De agenda van Bill Gates

Het eerste hoofdpunt op de Georgia Guidestones: “Handhaaf de mensheid onder 500.000.000 in voortdurend evenwicht met de natuur.”

(Door: Herman Boon)

Een van de grote spelers op het wereldtoneel is tegenwoordig Bill Gates. Werd hij aanvankelijk gezien als de handige jongen die met zijn softwarebedrijf Microsoft miljarden dollars verdiende, de laatste jaren is hij actief op het gebied van vaccins.

Te veel mensen

Bill Gates is van mening dat er te veel mensen op aarde zijn. Dat idee kreeg hij met de paplepel ingegoten, want zijn vader William H. Gates, een van de illuminati, hoge vrijmetselaars, was nauw betrokken bij de oprichting van de Georgia Guide Stones in 1980. Op deze metershoge stenen zuilen bij Elberton in de Amerikaanse staat Georgia staat in verschillende talen een programma voor de toekomst van de wereld gebeiteld, dat begint met: “Handhaaf de mensheid onder 500.000.000 in voortdurend evenwicht met de natuur” (zie illustratie boven het artikel).

Zijn obsessie met de omvang van de wereldbevolking heeft Bill dus niet van een vreemde. Herhaaldelijk heeft hij zich uitgesproken voor een sterke vermindering. In 2010 verklaarde hij in zijn TED-talk dat hij een reductie van 10 of 15% zou kunnen bewerkstelligen met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten. Terwijl vaccins bedoeld zijn om mensen te beschermen tegen ziekte en het aantal overlevenden te vergroten, wil Gates juist vaccineren om minder overlevenden over te houden!

Vaccins

Het echtpaar Gates had de Bill & Melinda Gates Foundation opgericht, die vooral de ontwikkeling van vaccins bevordert en financiële steun verleent aan tal van grote en kleine farmaceutische bedrijven en instituten, zoals het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM, en de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. Al binnen een jaar na de uitbraak van het SARS-CoV-2-virus kwamen enkele vaccins van een heel nieuw type beschikbaar, die in die korte tijd uiteraard niet voldoende op werkzaamheid en zeker niet op veiligheid getest konden zijn. De vaccinproducenten wezen aansprakelijkheid voor eventuele schade aan gezondheid of overlijden af en de regeringen verklaarden ze effectief en veilig.

De mensen konden zich niet voorstellen dat Gates werkelijk bedoelde wat hij had gezegd over bevolkingsreductie door vaccinaties. Van zo´n bekend en vooraanstaand persoon met een filantropische Foundation werd verondersteld dat hij heil en gezondheid van de mensen op het oog had. Misschien had hij zich alleen maar wat ongelukkig uitgedrukt. Maar Gates heeft zich wel degelijk vaker in dezelfde zin uitgelaten en wie zich verdiept in eerdere vaccinatiecampagnes die hij in samenwerking met de WHO en de farmaceutische industrie tegen allerhande ziektes gevoerd heeft, komt tot de conclusie dat daarbij in heel wat landen honderdduizenden verlamd zijn geraakt, talloze op andere wijze gehandicapt, velen gestorven en miljoenen meisjes onvruchtbaar zijn gemaakt. Onder meer India heeft hem de toegang ontzegd. Dat filantropische valt trouwens te bezien, want door zijn aandelen in die farmaceutische bedrijven heeft Gates zijn vermogen met miljarden dollars vergroot. Overigens komt het idee om mensen met vaccinaties ziek te maken al voor in de Protocollen van de Wijzen van Zion (nr. 10, voorlaatste alinea), die beschouwd worden als een handboek voor hoge vrijmetselaars en dateren uit het eind van de negentiende eeuw.

Als je dit alles weet, als je bedenkt dat de vaccins zijn gemaakt met geld van iemand die de wereldbevolking wil verminderen en gezegd heeft dat hij daarvoor vaccins wil gebruiken en die bovendien zijn sporen op dit gebied al verdiend heeft, is dat niet voldoende reden om inenting resoluut te weigeren?

Effecten en mogelijkheden

Uit allerlei landen komen inmiddels onheilspellende berichten dat mensen ziek worden of doodgaan ondanks of juist door de vaccinatie. Van de zwangere vrouwen krijgt een groot deel na vaccinatie een miskraam. In hoeverre het vaccin vrouwen onvruchtbaar maakt, is nog niet te zeggen, maar het verlaagt zo wel het geboortecijfer en daarmee de toename van de wereldbevolking. 

