse luchtkastelen wankelen

Immigratie onkritische tijdgenoten zullen hier tegenin brengen dat de miljoenen Merkel-gasten daarvoor immers al ergens anders woonden en ook daar verantwoordelijk waren voor een CO²-verbruik. Dat is echter slechts de halve waarheid! Want de economische vluchtelingen worden in onze hoogontwikkelde landen wezenlijk intensiever verzorgd dan in hun thuislanden in Afrika en in de Oriënt, verbonden met een veel hoger CO²-verbruik. Is het dus legitiem om te zeggen dat het CO²-verbruik in hun thuislanden aanzienlijk geringer zou zijn? Ja! En bovendien zou de CO²-balans voor landen als Oostenrijk en Duitsland er beter uitzien, minstens met 1/40 dalen. En zoals we weten, het gaat om elk tiende deel. Dus: repatriëring van economische vluchtelingen – ook vanwege het klimaat!

Bron:
wochenblick.at
Door: Achim Baumann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Taboethema: Migranten uitzetten voor het klimaat – Kunnen we zo CO² reduceren?

 1. koddebeier zegt:

  Het zal zeker helpen en misschien helpt ook als we overbodige politici er ook uittrappen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Johan zegt:

  Ook het krijgen van kinderen belast de CO2 klimaat discussie.
  Als Nederland 10 miljoen inwoners zou hebben in plaats van 17 miljoen, dan was die hele klimaatdiscussie overbodig.

  Like

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ja! Ze kunnen we tevens veel belastinggeld besparen!

  Like

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Ze”= uiteraard “Zo”.

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Taboethema”: Mijn eerste gedachte was: Wie is die man? Een Egyptenaar of een Ethiopiër?

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Minder migranten zou niet alleen CO2 uitstoot verminderen maar ook veel geld besparen en overlast verminderen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Htskday zegt:

  Gewoon 90% van de mensheid dmv vaccinaties uitroeien, komt het met het klimaat vanzelf goed…

  Geliked door 1 persoon

 8. Bob zegt:

  De migranten piesen en oepen, door het
  grotere geld gaan ze in het verkeer, ook
  voor de opwekking van groene stroom als ze al
  hybride rijden,gaat land verloren.
  Elke bebouwing geeft verlies van de fauna,
  de fauna heeft CO2 nodig die nu ongebruikt
  blijft.
  Een ander probleem is de ruimte vaart die
  de buitense lagen van de aarde beschadigen.
  Het effect op op het klimaat wordt dood gezwegen.
  Geen aandacht is verdacht.

  Like

 9. Dr. Heinz zegt:

  Natuurlijk moeten al die economische profiteurs allemaal, maar dan ook allemaal retour eigen land!!
  Die horen hier niet, passen hier niet in onze moderne westerse wereld!!
  Ze passen zich niet aan, zitten tot hun dood aan het staatsinfuus, en veroorzaken misdadige overlast!!
  En minder mensen is minder vervuiling, minder overlast en minder regels!!
  Daarom terug naar de 8 miljoen inwoners in Nederland, gelijk mee beginnen!!

  Like

 10. Dr. Heinz zegt:

  Onze welvaart gaat kapot door die tsunami’s van economische profiteurs, en dat is in opdracht van die EUSSR kliek!!!
  Vergeet dat nooit!!!

  Like

 11. Bas zegt:

  Ondertussen
  De EU-burgers zullen de enorme ‘groene hernieuwbare’ energierekening betalen. Prijzen zullen fors stijgen zonder de zekerheid dat het licht zal blijven branden, omdat..

  https://opiniez.com/2021/07/27/eu-klimaatplan-fit-for-55-peperdure-groene-verdwazing/ferdinand-meeus/

  EU-Klimaatplan Fit for 55: peperdure groene verdwazing
  Ineffectieve maatregelen en angstzaaierij

  De waanzinnige “Fit for 55”-klimaatplannen van Frans Timmermans en Ursula von der Leyen gaan ons meer dan duizend miljard kosten en leveren een vuiler milieu op. Bovendien leiden ze nauwelijks tot verlaging van de CO2-uitstoot, omdat China en India deze verlaging ruimschoots overtreffen met hun stijgende CO2-produktie. Ik reken op de ‘gele hesjes’ en gezond verstand van alle EU-burgers om niet mee te gaan in deze peperdure groene verdwazing, schrijft dr. Ferdinand Meeus.

