Afrikanen weigeren corona-vaccinaties: nu moeten blanken als “vaccinatievoorbeelden” dienen

(Vertaling: E.J. Bron)

In veel delen van (zwart) Afrika is men niet in de val gelopen van de globale corona-hysterie, inclusief haar zogenaamde wondermiddelen ter bestrijding. Er heerst onder de bevolkingen nog een gezonde portie scepsis, die gepaard gaat met het vertrouwen in de eigen afweerkrachten en lokale natuurgeneeskunde. De voorbeelden reiken van Tanzania tot Zuid-Afrika en Madagaskar. En ook in de Democratische Republiek Congo klagen westelijke medici en journalisten over een brede “corona-vaccinatie-scepsis” onder de bevolking.

300.000 vaccins vinden geen afnemers

Zo berichten diverse media in het gebruikelijke alarmisme dat in Kongo de wijdverbreide scepsis tegenover de corona-vaccinaties ertoe leidt dat meer dan 300.000 vaccinatiedoses over datum zijn en niet meer gebruikt kunnen worden. Terwijl de bevolking de vaccinaties zogenaamd dringend nodig zou hebben, omdat het virus sinds kort juist in Afrika zou “woeden”.

Zo erg, dat er op een inwoneraantal van bijna 90 miljoen mensen maar 1018 (!) aan corona gestorven zijn, aldus de officiële statistiek. Daarbij is het meer dan twijfelachtig of het in de moeilijk toegankelijke enorme staat, waar burgeroorlogen, ebola en andere gevaren op elke hoek loeren, überhaupt correct nagegaan kan worden waaraan de mensen daadwerkelijk overlijden.

De blanke man moet vaccinatie aantrekkelijk maken

De minister van Gezondheid van Kongo, Jean-Jacques Mbungani, legt de ontbrekende vaccinatiebereidheid onder zijn landgenoten uit met twijfels over het product: “Op internationaal niveau zijn er bedenkingen tegen AstraZeneca ontstaan. Er was sprake van het risico op trombose.” Kongo kreeg namelijk 1,7 miljoen vaccinatiedoses van de omstreden producent.

Nu is het de vraag of de Afrikanen ook tot “boze” vaccinatietegenstanders en verblinde, onontwikkelde populisten en paniekzaaiers gedegradeerd worden, omdat ze immers weigeren de “levensreddende” spuit te accepteren? Maken westelijke journalisten zelfs gebruik van racistische stereotypes als ze er over schrijven dat “veel Kongolezen sceptisch zijn en minder goed geïnformeerd over corona”? Suggereert men hier dat de Afrikaan niet zelf in staat is om kritisch te denken en een eigen mening te vormen?

Maar het wordt nog mooier: blanke ontwikkelingswerkers moeten de corona-vaccinaties nu aantrekkelijker maken voor de weerspannige Afrikanen. Want als die zien dat buitenlanders zich laten vaccineren, dan zouden ze eerder bereid zijn om hetzelfde te doen. Aldus in ieder geval een lokale arts: “Het doet me deugd als ik blanken vaccineer. Als zij zich laten vaccineren, kan dat ook onze bevolking aanmoedigen.”

Hoe dan ook, medici en “activisten” eisen nu dat de bevolking van Kongo “beter geïnformeerd zou moeten worden”. Want opnieuw zouden de sociale media alleen maar “Fake News” wat betreft corona verbreiden. Daar komt voor de corona-vaccinatie-propagandisten nog het obstakel bij dat er onlangs nog een man in de hoofdstad Kinshasa aan zijn vaccinatie is overleden…

Bron:
unser-mitteleuropa.com  

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Afrikanen weigeren corona-vaccinaties: nu moeten blanken als “vaccinatievoorbeelden” dienen

 1. karton zegt:

  Je kunt van Afrikanen heel veel zeggen maar………..ze zijn niet allemáál stapelgek.
  Ik denk dat de minst slimme Afrikanen naar de EUSSR zijn gevaren, de rest is daar gebleven en gaat nu als een stel dollen rondom een bepaalde geneeskrachtige struik rennen/dansen/hupsen om op die manier gevrijwaard te blijven van het Covid-19 virus.

  Like

 2. Bert zegt:

  Zo dom zijn ze dus niet.
  Ik weiger het ook. ik geef ze groot gelijk.

  Like

 3. Mary zegt:

  En met hydroxychloroquine als snoepjes op zak tegen malaria etc. hebben de NWO psychopaten en handlangers geen schijn van kans met hun gifprik. Misschien herinneren ze zich de ebola experimenten nog wel daar………..

  Like

 4. een half miljoen Europeanen werden invalide na veilig vaccin; blindheid, TIA en gezichtsverlammingen . En niemand is aansprakelijk voor deze schade

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Mij hoeft niemand meer te vertellen dat negers dom zijn. Zij zullen laat ik het noemen een intuïtieve intelligentie hebben die hun verteld dat het goedje niet deugd. Verder is HCQ een veel gebruikt geneesmiddel in Afrika ter preventie van malaria. HCQ is daar vrij over de toonbank te koop en wordt op veel plekken sunday sunday candy genoemd. Alleen nog een advies heb ik voor de negers. Flikker al die ontwikkelingswerkers het land uit en doe jullie eigen ding.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s