Bovendien zijn het geen echte vaccins, die afgeleid zijn van een verzwakt virus, want het is nog nooit gelukt om het virus te isoleren. Ze veranderen het erfelijk materiaal in de lichaamscellen onomkeerbaar en die verandering wordt aan het nageslacht doorgegeven. Veel bijwerkingen van de vaccins zijn al wel bekend, andere zullen pas na jaren blijken. Een inenting biedt ook de mogelijkheid om heimelijk zaken in het menselijk lichaam in te brengen. Van iemand die er niet voor terugschrikt stiekem sterilisatiemiddelen in te spuiten, kan verwacht worden dat hij zal proberen ook andere zaken in de te injecteren vloeistof te stoppen.

Gechipt

Met de injectie kan een chip ingebracht worden, een minuscuul toestelletje, dat in het lichaam metingen verricht en van buiten is af te lezen. Langs de omgekeerde weg kan de persoon in kwestie een bedrag aan crypto-geld op zijn saldo krijgen om eten te kopen of andere zaken aan te schaffen. Omdat andere vormen van geld zullen worden afgeschaft, betekent dit dat deze persoon zich in een afhankelijke positie bevindt. Dit leidt tot een maatschappij met meesters, de Übermenschen, en slaven, de Untermenschen. De laatsten hoeven maar weinig intellect te hebben. Om rebellie uit te sluiten, kan een deel van hun brein gewist worden en vervangen door een koppeling aan een kunstmatige intelligentie. Zij verliezen daardoor hun menselijkheid en functioneren als robots. De hiervoor noodzakelijke ingrediënten kunnen door herhaalde inentingen worden ingebracht. Een eerste aanzet voor zo´n afhankelijkheidsrelatie is beschreven in een octrooiaanvraag die Bill Gates= bedrijf Microsoft in september 2018 heeft ingediend: Crypto-geldsysteem met gebruikmaking van lichaamsactiviteit gegevens. Degenen die niet aan bepaalde voorwaarden voldoen of de chip niet hebben, krijgen geen budget en zullen kunnen verhongeren. Onder hen zijn ook de vaccinweigeraars, die uiteraard de chip niet hebben ontvangen.

Het teken van het Beest

Bij de openbaarmaking na achttien maanden kreeg de octrooiaanvraag van Microsoft het nummer WO2020-060606 toegewezen. Als in het laatste deel van het nummer de nullen worden weggelaten, blijft het getal 666 over, dat bekend staat als het teken van het Beest, de Antichrist. Volgens de Bijbel is dat een kwaadaardig iemand in de eindtijd, die onder invloed van Satan verkeert en de macht zal hebben over de wereld. Zoals de naam zegt, zal hij zich vooral keren tegen Christus en de christenen. Iedereen is verplicht hem te aanbidden en wie dat weigert, zal gedood worden. Iedereen moet het merkteken van de Antichrist ontvangen op zijn rechterhand of zijn voorhoofd; wie dit teken niet heeft, kan niets kopen of verkopen. Dit is precies wat ook in de octrooiaanvraag valt te lezen. De tijd waarover de Bijbel schrijft, is de tijd die voor ons ligt.

Het getal 666 kan ook op een andere manier geduid worden – dubbele betekenissen komen in de Bijbel vaker voor. In het oorspronkelijke Grieks wordt 666 geschreven als χξς en de apostel Johannes, die het heeft opgetekend, moet in zijn visioen iets gezien hebben dat hij aldus interpreteerde. Maar als dit groepje tekens een kwartslag naar links gekanteld wordt en gespiegeld, leest iemand die het Arabisch machtig is (met dank aan Febro) voor ξς: Allahoe akbar = Allah is de grootste, de kreet die islamieten voor op de tong ligt. De letter χ lijkt op de gekruiste zwaarden, die het embleem zijn van de Moslimbroederschap en staan voor jihad, “heilige” strijd. De beschrijvingen in de Bijbel, maar ook die in islamitische geschriften, maken het zeer waarschijnlijk dat de Antichrist uit de islam zal voortkomen.

Monsterverbond

Bill Gates is maar één pion in de gebeurtenissen die de hoge vrijmetselaars gepland hebben, maar wel een belangrijke. Duidelijk is dat zij een monsterverbond hebben gesloten met de islam, waarvoor in Europa de rode loper is uitgelegd, feitelijk met de resolutie van Straatsburg in 1975. De vrijmetselarij met haar politiek correcte meelopers en de islam zijn beide satanisch en daardoor bondgenoten. Beide zijn uit op de vernietiging van het christendom, dat hen de voet zou kunnen dwars zetten. Christus zal uiteindelijk de Antichrist overwinnen, maar niet dan nadat de wereld een tijd van verdrukking heeft doorstaan.