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Het gaat niet om de klimaathoax maar om depopulatie (genocide) op de wereldbevolking,agenda 21 en 2030.Die genocide vind momenteel wereldwijd plaats met de dodelijke corona vaccinazi,s,eventueel i.c.m. oorlog.

  Like

 13. Julia zegt:

  Hoogste prioriteit heel veel CO 2 uitstoot importeren en de Nederlandse burgers belasten met torenhoge kosten voor de klimaatwaanzin zoals van het gas af, warmtepompen, onbetaalbare verduurzaming van woningen en verminderen van een gezonde veestapel. Dus wel meer schapen op de velden laten grazen want al die geïmporteerde islam mondjes moeten toch wel van een stukje vlees kunnen blijven genieten.

  Like

 14. Lot zegt:

  Absoluut. Als je ze terugstuurt kunnen ze namelijk geen kinderen meer krijgen. Alleen maar woestijn aldaar, naast de 20km strook naast de rivieren. Alle marokkanen naar huis, en geen 3 kinderen meer voor hen. Daar is geen ruimte voor en geen voedsel. Veel arabische landen moeten voedsel importeren en kunneneigen bevolking niet voeden.
  In marokko ook veel last van stuifzand uit de sahara en verliezen elke dag een tiental voetbalvelden aan land dat vervolgens een dode zandhoop wordt. Verteld aan mij door een vriend die daar geweest was. Ze zetten schotten op om zand tegen te houden, zullen ook afgravingen gedaan hebben, maar er is geen ontkomen aan de verzanding. Dus goed voor het milieu. Geen kinderen meer baren voor marokkanen als zij teruggestuurd worden.Heb het altijd vreemd gevonden, ons wordt gevraagd vooral 1 kind te nemen, 2 was al barbaars, en die marokkanen werd nooit zoiets gevraagd. Nee ga uw gang, maak maar veel kinderen.

  Like

 15. saddy zegt:

  Schrijver maakt een grote fout. Logica en waarheid gelden immers niet meer.
  Bovendien is hij niet op de hoogte van het nieuwe “marrakesh-2”-plan (al heet het niet zo,) van de EU.
  In eerste instantie komen er dan 70 (zeventig) miljoen afrikanen hierheen, maar het kunnen er ook 500 (vijfhonderd) miljoen worden. Dat zijn meer mensen dan er nu in totaal in de eu wonen. Er zijn financiele prikkels voor de afrikanen om te komen want heb je geen recht om te blijven dan krijg je een zak geld mee terug. (En kun je met een andere naam opnieuw komen, en weer geld krijgen, etc.) Bovendien krijgen de gemeenschappen waar ze vandaan komen ook nog eens een zak geld. Dus elke gemeenschap gaat zoveel mogelijk mensen sturen. De exacte bedragen zijn mij nog niet bekend maar als indicatie: duitsland geeft nu 12000 euro aan een vrijwillige terugkeerder en denemarken 22.000 euro aan een heel gezin.
  Ik verzin dit niet, de AFD-fractie in brussel heeft hier al een duidelijk stuk over gepubliceerd.

  De MSM houden dit natuurlijk met opzet stil en het is natuurlijk heel prettig voor de kartel-partijen dat ze net het veto-recht hebben weggegeven. Het is niet alleen het WEF waar je op moet letten maar ook op de kalergi-fans zoals merkel.

  Waar zouden die drie miljoen nog te bouwen huizen in nederland voor zijn denk je? Hoe gaat het dagelijks leven eruitzien als er 2 buitenlanders op 1 autochtoon wonen?

  Like

 16. Bas zegt:

  We blijven komen, met honderden miljoenen, totdat Europa helemaal zwart is!

  Deze fascist moet zichzelf, zijn ideologie en zijn politiek terugbrengen naar het imperialistische sharia-land waar hij vandaan kwam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s