Bijzonder . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Bijzonder . . .

 1. Cathja zegt:

  Vroeger was ik trots op mijn land. Daar is nu geen sprake meer van. Je kunt hier bijna alles flikken, zonder kans te lopen op langdurige straffen.
  Geen wonder dat Nederland zo in trek is bij ontelbare gelukszoekers!

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Cathja op 28-7-2021 om 08.28 u. Ik heb hetzelfde gevoel als u. Ik heb zélfs een deel van m’n werkzaam leven besteed aan ‘t welzijn van en in dit landje. Helaas…….het blijken verloren jaren. Ons landje werd verkwanseld waar we bij stonden , door een aantal Haagse clowns. In dit trieste landje kun je “beter” als vluchteling een échte NL’er vermoorden dan als échte NL’er roepen dat je “minder, minder , minder” van die moordenaars in ons landje wil hebben. Hoe ziek kan een landje zijn ??!!

   Geliked door 2 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ik kan voor een groot deel met je mee gaan @ Karton maar dat er in Den Haag van die clowns rond zouden lopen lijkt toch niet helemaal waar.
    Eerder zou Ik ze zware criminelen noemen die moedwillig het land naar de kloten helpen om Schwaab cs. de werkelijke macht in Europa toe te schuiven, waarschijnlijk zullen ze daar dan ook rijkelijk voor beloond gaan worden.

    Like

   • Cathja zegt:

    Inderdaad, @karton!

    Like

 2. pepo Copyright zegt:

  Trump heeft de wereld gewaarschuwd vorige week.

  De globalisten willen van het stikstof “probleem” af.
  Vervang het woord ‘stikstof’ in ‘mensen’ en je begrijpt hun einddoel.

  Geliked door 2 people

 3. Boike zegt:

  Er wordt alsmaar ruttig gelogen en bedrogen. We worden belazerd, bedonderd, beduveld, besodemieterd, gepest, genaaid en verneukt. Het vertrouwen is naar de kloten. Daarom zijn we nu wantrouwige en achterdochtige wappies geworden en geloven niets en niemand niet meer. Maar heel misschien hebben wij, de wappies, toch wel gelijk.
  (Excusez les mots)

  Like

 4. Ik ben absoluut niet trots op nederland. Als het kon ging ik vandaag nog weg. Ik word geregeerd door dieven, hoeren en tollenaars. Gewetenloze schurken die alleen hun eigen zakken vullen en schijt hebben aan de rest. Zij voeren het vooropgezette plan uit om nederland naar de kloten te helpen en voeren de brusselse zelfmoordagenda uit voor nederland. Behalvbe voor zichzelf natuurlijk. Frans timmermans en zijn trekpop samsom zijn daar sprekende voorbeelden van.
  Ook voor de rest van het haagse schorum heb ik geen enkel respect.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Geloofwaardigheid zoeken in leugens is gemakkelijker dan men denkt. Al wat je moet kunnen is het onverklaarbare aanvaarden, het onmisbare missen en het onverdraaglijke verdragen.

  Like

 6. Zeeuwse Babbelaar zegt:

  Is dit allemaal geloofwasrdig ?
  NEE…De imbecilieit neemt toe, bij de regeerders dus.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Geloofwaardig ?????????? Och veruit de meeste geloven de regering en de media, dat heb je nou éénmaal met een gemiddeld IQ van 25,.

  Like

  • karton zegt:

   Door de import van o.a. totaal debiele Afrikaantjes en islamieten is het gemiddelde IQ in dit eens zo mooie en rijke landje in de laatste 25 jaren gedaald naar 25.
   Het is zelfs een aantal van die lage IQ’ers gelukt om plaats te nemen op het door óns betaalde pluche in “Den Haag” hoewel zij bij een test niet in staat bleken om hun eigen voor- en achternaam foutloos te noteren.
   Leve de diversiteit in de Kamer : enkele échte NL’ers, een gedresseerde, aan Boulimia nervosa lijdende aap + bril met vensterglas, een vrouw (??) met een in een stofdoek verstopt heuft, diverse islamieten die zeer regelmatig op de vloer tussen de bankjes liggen met hun heuft naar ’t oosten (of ’t westen ?) gericht, een Marokkaan onder de valse naam Jesse Klaver (Yasser Feras), een vrouwmens dat haar bed deelt met een hoofd-terrorist, nog een vrouw die de liefde bedrijft met een andere mevrouw, en een vent die ook zoiets doet maar dan met een vent.
   Het enige dat ik nog mis is : een gehandicapte Eskimo-mevrouw, met één been en één arm (afgevreten door een ijsbeer), gezeten in een rolstoel, die samenleeft met een Keeshond.
   Pas dán zou de “diversiteit” voor mij “volledig” zijn.

   Geliked door 3 people

 8. Jan zegt:

  vb Australië

  No hospitalizations or deaths from the flu in 2021 in Australia. 2018 had 125 deaths. (https://www1.health.gov.au/internet/main/publishing.nsf/Content/cda-surveil-ozflu-flucurr.htm)

  This year in Australia less than 10 Covid deaths.
  This whole thing is absurd.

  Data out of Israel and Singapore tells the same story.
  Vaccine passports are based on the premise that the vax prevents or at least reduces infection and transmission, but that’s NOT what large scale data is telling us.

  Bijzonder. De meeste die in het ziekenhuis belanden zijn gevaccineerd’
  Pandemic of the unvaccinated lol.
  Iceland, where nearly the ENTIRE adult population is fully vaccinated, is setting daily records for new infections, mostly among the vaccinated.

  Like

 9. Jan zegt:

  Beroepsleugenaar Ardern (N-Z): “We will continue to be your single source of truth.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s