Door:
Herman Boon
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op De agenda van Bill Gates

 1. Henk zegt:

  niet zo gek dat zijn vrouw bij hem wegloopt, die wil lijkt me niet bij die gestoorde horen

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Mag 500 miljoen ook wat minder.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Och, gelukkig kijkt Bill niet op een nulletje meer of minder…………

  Like

 4. Helena zegt:

  Dank Herman voor dit verhelderende artikel. Het moet toch eenieder opgevallen zijn dat juist in de allochtonen wijken de spuitbus weinig succes heeft, die islamieten kijken wel uit! Op de markt in bijv. Katwijk, laten de autochtone schapen zich braaf vaccineren, om daarna een harinkje te happen! Het is echt verschrikkelijk dat, nu er al zo veel aan de oppervlakte komt over de bijwerkingen van de ‘vaccins’, de propaganda ‘gewoon’ doorgaat en jonge kinderen vanaf 12 jaar over hun eigen lot moeten beslissen onder groepsdruk of omdat de ouders op de kinderen inpraten in de volle overtuiging dat ze het voor een ander moeten doen. Het is vreselijk allemaal, en het zal nog een hele tijd duren voordat het muntje valt en dat is wel heel erg frustrerend. Aankomend weekend zijn er weer demonstraties, om de mensen wakker te schudden, waaronder een in Berlijn die wel eens heel groot zou kunnen worden. Het is niet voor niets dat Merkel het op een akkoordje gegooid heeft met Peppi en Kokki om Nederland tot groot risicogebied te verklaren, er moet getest en getest en getest worden!

  Geliked door 2 people

 5. bobzelf zegt:

  GOHHHH, IK GA NU EFFE EEN BANAAN LEZEN

  WEER AL NA 2600 JAAR, KOMT HIJ ONS REDDEN !!

  TUURLIJK

  OOM GROTE MANITOU

  Like

 6. Frauke zegt:

  Peter Vereecke is oud-burgemeester.

  Door zijn ervaring in de politiek en jarenlange onderzoek, is hij een bron van kennis op de gebieden die door de gevestigde orde worden bestempeld als “complottheorieën”. We hebben het over de vorm van onze aarde, vaccinaties, de maanlanding en NASA, de macht van het Vaticaan, Hollywood , maar ook over een hele belangrijke vraag, namelijk bestaan virussen überhaupt wel?

  Geliked door 1 persoon

 7. boorzalf zegt:

  De Georgia Guidestones
  https://www.kla.tv/5238

  Like

 8. Vrijheid zegt:

  Goed stuk. Het reduceren van de bevolking zal waarschijnlijk door combinaties van verschrikkelijke gebeurtenissen gaan plaatsvinden. Eerst zullen we de prikdoden gaan krijgen, dan zijn er al een heleboel mensen waarschijnlijk verdwenen en degene die dan nog overblijven gaan waarschijnlijk nog een hongersnood krijgen, en kunnen inderdaad ook door de soldaten van allah worden aangevallen/uitgemoord. Ik denk dat het verstandig is om nu wat voorraden van voedsel en alle benodigdheden in te slaan. Bij deze wil ik dan ook alle lezers van E.J. Bron dit aanraden om te gaan doen. Het is nu de tijd om voor te bereiden en misschien ook wel te vluchten richting een gebied waar je je kunt schuilhouden voor de komende tijd. In sommige landen zie je al dat er tekorten van allerlei goederen ontstaan. Veel sterkte aan iedereen.

  Like

 9. Johan zegt:

  Ik ben het wel eens met Bill Gates. Er zijn teveel mensen op deze aarde.
  De vraag is alleen : Hoe krijg je ze er weer vanaf ?

  Als je 500 miljoen vergelijkt met het huidige aantal van 7 miljard (?), dan is dat een factor 14.
  Voor Nederland zou dat betekenen : 17 miljoen gedeeld door 14 = 1,2 miljoen mensen.
  Nou, dat is toch wel zeer leefbaar en aangenaam, als er slechts zoveel mensen in dit land zouden wonen Alleen, hoe bereik je dat op een menselijke en ethische manier ?

  Like

 10. Jan zegt:

  Judicial Watch: nieuwe documenten onthullen dat CDC (Centers for Disease Control and Prevention) de berichtgeving over covid coördineerde met met Facebook over COVID-berichten en vermeende “verkeerde informatie”

  Judicial Watch heeft vandaag aangekondigd dat het 2469 pagina’s met nieuwe documenten heeft ontvangen van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), waaruit blijkt dat Facebook nauw samenwerkte met de CDC om het COVID-verhaal en de “verkeerde informatie” te controleren en dat meer dan $ 3,5 miljoen aan gratis advertenties werd gegeven aan de CDC door sociale mediabedrijven …

  Facebook: “Onze externe factcheckers beoordelen of informatie over dit onderwerp onjuist is, waaronder de AP, Politifact, AFP Hong Kong, Rapple IQ in de Filippijnen. Als gevolg hiervan tonen we mensen die deze valse inhoud tegenkomen accurate informatie van onze fact-checking partners en sterke waarschuwingslabels. We sturen ook meldingen naar mensen die deze inhoud al hebben gedeeld om hen te waarschuwen dat deze op feiten is gecontroleerd.

  TWITTER–
  Dr. Shiva Ayyadurai, de man die e-mail uitvond, uit kwam voor de Amerikaanse Senaat in Massachusetts als Republikein, maakte beschuldigingen van kiezersfraude op Twitter. Deze tweets werden vervolgens verwijderd door de extreemlinkse techgigant. Later werd ontdekt dat ze waren verwijderd op aanwijzing van regeringsmedewerkers van het kantoor van de staatssecretaris van Massachusetts.

  Toen hij dit ontdekte, diende Dr. Ayyadurai zelf een federale rechtszaak aan, waarbij hij beweerde dat zijn federale burgerrechten werden geschonden toen de regering zijn politieke toespraak het zwijgen oplegde om een ​​verkiezing te beïnvloeden.

  Federale rechter Mark L. Wolf, een aangestelde door Reagan uit 1985, hield een hoorzitting over hangende moties voor 20 mei 2021 om 9.30 uur EST. Zijn gerechtelijke bevelen maken het vrij duidelijk dat hij deze zaak serieus neemt en de rechtbank belicht verschillende relevante zaken die Twitter en zijn Big Tech-pestvrienden enige pauze zouden moeten geven.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/judicial-watch-new-documents-reveal-cdc-coordinated-facebook-covid-messaging-alleged-misinformation/

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Overigens komt het idee om mensen met vaccinaties ziek te maken al voor in de Protocollen van de Wijzen van Zion (nr. 10, voorlaatste alinea), die beschouwd worden als een handboek voor hoge vrijmetselaars en dateren uit het eind van de negentiende eeuw.”

  Hoe die “Protocollen” beschouwd worden is niet relevant. Wat zeker is, is dat het een antisemitisch document is, bedoeld om Joden en het Judaïsme in een kwaad daglicht te stellen. Van A tot Z gelogen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Herman Boon zegt:

   De Protocollen zijn een programma om de wereldheerschappij te verwerven. Van een programma kun je niet zeggen dat het gelogen is. Wel zien we nu dat het ten uitvoer wordt gebracht. Wie het heeft opgesteld is niet meer relevant. De vrijmetselaars proberen het af te doen als een vervalsing om het in het vergeetboek te laten. Maar er zou juist meer aandacht aan besteed moeten worden, omdat het steeds meer actueel wordt.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    De Protocollen zijn aantoonbaar en bewezen vals en uitsluitend geschreven om Joden in een kwaad daglicht te stellen. Het is geen programma, het is een antisemitisch document. Door de opstellers zogenaamd ontdekt als een oorspronkelijk Joods geschrift, wat het NIET is. Het is antisemitisch bagger en meer niet. Wie er iets anders in ziet is óf niet goed bij z’n hoofd, óf ook een stinkende gore antisemiet.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 12. Hovawart zegt:

  De bevolkingsaantallen reguleren als een computer, het zou simpel kunnen zijn als het binaire denken (de enige tekens die een computer rechtstreeks kan begrijpen) Enen en nullen, aan en uit, open en dicht, leven of dood…the computer says no, en niemand is verantwoordelijk.

  Like

 13. Bob zegt:

  Het overgrote deel van de mensheid
  reageert nu al als een soort biorobot.
  Het zal als het op een slimme manier
  gaat heel makkelijk zijn om de robottisering
  van de mens tot stand te brengen.
  De proeven op dieren, zeker als die
  geslaagd zijn worden verzwegen.
  Het een kind programma is door drang
  afgelast. Bevolkings aanwas verminderen
  moet door een goede voorlichting,
  mentaliteits verandering doorvoeren.
  Het is een proces van de lange adem.
  Vroeger waren grote gezinnen nodig om
  economische redenen.
  Met de automatisering zijn minder mensen
  nodig. Een machine doet nu waar vroeger
  tientallen mensen voor nodig waren.
  De huizenbouw,bestrating maakt de productie
  van voedsel te klein voor een steeds grotere
  bevolking.

  Like

 14. Marc zegt:

  Wat geweldig goed geschreven, ben perplex, alles klopt tot in de finesses

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s